Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313706 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Derbinin hakemi Mete Kalkavan oldu...

Ben aziz yıldırım olur diye bekliyordum şaşırdım açıkçası  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

mete kalkavanı geçen sene ankarada ilk maçımız olan sivas maçında izledim dikkatlice lehimize net penaltıyı vermemişti. son yönettiği maçımızda da oğuzhana yapılan kırmızılık hareketi es geçmişti. ben sizler kadar çok güvenmiyorum bu çocuğa. suya sabuna dokunmadan yöneteyim diyor biraz. penaltı kırmızı kart konusunda rakibi kollayabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

mete kalkavan'da eyyam yapmaya başladı hele ki son fb maçında bakalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne ile gideceğinin pek bir önemi yok bizi yenecek güçleri yok.
Takım mental olarak çok üst düzeyde gördüğüm kadarıyla. Bunu sahaya yansıttıkları sürece kolay kolay puan kaybetmeyiz son üç haftada. Bunda lider özellikli oyuncuların Sosa'nın Gomez'in Quaresma'nın payı çok büyük. En büyük eksikliğimiz yıllardır bu düzeyde adamlardı artık sahibiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Ben aziz yıldırım olur diye bekliyordum şaşırdım açıkçası  :D
Son Gs-Fb derbisini yönettiği için şahsen Mete Kalkavan'ı vermezler diye düşünüyordum bende çok şaşırdım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKIKA |

Derbinin hakemi Mete kalkavan :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

metenin eyyamcı olduğuna inanmıyorum kasımpaşa maçında çok net 2 3 tane sarı kart göstermedi bize adam net gördüğünü çalıyor hata yapacak tabi bundan doğal ne var

metenin eyyamcı olduğuna inanmıyorum kasımpaşa maçında çok net 2 3 tane sarı kart göstermedi bize adam net gördüğünü çalıyor hata yapacak tabi bundan doğal ne var

eyyamcı mete kalkavan :D

şaka bir yana güzel hakem ben beğeniyorum :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu Mete Kalkavan'ın sonu Fırat Aydınus gibi olur. Adamı Beşiktaşlı diye diye Beşiktaş lehine düdük çalamaz hale getirdiler, yoksa Fırat da iyi hakemdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tangaz

fenere de fıratı vermişler. her türlü çalışır fenere  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bu Mete Kalkavan'ın sonu Fırat Aydınus gibi olur. Adamı Beşiktaşlı diye diye Beşiktaş lehine düdük çalamaz hale getirdiler, yoksa Fırat da iyi hakemdi.
işin gerçeği adam Beşiktaş'lı değil velev ki öyle diyelim ben hiç eyyam yaptığını görmedim bize karşı gördüğünü çalıyor bazen hata yapıyor yapmıyor desek yalan olur.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Fırat Aydınus kendisi çıkıp ben Beşiktaşlı'yım dediği için bu duruma geldi.

Mete Kalkavan'ın Beşiktaş'lı olduğuna dair ortada birşey yok ki. Mete Kalkavan çok mu yetenekli hayır ama mümkün olduğunca iyi yönetmeye çalışan bir hakem.

Zaten bu yüzden rahatsız oluyorlar ya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eyyamcı mete kalkavan :D

şaka bir yana güzel hakem ben beğeniyorum :D
vallahi bende en sevdiğim adam tipide yamuk yapacak bir tipe benzemiyor  :D

Durmak yok yola devam :icool:
helal be :D ö

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız Fırat Aydınus kendisi çıkıp ben Beşiktaşlı'yım dediği için bu duruma geldi.

Mete Kalkavan'ın Beşiktaş'lı olduğuna dair ortada birşey yok ki. Mete Kalkavan çok mu yetenekli hayır ama mümkün olduğunca iyi yönetmeye çalışan bir hakem.

adam akıllı tolga Beşiktaşın menfaati için kimliğini gizliyor  :evillol: :evillol:

adam akıllı tolga Beşiktaşın menfaati için kimliğini gizliyor  :evillol: :evillol:

Galatasaray, bu sezon Mete Kalkavan yönetiminde çıktığı 10 maçta 1 yenilgi aldı.

o 1 yenilgide bize olimpiyatta :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu ülkede bir söz iftira da olsa üstüne yapışınca çıkartamazsın. Mete Kalkavan'ın adı çoktan "Beşiktaşlı"ya çıktı, doğru veya yanlış olması önemli değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Bu ülkede bir söz iftira da olsa üstüne yapışınca çıkartamazsın. Mete Kalkavan'ın adı çoktan "Beşiktaşlı"ya çıktı, doğru veya yanlış olması önemli değil.
Ağzından böyle birşey çıkmadığına göre sadece lafta kalır.

Ona bakılırsa Hüseyin Göçek de Gs'li ne değişiyor peki. Sadece söylediğimizle kalıyoruz.

Çevrimdışı aa1903

fırat başakşehir'e en iyi ihtimalle 1 kırmızı kart gösterir. adamın şu anda türk futbolundaki tek işlevi operasyon yapmak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu mete de bizi sağlam yakar bi maç
İnşallah o maç bu maç olmaz
Hakem işte neyse,biz işimize bakalım

Bu mete de bizi sağlam yakar bi maç
İnşallah o maç bu maç olmaz
Hakem işte neyse,biz işimize bakalım

son 3 maç kalmış yakabilir mi sence :)

Asıl başakşehir-fb maçını izlemek lazım hakemde fırat aydınus en ufak müdahalede penaltı rakip oyuncuların maçı satması hakemde üstüne cila yanlış maça bakıyoruz.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı yigitcan1903

son 3 maç kalmış yakabilir mi sence :)

Asıl başakşehir-fb maçını izlemek lazım hakemde fırat aydınus en ufak müdahalede penaltı rakip oyuncuların maçı satması hakemde üstüne cila yanlış maça bakıyoruz.
Orası da sıkıntı evet
Neyse bi yenelim inşallah da sonra fener hakemle bile olsa stres yapar