Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248270 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Bide adam bizim taraftari gücü stadı gordu. Potansiyeli anladi. Ama biz anlamiyoruz. Konusmasinda da ima etti zaten. Antepte antalyada her yerde var bjk dedi. Turkiye olceginde b. Munih dedi. Bunu kullanmak istiyor. Belki bir ffp aciklamasi icin toplanti yapilabilir onunla bilgisi yoksa eger.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Gomez gitse bile yönetim üzerinde bıraktığı şu etki bize ne kadar yansığını görebiliyorsunuz.Adam giderken bile takım üstünde olumlu bir baskı bırakıp gidecek.Gazeteler tranfer olmadı sürece gomezin bu laflarını hatırlatıp yönetime baskı kuracak.Gazetelrdeki bu yorumları taraftar çığ haline getirecek ve olanaklar oluşup gerekli takviyeler illaki yapılacak.
Adamsın Gomez , Gol Kralısın Gomez , Winnersın Gomez , Çok Büyük Profesyonelsin Gomez , Biz Bizim Olmayana Güzel Demeyiz Ama Sen Güzel İnsansın Be Gomez
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:27:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Söylediği en önemli şey şuydu ben gelirken bu kadarını hayal etmiyordum ama kazanınca, stadı taraftarı şehri görünce burası çok daha fazlasını başarabilir diyor. Somunda bir Allah'ın kulu potansiyeli gördü ama lafta kalmasını istemiyor iş yapın diyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Erdem röportajın tamamını vaktini ayır izle haber başlığını okuyup adam linç edenlerin arasına katılma kimsenin havaya girdiği filan yok.

@Çağrı ben röportajın tümünü izledim hatta benim evde superonline tv.de var dondur izle başa al izle vb özelliği var başa sarıp falan dinledim ingilizcem fena olmadığı ve mario yalın bir dille konuştuğu için kendim çevirerek dinledim adam 3 dk konuşuyor halik 30 sn.de çeviriyor sonuçta ben satır aralarını da anlayarak dinledim ve takıldığım kızdığım nokta şudur. Nisan ayı konusu...

-mario ısrarla daha evvel fio maceramda nisan ayında bir karar aldım o hatayı tekrar yapmak istemiyorum yaz tatili bitsin takımı hedefleri vizyonu bir göreyim ona göre karar alacağım amaç şampiyonlar ligine katılmaksa ve yeterli görülüyorsa ben yokum amaç ŞL.de yarışmacı bir takım kurmaksa ve o hamleler yapılmışsa ben varım diyor. hatta bunları söylerken AL.de sadece iskenderbeyi yenen sıradan performansımızıda argüman olarak kullanıyor ve bu takım ŞL.de averaj takımı olur ben de o hale düşmem demeye getiriyor.

-bende bu noktada soruyorum o zaman geçen sene kontrat yaparken neden 30 nisanda biten opsiyon koydurttun madem nisan ayı hatası bu denli önemliydi o zaman opsiyonu 30 haziran deseydin ya... diyemedi demedi çünkü eli güçlü değildi bitikti. şimdi bizim sayemizde eli güçlendi milli takıma döndü avrupanın en iyi 2-3 milli takımından birinde oynuyor ve en kötü yarı finali garanti bir milli takımda daha da parlayıp vitrine çıkıp olası bir gol krallığı vb durumunda büyük bir takıma gitme fırsatı yakalamışken bunu kullanmak istiyor. kendince haklıdır ancak

BEŞİKTAŞ ARAÇ DEĞİL AMAÇTIR!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Erdem röportajın tamamını vaktini ayır izle haber başlığını okuyup adam linç edenlerin arasına katılma kimsenin havaya girdiği filan yok.
Merak edilen Gomez'in kalıp kalmayacağı idi ve Gomez maalesef Güntekin Onay'ın tuzağına düştü. Şimdi her futbolcu çıksın bir kanala ve takımın eksiklerinden bahsetsin sonra yer yerinden oynasın. Çağrı, linç bunun neresinde şimdi .... Biz diyoruz ki çık attığın golleri anlat, kötü geçen fio yıllarından sonra küllerinden nasıl doğduğunu anlat ama transfer işlerini bırak TD ve yönetim düşünsün.
Bu arada olmuş olabilir belki ama ilk defa takımındaki eksik bölgelerden bahseden futbolcu duydum. Duyan varsa yazsın okuyalım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Söylediği en önemli şey şuydu ben gelirken bu kadarını hayal etmiyordum ama kazanınca, stadı taraftarı şehri görünce burası çok daha fazlasını başarabilir diyor. Somunda bir Allah'ın kulu potansiyeli gördü ama lafta kalmasını istemiyor iş yapın diyor.

ve bizim taraftar da götü kalktı diyor hey allahım sen sabır ver ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onder23

Gomezi yerin dibine sokmadığımız kaldı
Kimse kusura bakmasın adam haklı
Adam diyor ki bu kadro özellikle defans hattı şampiyonlar ligi için yetmez takviye lazım
Bunu görmek için alim olmaya gerek yok
Bu defans hattı neredeyse lig için bile yetmiyordu
Öyle uçup dünya kadar para harcamaya da gerek yok
Bir tane sol bek, ve bir tane stoper alındımı rhodolfo nunda geleceğini varsayarsak yeterli
Kaleninde boyko nun olduğunu varsayıyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

Açıklamanın tamamını dinlemeden yorum yaptık adama bi ton laf attık  :evillol:
Gomezin Açıklamalarının devamı
Mario Gomez: Kimse Gomez 26 gol atmış beşiktaşa tavsiye veriyor diye düşünmesin
Mario Gomez: Elbette şampiyonlar liginde her maçı kazanacağız diye birşey yok
Mario Gomez: Benim İçin En Büyük hata Fiorentina Oldu Fiorentina beni aldığında bana birçok söz verdiler takıma takviye yapılacağını söylediler hiçbirşey yapmadılar
Mario Gomez: Şenol Güneş iyi sakin ve duygusal bir insan bıkmadan usanmadan çalışıyor ve sizleride çalışmaya yöneltiyor
Mario Gomez: İstanbulda ve Beşiktaşta Çok Mutluyum ve Burada Kalmak İstiyorum İnanılmaz bir taraftar var
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi Oynayacağız Stadımızda Galibiyetler Almalıyız
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi için Takıma Takviye yapılması gerekiyor muhtemelen real madrid gibi bir takımla aynı gruba düşeceğiz defans hattımız sıkıntılı takviyeler yapmamız gerekiyor
Mario Gomez: Beşiktaş Çok Büyük Bir Kulüp Bu Konuşmaları yapmamdaki Sebep Beşiktaşın İyi yerlere gelmesi ve Şampiyonlar Liginde Takım Olarak Başarı Sağlamak Beşiktaşı güzel yerlere taşımak
Mario Gomez: Beşiktaş Bayern Kadar Büyük Bir Kulüp
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 11:37:18 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:33:38
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı ben röportajın tümünü izledim hatta benim evde superonline tv.de var dondur izle başa al izle vb özelliği var başa sarıp falan dinledim ingilizcem fena olmadığı ve mario yalın bir dille konuştuğu için kendim çevirerek dinledim adam 3 dk konuşuyor halik 30 sn.de çeviriyor sonuçta ben satır aralarını da anlayarak dinledim ve takıldığım kızdığım nokta şudur. Nisan ayı konusu...

-mario ısrarla daha evvel fio maceramda nisan ayında bir karar aldım o hatayı tekrar yapmak istemiyorum yaz tatili bitsin takımı hedefleri vizyonu bir göreyim ona göre karar alacağım amaç şampiyonlar ligine katılmaksa ve yeterli görülüyorsa ben yokum amaç ŞL.de yarışmacı bir takım kurmaksa ve o hamleler yapılmışsa ben varım diyor. hatta bunları söylerken AL.de sadece iskenderbeyi yenen sıradan performansımızıda argüman olarak kullanıyor ve bu takım ŞL.de averaj takımı olur ben de o hale düşmem demeye getiriyor.

-bende bu noktada soruyorum o zaman geçen sene kontrat yaparken neden 30 nisanda biten opsiyon koydurttun madem nisan ayı hatası bu denli önemliydi o zaman opsiyonu 30 haziran deseydin ya... diyemedi demedi çünkü eli güçlü değildi bitikti. şimdi bizim sayemizde eli güçlendi milli takıma döndü avrupanın en iyi 2-3 milli takımından birinde oynuyor ve en kötü yarı finali garanti bir milli takımda daha da parlayıp vitrine çıkıp olası bir gol krallığı vb durumunda büyük bir takıma gitme fırsatı yakalamışken bunu kullanmak istiyor. kendince haklıdır ancak

Bu doğanın kanunudur. Güçlendiğinde özgüvenin yerine geldiğinde geçtim konuşmaları duruşun bile değişir. Adamın söylediklerinde şurası yanlış diyebilir misin? Hepsi doğru. Tamamı doğru olan bir açıklamanın ilk etapta eleştirilecek hiçbir yanı yoktur. Önce kendi açımızdan takımın geleceği açısından şunu bir cebimize alalım.

Gomezin imkanları konusuna gelirsek 30 nisan olayını büyütüyorsun bence çünkü gomez o kadar güçsüz olsa biz 30 nisanda opsiyonu tek taraflı koyardık yanı biz istersek alır sen karışamazsın derdik diyemedik. Zira onun kadar biz de güçsüzdük çünkü. Elde şampiyonlar ligi yok, stat yok, para yok belki ondan daha da güçsüzdük.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zekotha

Gomezin sözleri hiç hoşuma gitmedi sanki sen beşiktaşa değilde Beşiktaş sana muhtaçmış gibi bir beyanda bulunmuş söyledikleri ona geliyor
Kendini bir halt sanmaya başladı kendini Beşiktaştan üstün görmeye başladı ve bu durum da giderek kötü bir hal almaya başladı beşiktaşta buldu kendini şu sözlere bak Kendini Beşiktaştan büyük gören oyunculara ihtiyacımız yok
Gomez gönderilmeli Falcao alınmalı.

Başarısız takımda oynamak istememek böyle bir anlama mı geliyor? Avrupa'da kupa kaldırmış Basketbol takımımızın ne hale geldiği ortada adam aynısı futbola da olsun istemiyor ki haklı da. Bu kendini Beşiktaş'tan büyük gören birinin değil Beşiktaş'ı büyütmek isteyen birinin sözleri. Kendini büyük görse ben Beşiktaş gibi bir takımla devam etmek istemiyorum gelecek teklifleri değerlendireceğim der. Beşiktaş büyümeye yönelik adımlar atarsa kalırım mutluyum diyor. Bu sözleri iyi analiz etmek gerek. Gomez de Beşiktaş'a teknik adam ya da başkan olacak vizyon var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:37:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Merak edilen Gomez'in kalıp kalmayacağı idi ve Gomez maalesef Güntekin Onay'ın tuzağına düştü. Şimdi her futbolcu çıksın bir kanala ve takımın eksiklerinden bahsetsin sonra yer yerinden oynasın. Çağrı, linç bunun neresinde şimdi .... Biz diyoruz ki çık attığın golleri anlat, kötü geçen fio yıllarından sonra küllerinden nasıl doğduğunu anlat ama transfer işlerini bırak TD ve yönetim düşünsün.
Bu arada olmuş olabilir belki ama ilk defa takımındaki eksik bölgelerden bahseden futbolcu duydum. Duyan varsa yazsın okuyalım

Abi sen tam olarak şunu bekliyorsun " güzel bir sezondu, iyiydim, önümüzdeki maçlara bakacağız.." Bıkmadınız mı böyle açıklamalardan? Paramı alır topumu oynar büyüklerimin sözünü dinlerim açıklamaları..

Aksine yapılması gereken bu tür açıklamalar. Herkes her futbolcu takımı böyle düşünse büyümesini istese yönetimler asla at oynatamazlar kulüplerde. Türkiye'de yaşadığımız için anormal geliyor vizyon diye dillerden düşmeyen ve bizim ülkemizde hiç olmayan şey aslında budur.

İşyerine eleman bile alırken Burayı sahiplen diyorlar. Ne eksikse söyle diyorlar eleştirince Mutlu oluyorlar Adam bunu tonla para alırken söylüyor biz rahatsız oluyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal190321

gomez bu defans hattıyla olmaz demedi mi.. bu defans hattını kuran kim alesiz marcelo tolga ismail beck tosic necip serdar bunlarla olmaz demeye getirdi..  bu futbolcuları alan yönetimi eleştirdi yönetime hata yaptınız demeye getirdi :) futbolcunun görevi bu  değil  tolga ismail beck tosic necip devam edecek büyük ihtimal bunlarla olmaz diyen gomez efendi kalırsa nasıl anlaşacak bu topçu arkadaşlarla..farz edelim kaleci alınmadı tolga oynadı takım kaptanı tolga ve sen tv ye çıkıp  yetersiz demişsin  saglıklı bir birliktelik olur mu sizce
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş araç değil amaçtır diyorsan üstad, beter ol ne halin varsa git dersin ve ertesi hafta seni araç olarak kullanmayacak Holosko ve Bobo gibi oyuncularla yoluna devam edersin. Ama bir batılı mantalitesiyle olaya baktığında her kurum bir araçtır amaç değil ki .Bayern bile Manu bile araçtır kişinin başarı ve gelir amacı için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Konuşmasında 1 bölüm daha var arkadaşlar transfer den bahsettikten sonra
Gomez 26 gol attı şimdi de akıl veriyor diye düşünülmesin
Ben bunları ne kadar hevesli olduğumu anlatmak için söylüyorum
Bu kulüpte başarı için bütün koşullar mevcut.

Adam zaten yarı final oynayalım demiyor evimizde iyi işler yapalım diyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Her sene kalede Tolga defansta İsmail ile başlayacaksak, kayırmacılık , bizim çocuk zihniyeti son bulmayacaksa Gomez'e laf edileceğine önce düştüğümüz trajikomik hale laf edeceğiz. Her sene benzer şeyleri yaşamak ve süregelen kayırmacı bizim çocuk zihniyetinden vazgeçilmeyeceğine inanmak bıkkınlık vermeye başladı .
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 11:41:50 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:41:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçeli futbollular Ersun Yanal'ı Başkan'a çok antrenman yaptırıyor diye şikayet ettiler. Biz bunu istemiyoruz dediler. 4 hafa önceden şampiyon hoca bu şekilde harcandı. Bakın Böyle bir güruh da var tercihi siz yapın.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

En onemli nokta bu. Hani hep diyoruz ya tek buyuk var diye. Gecen yil 3 kupa almis gs, matematiksel olarak sampiyonluk sansi varken fb'yi gorduk son hafta. Taraftarlari yoktu stadlarda. Biz de basari yokken bile takimina sahip cikan taraftar yeni stadla bir de basarilar gelince neler yapar. Tabi kimse Demiroren zamani gibi para sacip alalim istemez artik. Baskan da yapmaz zaten. Yukarda da yazmis bir arkadas aslinda Baskan'in da Senol hoca'nin da Gomez'in de soyledigi ayni sey.

Çevrimdışı SLYKRT

ve bizim taraftar da götü kalktı diyor hey allahım sen sabır ver ya
Futbol takımları bazında toplam oynadığı 298 maçta 171 gol atmış
Stuttgart ve Bayern Münihte şampiyonluklar ve gol krallığı yaşamış.Bayern münihte şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış
Stuttgartan Bayern münihe 35 milyon euroya bayerden fiorentinaya 15 milyon euroya tranfer olmuş.Oynadığı dakika başına gol ortalaması olarak dünyada 3. sırada bulanan bir futbolcudur kendileri.
Almanya milli takımının 62 kez formasını giyip 26 gol atmıştır.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı uğur07

Parayi baskan veriyor. Digerlerinin boyle bir derdi yok. Senol hoca ile gomez birebir ayni düşüncede. Bide bor somut gercek ffp var. Nasreddin hocanin sende haklisin noktasindayiz. Ama birde su bizim çocuklar konusu var. Baskanin yumusak karni. Ben tolga ismail gitsin demem. 1m euroya maksimum 2 yillik sozlesme derim. Onların yerine as oyuncu derim. Pektemegi ve veliyi satalim derim. Toreye bel bağlamayalim derim. Satalim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

gomez bu defans hattıyla olmaz demedi mi.. bu defans hattını kuran kim alesiz marcelo tolga ismail beck tosic necip serdar bunlarla olmaz demeye getirdi..  bu futbolcuları alan yönetimi eleştirdi yönetime hata yaptınız demeye getirdi :) futbolcunun görevi bu  değil  tolga ismail beck tosic necip devam edecek büyük ihtimal bunlarla olmaz diyen gomez efendi kalırsa nasıl anlaşacak bu topçu arkadaşlarla..farz edelim kaleci alınmadı tolga oynadı takım kaptanı tolga ve sen tv ye çıkıp  yetersiz demişsin  saglıklı bir birliktelik olur mu sizce
Olmayacak o birliktelik işte zaten :D
Adam giderayak uyanın hovv cl de Beşiktaş dedi
Bunlarla mı oynayacaksınız eyvah ki eyvah dedi
Yok biz küçük kalıcaz ismail süper çocuk tolga çok efendi falan diyip uyuyacaz tabii muhtemelen

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapali tribun 416.ci bloktan biletimi aldim :sevinc :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Beyler 416.ci blok nereye denk geliyor bilen var mi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi sen tam olarak şunu bekliyorsun " güzel bir sezondu, iyiydim, önümüzdeki maçlara bakacağız.." Bıkmadınız mı böyle açıklamalardan? Paramı alır topumu oynar büyüklerimin sözünü dinlerim açıklamaları..

Aksine yapılması gereken bu tür açıklamalar. Herkes her futbolcu takımı böyle düşünse büyümesini istese yönetimler asla at oynatamazlar kulüplerde. Türkiye'de yaşadığımız için anormal geliyor vizyon diye dillerden düşmeyen ve bizim ülkemizde hiç olmayan şey aslında budur.

İşyerine eleman bile alırken Burayı sahiplen diyorlar. Ne eksikse söyle diyorlar eleştirince Mutlu oluyorlar Adam bunu tonla para alırken söylüyor biz rahatsız oluyoruz.

@Çağrı ben tam olarak diyorum ki ;
Kaleci Tolga çıkıp defansa takviye yapmalıyız, en az iki stoper bir sağ bek ve sol bek almalıyız dese
İsmail iki stoper , kaleci ve sağ bek almalıyız dese
Beck çıkıp kaleci, iki stoper ve sol bek almalıyız dese

dikkatini çekerim hepsi haklı . Bunlara vizyon sahibi diyebilecekmiyiz. Sadece bu sorumun cevabını beklerim ki Gomez'in dediklerinden bir kesit ;
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi için Takıma Takviye yapılması gerekiyor muhtemelen real madrid gibi bir takımla aynı gruba düşeceğiz defans hattımız sıkıntılı takviyeler yapmamız gerekiyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Bence de sağlıklı bir birliktelik olmaz. Tolga'yı göndermek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:47:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada konu elek olmak da değil. Barcelona Real Madrid'e 5 atıyor bize atmış atmamış umrumda olmaz asıl mesela başaltı takımları bastırmak. Benfica Leicester gibi takımları evimizde çiğnemek. Bunlar da İsmail ile Alexis ile Tolga ile olmaz dedi adam özetle. Zaten ffp var çok para harcama şansımız yok ama tercih Hakkı elimizde işi sıkı tutun yazık etmeyin dedi özü budur.

Sen adleri Van der wieli velosoyu skrteli ikna et yarın gomeze de imza attırırsın.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Futbol takımları bazında toplam oynadığı 298 maçta 171 gol atmış
Stuttgart ve Bayern Münihte şampiyonluklar ve gol krallığı yaşamış.Bayern münihte şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış
Stuttgartan Bayern münihe 35 milyon euroya bayerden fiorentinaya 15 milyon euroya tranfer olmuş.Oynadığı dakika başına gol ortalaması olarak dünyada 3. sırada bulanan bir futbolcudur kendileri.
Almanya milli takımının 62 kez formasını giyip 26 gol atmıştır.
Barcelona için Messi neyse bizim için de Mario odur. daha iyisi gelmedi bu ülkeye. eğer biraz aklımız varsa bu adamı yönetici olarak da bünyemizde tutmamız lazım.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !