Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284784 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
bu adamı görünce üzülüyorum ama acaba diyorum bütün cenabetlik bunda mıydı ...

href="https://twitter.com/webaslan/status/730287590058774529">11 mai 2016[/url]
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı cursedofdragon

bu adamı görünce üzülüyorum ama acaba diyorum bütün cenabetlik bunda mıydı ...

href="https://twitter.com/webaslan/status/730287590058774529">11 mai 2016[/url]

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

niye üzülüyorsun bunun için bizi satıp giden adam için kalsa idi tolga'yı kesebilirdi belki gidip yedek olmayı seçti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:23:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
niye üzülüyorsun bunun için bizi satıp giden adam için kalsa idi tolga'yı kesebilirdi belki gidip yedek olmayı seçti.

Bunun kesebileceği tek kaleci kova Hayrettin olurdu.

Gudubet herif.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

yok aman butun suc bundaydi sakatlik konusunda. bu gitti sakatlik azaldi. karambollerin darisi gsnin basina. cok severim cok duzgun bir cocuk aslinda ama aman aman.
mustafa pektemekide fbye soktuk mu islem tamam, sakatlik falan derken fb camiasi bir daha adam olmaz.
hatta fbnin kibiri fazla ismaili de alsinlar mustafayla beraber, ustune para bile verilir.

Çevrimdışı tangaz

youtubeda bulunur mu acaba bunun 35m falan attigi goller. eskiden ana haber bultenlerinden gosterirlerdi alamanya liginde super gol, diye

ne gollerdi değil mi almanyada yılın golüne aday 10 gol varsa 5-6sı bundan gelirdi adam 404 maçta 52 gol atmış stoper, pektemekden çok yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ne gollerdi değil mi almanyada yılın golüne aday 10 gol varsa 5-6sı bundan gelirdi adam 404 maçta 52 gol atmış stoper, pektemekden çok yahuu
pektemekten cok gol atmis bir milyon stoper bulurum, ahahah abi sorma, sivok bile bak bizim takimda daha cok gol atmistir pektemekten

Çevrimdışı tangaz

falcaodan yediği o golü dünyada yiyecek 2. bir kaleci olduğunu sanmıyorum. para kazandırıp gitti darısı ismayl ve pettemeğe  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Aspor'da serkan korkmaz :" Gomez kesin gitti "diyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:32:55
  • Beşiktaş / Bodrum

Aspor'un dediği ne çıkmış ki bu çıksın. Kulak asmayın maçtan koparmaya çalışıyorlar bizi. İş bitmedi daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

Sağ bekte hayal edin sadece..

Bizim deli mottanın 2 beden büyüğü bu eleman mevkileri farklı olsada penaltı kırmızı karttan kurtulamaz  :evillol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Aspor'un dediği ne çıkmış ki bu çıksın. Kulak asmayın maçtan koparmaya çalışıyorlar bizi. İş bitmedi daha.

yeni oyuncu ile anlaşmışız hatta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:35:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu yapılanlar o kadar iğrenç ki.

Gomez nereye gidiyor? Bu adamın satış hakkı bizde. Fiorentina'ya dönmeyecek. O zaman neye göre kime göre gitti diyebiliyorlar?

Atlamayalım üstüne bunların prim yapmaya çalışıyorlar. Adama gitti dediler adama demeç verdi hiçbir şey belli değil diye ötesi var mı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Demek istediği şu aslında.

Gomez gidebilir diye bir oyuncuyla anlaşmışız o yüzden gitti gözüyle bakıyor ama mantık yanlış.

Yönetim akıllı davranarak Gomez giderse diye bir oyuncuyla anlaşmış olabilir ama öncelik hala Gomez'dedir.

Gomez ile anlaşılırsa diğer oyuncu her kimse Gomez ile devam edeceğimizi söyleyip sözlü anlaşmayı iptal ederler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:37:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazdıkları takım da Wolfsburg.

Uefa'ya ön eleme ile girecek takım. Şampiyonlar Ligi'ne giden takımı bırakıp buraya gidecek yalanın bu kadarı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Şu yapılanlar o kadar iğrenç ki.

Gomez nereye gidiyor? Bu adamın satış hakkı bizde. Fiorentina'ya dönmeyecek. O zaman neye göre kime göre gitti diyebiliyorlar?

Atlamayalım üstüne bunların prim yapmaya çalışıyorlar. Adama gitti dediler adama demeç verdi hiçbir şey belli değil diye ötesi var mı.

@Çağrı 10 puanlık uzman sorusu:

30 nisan olan 1000 euroluk opsiyon süresi doldu. şimdi fiorentina bonservis isteyebilir mi bizden???

Çevrimdışı Tolga

Gomez giderse Almanya da sadece B.Munich'e gider.

İngiltere'ye giderse de M.Utd olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

M. Utd cidden şu an bizden kötü takım.Sadece Martial gol atsın diye bekliyorlar kaleye bir şey gelince de zaten De Gea çoğunlukla kurtarıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:41:13
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı 10 puanlık uzman sorusu:

30 nisan olan 1000 euroluk opsiyon süresi doldu. şimdi fiorentina bonservis isteyebilir mi bizden???

30 Nisan Beşiktaş'ın Fiorentina ile olan opsiyonu değildi, Gomez'in Beşiktaş ile opsiyonuydu diye biliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:42:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan kıvırıyorlar az adi değil bunlar şimdi de bakınıyorum olmadı kalırım dedi diyorlar.

Bunları izlemek bile hata.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

30 Nisan Beşiktaş'ın Fiorentina ile olan opsiyonu değildi, Gomez'in Beşiktaş ile opsiyonuydu diye biliyorum.
Aynen ben de öyle hatırlıyorum. Hatta 3 hafta önce haberler çıkmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:43:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı berkotistis

Şöyle bi forveti olan takım şampiyonluğu kaçırır mı hiç ya... Ne büyük adamsın be mario gomez.  Demba ba da iyiydi gitti daha iyisini bulduk tamam ama Gomez giderse daha iyisini çok zor buluruz çook  :uyucam:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez > rvp dediğimde benle dalga geçen arkadaşlara selam olsun

Çevrimdışı tangaz

bilmiyorum sağda solda bununla ilgilide negatif duyumlar var...

Gomez konusunda esas sıkıntı babası arkadaşlar bunu da bir kenara yazın giderse sebep babasıdır...

Çevrimdışı SLYKRT

Size bir komplö teorisi üreteyim ozaman.Dikkatli okuyun bu ülkede olmayacak işler değil bunlar.

Bu hikaye ılık bir istanbul akşamında başakşehirde geçiyordu.Yılgın fenerbahçeye karşın rahat ve oyunu kontrol eden bir başakşehir vardı.Fenerbahçeli futbolcular daha önce oynadıkları 3 haftaya inat sahada yokmuşçasına mücade ediyorlardı.İlk yarı neredeyse pozisyonsuz geçti.2. yarı kaptırılan topla gelen golle silkensede hala o yılgın görüntüsünde değişme yoktu.Fenerbahçeli futbolcular ne kadar oynamak istemesede hakemin itelemeleriyle pozisyonlar buluyorlar ama gecenin uçan tek canlısı volkan adeta kalesine ağ örmüş bir örümcek gibiydi.
GELELİM İNCE DETAYA
Maçtan sonra beşiktaş şampiyon ilan edildi.Fenerbahçe teknik direktörü viktor pereria şampiyonluğa beşiktaşa hediye ettik dedi.Nani takım olamadık son 1 kaç maçtır toplanmamızda yetmedi ve hedefimizden uzaklaştık denildi.Buraya kadar herşey güzel hoş.Tüm tv programları ve gazetelr beşiktaş şampiyon başlıkları atmaya başladılar.Quaresma şampiyon beşiktaş yazısını alnına yazdı.Herşey güzel gidiyordu ama hesaplamadığımız bir komplönün içerisinemi girmiştik.
Aslında istenende tamda bumuydu.Beşiktaşı yakalamayacağını hesaba katan aziz yıldırım yoksa bilerek puan kaybettirip beşiktaşın şampiyon olmuş gibi davranmasını rehabete kapılmasını ve 5 gün içerisinde oynayacakları 2 maçtan olumsuz sonuç almalarınımı ummmuştu.Olmayacak birşey değil.Genel olarak görüş beşiktaş %99.99 şampiyon ama gerçekte istenilen bu duygunun oluşmasımı.2li averajı hesap ederek osmanlıspora karşı alınabilecek bir mağlübiyetle 3 gün sonraki konyaspor maçındanda olumsuz bir sonuç çıkabileceğinimi umdurlar.Beşiktaşı yakalama planları yoksa bu muydu.Takımın golcüsünü hergün ayrı takımlara göndererek gümdede tutarak,şampiyonluk havasına sokarak,fenerbahçe bitti hisiyatı vererek yoksa bumu hedeflendi.Şampiyonluklarını beşiktaşın zorlu 2 maçında rehabete sokarak kazanmayımı hedeflediler.Anlayacağınız matematiksel garantilemeden ipleri elden bırakmamak gerekir burası türkiye ..
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK