Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

D.kiev deki performansı da Chelsea daki performansinin cok üstündeydi orada kim destekliyodu :biggrinking:

Olmuyor iste bazi ulke vatandaslari bazi ulke kültürlerine kolay kolay uyum sağlayamıyor bu kadar basit
Shevchenko'nun D.Kiev'de oynadığı dönemlerde D.Kiev güçlü bir kadroya sahipti sıradan bir takım değildi ki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özay

Zapata tek alınırsa sikinti ama yanina skrteli koyarsan sikinti olmaz

Valla vizyonumuzu o seviyeden açacak istek Skertel'ın yanına dam olsun diye koyabileceğimiz 4 tane defans var elimizde. Zapata'ya ne gerek var?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Shevchenko'nun D.Kiev'de oynadığı dönemlerde D.Kiev güçlü bir kadroya sahipti sıradan bir takım değildi ki :D
Chelsea güçsüz bir kadroya mi sahipti :evillol:

Epl nin en pahali ve en kaliteli kadrosuna sahipti :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Dedigin tanima uyan Aslen Rus oyuncu var zaten elimizde : Andreas Beck !

Ama tamda Dedigin gibi Rusya disinda dogup buyumus bir oyuncu ve takima cuk diye oturdu hic uyum sorunu yasamadi

Bende senin dediklerini savunuyorum , Rus ve Ukayna kokenli oyuncular biraz zor uyum sağlıyor , Boyko kesinlikle kötü kaleci degil ve bizim.kalemizi rahatlikla koruyacak kalitede bir kaleci

6 aydir burada zaten , Yaz kampini da yedimmi Bomba gibi döner geri eldivenleri alir daha da birakmaz..
Beck biraz baska. Kokeni alman zaten. Tomsk tarafli kuzeyden. Tomsk egitim sehridir, ailesi buyuk ihtimal akademisyen falandir yahut bir alman koyundendir kuzeyden. Almanlar heryerde almandir. Zaten sscb yikilinca hemen almanyaya gitmislerdir. Rus soguklugu, alman disipliniyle karismistir ama.

Boykonun olayi biraz baska, boyko duzgun bir cocuk, iyi terbiye edilmis bir birey. Basarili olur, adapte olursa.

Denisov ise baska, dogma buyume ozbekistanli, sonradan futbol icin rusyaya gitmis. Bizim ulkeye cok cabuk alisir.

Valla vizyonumuzu o seviyeden açacak istek Skertel'ın yanına dam olsun diye koyabileceğimiz 4 tane defans var elimizde. Zapata'ya ne gerek var?
Marcelo yetersiz bulundu buyuk ihtimalle gönderilecek zaten kiralikti

Bonservis odeyip Marceloyu almak yerine bonservissiz Marcelonun bir tik ustu zapatayi almak daha mantikli gelmis olabilir , ki bende boyle düşünüyorum

Çevrimdışı mylife1903

Abramovich beraber icki icmek icin almistir shevayi baska bisi degil. Hep yabancilar mi oynayacak birazda bizim cocuklar oynasin.

Çevrimdışı mylife1903

Hic gerek yok zapataya, zaten kil oluyorum ona, bakislarindan dusuk iqsu var gibi duruyor. Ustelik boyle cok guneste kalmis gibi fazla bronzlasmis

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo yetersiz bulundu buyuk ihtimalle gönderilecek zaten kiralikti

Bonservis odeyip Marceloyu almak yerine bonservissiz Marcelonun bir tik ustu zapatayi almak daha mantikli gelmis olabilir , ki bende boyle düşünüyorum
Yarim sezondur burada marcelo, birbirimizi tanidik, cok asik olmadik ama alistik, atsin imzayi yazik

Çevrimdışı Tolga

Diyorum ki Milan'da Kaka ile uyumlu bir ikili olmuşlardı, Chelsea de böyle bir uyum yakalayamadığı için etkili olamadı zaten bu yüzden de fazla da oynayamadı. :)

Chelsea, Kaka ile beraber alsaydı o Shevchenko Milan'daki katkının aynısını verirdi.

Beck biraz baska. Kokeni alman zaten. Tomsk tarafli kuzeyden. Tomsk egitim sehridir, ailesi buyuk ihtimal akademisyen falandir yahut bir alman koyundendir kuzeyden. Almanlar heryerde almandir. Zaten sscb yikilinca hemen almanyaya gitmislerdir. Rus soguklugu, alman disipliniyle karismistir ama.

Boykonun olayi biraz baska, boyko duzgun bir cocuk, iyi terbiye edilmis bir birey. Basarili olur, adapte olursa.

Denisov ise baska, dogma buyume ozbekistanli, sonradan futbol icin rusyaya gitmis. Bizim ulkeye cok cabuk alisir.
Ayni sikinti Ispanyollarda da var onlarda kendi ulkelerinin disina cikinca Cuvalliyor

Ispanya disinda oynayip oynadigi her takimda uyum saglayan bir Xavi alonso geliyor aklima , Torres fena gumledi , Athleticoya geri dondu yine duzeldi , Lilorente mesela Athletic bilbaoda kraldi Juve de gumledi..

Mesela Her ne kadar Alman desekte Gomez de Aslen ispanyol ama Alman disiplini ile yetismis her ligde oynar

Epl de de oynar , La liga da oynar..

Italya da olmadi neden olmadi ? Cunku yanlis takima gitti , Gomezin Italia da basarili olavagi tek takim Juve dir

Gomezin oynadigi takimin surekli hucum eden oyunu domine eden ve dikine oynayan bir takim olmasi gerekiyor tipki bizim gibi..

Gomez , Fio yerine Juve ye gitseydi hala Juvenin banko forvetiydi...

Çevrimdışı Tolga

Kaka-Shevchenko uyumuna bir örnekte Alex-Nobre verilebilir.

Nobre'nin Fb performansına bakın mükemmele yakındır çünkü Alex her maç Nobre'yi bir şekilde pozisyona sokuyordu.

Bize geldi Ricardinho ve Delgado olmasına rağmen aynı katkıyı veremedi.

Abramovich beraber icki icmek icin almistir shevayi baska bisi degil. Hep yabancilar mi oynayacak birazda bizim cocuklar oynasin.
Yerine Banko oynayacak kaliteli bir stoper alinacaksa bende kadroda tutulmasi taraftariyim iyi bir alternatif stoper olur..

3 kulvarda oynayacak bir takimda Marcelo gibi alternatif ( Yedek ) oyuncularin olmasi gerekiyor zaten , 3 kulvarda oynayacagimiz icin epeyde forma sansi bulur zaten..

Kaka-Shevchenko uyumuna bir örnekte Alex-Nobre verilebilir.

Nobre'nin Fb performansına bakın mükemmele yakındır çünkü Alex her maç Nobre'yi bir şekilde pozisyona sokuyordu.

Bize geldi Ricardinho ve Delgado olmasına rağmen aynı katkıyı veremedi.
Mantikli :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Yerine Banko oynayacak kaliteli bir stoper alinacaksa bende kadroda tutulmasi taraftariyim iyi bir alternatif stoper olur..

3 kulvarda oynayacak bir takimda Marcelo gibi alternatif ( Yedek ) oyuncularin olmasi gerekiyor zaten , 3 kulvarda oynayacagimiz icin epeyde forma sansi bulur zaten..
Oraya tek pahali ve defansin gomezi olacak birini almaliyiz. Rodolfo soru isareti, marcelo ve alexis var yeterli. Sol tarafa bir oyuncu ve transfer kapanir.

Yonetim nasil gormuyor ben anlamiyorum bu takim bir tane problemi var tek problem ismail. Kafasi dumanli motto olsaydi simdiye 2-3 tane penalti yapmisti ama kupa almaya gidiyorduk tt arenaya.

Oraya tek pahali ve defansin gomezi olacak birini almaliyiz. Rodolfo soru isareti, marcelo ve alexis var yeterli. Sol tarafa bir oyuncu ve transfer kapanir.

Yonetim nasil gormuyor ben anlamiyorum bu takim bir tane problemi var tek problem ismail. Kafasi dumanli motto olsaydi simdiye 2-3 tane penalti yapmisti ama kupa almaya gidiyorduk tt arenaya.
Katiliyorum , neden hic oymatmadigimizi ve Devre arasinda neden gonderildigini hala cozebilmis degilim !

Mottanin ölüsü 2 tane ismail eder

Iciciymis bana ne bundan sahada mucadele ediyor mu ? Ediyor ! Ben buna bakarim..

Ismailin 3 sezonda yaptigi asisti 10 macta yapiyordu Motta !

Ozellikle ilk sezonunda cok faydaliydi , Kosuyor , Mucadele ediyor , Orta aciyor , asist yapiyor , Gol atiyor daha ne olsun :bandit: arada penalti yaptiriyor onu da idare edicektik artik..

Elde Iso ve Tosic varken mottayi yollamak hemde bedavaya hic akil kari bir is degildi

Çevrimdışı aa1903

marcelo gibi bir futbolcuyu para verip almak bana mantıklı gelmiyor. seneye kesin olarak alexis gönderilmeli. hem marcelo'yu hem zapata'yı alacaksak yine kötü bir defans hattı olacak anlamına gelir. zapata'yı marcelo'nun yerine alacaksak bu sefer stoper olarak elimizde zapata, tosic, rhodolfo kalıyor. rhodolfo'nun artık hiçbir zaman eski performansına kavuşabileceğini düşünmüyorum. zaten forma giyebilmesi bile ekimi bulur. kaldı zapata ve tosic? zapata ile beraber iki stoper daha lazım hem de iyisinden.

gökhan töre dışında çok astronomik teklifler gelmediği sürece hiçbir oyuncuyu bırakmamamız lazım. zaten geri 5'linin çoğu, belki de hepsi değişecek. üstüne orta saha ve forvetle oynarsak toplama takım oluruz. bu yüzden ocakta boyko ve alexis gibi tutmayacağı 1000 kilometre ileriden belli olan adamları almayın dedik. lütfen bu sene "yedekleyecek" futbolcu almayalım.

Çevrimdışı sallapati

la bu Şenol Hoca size neetti gardaş.. Vodafone Arena açılışında kurdele kestirilmez.. Cenk in nikahında şahit olmaz..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Atiba dugunde bile iki kisilik oynuyor. :)

Ugur Boral, Motta, Omer Sismanoglu, Emre Gural, Dany, Basaksehir'den Emre ile Yalcin da burada.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı canergiray77

Atiba Ve Mario'muz halay çekerkene asdqwdqdcvdawd:D :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Bu Görüntü Cenk Tosun'un kendi facebook hesabından alıntıdır.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı nusretaslanturk

Alman milli takımının forvetine ismaille birlikte halay çektiren bir klüp olarak tarihe geçtik an itibari ile :)sosa benden daha iyi halay çekiyor bu arada :D
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/727955965895712769

Çevrimdışı Kemal

Aklı selim 1 kişide çıkıp demiyor ki yav şu adamlar gs maçını izleyip kampta suan söyle böyle yapmalıyız diye istişare edip birlikte Nevzat demirde yatıp kalkmalilar 3 gün hayatla bağlantıları kesilmeli . Çıkıp arenaya parcalamalilar . Aynı Kayseri'ye çıktığımız gibi , futbolcular Akhisarda olanlardan sonra hirstan birbirlerini yiyorlardi antremanlarda .

Alman milli takımının forvetine ismaille birlikte halay çektiren bir klüp olarak tarihe geçtik an itibari ile :)sosa benden daha iyi halay çekiyor bu arada :D
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/727955965895712769
Valla benden de iyi çekiyor halayi :biggrinking:

Ama koptum yaaa adamları da kendimize benzetmişiz :kop: :kop:

Eee Atibaya davul vermemisler bu Sefer :evillol: :by2: