Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272736 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten bizim futbolcularımızdan ve sağlık ekibimizden bir gram şüphemiz yok akıllarda kılçık bırakan tek sorun kulüpten çıkıp lavabatuara kadar uzanan yolda deyiştirilebilecek veya eklenebilecek bir durumun oluşmuş olabilmesi.

o işlerin öyle basit olduğunu sanmıyorum diploma iptaline kadar uzar o işler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

o işlerin öyle basit olduğunu sanmıyorum diploma iptaline kadar uzar o işler...
Abi dingonun ahırında yaşıyoruz.
üstüne gidilmeli bu olayın başı boş bırakılmaz.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mavi Tuna

İlla ağzımızın tadını bozacaklar. 33 hafta neredeydin mübarek. Hadi yaptın, yaptın niye istifa ediyorsun. Eğer haklı isen yerinde durursun.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ben hep söylüyorum bu ülke ülke olmaktan çıktı muz federe devleti oldu...
hukukun her an her saniye ayaklar altına alındığı bir coğrafyada yaşıyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı SLYKRT

Vodafone karakartallılar üye sayısıda 150.000 miş bana rakam olarak az geldi.Daha fazla destek olmak lazım kulübe
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı canU

Giriş aidatını 5 bine çıkartmak isteyenler var. Kongre üyesi olanlar lütfen gelmeye devam etsinler genel kurula.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu yapılan terbiyesizliği yarın maça kadar unutup şampiyonluk geldikten sonra ele almak en doğrusu. Yapılan hareketin amacı konsantrasyonumuzu bozmakla alakalı. Sonuç alırlarsa buradan alırlar. Bu oyuna gelmeyip sadece maça konsantre olmalı .
Şampiyonluk geldikten sonra sevinmeli ama sevinci uzun tutup rehavete de kapılmamalı. Şampiyonluk geldikten sonra sonraki yıllarda başarıyı sağlamlaştıracak adımlar atılmalı . Türk futbolunun içine yerleştirilen A.Y. virüslerinden arınmak bunlardan sadece bir tanesi.

Çevrimdışı DOĞAN

Adamların resmi olarak hakkı var uygulamada keşke diplomalarına elkonsa ama malesef yönetmelige uygun davranmışlar.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Son senelerde gese nefreti çok büyüdü ama ben her zaman söylüyorum febe dünyanın en kahpe en pislik camiasıdır. Bunlardan her türlü adilik beklenir.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı sallapati

Sirf su olay bile mario gomez in ulkeden ayrilmasi icin yeterli nir sebep. Ulkenin civisi cikmis arkadas.. Hukuksuzluk. Basibosluk dizboyu...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nartallo

Kulübün Uluslararası Doping Kurulu'ndan WADA'ydı sanırım adı yetkilileri çağırıp numune aldırması lazım.

Bu kahpeliği yapanların numuneler üzerinde oynama yapmayacağını kimse söyleyemez.

Olay çok can sıkıcı, bunu yapmaya kimsenin hakkı yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

Adamların resmi olarak hakkı var uygulamada keşke diplomalarına elkonsa ama malesef yönetmelige uygun davranmışlar.
neye göre resmi olarak hakları varmış? o resmi maddeyi göster bakalım. başkan dahil tüm kurul istifa etti, haberin var mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:08:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
neye göre resmi olarak hakları varmış? o resmi maddeyi göster bakalım. başkan dahil tüm kurul istifa etti, haberin var mı?

Hakları var dün gece koydum maddeleri. Ancak hiçkimseye yapılmamış olanı şampiyon takıma yaparlarsa hadlerini aşmış olurlar ondan istifa ettiler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakları var dün gece koydum maddeleri. Ancak hiçkimseye yapılmamış olanı şampiyon takıma yaparlarsa hadlerini aşmış olurlar ondan istifa ettiler.

ondan istifa olmadı tff'ye haber vermeden yaptıkları için istifa oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:10:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Shakhtar donetskli  fredle başlayan bu doping olaylarında  kazandıkları bilgilerle  acaba bizim üzerimizde ince oyunlarmı kurgulandı.
Benim bile hikayeleştirip yazamayacağım bu denli ince detaylarlar tff nin açıklamasından sonra ne kadar üzerinde düşünmeye gerek yok desemde şeytan dürtmüyorda değil zaten hep araştırmadığınızdan kaybetmediniz mi diyor bilemedim.
En önemli  detay  şu kaç oyuncuda yasaklı madde çıkarsa kulüp turnuvadan ihraç edilir ?

Kulüp hiçbir şekilde ihraç edilmez, puan silinmez. Cezalar bireyseldir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
ondan istifa olmadı tff'ye haber vermeden yaptıkları için istifa oldu.

Tamam işte haddini aşmak bu oluyor zaten :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam işte haddini aşmak bu oluyor zaten :)

ben bunlara güvenmiyorum biz kendimizde numune alıp göndersek ne olur ?

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle hakları yok, tff bugün açıkladı. maddenin kişisel yorumlanmasından kaynaklı hata diye belirttiler. Öyle kafana göre hele ki böyle kritik bir dönemde gidip kimseden numune alamazsın.

Çevrimdışı tangaz

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

tff böyle bir açıklama yapıyor uygulama test aşamasında tüm dünyada yapılacak olan uygulama euro 2016 sonrası başlayacak. hala uygun mu sence?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:13:07
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle hakları yok, tff bugün açıkladı. maddenin kişisel yorumlanmasından kaynaklı hata diye belirttiler. Öyle kafana göre hele ki böyle kritik bir dönemde gidip kimseden numune alamazsın.

Hakları var. Doping yönetmeliğini okuyabilirsiniz. Ama sadece bizi yapılması had bilmezliktir istifa sebebi budur zaten.

MADDE 11: DOPĠNG KONTROLLERĠ Doping Kontrolleri yurt içinde düzenlenen tüm profesyonel ve amatör lig müsabakaları, özel müsabakalar ile kulüp futbol takımlarının müsabaka dışı dönemlerinde yapılabilir.

11.1.2 İstisnai durumlar dışında, bütün Müsabaka Dışı Doping Kontrolleri önceden haber verilmeksizin yapılacaktır.

13.2 Doping Kontrolüne alınacak futbolcuların seçimi ya kura ile ya da hedefe yönelik olarak yapılır.

13.4 Doping Kontrol Görevlileri futbolcunun ya da kulübün Madde 12 uyarınca TFF‟ye nerede olduğunu bildirdiği yere önceden haber vermeden giderler.

13.12 Eğer kura çekilecekse, Doping Kontrol Görevlileri Müsabaka Dışı Doping Kontrolüne alınacak futbolcuların seçim işlemini aşağıdaki şekilde yürütür:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum
ben bunlara güvenmiyorum biz kendimizde numune alıp göndersek ne olur ?

Merak etmeyin doping zaten 1 günde vücuttan çıkan bir madde değil. Ola ki bir şey karıştırdılar içine pozitif çıktı, tekrarını istersin gelir WADA kendi alır kendi bakar tekrar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DOĞAN

Abi uygulama olarak herhangi bir usulsuzluk yok baskın yapma hakları var

Ama randevu talep etme (Talep etme derken biz su tarihte gelecez şeklinde) hakları var ve bu (Hakaret Yasak)₅ bunun yerine baskın yapıyorlar.

Oyuncu seçimi ise kurayla yada o anda oradakı yetkililer tarafından secilerbilir yada hedef olarak bazı oyuncular olabilir.

Yine bu (Hakaret Yasak)₅ ne kura nede başka bir yol şeçmişler direk en etkili oyuncularımızı hedef görmüşler.

Yani bu adamların resmi olarak hakkı var ama bu adamlar hep en terbiyesizce yolu şeçmişler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 12:17:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın kızmakta sonuna kadar haklıyız çünkü bu yapılan planlı bir hareket. Birisi direktif vermiş ve o adamlar gitmiş numune almış.

Ancak kurallar dahilinde mi? Evet. Kime yaptın ki bana yapıyorsun dersin o da zaten istifa sebebi olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli