Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Bu gece taraftarın laylaylom yapması çok normal 1-2 güne normale döner :) 3-0 olan maçta temkinli diken üstünde duran taraftar Osmanlı maçında rakibe gereken baskıyı kurar. Allah korusun şampiyonluğu son maça bırakacak ne sabır ne kap ne tansiyon kaldı :)

aynen öyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:51:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı bütün planlarımızı gökhanın gitmesi üzerine kuruyoruzda ya kalırsa? Gs maçındada kerimi alabilirdi ama gökhanı aldı bu maçtada onu küstürmeyecektir hoca bu konuları çok iyi idare etti beni yanıltmayacaktır yine gökhanda üstüne düşeni yapacaktır (dipnot:iyi para veriyolarsa satılmalı çok duygusal bir düştümü toparlayamıyo)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç fikrim yok. Öncelikli amaç satmak olacak o kesin 10 milyon civarına çünkü transfer bütçesi gerekli. Şuan bütçemiz 7 milyon euro yaz için. Töre giderse 15-16 seviyesine çıkar bu ki işimizi görür Gomez kalırsa.

Ama dediğin gibi kalacaksa -ki toparlanmış Töre müthiş silahtır- kazanmak gerek. Ama artık benim de umudum kalmadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Gönlümden Kerim ya da Cenk geçiyor ama Töre oynar. Kerim Trabzon maçında bir asist yaptı bir daha forma yüzü göremedi.  :bawling:

Çevrimdışı 'TaNeR'

yeni gördüm Cenk de varmış   :ebebe:

Cenk sonradan girer diye düşünüyorum.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:53:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Maç boyunca 3 fark yakalayana dek yine ıslık ıslık ıslık! Amigolara kulak asmayın devamlı ıslık.

Ne zaman 3 fark yakalarız o zaman besteler girer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

Süper Mario kalır inşallah  :super:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Odağı olması gereken yere çekelim biraz.

Olcay cezalı solda kim oynar sizce? Kerim mi Töre mi Cenk mi?
birinci tercihim cenk olur ama kanat değil.ben ortaya tolgay atiba sosa ozi yaparım ileriye cenk gomez.biraz ortayı kapatmak iyi olur bu maç özelinde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:59:36
  • Beşiktaş / Bodrum
birinci tercihim cenk olur ama kanat değil.ben ortaya tolgay atiba sosa ozi yaparım ileriye cenk gomez.biraz ortayı kapatmak iyi olur bu maç özelinde.

Abi ne yaptın 32 hafta oynadığın formasyon şampiyonluk maçında bozulur mu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Abi ne yaptın 32 hafta oynadığın formasyon şampiyonluk maçında bozulur mu :D
osmanlı ortadan iyi geliyor ben bu maç için atibanın yanına 1 oyuncu koyulması taraftarıyım.belki tolgay kendine gelememiş olabilir ama bu yürek necip e dayanmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:04:00
  • Beşiktaş / Bodrum
osmanlı ortadan iyi geliyor ben bu maç için atibanın yanına 1 oyuncu koyulması taraftarıyım.belki tolgay kendine gelememiş olabilir ama bu yürek necip e dayanmaz.

Böyle şuan için ''radikal'' işlere girişeleceğini sanmıyorum. Bizim nefesimiz, hücumumuz + stat atmosferi Osmanlı'yı yer bitirir.

Çıkıp ezmek lazım her zamanki oyunla hiçbir şeyi değiştirmeden. Deplasmanda oynadığımız maça benzemez bu suyunu çıkarırız taraftarla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi Lucescu konusunda.. Hiç uğraşma, yapıştır gitsin derim eğer uzatan ve bunu ciddi ciddi yazan olursa :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Hiç fikrim yok. Öncelikli amaç satmak olacak o kesin 10 milyon civarına çünkü transfer bütçesi gerekli. Şuan bütçemiz 7 milyon euro yaz için. Töre giderse 15-16 seviyesine çıkar bu ki işimizi görür Gomez kalırsa.

Ama dediğin gibi kalacaksa -ki toparlanmış Töre müthiş silahtır- kazanmak gerek. Ama artık benim de umudum kalmadı.
Gs maçında biraz kıpırdandı sanki yine soluna çekip füzeyi gönderirse tamamdır q17 Çin e gitmek isterse töreyi satmayız kalır.şenol hoca dün söyledi zaten gerekli takviyelerle bidaki sene çok daha iyi Beşiktaş olacak dedi mesajı çok netti o yüzden zapatalar felan gelmez sanmıyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konya maçı 11'i; Boyko-Serdar-Alexis-Tosic-İsmail-Töre-Veli-Necip-Tolgay-Kerim-Cenk

Kenarda da Hamza falan. :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:07:03
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi Lucescu konusunda.. Hiç uğraşma, yapıştır gitsin derim eğer uzatan ve bunu ciddi ciddi yazan olursa :D

Bu gece her şey serbest :D

Ancak yarından itibaren burada da kaldığımız ciddiyet ile devam edeceğiz binlerce kişi okuyor burayı herkesi etkiliyoruz yazdıklarımızla rehavete yer yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Böyle şuan için ''radikal'' işlere girişeleceğini sanmıyorum. Bizim nefesimiz, hücumumuz + stat atmosferi Osmanlı'yı yer bitirir.

Çıkıp ezmek lazım her zamanki oyunla hiçbir şeyi değiştirmeden. Deplasmanda oynadığımız maça benzemez bu suyunu çıkarırız taraftarla.
bende ne formasyon nede oyuncu tercihlerini bu şekilde belklemiyorum.sadece rakibin tek etkili olduğu yeri kapamak iyi olur diye düşünüyorum.o defansa her türlü gol atarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:08:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs maçında biraz kıpırdandı sanki yine soluna çekip füzeyi gönderirse tamamdır q17 Çin e gitmek isterse töreyi satmayız kalır.şenol hoca dün söyledi zaten gerekli takviyelerle bidaki sene çok daha iyi Beşiktaş olacak dedi mesajı çok netti o yüzden zapatalar felan gelmez sanmıyorum

Zapata kötü oyuncu değil ama artık ihtiyaç karşılamaz duruma geldi. Bu sene çok düştü özellikle Şubat'tan beri. Önce bir şampiyonluk gelsin sonra Gomez imzalasın inan başka düşüncem yok. Hepsi sırayla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Konya maçı 11'i; Boyko-Serdar-Alexis-Tosic-İsmail-Töre-Veli-Necip-Tolgay-Kerim-Cenk

Kenarda da Hamza falan. :icool:

Başkan o maça cash 1,3 milyon lira olarak bakar :) tam kadro çıkarız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:09:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyunculara 60'ar bin TL prim verilmiş derbi galibiyeti için. Bunlar önemli şeyler hep. Şampiyonluk primi de 150 bin civarı olacak yaklaşık oyuncu başı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Oyunculara 60'ar bin TL prim verilmiş derbi galibiyeti için. Bunlar önemli şeyler hep. Şampiyonluk primi de 150 bin civarı olacak yaklaşık oyuncu başı.

osmanlı maçındaki rehaveti önlemek için şart bu prim... hatta şampiyonluk primi değil osmanlı maçında yenilmemeye prim olmalı... mazallah son maça işi bırakırlarsa tansiyon kalp gideriz  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 02:14:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gece benden bu kadar. Yarın sabah ve bundan sonraki her sabah;

Bol GÜNEŞ'Lİ Günler!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bu gece benden bu kadar. Yarın sabah ve bundan sonraki her sabah;

Bol GÜNEŞ'Lİ Günler!

haydi herkese iyi geceler

Çevrimdışı Kalyoncu

Zapata kötü oyuncu değil ama artık ihtiyaç karşılamaz duruma geldi. Bu sene çok düştü özellikle Şubat'tan beri. Önce bir şampiyonluk gelsin sonra Gomez imzalasın inan başka düşüncem yok. Hepsi sırayla.
Ben gideceğini düşünmüyorum adam sürekli şampiyon olalım halledicez dedi :) ha tabi çıkar Almanya Milli takımıyla bizdeki gibi sürekli atarsa  el sallarız direk.şampiyonlar ligi elimizde büyük koz juventus napoli leciester arsenal manchester bayern leverkusen Dortmund real atletico Barcelona bunlardan hangisinin ihtiyacı var ki?  Gerisinede gitmez zaten fiorentina çöplüğünede dönmez (içimi rahatlatıyorum olumsuz birşey deme) :) :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Arkadaş eskiden maç stresinden uyuyamazdık şimdi şampiyonluk ve Osmanlı maçı stresi birleşti sonrada eksik yerlere iyi oyuncu alabilecekmiyiz stresi başlar neyse bazıları bir dönemler 2 yıllarını feda etmemek ve para için Beşiktaş'ımızı bırakıp gitmişti biz ömrümüzü adamışız çokmu.. 

:halay: Mario Gomez :ishock: Cenk Tosun :ishock: Oğuzhan :ishock: Atiba :ishock: Sosa :ishock:

:photo:

Çevrimdışı Deniz

Allah'ım sen bize "Gomez attı şampiyonluk geldi." sözcüklerini duymayı nasip et  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ogün

Sanki zorluk derecesini bir anda Hardcore'dan Easy'e almış gibi oldu. Biz alışık değiliz böyle şeylere.