Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268626 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mrred

passolig kart sayısı 330 bin olmuş gayet iyi gidiyor sezon başlayana kadar en az 350 bin
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

:iblush:
niye seneye quaresmanın Beşiktaş formasıyla şl kupasını kaldırmasını istemezmisin :naughty:

Çevrimdışı Anıl

bize ne olmasınlar bırakın ülke içini falan
ülkenin bir menfaati olmaz sadece fenere menfaati olur
yıllarca uyuttular bizi ülke menfaati diye fener kupayı alırsa sana ne gibi bir menfaat olacak
salla gitsin ülke menfaatiymiş hem bilmiyormusun onların kendi cumhuriyetleri var olsa olsa onların
cumhuriyetine olur menfaati  @Anıl
Yok @Necmi abi zaten bize faydası olur anlamında söylemedim, ülke spor tarihi adına çok ciddi bir başarı olacak :)

Çevrimiçi Necmi

Yok @Necmi abi zaten bize faydası olur anlamında söylemedim, ülke spor tarihi adına çok ciddi bir başarı olacak :)
olmasın :bandit: ülkenin böyle bir başarıya ihtiyacı yok

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

hakettin :bandit:
Abi ben ne yaptım :D Fenerin basketbolu umrumda değil şuan formamı giydim yarını bekliyorum :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Yarın maçta olacak arkadaşlar.90 dakikanın sonunda sevinçle sahaya doluşurken ayakkabılarınızı çıkarmayı unutmayın ha.Hibrit çim o hibrit.Bişey olmasın  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyon olmaya geldiğine göre sezon sonu Çin'e gidiyor demek ki :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
:vur :vur

Paraya bagli versinler 10 milyon €  :friendship:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi ben ne yaptım :D Fenerin basketbolu umrumda değil şuan formamı giydim yarını bekliyorum :evillol:

içimde gram korku yok yalnız inşallah böyle devam eder :D

Zannedersin şampiyonluk maçı değil de ligin başlarında sıradan bir maç oynuyoruz :D

Çevrimdışı Anıl

Adres ver bari de izleyelim :)
Yarın bu profilden yapıcam periscope yayınını, şarjım yettiğince önemli anları çekmeye çalışırım :)

https://twitter.com/aniltuglu

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ahmetcakar1/status/731581161294663681
şimdi merak ettim yarın bunlara cska çaktığında spor programları ne konuşacak
@bjk_mabet i gönderelim bari çiçekten böcekten bahseder boşluğa düşmelerini önler
nasılsa bizi iki yıl böyle oyaladı tecrübeli bu konuda :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Yarın bu profilden yapıcam periscope yayınını, şarjım yettiğince önemli anları çekmeye çalışırım :)

https://twitter.com/aniltuglu
peki suç olduğunu biliyormusun telif suçu @Anıl

Çevrimdışı Anıl

Yarın maçta olacak arkadaşlar.90 dakikanın sonunda sevinçle sahaya doluşurken ayakkabılarınızı çıkarmayı unutmayın ha.Hibrit çim o hibrit.Bişey olmasın  :D
Kale arkalarındakilerin girmesi pek mümkün değil zaten malum ter örgüden dolayı, numaralı ve kapalı için de önlem alırlarsa da sahaya giren olmaz bence :) Olmasın zaten futbolcular içeri kaçmasın hep beraber doyasıya kutlayalım şampiyonluğu :super:

Çevrimdışı Anıl

peki suç olduğunu biliyormusun telif suçu @Anıl
Abi maçı yayınlamicam ki sadece maç öncesi ısınma ve maç sonu tezahüratları falan yayınlarım o da mı suç kapsamında ?

Çevrimiçi Necmi

Abi maçı yayınlamicam ki sadece maç öncesi ısınma ve maç sonu tezahüratları falan yayınlarım o da mı suç kapsamında ?
evet maç önü sonu staddaki herşeyin yayın hakkı yayıncı kuruluşta içeri kamera sokmak bile yasak aslında
ama teknoloji sağolsun telefonlara bir şey yapamıyorlar.

Çevrimdışı Anıl

evet maç önü sonu staddaki herşeyin yayın hakkı yayıncı kuruluşta içeri kamera sokmak bile yasak aslında
ama teknoloji sağolsun telefonlara bir şey yapamıyorlar.
Haydaaa :D Periscope yalan oldu o zaman, video çekip youtube'a atıcaz artık :by2:

Çevrimiçi Necmi

Haydaaa :D Periscope yalan oldu o zaman, video çekip youtube'a atıcaz artık :by2:
aslında oda suç :by2:

Çevrimdışı Kalyoncu

şimdi merak ettim yarın bunlara cska çaktığında spor programları ne konuşacak
@bjk_mabet i gönderelim bari çiçekten böcekten bahseder boşluğa düşmelerini önler
nasılsa bizi iki yıl böyle oyaladı tecrübeli bu konuda :kop: :kop: :kop:
Elvan abeylegesse konuşulur Beşiktaş Konuşulmaz ben çok mutlu oluyorum keyif alıyorum kıvranmalarından Şenol hocanında dediği gibi istediğimizi sokmuşuz istediğimizi çıkarmışız ister konuşsun ister konuşmasın :)hem bu kadar basketbol konuşurlarsa iyi bir sponsor buluruz bizde iki sene sonra salonla takımla yine biz toplarız kupaları böyle bu döngü sürer gider :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

aslında oda suç :by2:
Onu daha önce yaptım herhangi bir şey olmadı :D Youtube'da dolu öyle video var zaten onu engelleyemezler :D

Çevrimiçi Necmi

Onu daha önce yaptım herhangi bir şey olmadı :D Youtube'da dolu öyle video var zaten onu engelleyemezler :D
yapmış olman suç olmadığı anlamı taşımıyorki
adam öldürmekte suç ama öldürüyorlar. yakalanırsan cezayı yapıştırırlar yakalanmazsan yırtarsın :D

Çevrimdışı Bekrakn

içimde gram korku yok yalnız inşallah böyle devam eder :D

Zannedersin şampiyonluk maçı değil de ligin başlarında sıradan bir maç oynuyoruz :D

akhisar maçı gibi olmasın hocam. bende yine ufaktan bi tedirginlik var o zaman da böyle rahattın :D

Çevrimdışı can1903

İlk önce uyarı alırsın. Sıkıntı yok mahrum bırakma.  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..