Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281411 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Bekrakn

bizde de hata var renkli basının galeyanına çok çabuk geliyoruz biraz daha rahat olmamız lazım ben inanmıyorum twitterdaki şeylere

basın bile ne yapacağını şaşırdı :D gomez farklı konuşuyor, medyadakiler başka haber yapıyor. arka arkaya koydukları haberlerin içeriklerini geçtim başlıkları bile birbiriyle çelişiyor :D

Çevrimdışı mrred

Beşiktaşta hiç bir mekanda kişi başı 150 altında hesap gelmiyor fikslemişler hepsi
Beşiktaşta maç falan izlenmez geleni yolunacak kaz gibi görüyorlar.
İstanbulda oldukça kaliteli yerlerde bile böyle bir hesap gelmez
en iyisi boykot etmek zaten biz Beşiktaşta seyrettiğimiz maçları kaybettiğimiz için orda izlemiyoruz
ama insanların bırakması gerekiyor bunlar resmen kazıklıyor milleti
Abi okuyunca şoke oldum adamlar resmen çarşıyı çeşme haline getirmişler.Çeşmede de böyle hesap ödettiriyorlar çok saçma bir durum bence de hiç gitmemek en iyisi şımarık aç gözlü esnaftan uzak durmak lazım.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 15:16:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

bu gomez gerçektenden gidici galiba.

yasaklı sitenin özel haberine göre Ahmet bulut falcao ile görüşmeye gitmiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

karakartaldan mario gomezle yollar ayrılıyor diye cevap geldi  :s20: :s20: :s20:
derken ? bana gelmedi @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Oktay

Hafta ici birgun maci olabilir @Oktay abi

Malum biliyorsun isim geregi Hafta sonu maclarina fazla gelemiyorum ancak izin alip geliyorum oda senede belki 3-4 mac icin ama hafta ici maçlarında sorun yok :icool:
sen nasıl uygun olursan hiç fark etmez @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş ilçesinde 5 veya 6 tane üniversite var, her sene binlerce öğrenci geliyor. Bilmeden sallama
benmi sallıyorum sen haddini bil istersen @bordelais bu üslupla burda duramazsın
öğrencimi girecek o mekanlarada o paraları ödeyecek iki kişi oturup 350 lira hesap ödediğin yere
hangi öğrenci girer
ne oldu orda mekanınmı varda zoruna gitti. 7-8 bira bir büyük rakıya meze falan yokken 650 lira
hesabın geldiği yerlerden bahsediyoruz. Ben köyiçiyle ilişkimi kestim kimseninde gidip kazıklanmasını tavsiye etmem.
bir dahada herhangi bir kişiyle bu üslupta konuşursan burdan gidersin @bordelais
burda her şeyden önce saygı aranıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:12:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer Gomez kendi insiyatif alıp gitmek isterse kendi bilir. Ve buna pişman olacaktır.

Beşiktaş mevcut sisteminde 2. forveti Cenk'e bile Gomez'in yarısı kadar süre almamasına rağmen 18 gol attırdı. Ondan sonra gelen de atar.

Ancak Gomez burada bulduğu düzeni başka bir takımda bulabilir mi? Sanmıyorum. Üzülürüm, ama bizden çok o üzülür ayrılırsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

benmi sallıyorum sen haddini bil istersen @bordelais bu üslupla burda duramazsın
öğrencimi girecek o mekanlarada o paraları ödeyecek iki kişi oturup 350 lira hesap ödediğin yere
hangi öğrenci girer
ne oldu orda mekanınmı varda zoruna gitti. 7-8 bira bir büyük rakıya meze falan yokken 650 lira
hesabın geldiği yerlerden bahsediyoruz.
Ben köyiçiyle ilişkimi kestim kimseninde gidip kazıklanmasını tavsiye etmem.
bir dahada herhangi bir kişiyle bu üslupta konuşursan burdan gidersin @bordelais
burda her şeyden önce saygı aranıyor.

:nerd: :o_o: :hmmm: :oha:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartalizm06

BJK ILE MARIO GOMEZ'IN YOLLARI AYRILIYOR. ALMAN FUTBOLCU PAZAR GUNU OYNANACAK OSMANLISPOR MACINDAN SONRA KESIN KARARINI YONETIME ILETECEK. KARIYERINE BASKA BIR ULKEDE DEVAM ETMEYI DUSUNEN GOMEZ'IN KALMAK ISTEMESI DURUMUNDA BJK, FIORENTINA ILE YENIDEN MASAYA OTURACAK.

Vodafone Karakartal'dan gelen mesajı kopyaladığım için harfler büyük oldu.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 15:17:12 Kartalizm06 ]
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

fazla iyi niyetlisin ya :) @Yunus Emre Dökmeci
Ondan degil ya biraz yumusatalim ortami gerek yok bu kadar gerginlige Surada 3 Gun sonra hep beraber sampiyonluk kutlayacaz , Halaylar cekicez , mesaleler yakip agacli yoldan yuruyecez komseyi kirmaya dokmeye gerek yok

Aslinda tipik bir karadenizliyim Cabuk sinirlenirim fevri davranırım ama 10 dakika sonra Sakinlesirim pisman olurum genel olarak evet iyi niyetliymdir..

Çevrimdışı tangaz

Eğer Gomez kendi insiyatif alıp gitmek isterse kendi bilir. Ve buna pişman olacaktır.

Beşiktaş mevcut sisteminde 2. forveti Cenk'e bile Gomez'in yarısı kadar süre almamasına rağmen 18 gol attırdı. Ondan sonra gelen de atar.

Ancak Gomez burada bulduğu düzeni başka bir takımda bulabilir mi? Sanmıyorum. Üzülürüm, ama bizden çok o üzülür ayrılırsa.

+1 her kelimesine katılıyorum.

giderse de santrafor adayım
http://www.transfermarkt.com.tr/sebastien-haller/profil/spieler/181375
genç potansiyelli parayla al 2 sene sonra bu formatta 2 gol krallığı çıkarsın 30 milyondan aşağı itelersek eksik rakamı ben cebimden karşılayacağım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:18:13
  • Beşiktaş / Bodrum
BJK ILE MARIO GOMEZ'IN YOLLARI AYRILIYOR. ALMAN FUTBOLCU PAZAR GUNU OYNANACAK OSMANLISPOR MACINDAN SONRA KESIN KARARINI YONETIME ILETECEK. KARIYERINE BASKA BIR ULKEDE DEVAM ETMEYI DUSUNEN GOMEZ'IN KALMAK ISTEMESI DURUMUNDA BJK, FIORENTINA ILE YENIDEN MASAYA OTURACAK.

Vodafone Karakartal'dan gelen mesajı kopyaladığım için harfler büyük oldu.

Adamın 2 yıllık kiralık sözleşmesi var hala Fiorentina ile masaya oturulacak diyorlar. Biri bir haberi yanlış şekilde bir yayıyor ardı arkası kesilmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

falcao'yu alırız bizde bende üzülürüm gomez giderse ama kendisi bilir gomez'den iyi para gelir.

Çevrimdışı Bekrakn

sen sanırım sinirli bir günündesin yazıları yanlış okuyorsun, kimse ahmak değil kimse de oyuna falan gelmiyor, sadece genç arkadaşlar gazetelerdeki haberlerle heyecan yapıyor hepsi bu...

ben gomez giderse mesajları düşmeye başladığında cenkinde bu sistem de 25 gol atacağını yazanlardanım yıllardır aldıklarımızı değil satmadıklarımızı dillendirir ve eleştiririm. gomez wolfsburg konusunda da gomezin ne alacağı beni ilgilendirmez ben wolfsburg gibi para saçan bir kulüp kalkıp fiorentina ile işi pişirse ve kalkıp 25-30 milyon euro ödese bonservise ve bize 15 milyon gelse ellerimi ovuştururum ona vurgu yapıyorum wolfsburg bu paraları verebilir örnekleri ile. bu wolfsburg yıllardır para saçıyor ama santraforsuzlukdan dökülüyor grafite-dzeko sonrası bir türlü forvet bulamadılar gomeze ciddi para saçabilirler  :money:

işte olması gereken mantık konuş @tangaz abi konuş :D

camia olarak toptan kafamızın böyle çalışması gerekiyor. değerlenen isimleri büyük paralara gönderip altyapıdan veya diğer takımlardaki gençlerden parlatmamız gerek. belli bir sistemi temele koyup değiştirmedin mi ona uyacak oyuncuyu her türlü bulursun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamın 2 yıllık kiralık sözleşmesi var hala Fiorentina ile masaya oturulacak diyorlar. Biri bir haberi yanlış şekilde bir yayıyor ardı arkası kesilmiyor.
"

Rıdvan'ın kanalından almışlar haberi. Saçmalıktan öte bişey değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SLYKRT

İşin yoksa Fio ile uğraş yav.

https://twitter.com/hakasikci/status/729969582572605440

GİTME GÜLÜM..
Şarkıyı dilime doladın 20 dkdır başa sarıp dinliyorum  :bandit:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Eray

Sanırım bu yıl sonunda direk olarak satın almak istediğimiz için öyle diyor. Yani gelecek sene kiralık değil de bizim oyuncumuz olsun diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Sanırım bu yıl sonunda direk olarak satın almak istediğimiz için öyle diyor. Yani gelecek sene kiralık değil de bizim oyuncumuz olsun diye.

Öyle ama tut ki almadık kiralık sözleşme devam etti sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor. 32 yaşında Gomez'e de kimse servet dökmeyeceğine göre..

Biraz akıl mantık bu haberleri yapanların maksatlı yaptıkları buralardan belli zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:26:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve en önemlisi; Aziz Yıldırım basın toplantısında Gomez'i kastederek onların futbolcusunda da aynı sorun var beni konuşturma diye saçma bir şey söyledi.

Ardından bu haberler patlamaya başladı. Şimdi şampiyonluğa gidiyoruz resmen günde 5 tane Gomez haberi düşüyor. Bunlar tesadüf değil. Ama Gomez'in ağzından verdiği röportajlarda ise burada mutlu olduğundan başka bir şey çıkmıyor.

Sadece şampiyonluğa odaklanalım bu Gomez konusu kapansın artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Eray

Öyle ama tut ki almadık kiralık sözleşme devam etti sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor. 32 yaşında Gomez'e de kimse servet dökmeyeceğine göre..

Biraz akıl mantık bu haberleri yapanların maksatlı yaptıkları buralardan belli zaten.
Evet zaten kesinlikle bu tür provoke edici, yalan haberlere itibar edilmemeli. Taraftarların artık bunun farkında olup galeyana gelmemesi gerek.

Euro 2016'da çok üst düzey bir performans gösterip, büyük bir takımdan teklif almadığı sürece Gomez burda kalır.

Çevrimdışı Tolga

Gomez işi iyice canımı sıkıyor artık.

Ne olacaksa bir an evvel olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

işte olması gereken mantık konuş @tangaz abi konuş :D

camia olarak toptan kafamızın böyle çalışması gerekiyor. değerlenen isimleri büyük paralara gönderip altyapıdan veya diğer takımlardaki gençlerden parlatmamız gerek. belli bir sistemi temele koyup değiştirmedin mi ona uyacak oyuncuyu her türlü bulursun.

@Bekrakn  :D mantık bu olmalı elbette mesela YD Q7yi ilk getirdiğinde döktürüyordu devre arası a.madrid 25 m verdi dünya kulübü yapıcaz die satmadık burak serdar kurtuluş g.zan ismail pektemek fernandes bu saydığım isimleri 70 milyon bonservisle satabilirdik hiç birinden kuruş kazanmadık. gomezden gelecek paranın küçük bir kısmı ile wolfsburgdan bas dostu al sol beke de caneri al canere her maç 10 tane orta aç die talimat ver bas dost bizim kazma stoperlerin arasında her maç kafayla gol atmazsa ismimi değiştiririm. biz golcü bir takımız RVP bizde olsaydı belki gomezden fazla atardı o derece yanii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona