Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312919 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

başakşehir maçından artık hiç ümit beklemeyelim fırat gerekeni yapacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

başakşehir maçından artık hiç ümit beklemeyelim fırat gerekeni yapacaktır...
Hatta bence biz hiçbir fener maçına bakmayalım
Kazanalım geçelim

Çevrimdışı can1903

niye.
Semih Kaya leş stoper. Denayer - Hakan ile başlarlar. İnşallah kanatlar Sabri - Olcan olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Semih Kaya leş stoper. Denayer - Hakan ile başlarlar. İnşallah kanatlar Sabri - Olcan olur.
ufff bende birşey var zannettim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

metenin eyyamcı olduğuna inanmıyorum kasımpaşa maçında çok net 2 3 tane sarı kart göstermedi bize adam net gördüğünü çalıyor hata yapacak tabi bundan doğal ne var
Mete hata yapiyor, yapmiyor degil ama temiz yuzu var cok sinirlenmiyorum, iyi bir atama arkamiza yaslanip izleriz.

@Mehmet Ali C. Mete cok az kart gostermeye calisan bir hakem, benim de asabimi bozuyor bazen ama her macinda ayni, cok zor kart gosteriyor. Hata yaparsa da bizim alehimize yapar, lehimize hakem hatasi cok az olur zaten. Eyyamci degil bence en guvenilir hakem.
Ben sahsen Huseyin Goceki bekliyordum. Bu mhknin kararlarina akil sir ermiyor, adam ilk yaridaki besiktas-gs macini yonetmedi mi? ilginc atama.

Asil sikinti basaksehir macinda, o maca firat verilir mi? kayseri macinda yaptiklarini gorduk firatin. besiktasli falan da degil, guce tapan, yandas, yalaka ve eyyamci insan besiktasli olamaz, isyan eder. isyan edemeyip, besiktasliyim diyen varsa da besiktaslidir ama etek giysin once

Çevrimdışı Tolga

Semih oynasaydı sağ bek oynardı o da aslında işimize gelirdi neyse Sabri oynar orada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim cocuk linnes neden oynamiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Semih oynasaydı sağ bek oynardı o da aslında işimize gelirdi neyse Sabri oynar orada.

ne farketti ha sabri ha semih :D

Çevrimdışı Tolga

ne farketti ha sabri ha semih :D
Zaten ben de onu dedim :D ama yine de Sabri hücumsal anlamda daha fazla katkı verir.

Çevrimiçi murat

Semih kaya yı  çok beğeniyorum.hep gs de oynasın istiyorum :D

Çevrimdışı Ergin1903

Semih oynasaydi daha iyi olurdu, sabri bazen asist fln yapiyor semih hem defansta hata yapar hemde hücumu yok.

Çevrimdışı mylife1903

Zaten ben de onu dedim :D ama yine de Sabri hücumsal anlamda daha fazla katkı verir.
sabri serseri mayin 40m den ters bir top vurur kalede tolga var yahu
semih olsa ne olacak en iyi ihtimal taca en kotu ihtimal otobana atar topu

Çevrimdışı mylife1903

Semih kaya yı  çok beğeniyorum.hep gs de oynasın istiyorum :D
abi sorma her gs store gordugumde formasini aliyorum reklamini yapiyorum

Sabri nereye çıkıyor önünde Quaresma var istiyorsa bıraksın gitsin defansı :D

Çevrimdışı Tolga

Sabri nereye çıkıyor önünde Quaresma var istiyorsa bıraksın gitsin defansı :D
Sabri karşısında Ronaldo varken bile hücuma çıkıyordu :evillol:

Çevrimiçi murat

Semih oynasaydi daha iyi olurdu, sabri bazen asist fln yapiyor semih hem defansta hata yapar hemde hücumu yok.

Şu gs de beni çekindiren musleranın performansı sabrinin dinamizmi ve oynarsa bilal ve sneiderin uzaktan şutları başka bir şey yok.şutlarına engel olalım yeterli.podolskinin varlık gösterebileceğini sanmıyorum.top oraya kadar gelmez.tek sıkıntı uzaktan şutlar.

sonu nasıl bitiyordu ronaldo ordan yardırıp 3 kişiyi geçmiş gol :D

Çevrimdışı ahmetx

gs maçı berabere bitebilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

sonu nasıl bitiyordu ronaldo ordan yardırıp 3 kişiyi geçmiş gol :D
Biz o kanattan zaten baya etkili oluruz ama bizim sol tarafta da İsmail'in oynadığı düşünürsek Sabri'nin kenar bindirmeleri zaman zaman tehlikeli olabilir. :)

Biz o kanattan zaten baya etkili oluruz ama bizim sol tarafta da İsmail'in oynadığı düşünürsek Sabri'nin kenar bindirmeleri zaman zaman tehlikeli olabilir. :)

O Allah'ın emri zaten :)

Çevrimdışı Tolga

gs maçı berabere bitebilir .
Derbi berabere biterse Osmanlı maçı çok daha zor geçer bizim için. Kazanmak zorundayız...

Çevrimdışı mylife1903

sabri cakal yahu bizim ismailin az biraz gelismisi ileri cikar, belki birseyler olur gokten kutup ayisi duser bir gol atar falan asist yapar kahraman olur adam gerizekali mi, geride bekleyip quaresma, ronaldo gibi calim manyaklarinin karsisinda paspas mi olacak, meneceri izin verir mi?

ayni sey ismail icinde gecerli, allah korusun ismail, ronaldo karsisina falan cikarsa ayni seyleri yapar calim yememek icin basar gider ileride takilir, hucum beki ya, yersen

Çevrimdışı Tolga

sabri cakal yahu bizim ismailin az biraz gelismisi ileri cikar, belki birseyler olur gokten kutup ayisi duser bir gol atar falan asist yapar kahraman olur adam gerizekali mi, geride bekleyip quaresma, ronaldo gibi calim manyaklarinin karsisinda paspas mi olacak, meneceri izin verir mi?

ayni sey ismail icinde gecerli, allah korusun ismail, ronaldo karsisina falan cikarsa ayni seyleri yapar calim yememek icin basar gider ileride takilir, hucum beki ya, yersen
Neyse nihayetinde bu adam da yıllardır izlediğimiz Sabri çokta üzerinde durmaya gerek yok aslında :D