Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

belki thiago silva'dır :D
Avrupa alt yapisi almis veta Avrupada en az 1 yil oynamis Brezilyali stopere okeyim ona lafim yok ama Hic brezilya disina çıkmamış Brezilyali stoper ciddi risk..

Brezilyali stoperlerin çoğu Yumuşak ve temasli oynamıyor Bknz: Rhodo , Marcelo..

Elimizde Canli ornekler varken Hala brezilya pazarina yönelmek ayri bir konu zaten..

Bu arada Marcelo Avrupa da oynamis olmasına ragmen yumuşak..

Tutup Dante gibi sert bir brezilyali stoper getirmedikleri surece sonuc hep husran olur..
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 11:18:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

abi diyorum bu yonetimin ipiyle kuyuya inilmez.
bir gomez efsane yaratildi fikret orman icin.
bunlar gecen sene Atiba ile sozlesme imzalamamis adamlar, mustafa pektemek e 1,7milyon veren adamlar.
berezilyadan stoper bakan adamlar.
4 senedir bu yonetim var, madem futboldan bu kadar anliyorlardi ilk sene neden gidip gerzek gerzek adamlari doldurdular. genc takimdan 16-17 yasindaki cocuklar oynasaydi.simdiye kadar 2-3 tane daha necip cikartirdik 4 senede, almeyda yerine, adam buyuk oynasa daha mi kotu olurdu,mustafadan daha fazla katki verirdi o cocuk
hmmmm tamam abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Brezilyalı stoper konusunda akıllanmamızı gerektirecek bir şey mi yaşadık ?
Marcelo , Rhodo..

Agir , Yumusak ve temassiz oyun stoperleri , bizim lige uygun degil bu tarz stoperler..
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 11:19:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

ya vallahi şaka gibi adamsın , hem Burak 8 ersan 7 diyorsun hemde yere göğe sığdıramadığın quaresmaya kimse 10 vermez 3 verirler en fazla diyorsun :D
vermez, verir mi? orda yanlis anlasilma olmasin. quaresma tipi sirk futbolcularindan hic hoslanmam ben, sevmem. benim derdim baska. quaresma icin baska planlari olmasi lazim besiktasin ayni atiba gibi.
Cinliler adamin istatistigine baksa para vermez zaten, quaresma bu yetenegine ragmen tabela yapamayan bir oyuncu. cok pazarlayamazsin bu yasta. Besiktasin tanitimi icin cok onemli quaresma. o adi gecen ben arfa falan, quaresmanin markasinin yaninda, marka degil. yahu @Ensar yurtdisinda yasiyorsun daha iyi anlaman lazim, hadi turkiyede yasayanlar anlamiyor.

mesela ben yazin formanin arkasina ya quaresma yazdiririm yahut alexis delgado, ispanyada kim tanir toreyi falan. sen bak kahirede dene arkasina formanin gomez yazdir. berazilyali topcu sanirlar, quaresma yazdir oyle gez.

Çevrimdışı Ensar

Skrtel derken o defans degil mi?
defans , ben habere "hadi ordan skrtel" demek istedim :D

Çevrimdışı tangaz

stoper tandemi iskandinavlardan seçilmeli ama gidip miloş gibilerinden değil  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

stoper tandemi iskandinavlardan seçilmeli ama gidip miloş gibilerinden değil  :bandit:

ingiliz olsun ingiliz vücudu koydumu alsın topu :D

AGGER :busted_cop:

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı Ensar

vermez, verir mi? orda yanlis anlasilma olmasin. quaresma tipi sirk futbolcularindan hic hoslanmam ben, sevmem. benim derdim baska. quaresma icin baska planlari olmasi lazim besiktasin ayni atiba gibi.
Cinliler adamin istatistigine baksa para vermez zaten, quaresma bu yetenegine ragmen tabela yapamayan bir oyuncu. cok pazarlayamazsin bu yasta. Besiktasin tanitimi icin cok onemli quaresma. o adi gecen ben arfa falan, quaresmanin markasinin yaninda, marka degil. yahu @Ensar yurtdisinda yasiyorsun daha iyi anlaman lazim, hadi turkiyede yasayanlar anlamiyor.

mesela ben yazin formanin arkasina ya quaresma yazdiririm yahut alexis delgado, ispanyada kim tanir toreyi falan. sen bak kahirede dene arkasina formanin gomez yazdir. berazilyali topcu sanirlar, quaresma yazdir oyle gez.
abi okey haklısın quaresma ismi var quaresma formamı giydiğim zaman sizde mi oynuyor gerçekten mi diye sorularla karşılasıyorum işte tamda bu yüzden cinliler verir o parayı. Çin de hangi futbolcuların ne paralara gidip oynadığını bi bilsen , belli ki pek bilmiyorsun adamlar yıldız diye martins oynatıyor , Çinlilerin reklama ihtiyacı var amaçları lige dikkat çekmek yayın satmak

Çevrimdışı mylife1903

Fotomacta Rakitskyi yazmis onuda burada yazmisti bazi arkadaslar :D
raketci olumlu transfer olur ama alamaz yonetim, zor gelir buraya, adaya gider o. yarin Boyko raketci icin devrede, haberleri cikmazsa ben, ben degilim.
boyko uyum sorununu atlatmak icin ukraynadan arkadasi raketciyi yonetime tavsiye, etti

bizim genc taraftarlarin gazini almak icin altina soyle yazarlar

Boyko, Besiktasin dunyanin en buyuk kulubu oldugunu, taraftarinin cok atesli ve dunyada tek oldugunu ve stadininda dunyanin en mukemmel, en luks stadi oldugunu yakin arkadasi raketciye anlatti, raketci dusunmek icin sure istedi. fotomac bak yazdim haberi al kopyala, telif hakki istemem, beni kaynak olarak gosterebilirsin.

Metesacker ona cokelim en temizi :bandit:

Edit : 31 yasinda

Çevrimdışı mylife1903

abi okey haklısın quaresma ismi var quaresma formamı giydiğim zaman sizde mi oynuyor gerçekten mi diye sorularla karşılasıyorum işte tamda bu yüzden cinliler verir o parayı. Çin de hangi futbolcuların ne paralara gidip oynadığını bi bilsen , belli ki pek bilmiyorsun adamlar yıldız diye martins oynatıyor , Çinlilerin reklama ihtiyacı var amaçları lige dikkat çekmek yayın satmak
benim bildigim iki yabanci oynatiyor onlar, lig basladigina gore oraya kimse, kimseyi satamaz. Cine gidecek oyuncu buyuk ihtimal denisov olur, uzbekistan pasportu oldugu icin, yerli oyuncu statusunde, cocuk iyi para kazanir.
denisov dedim de galiba samedovun sozlesmesi bitiyor, onu alsinlar mesela, lider oyuncu, buyuk maclarda oynar her turlu gideri vardir.

Çevrimdışı tangaz

Metesacker ona cokelim en temizi :bandit:

Edit : 31 yasinda

brehmeyi alalım sol beke dünya gözü ile bir sol bek izlemiş oluruz  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Mertesackerin Tarzini seviyorum bizim lige de oldukca uygun , Havadan yerden iyi ve sert stoper üstelik ALMAN :busted_cop:

Skrtel den daha iyi transfer olur ha dersenki ikisini de alalim ozaman Balli kaymak olur..

Çevrimdışı Koa_lAA

ingiliz olsun ingiliz vücudu koydumu alsın topu :D

glasgow rangers ın stoperi var.. bence on numara adam.. danny wilson.. alsınlar bunu işte..

celtic maçına özel okadar iyi oynamadıysa, devamlı böyle oynadıysa zaten bize yeterde artar bile..

Çevrimdışı tangaz

benim bildigim iki yabanci oynatiyor onlar, lig basladigina gore oraya kimse, kimseyi satamaz. Cine gidecek oyuncu buyuk ihtimal denisov olur, uzbekistan pasportu oldugu icin, yerli oyuncu statusunde, cocuk iyi para kazanir.
denisov dedim de galiba samedovun sozlesmesi bitiyor, onu alsinlar mesela, lider oyuncu, buyuk maclarda oynar her turlu gideri vardir.

çinde yabancı kontenjanı 3. ben pettemeki 4 kız la evlendiricem birinciyi aldı ikinciyi çinli kızlardan birini seçip arkadaşa çin halk cumhuriyeti nüfus cüzdanı ile taçlandırıcam yabancı kontenjanı sorununu aşacağı için 7,5 M bedelle hebei fortune takımına satıcam ersan da aracılık edecek...

yalnız düşündümde çin halk CUMHURİYETİ deyince muhafazakar pettemek de acaba anti cumhuriyetçi olabilir mi? acaba kendisine malezyalı bir hatun bulup asya pasaportunu malezyadan mı alsak  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

brehme gelsin abi ismailin yerine 5 sene oynar bu yasinda. dunya kupasi finalinde sol bek olaraktan muhtessaam saaayg ayaginnnlan penalti sokmuslugu vardir

Çevrimdışı tangaz

Mertesackerin Tarzini seviyorum bizim lige de oldukca uygun , Havadan yerden iyi ve sert stoper üstelik ALMAN :busted_cop:

Skrtel den daha iyi transfer olur ha dersenki ikisini de alalim ozaman Balli kaymak olur..

@mylife1903 hatırlar bayernde bir stoper vardı taş gibiydi aguntayler tam bizim aradığımız hızlı stoperdi sezon başı kampı yese form tutar mı acaba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şampiyonluk kutlaması Pazartesi günü mü olur? Malum Çarşamba Konya'ya gideceğiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

çinde yabancı kontenjanı 3. ben pettemeki 4 kız la evlendiricem birinciyi aldı ikinciyi çinli kızlardan birini seçip arkadaşa çin halk cumhuriyeti nüfus cüzdanı ile taçlandırıcam yabancı kontenjanı sorununu aşacağı için 7,5 M bedelle hebei fortune takımına satıcam ersan da aracılık edecek...

yalnız düşündümde çin halk CUMHURİYETİ deyince muhafazakar pettemek de acaba anti cumhuriyetçi olabilir mi? acaba kendisine malezyalı bir hatun bulup asya pasaportunu malezyadan mı alsak  :alala:
evet evet, malezya daha iyi eski basbakan yardimci olur, mustafa hemen pasaport. parayada gerek yok be 2-3 milyon korsan formaya degistiririz pektemegi, kulup korsan formalari satar iyi para kazanir.

Çevrimdışı worns

İsmi geçen stoperlerden en iyisi bence Rakitsky ama alamayız. Ukraynadan ayrılmak istese bile çok talibi çıkar. İyi de bonservis gerekir.

Skrtel gibi takımında gözden çıkartılma eşiğine gelmiş ama fizik olarak da bitik olmayan isimlerin olma olasılığı daha yüksek.

Bir de Micah Richards, Roncaglia tipi oyuncuların sert, sağlam bir stoperle birlikte oynarlarsa bizim oyun sistemimizde çok işe yarayacağını düşünüyorum. Hala iki sene önceki kadar iyi durumdaysa Vegard Forren'de bunlara eklenebilir.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 hatırlar bayernde bir stoper vardı taş gibiydi aguntayler tam bizim aradığımız hızlı stoperdi sezon başı kampı yese form tutar mı acaba
aguntayler iyidir abi yanina buchwald ile litbarskiyi de koyduk mu, yildirim demiroren icin golf vakti olur. saka maka bu adamlar hala oynar. lothar oynadi 40ina kadar. 50 yasinda bizim ligde oynarlar, siritmazlar. ismailin sampiyon takimda oynadigi bir lig yahu

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonluk kutlaması Pazartesi günü mü olur? Malum Çarşamba Konya'ya gideceğiz..

başkanın 19 mayısta kutlama olacağı yönünde açıklamaları var bence de mantıklı çifte bayram gibi olur izin günü herkes stada ve trafına doluşur ürün satışları tavan yapar  :money:

Çevrimdışı Ensar

19 mayısta yapılacak başkan açıkladı