Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı alimm

Adler,sirigu,ospina :)

Harun tolgaya göre daha iyi kaleci ama oda yetersiz geçen sene şenol hoca çok üzerine düştü hiçbir önemli maçta ciddi kurtarışlar yapıp oyuna etki edemedi he yediği gollerde hatası yoktu belki ama kurtarışıda yoktu. yerli kaleci aramaya gerek yok sağlam bi yabancı kaleci alalım yedekte günay bitanede alt yapıdan kaleci çıkar bak yoluna.

Evet her ikisi de şu an Beşiktaş seviyesi için yetersiz lakin kadroda 2. kaleci olarak yerli bir ismin gerekliliği ve günay'ın hiçbir şekilde güven vermemesi insanı farklı isimlere yönlendiriyor... Bu harun olur bir başkası olur değerlendirilir, zaten yerli statüsünde kaleci bulmak zor... Ha tolga uygun bir anlaşma ile ikinci kaleci olarak bekler mi?! Ve ya ikinci kaleci olarak güven verir mi !? Muamma...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ensar

Evet her ikisi de şu an Beşiktaş seviyesi için yetersiz lakin kadroda 2. kaleci olarak yerli bir ismin gerekliliği ve günay'ın hiçbir şekilde güven vermemesi insanı farklı isimlere yönlendiriyor... Bu harun olur bir başkası olur değerlendirilir, zaten yerli statüsünde kaleci bulmak zor... Ha tolga uygun bir anlaşma ile ikinci kaleci olarak bekler mi?! Ve ya ikinci kaleci olarak güven verir mi !? Muamma...
günayı bin kere haruna tercih ederim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat baltacı

Haklısın kardeşim günayda tolga abisinin izinden gidiyo güven vermiyo dediğim gibi yabancı sağlam bi kaleci aldıktan sonra yerli kaleci için seçim şansımız daha kolay olur gerekirse günayı kiralarsın tolgaya yol verirsin araştırıp potansiyel bi yerli kaleci alırsın arkasınada alt yapıdan kaleci çıkarırsın sıkıntı yaşamazsın ama olmazsa olmazımız yabancı sağlam bi kaleci.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adler,sirigu,ospina :)

Harun tolgaya göre daha iyi kaleci ama oda yetersiz geçen sene şenol hoca çok üzerine düştü hiçbir önemli maçta ciddi kurtarışlar yapıp oyuna etki edemedi he yediği gollerde hatası yoktu belki ama kurtarışıda yoktu. yerli kaleci aramaya gerek yok sağlam bi yabancı kaleci alalım yedekte günay bitanede alt yapıdan kaleci çıkar bak yoluna.
Boyko kalacak saglam bir kamp yiyecek , uyum sorununu atlatacak ve bu takimin 1.ci kalecisi olacak :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci transfer edilmez bence. Tolga turk kaleciler arasinda iyi bir secim bence. Boyko kalirsa, kaleci alinmaz, giderse alirlar sacma sapan bir kaleci.
Mesela bu yonetim gidip onurj alabilir trabzondan, gokhan toreyi satil erkan zengini alirlar ayrica sosa gider ozer hurmaci gelir.
Gomez transferi ile bu yonetim iyi sukse yapti ama gomez yerine demba sonrasi az kalsin ndoye geliyordu.

Çevrimdışı Gordon Baba

Avrupa yı takip eden arkadaşlar yok mu kaliteli gurbetçiler sol bek ,sağ bek , stoper , santraforvet ?

Stopere Matip'i önermiştim, Liverpool kaptı. Inigo'yu önerdim, hatta scout raporu yazdım, takımıyla sözleşme uzattı. Sakatlık sorunları yoksa, Vlaar'ı öneriyorum.
Sağ beke Kevin Großkreutz'u düşünüyordum, Galatasaray kaptı/kaçırdı. Srna orayı uçurur. Srna olmaz, Denisov olur o da olumlu.
Sola Marcel Schmelzer'i düşünüyordum çünkü bir ara değersizleşmişti. Şimdi yeniden kıymete bindi ve sözleşme uzattı. Artık olanaksız.  Evra'yı alırsak orası tamamdır. Eren Albayrak da orayı yedekler.
Santrafor için Hrgota'yı düşünüyorum. İki maçını izledim ama yetti. İkna edilebilirse güzel olur. 4-4-2'ye de uyumlu bir görüntüsü var.
Ayrıca 1 yıl önce Haller'i önermiştim. Bizimkiler almadı, Utrecht 750 bine transfer etti. Şimdi 5'ten aşağı zor alırsın.

Çevrimdışı Özay

Boyko kalacak saglam bir kamp yiyecek , uyum sorununu atlatacak ve bu takimin 1.ci kalecisi olacak :)

İmza Boyko'yu 1 yıl öncesine kadar tanımayan adam.

Çevrimdışı Gordon Baba

Çevrimdışı alimm

günayı bin kere haruna tercih ederim

Duygusal bir tercih gibi duruyor... Günay şimdiye kadar ne verdi ki... Hiç yoktan Harun'un bursaspor performansı var, tabi yeterliliği tartışılır.. Hatırlıyorum da günay'ın kaleyi korduğu gs maçında kaleye top gelmesin diye dua ediyorduk, emin ol pancu kaledeyken bile o kadar tedirgin olmamıştım...

Çevrimdışı alimm

Haklısın kardeşim günayda tolga abisinin izinden gidiyo güven vermiyo dediğim gibi yabancı sağlam bi kaleci aldıktan sonra yerli kaleci için seçim şansımız daha kolay olur gerekirse günayı kiralarsın tolgaya yol verirsin araştırıp potansiyel bi yerli kaleci alırsın arkasınada alt yapıdan kaleci çıkarırsın sıkıntı yaşamazsın ama olmazsa olmazımız yabancı sağlam bi kaleci.

Evet öncelikli olarak olmazsa olmazımız iyi bir yabancı kaleci... ospina, zieler, sirigu, adler...

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı atalay

Zapata kovalanıyor. Şayet gelirse seneye bir stoper daha ararız.

Henüz onay vermediğim bir oyuncu Beşiktaş'ta gün yüzü görmedi. Yanlış tercih olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Henüz onay vermediğim bir oyuncu Beşiktaş'ta gün yüzü görmedi. Yanlış tercih olur.
eldekilerden iyi ama demi

Çevrimdışı mylife1903

Zapata hikaye adam. Menecer sokusturmasi olur, milandan transfer hesabi

Çevrimdışı atalay

İmza Boyko'yu 1 yıl öncesine kadar tanımayan adam.
Rus ve Ukrayna kökenli insanlarin baska ulke kültürlerine alismalari ve uyum saglamalari biraz zaman alıyor hatta bir cok rus ve ukraynali futbolcu Avrupa ya transfer oldugunda buyuk hayal kirikligi yaratiyor cok örneği var en buyuk ornek , Andrey ARSHAVIN ! Muazzam bir yetenek muthis zeka ama Epl de olmadi tutunamadi , Mesela Shevshenko Milanda efsaneydi ama Chelsea da 3 sezonda toplam 20 gol bile atamadi ve ulkesine dönüp D.kieve transfer oldu

Boyko bu sezonu kapadi oda her Rus kokenli oyuncu gibi uyum sorunu yasadi , Yaz kampi ile bunu atlatip bomba gibi dönecek buna inancim tam !

Çevrimdışı Tolga

Rus ve Ukrayna kökenli insanlarin baska ulke kültürlerine alismalari ve uyum saglamalari biraz zaman alıyor hatta bir cok rus ve ukraynali futbolcu Avrupa ya transfer oldugunda buyuk hayal kirikligi yaratiyor cok örneği var en buyuk ornek , Andrey ARSHAVIN ! Muazzam bir yetenek muthis zeka ama Epl de olmadi tutunamadi , Mesela Shevshenko Milanda efsaneydi ama Chelsea da 3 sezonda toplam 20 gol bile atamadi ve ulkesine dönüp D.kieve transfer oldu

Boyko bu sezonu kapadi oda her Rus kokenli oyuncu gibi uyum sorunu yasadi , Yaz kampi ile bunu atlatip bomba gibi dönecek buna inancim tam !
Shevchenko'nun Milan'da etkili olmasının sebebi Kaka gibi bir maestronun onu sürekli besliyor olmasıydı.

Chelsea'ye gidince aynı desteği göremedi ve orada başarısız oldu. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Rusyada iyi futbolcular var ama istisnalar disinda uyum saglamalari zor.
Degisik insanlar onlar. Maganda mi desem okuz mu desem. Aslinda turkiyede cok iyi oynamalari lazim ama olmuyor iste.
Sscb kokenli oyuncu olacaksa rusya federasyonu disinda dogmus, buyumus rus oyuncu olabilir.
Cok yazmistim neden uyum saglayamadiklarini, kisaca gecmek gerekirse bu herifler antalya esnafina istanbul esnafina rusca ogretmisler, adapte olamiyorlar.

Mesela denisov varya lokoda o olur. Kesin olur, alsinlar ismailin yerine. Boyko da olur az sabredilirse. Bir neuer degil tabi ama bizim besiktasta bayern degil.

Çevrimdışı mylife1903

Shevchenko'nun Milan'da etkili olmasının sebebi Kaka gibi bir maestronun onu sürekli besliyor olmasıydı.

Onun karisi bildigim kadariyla milanoda mutluydu, londraya gidince kadin uyum sorunu cekmis olabilir

D.kiev deki performansı da Chelsea daki performansinin cok üstündeydi orada kim destekliyodu :biggrinking:

Olmuyor iste bazi ulke vatandaslari bazi ulke kültürlerine kolay kolay uyum sağlayamıyor bu kadar basit

Çevrimdışı Özay

Zapata burada bir dönem bayağı istendi ama yine fikirler değişmiş.

Evren'in demesine göre milanlı taraftar çok memnun gitmesinden. Biraz bakınca gerçekten de İsmail'den kurtuluyormuşcasına seviniyorlar. Bizim yönetim ise yine bir baltaya sap olamayan futbolcuları menajerlerle kovalıyor göründüğü kadarıyla.

Bu transfer kafasıyla bizim defans hattı yine çuvallayacak anlaşılan. Gomez'in kalmamak istemesini normal karşılıyorum artık.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 21:29:41 Özay ]

Rusyada iyi futbolcular var ama istisnalar disinda uyum saglamalari zor.
Degisik insanlar onlar. Maganda mi desem okuz mu desem. Aslinda turkiyede cok iyi oynamalari lazim ama olmuyor iste.
Sscb kokenli oyuncu olacaksa rusya federasyonu disinda dogmus, buyumus rus oyuncu olabilir.
Cok yazmistim neden uyum saglayamadiklarini, kisaca gecmek gerekirse bu herifler antalya esnafina istanbul esnafina rusca ogretmisler, adapte olamiyorlar.

Mesela denisov varya lokoda o olur. Kesin olur, alsinlar ismailin yerine. Boyko da olur az sabredilirse. Bir neuer degil tabi ama bizim besiktasta bayern degil.
Dedigin tanima uyan Aslen Rus oyuncu var zaten elimizde : Andreas Beck !

Ama tamda Dedigin gibi Rusya disinda dogup buyumus bir oyuncu ve takima cuk diye oturdu hic uyum sorunu yasamadi

Bende senin dediklerini savunuyorum , Rus ve Ukayna kokenli oyuncular biraz zor uyum sağlıyor , Boyko kesinlikle kötü kaleci degil ve bizim.kalemizi rahatlikla koruyacak kalitede bir kaleci

6 aydir burada zaten , Yaz kampini da yedimmi Bomba gibi döner geri eldivenleri alir daha da birakmaz..

Zapata burada bir dönem bayağı istendi ama yine fikirler değişmiş.

Evren'in demesine göre milanlı taraftar çok memnun gitmesinden. Biraz bakınca gerçekten de İsmail'den kurtuluyormuşcasına seviniyorlar. Bizim yönetim ise yine bir baltaya sap olamayan futbolcuları menajerlerle kovalıyor göründüğü kadarıyla.

Bu transfer kafasıyla bizim defans hattı yine çuvallayacak anlaşılan. Gomez'in kalmamak istemesini normal karşılıyorum artık.
Zapata tek alınırsa sikinti ama yanina skrteli koyarsan sikinti olmaz