Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Biz ne zaman oyunu dengeye tutmaya çalıştıysak hep kendi sahamıza yığıldık. Osmanlı maçında da aynısı olmuştu daha sonra saldırınca 3 gol bulduk. Yine aynı şekilde olur umarım

Çevrimdışı Tolga

Her zamanki gibi önde pres yaparak oynamalıyız.

Sahaya kazanmak için çıkarsak kazanırız ya da en kötü berabere biter.

Beraberlik bize yetiyor diye dengeli oynamaya çalışırsak o zaman sıkıntılı bir maç olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beraberlik bize yetiyor diye dengeli oynamaya çalışırsak o zaman sıkıntılı bir maç olabilir.

O maçta istesen de beraberlik için oynayamazsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Biz beraberlik için sahaya cikmayiz her zaman kazanmak için cikariz :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tayfunyasar

Sanki osmanli bizi yense sampiyon olmayacakmisiz gibi konusmayin allasen. Fener gençleri yenebilecek mi? En fazla 3 dk 5 dk bekleriz sonra yine sampiyonuz.

Bunun adı rehavet degil psikolojik çöküntü bence. 10 bin fb taraftari olursa öpüp başına koysun oyuncular.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 01:05:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 01:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Siyah-Beyazlı idarecilerle yaptığı görüşmede bu konudaki kararını 30 Mayıs’ta vereceğini söyleyen golcü futbolcunun, şampiyonluk hedefindeki rakipleri Fenerbahçe’nin yarıştan kopmasının ardından hafta sonundaki Osmanlı maçının ardından geleceğini şekillendirmesi düşünülüyor. Başarılı ismin, pazar günkü mücadelede takımın puanla ayrılıp şampiyonluğunu kutlaması sonrasında yönetime, “Gelecek sezon da Beşiktaş’tayım” mesajını ileteceği tahmin ediliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 01:09:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok fazla duyum var. Gomez konusunda ne olacaksa olsun bir an önce. Şampiyonluktan çok bu geriyor beni.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Çok fazla duyum var. Gomez konusunda ne olacaksa olsun bir an önce. Şampiyonluktan çok bu geriyor beni.

Demba Ba'yı unuttuk neredeyse ama Gomez unutulmaz. Gitmemeli. Golcülüğünü geçtim böyle karakteri çok zor buluruz.

Çevrimdışı sallapati

ekşi sözlükteki bu entry koparttı beni  :D :D :D :D :D :D :D

Beşiktaş
"haftaya netleşir mantığıyla şampiyon olan takım."

Çevrimdışı emrecakmak

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/730531085403164676 ... @Çağrı

Çevrimdışı sallapati

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/730531085403164676 ... @Çağrı

west ham a teşekkür etmeliyiz.. Man UTD i ŞL dışına attı.. Gomez ŞL de oynamak için bizde kalır  :bandit:..
haftasonu city yener umarım

Çevrimdışı Deniz

gomezin menajerinin görüşmesi normal adam gol kralı oldu ve almanya milli takımının forveti.
Eski günlerine döndü.

Gomez gidecekse de bizi üzüp gitmez burayı basamak olarak görmediğine eminim.Yeter ki menajeri akıllı dursun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

...
Hic bosuna algi operasyonu yapmayın , Ugrasmayin , Kendinizi yormayin !

YE-DIR-ME-YIZ :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 08:43:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SLYKRT

Ülkenin basını böyle olursa milletin cahilliğini yadırgagamak lazım.
Fenerbahçe BEŞİKTAŞ a şampiyonluğu hediye etti yazan tüm gazetelerin an......    av........   gel........  geçmi........   SKRTEL  :boxin:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Quaresma sene sonunda büyük ihtimalle gider. Önümüzdeki sene muhtemelen yedek kalacak ve bu adam yedek kalırsa huzursuzluk yaratır.
Bu seneki şampiyonlukta katkısı vardır ama sıralama olarak 6. 7. futbolcudur benim için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın kara kartallar, gomez kalmazsa çok üzülürüm 2 yıllık 4.5 milyon eurodan sözleşme uzatılsın tatmin eder bence şampiyonluk, şampiyonlar ligine gideceğiz temennim kalır inşallah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma sene sonunda büyük ihtimalle gider. Önümüzdeki sene muhtemelen yedek kalacak ve bu adam yedek kalırsa huzursuzluk yaratır.
Bu seneki şampiyonlukta katkısı vardır ama sıralama olarak 6. 7. futbolcudur benim için.
bence de gitmeli şöyle 5 m euro bonservisle yollasak enfes olur

Çevrimdışı İhsan

Kulübün paylaştığı fotoğrafta ben de çıkmışım :D

ben de  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı doctore

Günaydın Beşiktaş Arena.

her yerde Gomez haberleri ve enry leri görüyorum. adam bile Osmanlı maçına odaklanmak için bu kadar çaba sarf ederken bizim şampiyonluk maçı öncesi bu saçma, renkli basın oltalarına gelmemiz niye???

bu şampiyonluk çok büyük, anlamlı ve destansı bir şampiyonluk olacak. bunu gölgelemek için herşeyi yapar bu renkliler. onca zorluklar içerisinde, 30 maç deplasman, Oğuzhan, Olcay, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Kerim Frei, Atiba, Necip... 2-3 yıl öncesine kadar ismi olmayan bu kartal yürekli adamların yanına Sosa, Q7, Gomez gibi tecrübe takviyeleriyle alınacak bu şampiyonluk inşallah. battı denilen bir kulüp ayağa kaldırıldı, yoktan bir takım var edildi. acı çektik, göz yaşı döktük, güneşli günler göreceğiz dedik ve görüyoruz Allah ın izniyle.

boşverin arkadaşlar Gomez gidecek mi kalacak mı... bu konunun bu kadar konuşulması diğer futbolculara da haksızlıktır. şimdi konuşulacak şeyler değil bunlar. bir tarihe tanıklık ediyoruz hepimiz ve bunun tadını çıkaralım. bu anı doyasıya yaşayalım. hayırlısıyla kazasız belasız şu maçı bi atlatalım. Bütün camia bu maça final maçıymış gibi kilitlenelim...  soyunma odasından çıkan futbolcular gibi... HADİ HADİ HADİ... :claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Ensar

ya allah aşkına kimse gomezin adını ağzına almasın ya konuşmayalım lütfen gelmeyin şu oyuna
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

6. 7. Futbolcu katki veremezse zaten sampiyon olamazsin. Gecen sene gokhan torenin yerine quaresma oynasaydi son 8 hafta ne olurdu?
Yahut bu sene quaresma olmasaydi? Herifi 3 kisi tutuyor 2 kisi dovuyor bizim ligde diger oyuncular rahat ediyor. Bu yasta verdigi katkiya saygi duymak lazim.