Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7172101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Şampiyon olduk. Oyuncularımız başkanımız televizyonlarda. Rakipler psikolojik olarak çökmüş durumda. Şampiyonluk sonrası süreçte güzel yönetiliyor. Gomez mevzusu ile bu ortamı çok fazla baltalamamak lazım. Bazıları zaten bu fırsatları bekliyor. Son saniyede kaçan iki şampiyonluk yaşayan bir camia var. Kazansalar onu kullanacaklardı ekranlarda vesaire öne çıkmak için ama buna da imkan kalmadı. Şimdi yine transferlerle falan gündem olmaya çalışacaklar. Ama şimdiye kadar esameleri okunmadı Beşiktaş şampiyon ve bu gayet güzel şekilde afişe ediliyor ve yansıtılıyor. Evvela şunun bir tadını çıkaralım. Bence yönetim Gomezi tutmak için elinden geleni yapacak. Gomezin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Adam hedef istiyor. Bunu isterkende gerçekçi. Kalkıp onu bunu yenelim turları atlayalım demiyor. Çok küçük nüansla bir şey söyledi. İç sahada galibiyetler alalım taraftarımızı mutlu edelim dedi. Şenol hoca gruptan çıkma çıtasını ortaya koydu. Herkes bu savunma ile olmayacağını biliyor. Hoca da, başkanda, Gomez'de. Ama siz hocanın da başkanın da bunu umursamayacağını falan düşünür gibi şeyler yazıyorsunuz ki ben hayrete düşüyorum.

Beşiktaşlı başka sever. Beşiktaşlı tutkuludur. Bu yönümüze yaklaşabilecek Türkiye'de taraftar grubu yok. Ama bizim kadar çabuk enseyi karartan ve çabucak negatif psikolojiye giren yapı da yok. Takım değişiyor. Beşiktaş'ın önünde büyük fırsatlar var. Taraftarın da eski alışkanlıklarını artık bırakması lazım. Beyler şampiyon takımın taraftarısınız. Biraz izleyelim yönetimin stratejisini. Bakın stat çok konuşuluyor. Başkan çok konuşuyor takım yanacak diye ortada dolaşan bir sürü insan vardı. Benim hatırladığım Necmi abi burada bu bir strateji demişti ki haklı çıktığını gördük. Başkan kendisi söyledi. Oyuncuların üzerine çok gidiliyordu bizde stadı ön plana çıkardık dikkatleri başka tarafa çektik diye. Gomez konusunda da transferler konusunda da stratejiler izleneceği aşikar. Böyle yapmakta zorundalar. Ben umutluyum. Artık kriz yönetimini öyle böyle bir şekilde başaran bir yönetim var. Sakin olalım biraz.

Çevrimdışı 38life

Senol Gunes olacagini dusunuyorsa , benim sistemimde bu oyuncular cok iyi olur ve basarili olur diyorsa kalkip Gomez in onayina mi sunucaz oyunculari. Diyelim ki sunduk Senol Hoca dan daha mi iyi biliyor bu isi? Gomezin aciklamasi cok yanlis soylemesi gereken sey su olur , Ben takimda kalicam kulup bana yatirim sozu verdi. Hocaya da yonetime de guveniyorum diyecek. Iyi takim kurarsaniz kalirim yoksa giderim demek oyuncularin haddi degil , mantikli birsey de degil.  Yapmayin gozunuzu seveyim taraftarin romatikligini kullaniyor cok bariz sekilde.

Ben Gomez'in onayına sunalım demiyorum ki... Ben Fikret Orman'ın stratejisinin yanlış olduğunu da söylemiyorum. Adamın söylediği şey çok açık. Adam hem borcu azaltıcam hem de takımı yavaş yavaş yapabildiğim kadar büyütücem diyor. Ama öncelik borcu azaltmak. Çünkü uzun vadede başarıyı hedefliyor Orman. Başkan bir kaç sene içinde yavaş yavaş büyümek istiyor. Gomez ise hemen bu sene olsun istiyor. Bu yüzden vizyonlar uyuşmuyor.

Gomez daha önce bu konuda kandırıldığını bu akşam söyledi. Fiorentina Gomez'i resmen kandırmış. İyi oyuncular alıcaz diyip almamış. Buyüzden temkinli yaklaşıyor Gomez. Ben 2 tarafı da anlayışla karşılıyorum. Ama sonuca baktığımızda durum negatif ne yazık ki...

Çevrimdışı mylife1903

Yo hayır. Söyledikleri somut şeyler değil. Bu niyeti açıkça söyleyecek insan evladı da yoktur dünyada.

Önce hele bir şampiyon olalım dedi.
Şimdi de zaten yaz boyu menejerim yönetimle kontak halinde olacak diyor.

Yaz boyu demek yaz sonunda karar vereceğim demek.

Yönetimin transfer stratejisini anlamak için yaz sonunu beklemeye gerek yok.
Yaz sonunu bekliyorsan başka şeylerin neticelenmesini bekliyorsun demektir.

Ki Gomez iyi bir takımın teklifine evet derse bunda da yanlış bir şey yok.

Adam 30 yaşında kariyerinin son 3-4 yılı.  Elbette iddaalı bir takımda oynamak isteyecektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar gomezin a klas bir takimda oynamasi ve almanya milli takiminda ilk 11 oynamasi, golleri siralamasi ve cok para kazanmazi zaten normal olan anormal olan bizim burada gomez kalacak mi gidecek mi diye tartismamiz.
0C sicaklikta 1 atmosfer basincta gomez zaten burada futbol oynamazdi, normal olan bu adamin bu sene burdan iyi bir takima transfer olmasi. Italyanlar bunu satarsa bonservisi falan paylasmas ayrica, fbnin gittigi butun mahkemelere giderler, vermemek icin parayi ugrasirlar.
Bizim yapmamiz gereken bu cocugu bir sekilde razi etmek, madem geldi buraya gitmesin. Nuri alco mu gelir artik gazozuna mi katar, bir hatun bulunup genel genel kastlerimi cekilir bilmem ama kalmali bu adam.

Kafamiza talih kusu konmus bu firsat kacirilmaz bu adam rvp gibi falan bitik degil onunde 2 tam sezon var oynayacagi. Baskan bir sekil razi etsin.

Çevrimdışı ALDENYX

yönetimin işi zor..ilk önce eldeki stoperlerin ne olacağina bakılmalı..  Rhodolfo ,, alexıs ,, tosıc ,, pedro franco ,, mıloseviç ..ve alınacaği varsaydığım marcello....ve 2 stoper isteniliyor...bana gerçekçi gelmiyor marcelllo artı iki stoper...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atalay

öyle büyük bir beklentisi de yok, en azından iç sahada 2 maç kazanalım dedi laf arasında atladılar onu..başkan hoca ve yönetim ise gruptan çıkmaktan bahsediyor..aslında gomezin istekleri daha mütevazı..

Gomez'i tatmin edelim, ona kadro beğendirelim diye bir algı var galiba. Beni Gomez ilgilendirmiyor. Beşiktaş'ın kısa ve orta vadede birincil hedefi ligi domine etmek olmalı fakat ŞL içinde rasyonel bir hedef bir amaç ortaya koymalı. Bugün hoca kendince bir hedef belirledi mesela.

Çevrimiçi murat

ya niye olayları çarpıtıyorsunuz abi bu adam dünya yıldızı alman milli takımının forveti bu adamda şampiyonlar liginde tekrardan oynamak istiyor başarılı olmak istiyor.

1.ci sezonda ben illa kupayı alalım demiyorum diyor 2-3 maç kazanalım diyor bak gruptan bile çıkalım demir 2-3 maç kazanalım diyor.

Beşiktaş'ta mutlu bu ülkede mutlu şampiyon olduk şampiyonlar liginde oynayacak stad müthiş taraftar müthiş adamda doğal olarak biraz daha güçlü kadro görmek istiyor.

Bunu gomez'inde söylemesine gerek yok sporting maçını örnek verdi gomez haklı sporting maçında dağıldık real karşısında,city karşısında ne yaparız diyor ?

Bunu bizde demiyormuyuz ?

bunu senin benim dememle onun demesi cok farkli. transfer sezonunun bitmesine gunler kala santrafor aramak zorunda kalmayalimda.bu tarz bir soylemi kabul ediyorsaniz kampa futbolcu yetismedigindede cok fazla soz etmeye hakkiniz olmaz.

Çevrimdışı 38life

Yo hayır. Söyledikleri somut şeyler değil. Bu niyeti açıkça söyleyecek insan evladı da yoktur dünyada.

Önce hele bir şampiyon olalım dedi.
Şimdi de zaten yaz boyu menejerim yönetimle kontak halinde olacak diyor.

Yaz boyu demek yaz sonunda karar vereceğim demek.

Yönetimin transfer stratejisini anlamak için yaz sonunu beklemeye gerek yok.
Yaz sonunu bekliyorsan başka şeylerin neticelenmesini bekliyorsun demektir.

Ki Gomez iyi bir takımın teklifine evet derse bunda da yanlış bir şey yok.

Adam 30 yaşında kariyerinin son 3-4 yılı.  Elbette iddaalı bir takımda oynamak isteyecektir.

Söyledikleri son derece somut.

Çevrimdışı b.damatoglu

Söyledikleri son derece somut.
Takımı güçlendirmemiz lazım diyor.
Güçlü takviyenin tanımı nedir?

Gomez'e göre, başkana göre, hocaya göre, taraftara göre, rakiplere göre 50 tane farklı tanımı var bunun.

Böyle göreli bir kavram somut olmuyor ne yazık ki.

Çevrimdışı 38life

Gomez'i tatmin edelim, ona kadro beğendirelim diye bir algı var galiba. Beni Gomez ilgilendirmiyor. Beşiktaş'ın kısa ve orta vadede birincil hedefi ligi domine etmek olmalı fakat ŞL içinde rasyonel bir hedef bir amaç ortaya koymalı. Bugün hoca kendince bir hedef belirledi mesela.

İşte bugün hocanın belirlediği o hedefi gerçekleştirebilecek bir kadro kurabilir mi sence yönetim?

Gerçi bu biraz çekeceğimiz kuraya da bağlı ama neyse.

Çevrimdışı nusretaslanturk

İşte bugün hocanın belirlediği o hedefi gerçekleştirebilecek bir kadro kurabilir mi sence yönetim?

Gerçi bu biraz çekeceğimiz kuraya da bağlı ama neyse.
iç sahada kolay kolay maç vereceğimizi sanmıyorum ben..gruptan çıkma konusunda baya iyimserim

Çevrimdışı b.damatoglu

Bir de arkadaşlar kimi kelimeler niyeti ele veriyor. Bu kelimeler tercümede vurgusunu kaybediyor. Kalacak mısın dendiğinde Gomez hep şöyle cevap veriyor:
-I'm positive to stay.
-I'm more optimistic to stay since we are champions.
-I imagine to be here for nezt year.

Bu imagineler, positiveler, optimisticler kalmaya karar vermiş adam ağzı değil. Dur hele bakalım diyen ağızlar.

Ben bu yarım ağzı para meselesinden dolayı diye düşünüyordum, belli ki Euro 2016 sonrası teklifleri düşünüyor parayı değil...

Çevrimdışı 38life

Takımı güçlendirmemiz lazım diyor.
Güçlü takviyenin tanımı nedir?

Gomez'e göre, başkana göre, hocaya göre, taraftara göre, rakiplere göre 50 tane farklı tanımı var bunun.

Böyle göreli bir kavram somut olmuyor ne yazık ki.

Bence 1 tane tanımı var.

Bu "bence" olan tanım'ın Gomez'in kafasındaki tanımla aynı olduğunu düşünüyorum. Ama Fikret Orman bir yönetici oyüzden onun tanımları "politik" olabilir. Ve olacaktır... Buyüzden anlaşmak zor. Başkan Tolga ile CL'de oynanır der, Gomez oynanmaz der. Ama gerçek 1 tanedir: Oynanmaz. 2 farklı fikrin olması 2 farklı gerçeğin olduğunu göstermez.

pastanın 3'e bölündüğünü anladılar hıncal'da sallıyor bu gün.. f.o haksız ve şerefs.z olduğumu ima ediyor galatasarayın diyor...eee öylesiniz..

Durun hele o pastanın tamamını alacağız daha

Çevrimdışı 38life

iç sahada kolay kolay maç vereceğimizi sanmıyorum ben..gruptan çıkma konusunda baya iyimserim

Kalede Tolga varken. Stoperde Marcelo varken Madridden ve City'den içerde bile puan alabileceğimiz konusunda ümitsizim. Elbette alabiliriz. Beşiktaş hiçbir maça kaybetmek için çıkmaz. Ama bunun adı "sürpriz" olur.

Çevrimdışı ozgursum

Bence 1 tane tanımı var.

Bu "bence" olan tanım'ın Gomez'in kafasındaki tanımla aynı olduğunu düşünüyorum. Ama Fikret Orman bir yönetici oyüzden onun tanımları "politik" olabilir. Ve olacaktır... Buyüzden anlaşmak zor. Başkan Tolga ile CL'de oynanır der, Gomez oynanmaz der. Ama gerçek 1 tanedir: Oynanmaz. 2 farklı fikrin olması 2 farklı gerçeğin olduğunu göstermez.
Ayrica senin dusunduklerinin dogru oldugunu ve gercegin senin dusundugun seyin  oldugunu hicbirsey gostermez. Oyle bir tavriniz var ki futbol ilahisiniz ve futbol sizden sorulur.

Çevrimiçi murat

yakin gelecekte sozlesmesi biten sosa ozi tolgay ismail vs de boyle bir talepte bulunursa fikriniz ayni olurmu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrica senin dusunduklerinin dogru oldugunu ve gercegin senin dusundugun seyin  oldugunu hicbirsey gostermez. Oyle bir tavriniz var ki futbol ilahisiniz ve futbol sizden sorulur.

malasef.

Maçlar bitti adamlar şimdide bu oyuncu gidicek kötü oyuncular alıcaz diyerekten moral bozuyorlar :)

Kalede Tolga varken. Stoperde Marcelo varken Madridden ve City'den içerde bile puan alabileceğimiz konusunda ümitsizim. Elbette alabiliriz. Beşiktaş hiçbir maça kaybetmek için çıkmaz. Ama bunun adı "sürpriz" olur.
kalede neuer,stoperde ramos olsa'da bizim madrid ve cityden puan almamız zaten sürpriz olarak nitelendirilir..

kalede neuer,stoperde ramos olsa'da bizim madrid ve cityden puan almamız zaten sürpriz olarak nitelendirilir..

bide o var :)

Çevrimdışı 38life

Tam tersi. Bazı temel- Basit gerçekler basittir ve ortadadır. Bunları görmek için İlah olmak gerekmez. Hangi futbolcular ile CL'de oynanır, hangileriyle oynanmaz. Bu zor bir soru değil ki. İlah olmaya gerek yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz burada 'Bizim çocuklar' adı altında bazı yetersiz oyuncuların kayrıldığını , hak etmedikleri biçimde ilk 11'de şans bulduğunu , takımın emeklerini hiç ettiklerini görüyoruz da Gomez  ya da takımda Gomez gibi hedefleri olan oyuncular görmüyor mu bunu?
Gomez , Fiorentina'da yaşadığını anlatarak satır arası mesajı da vermiş zaten neden hemen anlaşmadığını . Hemen ilk senede hazır takım kurmazsın birkaç seneye yayarsın ama bir planın, projen olur bunu uygularsın. Bizim çocuklarla varacağın daha doğrusu varamayacağın yer belli.

Çevrimdışı 38life

malasef.

Sanırım aynı cevabı sana da vermem gerekiyor. "Tolga ile Şampiyonlar liginde oynanmaz." zannına varmak için futbol ilahı olmaya gerek yoktur. Marcelo ile CL'de boy gösterilmez kanısı tüm futbolseverlerin yüksek oranda mutabık kalacağı bir kanıdır. Bunu söylüyorum diye neden bana "kendini çok yukarda görüyorsun " diyorsunuz. Bu çok saçma ve agresifçe bir itham bana karşı.

Söylediklerimin neresi anlaşılmıyor acaba? Fikret Orman yöneticidir ve dolayısı ile politik konuşabilir. O "Tolga, Marcelo, Beck Şampiyonlar Ligi seviyesinde iş yapabilecek oyunculardır" diyebilir bu politik bir açıklama olur. Ama gerçeği yansıtmaz. Gomez böyle politik yaklaşmaz gerçekçi yaklaşır. Dolayısı ile bir görecelik yok. Bunu nereye getirdiniz. ne ithamlar çıkardınız hayret doğrusu...

Çevrimdışı 38life

Asla katılmıyorum. Eğer bu nitelendirecek mecrayı Beşiktaş düşmanı medya organları olarak söylüyorsan eyvallah orda haklısın ama onların amacı belli zaten mantıktan yana değil nefretten yanalar. Dediğin isimlerden 1 tık aşağıda isimler bile olsa City'den içerde puan almamız sürpriz olmaz. Yenmemiz bile sürpriz olmaz. Burası Beşiktaş.

Favori olmamak ayrı birşey puan almanın sürpriz olması ayrı birşey.