Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737521 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi MUSTAFA_

zuhahahhaaahaaa

Kudurun Barcalilar Sampiyon HALAMADRID yazdiracagiz !!!
Atletico Madrid alır  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Real şampiyon olacak :D
O Kupa buraya gelecek O kupa Terminator ve Ramosun ellerinde yükselecek :super: :super:

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Barca psikolojik baskiyi kaldiramadi önümüzdeki maci kazanalim da iyice strese girsinler :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 22:56:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kutay

şampiyon real olacak ! kral franconun askerleriyiz  :super:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Veeee biterrr Beter ol Barcelona :super:

Yıkıl enkazini goreyim Barcelona !

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 23:43:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı MrtBlgc

Telegol'de eski Gsli yönetici çıkmış (yiğit şardan) diyor ki Gs bitmiştir ancak futbol şubesi yabancı sermayeye satılırsa başarılı olabilir..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ohhhhhhn barcaya ne koyduk ama icimin yaglari eridi. Testosterone her daim herkese lazim. Kiz gibi futbol oynayacaklarina adam olsunlar biraz. Madrid goturecek bu sene isi bir hata yapmazlarsa, simone duble yapar mi acep?

Çevrimdışı mülkübey

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 07:29:49 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı raichu

Ohhhhhhn barcaya ne koyduk ama icimin yaglari eridi. Testosterone her daim herkese lazim. Kiz gibi futbol oynayacaklarina adam olsunlar biraz. Madrid goturecek bu sene isi bir hata yapmazlarsa, simone duble yapar mi acep?
simeone çoktan hakketti bunu umarım cl yi alır

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eaglekartal

antudan basın toplantısı sonrası bir kaç yorum

petra1907 - 18.04.2016 15:06

Lan chelsea 3-0 yenilmiş burada bir allahın kulu bahsetmemiş başkanın ağzından duyuyorum bu haberi.

YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!

VMG1907 - 18.04.2016 15:08

Ülkedeki terör sorunundan behsetti boş konuştu diyosunuz...
İspanya ligi sürprizlerle dolu dedi.
Chelsea maçı üst bitmiş...

(EREN) - 18.04.2016 14:25

Fenerbahçe Spor Klübü‚ 1907 yılında Türk gençlerine masa tenisi sevgisi aşılamak için kurulmuştur. Teşekkürler başkanım.

1907genesis - 18.04.2016 14:26

O değilde...

Kıyıda köşede arazisi olan varsa‚ hazır müşteri var.

stockholm1907 - 18.04.2016 14:24

ne kadar tuhaf bir adamla karsi karsiyayiz..konusmalarini dinliyorum.birsey anlatirken 1.cumle van persieden bahsederken 3.cumlede parallellere 5.cumlede ersun yanala 7.cide sow a geliyor..

adam ne kaltiesiz bi adamki ismail kartal ben olmasam t.direktor olamazdi diyor..sende 1 gram insanlik namina kalite olsa boyle laflar kullanmazsin! Ersun yanala kocamana dedikleride ayri..ne igrenc ahlaksiz bi adam yonetiyor bu klubu

evren_us - 18.04.2016 14:17

Fenerbahçe bitmiş renktaşlar. Allah bizi kurtarsın.

isildur1 - 18.04.2016 14:07

daha maça gidersem‚ürün alırsam allah belamı versin.
niye alıyorum lan ? bunun egosu şişsin diye mi!
   Can YILMAZ - 18.04.2016 14:06

yalnız size bir şey söyliyeyim‚ adamın kafa gitmiş‚ bugün buna tam anlamıyla emin oldum. gelişmiş bir ülkede bu adamın cezai ehliyeti olmaz‚ bizde adam başkanlığa ipotek koymuş durumda.

hani başkasının yerine utanırsınız‚ karnınıza bir karıncalanma girer ya. aziz konuştukça bırakın karıncalanmayı‚ midem bulanıyor artık. allah yakınlarına‚ ne şekilde olursa olsun onla iletişim kuranlara/kurmak durumunda kalacaklara sabır versin...

metallurgy - 18.04.2016 13:43

bu adamin su an olmasi gereken yer bakirkoy ama fb baskanlik koltugunda oturuyor.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi MUSTAFA_

antudan basın toplantısı sonrası bir kaç yorum

petra1907 - 18.04.2016 15:06

Lan chelsea 3-0 yenilmiş burada bir allahın kulu bahsetmemiş başkanın ağzından duyuyorum bu haberi.

YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!

VMG1907 - 18.04.2016 15:08

Ülkedeki terör sorunundan behsetti boş konuştu diyosunuz...
İspanya ligi sürprizlerle dolu dedi.
Chelsea maçı üst bitmiş...

(EREN) - 18.04.2016 14:25

Fenerbahçe Spor Klübü‚ 1907 yılında Türk gençlerine masa tenisi sevgisi aşılamak için kurulmuştur. Teşekkürler başkanım.

1907genesis - 18.04.2016 14:26

O değilde...

Kıyıda köşede arazisi olan varsa‚ hazır müşteri var.

stockholm1907 - 18.04.2016 14:24

ne kadar tuhaf bir adamla karsi karsiyayiz..konusmalarini dinliyorum.birsey anlatirken 1.cumle van persieden bahsederken 3.cumlede parallellere 5.cumlede ersun yanala 7.cide sow a geliyor..

adam ne kaltiesiz bi adamki ismail kartal ben olmasam t.direktor olamazdi diyor..sende 1 gram insanlik namina kalite olsa boyle laflar kullanmazsin! Ersun yanala kocamana dedikleride ayri..ne igrenc ahlaksiz bi adam yonetiyor bu klubu

evren_us - 18.04.2016 14:17

Fenerbahçe bitmiş renktaşlar. Allah bizi kurtarsın.

isildur1 - 18.04.2016 14:07

daha maça gidersem‚ürün alırsam allah belamı versin.
niye alıyorum lan ? bunun egosu şişsin diye mi!
   Can YILMAZ - 18.04.2016 14:06

yalnız size bir şey söyliyeyim‚ adamın kafa gitmiş‚ bugün buna tam anlamıyla emin oldum. gelişmiş bir ülkede bu adamın cezai ehliyeti olmaz‚ bizde adam başkanlığa ipotek koymuş durumda.

hani başkasının yerine utanırsınız‚ karnınıza bir karıncalanma girer ya. aziz konuştukça bırakın karıncalanmayı‚ midem bulanıyor artık. allah yakınlarına‚ ne şekilde olursa olsun onla iletişim kuranlara/kurmak durumunda kalacaklara sabır versin...

metallurgy - 18.04.2016 13:43

bu adamin su an olmasi gereken yer bakirkoy ama fb baskanlik koltugunda oturuyor.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Kaç senedir başkanlarını savunup duruyorlar. Hak ettiler. Beter olsunlar

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sene sonu zlatan gelir dertler biter. Buyuk baskan zlatani getirir islem tamam td ise umit ozat

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Ümit Özat kıyağını çekti eski takımına, maçtan sonra hayalim febe teknik direktörlüğü diyor, basın toplantısını dinledim kendi takımından çok febe'yi değenlerdirmiş. Bize karşı çatır çatır top oynayan 10 kişiyle savunma yapan mersin febe'ye kalesini açtı, hele o kalecinin yediği gol komedi, o golü biz atsak Türkiye'yi ayağa kaldırırlardı Beşiktaş şike yaptı diye ama şimdi bakıyorum basında çıt yok. İlk gol de resmen volkan şen'in önünü açıyorlar bu kadar alenen yapılmaz yazık. Mersin'in bir yöneticisi kadıköy'de oynadığımız febe maçına gidip instagram hesabından febe atkısıyla poz veriyor aslında çok fazla birşey beklememek lazımdı bunlardan.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı mylife1903

Aziz yildirima kirginim bugun havuzdan cikmamis.
Canli yayini forumdan takip etmistim, simdi biraz izledim cok dayanamadim tabii ama durum facia. Fbliler bu adamlar icin sokaklara dokulmustu, yazik. Yaslandikca biraz sapitti bence, doktor olanlar bir baksin orta yas krizimve ya erken bunama olabilir bence.

Karman corman bir basin aciklamasi.

En sonunda turkiyenin neden avrupa ulkesi olamayacaginin bir numarali nedeni vardi adam butun basini aliyor, medya calisanlari ile agzina geleni soyluyor bunlar alkisliyor. Ben utandim, bu nedemektir bu nasil bir rezilliktir. Cok cirkin bir goruntu. Bu kadar guce tapan boyle adamlardan korkan bir basin. Abdi ipekciden ugur mumcudan simdi aklima gelmeyen bir suru basin sehidinden utanin be az yuzunuz olsun

Çevrimdışı AmaralGürses

şampiyon real olacak ! kral franconun askerleriyiz  :super:

Diktatör demek daha doğru olur  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: