Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304302 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ooo iyiymiş beter olsunlar  :D
fener kupayı almak zorunda ve gs 2 sene avrupaya gidemeyecek  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Koa_lAA

uzak doğudan topcu alma planı vardı bizimkilerin.. ne oldu acep o konu.. uzak diyarların pazarına açılacaktık..

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu son 2 maç Gs maçı gibi stresli olacaktır taraftar açısından.

Ben dün yaşlandığımı hissettim. Napcaz bilmiyorum :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu son 2 maç Gs maçı gibi stresli olacaktır taraftar açısından.

Ben dün yaşlandığımı hissettim. Napcaz bilmiyorum :duman:
son maça kalmayacak bu iş, yıpratma kendini osmanlı maçında tur atacağız   :ok:

Çevrimdışı tangaz

yalnız bu gs.nin fransa 2.ligine odaklanması planını mantıklı buluyorum. ben bizim scout ekibini(varsa :D) oraya kaydırır 1 milyona 3 topçu alır ya tutarsa die denerim... Bknz. Ribery,Drogba,Mahrez  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Osmanlı maçı aynı gün aynı saat mi oynanacak acaba bi de o var?

Benim anlamadığım, geçen sene son 5 hafta hep GS önce oynamıştı. Bu sene aynı gün aynı saat yapma olasılıkları nedir?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Koa_lAA

Osmanlı maçı aynı gün aynı saat mi oynanacak acaba bi de o var?

Benim anlamadığım, geçen sene son 5 hafta hep GS önce oynamıştı. Bu sene aynı gün aynı saat yapma olasılıkları nedir?

son iki maç aynı gün ve saatte..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son iki maçımızdan birisi deplasmanda en çok puan toplayan 3. takım diğeri kendi evinde en çok puan toplayan 3. takımla olacak. Taraftar üzerine düşeni yapacak futbolcular çıkıp oynayacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Hazır Osmanlı gelmişken Aminu Umar'ı yoklasak :)

Çevrimdışı 38life

Ozi'yi kaça satarsınız arkadaşlar?
40 milyon Euro

Yani satmam...

Çevrimdışı 38life

yok benimkide espri zaten.. yoksa nedved i bende çok severdim... tabi bir zidane değil orası ayrı :D
Nedved'in saçları yeter. Zidane keltoş :D

Çevrimdışı emre_1978

İçimi kararttınız teşekkürler  :evillol:

Bu arada kupa gelir bana göre, fenerliler de çıldırır

Kupa gelmez, boşuna beklemesin kimse.
Başkan kupa töreni için statta bir organizasyon düzenleyip bilet satar  :)

Çevrimiçi Koa_lAA

Nedved'in saçları yeter. Zidane keltoş :D
o yüzden zidane zaten... bendede pek yok :D

Çevrimdışı Kemal

Fenerbahçe bugün puan kaybedince Osmanlı maçına kadar olan bir hafta geçmez  :D

Haftalardır Bu maç için puan kaybedeceklerini savundun kardeşim , bakalım görecez :)  @Çağrı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haftalardır Bu maç için puan kaybedeceklerini savundun kardeşim , bakalım görecez :)  @Çağrı
Bence rahat kazanacaklar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi murat baltacı

Osmanlı maçında tribünde rakip ataklarında ıslık elbette yapılmalı ama sırf rakibi bozacağız diye kayseri maçındaki gibi durum 3-0 ken bile ıslık yapmanın anlamı yok kültürümüzde olan tezahürat ve tiribün şovlarınıda yapıp eğlenmemiz lazım sarışınların sürekli ıslık yapıp hırlamasının sebebi beste ve şov kültürleri olmadığından.

Biz dengeyi iyi kurup skoru yakalayana kadar rakibe baskı sonrada şovlara tezahüratlara geçersek muazzam tribün performansı olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alırım bir dal totem :)
Yok son haftalarda ciddi formdalar ve çok zor gol yiyorlar. ben kolay kazanacaklarını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BORAN

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 17:45:05 BORAN ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Osmanlı maçında tribünde rakip ataklarında ıslık elbette yapılmalı ama sırf rakibi bozacağız diye kayseri maçındaki gibi durum 3-0 ken bile ıslık yapmanın anlamı yok kültürümüzde olan tezahürat ve tiribün şovlarınıda yapıp eğlenmemiz lazım sarışınların sürekli ıslık yapıp hırlamasının sebebi beste ve şov kültürleri olmadığından.

Biz dengeyi iyi kurup skoru yakalayana kadar rakibe baskı sonrada şovlara tezahüratlara geçersek muazzam tribün performansı olur.
Beste ve şov kültürü ne kadar doğru bir kültür bunu tartışmak gerekir, maç koptuktan sonra son 10 dakika eğlen, maçtan sonra eğlen, maçtan önce eğlen ama maç sırasında sonuna kadar baskını yap, orayı cehenemme çevir şarkı türkü söyleyince orası cehennem olmuyor taraftarın kendi mastürbasyonunu yaptığı bir yere dönüşüyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı SLYKRT

Bence de Başakşehir rahat kazanacaktır
2-0 kazanırlar ilk golü visca atar 2. golde mehmet battala yanlışlıkla çarpar gol olur
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kalyoncu

Yok son haftalarda ciddi formdalar ve çok zor gol yiyorlar. ben kolay kazanacaklarını düşünüyorum.
Mersin Trabzon antep maçları eskişehirsporda bu üç maçtan 7 puan çıkardı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Sanırım skorlara bakarak yorum yapıyorsun biraz. Defanslarına birşey diyemem tabi ama hücumda fenerin tek 1 planı var; volkan&nani yardır yardır yardır. RVP'ye indir, vursun da gol olsun. Eğer ilk golü BSK bulursa direk galibiyet yaz BSK'ya. Beraberlik büyük ihtimal. FB kazanırsa sürpriz olur benim için. Çok ekstra oynamaları lazım hücumda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari