Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa her sene böyle oynayacaksa  yedekleyecek birinin alınması fikrine sıcak bakarım.Kadroda olmalı ama alternatifi de alınmalı.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:35:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eleştiri başka, olmaz demek başka. Bunu her futbolcu için yapıyorsunuz. Olcay, Quaresma, Töre, Sosa iki maç kötü olunca Gomez.. Kim kaldı geriye?

Genelleme yapıyorsun. Eleştirileri ele alacaksan bireyse olarak ele alman gerek. Bu adam sezonun yarısı yok muydu? Yoktu. İkinci yarı taşıdı mı? Taşıdı.

Eleştirene şampiyonluğu haketmiyorsun demek kimsenin haddi olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca oyunculara şu konuda artık net bir uyarı yapması lazım.

Çok çok riskli bir durum olmadığı müddetçe lütfen Tolga'ya dönmeyin. Bu kadar ayakları kötü olan başka bir kaleci hatırlamıyorum.

Bir kalecinin her vurduğu top nasıl yarı sahayı geçmez aklım almıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Tosiçin sarı gördüğü pozisyon şöyle önemlidir. rakibe hooop beyler burda adam var reaksyonu göstermiştir. deplasmanda ezilmemiş hatta renklileri ezmiştir önce emreye dalmıştır sonra sarbiye kafa kol çekip sertliği hissettirmiştir... Bravo Tosiç   :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:36:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa her sene böyle oynayacaksa  yedekleyecek birinin alınması fikrine sıcak bakarım.Kadroda olmalı ama alternatifi de alınmalı.

Sosa'yı alternatif yapamayız. Yaparsak kaybederiz. Kolay kolay hiçbir Arjantinli'yi yapamazsın özel adamlar bunlar.

Sosa ile olacak en çok eleştiren ben dahil çok seviyorum Sosa'yı ama Sosa düştüğünde alternatif bir planın da mutlaka olacak. Bunun için de çok iyi kanat oyuncuları gerek ki merkezi ortadan kanatlara çekelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

Sosa bugün şanssızdı baya kahretti beni tv başında ama bu sezon tek başına kazandırdığı 4-5 tane maç var. Yapmauın gömmeyin adamı ama yedeklicek biri alınabilir sosayı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:36:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez bir derbide gol atamadı sadece. Onda da biz gol atamadık.

'' Büyük oyuncu ''
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Eleştiri başka, olmaz demek başka. Bunu her futbolcu için yapıyorsunuz. Olcay, Quaresma, Töre, Sosa iki maç kötü olunca Gomez.. Kim kaldı geriye?

tekrarlyorum öyleyse;
büyük oynadığı tek derbi söyleyemezsin. hatta deplasmandaki tottenham maçı hariç iyi oynadığı tek büyük maç söyleyemezsin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Şenol Hoca oyunculara şu konuda artık net bir uyarı yapması lazım.

Çok çok riskli bir durum olmadığı müddetçe lütfen Tolga'ya dönmeyin. Bu kadar ayakları kötü olan başka bir kaleci hatırlamıyorum.

Bir kalecinin her vurduğu top nasıl yarı sahayı geçmez aklım almıyor.
Yari sahaya yani orta sahaya dusmesine bile raziyim lakin vurdugu butun toplar en tehlikeli yere yani orta saha ile bizim ceza sahasinin tam orta kismina düşüyor eger orada topu rakip alirsa da ciddi pozisyon yiyoruz , Safi zarar adam :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan şaka gibi hala Beşiktaş kaybedebilir vs olumsuzlardan girmeye çalışıyor hadi bu normal de Güntekin nasıl müsaade ediyorsun buna!

Öyle Beşiktaş sitelerinde esip gürlemek kolay şunu şimdi yap yapacaksan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RevivaL

Tosic istediğimiz defanstaki sertliği tam tadında verdi. Korktukları için de çoğu topu Marcelo'nun önüne atmaya çalıştılar.

Çevrimdışı RevivaL

Tosic istediğimiz defanstaki sertliği tam tadında verdi. Korktukları için de çoğu topu Marcelo'nun önüne atmaya çalıştılar.

Çevrimdışı atalay

Genelleme yapıyorsun. Eleştirileri ele alacaksan bireyse olarak ele alman gerek. Bu adam sezonun yarısı yok muydu? Yoktu. İkinci yarı taşıdı mı? Taşıdı.

Eleştirene şampiyonluğu haketmiyorsun demek kimsenin haddi olmaz.

Bana bunu söylemek de senin haddin değil. Zira sana karşı bir söylemim yok.

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa'yı alternatif yapamayız. Yaparsak kaybederiz. Kolay kolay hiçbir Arjantinli'yi yapamazsın özel adamlar bunlar.

Sosa ile olacak en çok eleştiren ben dahil çok seviyorum Sosa'yı ama Sosa düştüğünde alternatif bir planın da mutlaka olacak. Bunun için de çok iyi kanat oyuncuları gerek ki merkezi ortadan kanatlara çekelim.
Bu adamlar garip biraz evet tevezi gördük memleketim dedi gitti :D
Yani alternatif bir şekilde yaratilmali nasıl olur bilemem. :D

Tosiçin sarı gördüğü pozisyon şöyle önemlidir. rakibe hooop beyler burda adam var reaksyonu göstermiştir. deplasmanda ezilmemiş hatta renklileri ezmiştir önce emreye dalmıştır sonra sarbiye kafa kol çekip sertliği hissettirmiştir... Bravo Tosiç   :claps:
Adammidir abi :D

Cevap vereyim Adamdır

Yahu hep söylüyorum bu adami bize kim solbek diye kitlediyse kesin renklidir bu adam baya baya stoper !

Stoper oynadigi hicbir macta hata yapmadi hep iyi oynadi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:41:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adamlar garip biraz evet tevezi gördük memleketim dedi gitti :D
Yani alternatif bir şekilde yaratilmali nasıl olur bilemem. :D

Arfa olmaz ama, Arfa gibi bir oyuncu bulursun hem onun yerinde oynar hem de normalde kanat oynar. Yani Sosa'nın solak bir versiyonu, onun kadar iyi olmasa da istikrarlı olanı :D

Çünkü Sosa bulmak kolay değil tek başına maç alıyor adam iyi olunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana bunu söylemek de senin haddin değil. Zira sana karşı bir söylemim yok.

Sosa'yı ben eleştirdim sen de eleştiren haketmiyor diye ortaya söylersen evet ben bunu söylenmiş sayarım.

Kaldı ki bunu burada kimseye yazamazsın ben olayım olmayayım her şeyin bir sınırı var herkes herkese saygılı olacak.

Ne demek haketmiyorsun? Kimin neyi ne kadar hakettiğine sen mi karar veriyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 02:57:50 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Sosa'yı ben eleştirdim sen de eleştiren haketmiyor diye ortaya söylersen evet ben bunu söylenmiş sayarım.

Kaldı ki bunu burada kimseye yazamazsın ben olayım olmayayım her şeyin bir sınırı var herkes herkese saygılı olacak.

Ne demek haketmiyorsun? Kimin neyi ne kadar hakettiğine sen mi karar veriyorsun?

Çağrı neyin rövanşını alıyorsun. Bir sakin ol... Senden başka problem yaratan yok.

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba da illk yari stoperlerin arasına cok fazla yerleşti top rakipteyken oyun içi bir tercihmiydi.?
Galatarsaray daha rahat top yaptı ayrica bizde dağıldık haliyle savunmada.

Çevrimdışı atalay

Atiba da illk yari stoperlerin arasına cok fazla yerleşti top rakipteyken oyun içi bir tercihmiydi.?
Galatarsaray daha rahat top yaptı ayrica bizde dağıldık haliyle savunmada.

Hoca, Sneijder'in şut üzerinden oyunlarına karşı Atiba ile önlem almış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:45:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı neyin rövanşını alıyorsun. Bir sakin ol... Senden başka problem yaratan yok.

Atalay rövanş filan yok ortada konunun odağını değiştirme.

Saygısızlık yapıyorsun. Cümleleri biraz törpülemen gerek fazla kibir var saygısızlığa dönüşüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Snaijder yada poldinin bir pozisyonu vardi

Tamam simdi hatirladim Poldi idi , Kaleyi tam cephede bulmus tam istedigi pozisyon , Karsisinda Marcelo var kendimi yirttim bas marcelo kaleye vuracak diye Marcelo ise Elini arkasina alip poldinin vurmasini bekledi :akuma:

Yahu bu adam kaleyi gordumu vurur atlasana onune çıldırıyorum boyle pozisyonlarda ! Hic mi çalışmıyorlar bu pozisyonlari :akuma: