Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Adama zorla attırıyolar zaten normalde Oğuzhan'ın atması lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Adama zorla attırıyolar zaten normalde Oğuzhan'ın atması lazım

hayır penaltıcımız gomez ve oğuzhan.Gomez kendisi atmak istiyor ama bundan sonra atmak istemiyor :D

Çevrimiçi Necmi

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305
link problem olmaz kardeşim burda Beşiktaş menfaatine çalışan hiç bir siteyi engellemeyiz @Erdemm

Çevrimiçi Necmi

Forum kurallarını ters mi düşer ,abes mi kaçar yada olabilirliği nedir tam bilmeden yazıyorum ama şampiyonluğumuzun şerefine forum içi para toplayıp ya forum içinde ihtiyaç sahiplerine yada çocuk bakım yurdu felan olur 10-15 ne çıkarsa forma hediyesi kampanyası yapsak sizce nasıl olur daha doğrusu böyle bir imkan varmı katılım sağlanırmı ? @Necmi @ahmetx @Oktay @cagrı @Efe
Bir çok arkadaşımız bireysel olarak yardım yapıyor zaten
forum içinde para toplamak hoş bir durum olmuyor @SLYKRT

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 18:45:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

https://twitter.com/bjkorg/status/731099490694860800

Atiba'nın oğlu 15 yıl sonra ön liberomuz  :D

Abi merakımdan soruyorum Cenk Tosun tecrübe hariç Mario'dan ne eksikleri var? Yani Cenk birinci forvetimiz olamaz mı bizim?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Abi merakımdan soruyorum Cenk Tosun tecrübe hariç Mario'dan ne eksikleri var? Yani Cenk birinci forvetimiz olamaz mı bizim?
olamaz birincisi tecrübe dediğin az bir şey değildir.
adam pas alamadığı an bile yüzünün şekli değişiyor.
daha çok olgunlaşması lazım şu an fazla duygusal ne zaman makine gibi işini yapmaya
başlar dış etkenerden etkilenmez ondan sonra birinci forvet olarak düşünülür.
adam son anda oyuna girdiğinde gol atmak için yaptığı hırs bile onun henüz hazır olmadığını gösteriyor.
bir çok maçta bu nedenle yanlış davrandı mesela gs maçındada o hırsı yapsaydı gomeze
asist yerine kendi vururdu büyük ihtimalde kaçırırdı zaten muslerada defansda cenk vuracak sandı
gomez bomboş kaldı. işte bunu her maç bu şekilde etüt ettiğinde bizim birinci forvetimiz olur.
Birde gücünü 90 dakikaya yayamıyor henüz buda bir an önce gol atma hırsından kaynaklanıyor.
daha soğukkanlı olursa çok daha diri kalır maçın sonlarına doğru gol yüzdesi artar.
sonradan girerek iyi performans göstermeside zaten gene hırsından kaynaklanıyor.
hırsı sonlarda işe yarıyor

Çevrimiçi Necmi

hayır penaltıcımız gomez ve oğuzhan.Gomez kendisi atmak istiyor ama bundan sonra atmak istemiyor :D
Penaltıcımız oğuzhan bunu açıklamışlardı zaten gomeze attırdılar gol krallığı için buda işe yaramadı :bandit:
adam bedava gol atmıyor :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mario Gomez, Osmanlı maçı sonrası şampiyon olduktan sonra lick tv'ye röportaj yaparken müjdeyi vericek bence..

'Seneyede Beşiktaş'tayım'
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oğuzhan iyi penaltı atıyor seneye o kullansın :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 19:07:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Maalesef olamaz.

Cenk çok yetenekli ve özellikli bir forvet ama Beşiktaş gibi takımın 1. forveti olmak en başta çok dirençli bir karakter gerektiriyor.

Galatasaray maçında o şok golden sonra Gomez aldı zank diye soktu topu. Cenk'in önünde 1-2 sene daha var 1-2 sene daha pişince o zaman 1'e yazabiliriz.

Çok ateşli, çok istekli. İlk 11 başladığın 70'ten sonrasını göremiyor. Vücuttaki enerji o kadar boşalıyor ki sonunda soğukkanlı vuruşu yapacak konsantrasyonu sağlaması çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Cenk Tosun ligde oynadığı her 50 dakikada bir skora katkı yaptı..

8 gol
4 asist
600 dk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

abi giroud ne ya resmen 2. almeida olur
arsenal den illa forvet alınırsa welbeck olurdu o sakatlanmadan önce
giroud berbat bir forvet bence

Robben haberleri var, çok çok extreme bi durum tabi, ama oldu da geldi bize bir şekilde..

Fener o kadar reklam yaptı yandexten arama yap Robben gelsin diye,

fenerliler demez mi ulan aramayı biz yaptık Robben Beşiktaş'a gitti diye :bandit:

Ulan ne loser adamlar bunlar ya :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mario Gomez, Osmanlı maçı sonrası şampiyon olduktan sonra lick tv'ye röportaj yaparken müjdeyi vericek bence..

'Seneyede Beşiktaş'tayım'
golü önce osmanlıya sonra da kolpa basına atacak diyorsun yani :D

Semte Dev ekranmi kurulacakmis ??

Evet Yunus Emre, Başkan'ın toplantısına katılmış bugün facebooktaki BTD'nin admini o söyledi,

Bir tanesi Beşiktaş meydana, diğeride Üsküdar iskelesinin oraya kurulcakmş..

Kaynak: Beşiktaş Transfer Dedikoduları

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/bjkorg/status/731099490694860800

Atiba'nın oğlu 15 yıl sonra ön liberomuz  :D

Yalnız adamda bildiğin maraton koşucusu fiziği var o yüzden yorulmuyor bence :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

golü önce osmanlıya sonra da kolpa basına atacak diyorsun yani :D

Şansal şok
Rıdvan iptal
 :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Evet Yunus Emre, Başkan'ın toplantısına katılmış bugün facebooktaki BTD'nin admini o söyledi,

Bir tanesi Beşiktaş meydana, diğeride Üsküdar iskelesinin oraya kurulcakmş..

Kaynak: Beşiktaş Transfer Dedikoduları
Ooo iyi super hemde :ishock:

Şansal şok
Rıdvan iptal
 :D
Emre Bol = Acile

Serkan korkmaz da Yurt disina gider artik :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Robben haberleri var, çok çok extreme bi durum tabi, ama oldu da geldi bize bir şekilde..

Fener o kadar reklam yaptı yandexten arama yap Robben gelsin diye,

fenerliler demez mi ulan aramayı biz yaptık Robben Beşiktaş'a gitti diye :bandit:

Ulan ne loser adamlar bunlar ya :D
ben inanmıyorum bu tarz haberlere olursa sürpriz olsun :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu A spor neyin kafasında çözemedim. Gomez City'e gidiyormuş şimdi. Guardiola Gomez'i oyun anlayışına ters bir oyuncu olduğu için Bayern'den gönderdi diye hatırlıyorum şimdi geri mi alacakmış ?

Çevrimdışı mrred

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305
Gülmekten karnım ağrı
"bizim erdal bedavacı tabi buraya bile yandan bedave girmiştir dediği"

:lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 19:47:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 19:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu A spor neyin kafasında çözemedim. Gomez City'e gidiyormuş şimdi. Guardiola Gomez'i oyun anlayışına ters bir oyuncu olduğu için Bayern'den gönderdi diye hatırlıyorum şimdi geri mi alacakmış ?

Saçmalık saçmalık üstüne ben ilk kez izledim 1 gün bana yetti izlemeyin hiçbir şey bilmiyorlar üfür üfür tutarsa..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli