Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296782 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 23:34:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha da iyi olacak inşallah... Şuanda borsanın en değerli spor kağıdıyız. 1.2 milyar TL nin üzerinde piyasa değeri var...  :ok:

4 yıl önce Orman geldiğinde para yatıranlar kulüpten inanılmaz para kazandı öyle böyle değil..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Arena_

Gökhan Töre'nin f.c.k off dediği görüntüleri bir programa tamamen yayan Lig TV Volkan Şen'in küfürlerini neden göstermiyor?

Çevrimdışı tangaz

VUR PENÇENİ ŞAMPİYONLUĞA !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar hala "Ama Osmanli yikacak son macta surpriz olacak" diye umutlular ya. Allah herkese Fenerli umudu versin :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 23:36:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Amacım bölmek değil yalnız şampiyon olamayız Fener şöyle döşeyecek böyle puan farkı yapacak diyenleri anıyorum buradan.

Hayatta önce bir şeylere inanmayı öğrenmelisiniz. İnanmadan hiçbir şey olmuyor. Kaldı ki reel konuşursak bizim kadromuz daha iyiydi, daha iyi. Yıldızların büyüsüne kapıldınız.

Ama sizde bizdensiniz. Doyasıya sevinin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

12numara dan haber alinamiyor 😂😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

biz ne baharlar gördük senle ne kışlar
hiç birşeyi sevmedik inan senin kadar
söyle bize ey hayat var mı böyle aşk
DURURSA BURDA DURSUN KALBİM BEŞİKTAŞ :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

31 maç kendi evimizden uzaktık kale ve geri 4'lünün bu kalitesizliğiyle şampiyon olmamız muazzam Not: atiba,ozi,sosa,gomez şampiyonluğun kahramanları bence abi

ŞAMPİYOOOOOOOOON
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Amacım bölmek değil yalnız şampiyon olamayız Fener şöyle döşeyecek böyle puan farkı yapacak diyenleri anıyorum buradan.

Hayatta önce bir şeylere inanmayı öğrenmelisiniz. İnanmadan hiçbir şey olmuyor. Kaldı ki reel konuşursak bizim kadromuz daha iyiydi, daha iyi. Yıldızların büyüsüne kapıldınız.

valla 6 oranımız vardı, şenol güneş gelir gelmez gittim 200 lira yatırdım beşiktaş şampiyonluğuna ben :)
şimdi kuponu arıyorum :D

Çevrimdışı brkntcnr

Çağrı abi transfer başlığını aç şampiyon belli zaten

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla 6 oranımız vardı, şenol güneş gelir gelmez gittim 200 lira yatırdım beşiktaş şampiyonluğuna ben :)
şimdi kuponu arıyorum :D
ne zaman ıslatıyoruz  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimiçi murat

Artı olarak ekleyeyim bizim takımın defansı fenerinkinden birebirde olmasada takım olarak daha iyi.adamlar sezonun büyük bölümünü 3 ön libero ve genelliklr beklerini ileri çıkartmadan oynadılar.ben o yüzden defansif olarak iyi olduklarına katılmıyorum.

Çevrimiçi Koa_lAA

oo neler neler...

ne zaman ıslatıyoruz  :biggrinking: :biggrinking:
kuponu bulalımda ıslanırız :D cüzdanda çok yıptanıyor diye koymuştum bir yere ilk gençlerbirliği maçında :D ama nereye koydum :D

Çevrimdışı mellfred

4 yıl önce Orman geldiğinde para yatıranlar kulüpten inanılmaz para kazandı öyle böyle değil..
sağıma soluma hep söyledim beşiktaş çok değerlenecek diye. ama hiç anlamam bu borsa işlerinden  :akuma:
bu arada sana dm attım çağrı ?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İşyerinde bundan aylar önce tahtaya Şampiyon Beşiktaş yazmıştım silmişlerdi
19 Nisan'da da bunu yazmıştım;

Yarın formamı giyip bu tahtanın önünde fotoğraf çektireceğim  :ishock:

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Çağrı artık yavaş yavaş transfer başlığını açmanın zamanı geldi.Korkum o ki oldu bittiye getirerek hemen bazı vasat isimlerle sözleşmeyi imzalayacaklar. Sevincimizi bırakmasınlar kursağımızda .

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş-Osmanlı maçına kupamızı getirirler mi ?

vitor'un tazminatı ne kadar acaba  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fatihsahin

bu sefer sevinç gözyaşları be çok şükür bugünleri de gördük balkona bayrak asılacak duvardaki asılı  forma giyilerek mutlu uyunacak daha ne yapacaz abilerim  :D
siyah beyaz

Çevrimiçi murat

@Çağrı artık yavaş yavaş transfer başlığını açmanın zamanı geldi.Korkum o ki oldu bittiye getirerek hemen bazı vasat isimlerle sözleşmeyi imzalayacaklar. Sevincimizi bırakmasınlar kursağımızda .
Şimdi tosiç vasat mı vasat altımı?