Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318173 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Four four two : Yillardir farkli stadlarda ev sahibi olarak oynuyorsunuz , Yeni stadinizda gercek bir ev sahipliği duygusunu hissettin mi ??

SOSA : Bir zaman sonra hangi stad bizimdi ismi neydi karıştırıyordum , Ancak Vodafone Arenada ki Bursaspor maçında oyle bir atmosfer vardiki iste burası benim evim dedim. Bu maci hayatim boyunca unutmayacagim..

Ayrica futbolu Beşiktaşta birakmak istiyorum demis

Stadin faydalarini görüyoruz meyvelerini de toplayacagiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

SOSA : Ligin bitmesine sayili gunler kaldi , stresli olmaktan ziyade huzurluyuz !

Medyaya KAPAK olsun !

Buraya kadar elimizden gelen herseyi yaptik , bu noktadan sonra frene basamayiz , devam etmemiz lazim.

Sampiyonluk icin planlar yapmak yerine , kazandigimiz maçlari kutlamayi tercih ediyoruz

Cok guzel konuşmuş :claps: :claps:

SOSA : Cocuklara Gecenin 4 unde kalkip mamalarini yediriyorum ama bundan hic sikayetci olmuyorum

Karinlari doyduktan sonra mutlu olacaklarını bildigim icin yataktan kalkmak zor gelmiyor

Uyku problemi yasadigim dogru , cok az uyuyorum ve butim hafta bunun yorgunluğunu cekiyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaslar bir konuda bilgisi olanlardan yardım isteyecegim.Vodafone red müşterisiyim.Red müşterilerine yönelik tuttugunuz takımın maclarını Lick Tv den bedava izleyebilmek üzere bir kampanya mevcut.Haftasonu bir iş gezisi için yurtdısına cıkıyorum.Vodafone müşteri temsilcisi yurtdısında olacagınız için maalesef bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi.Maçı yurtdısında nasıl izlemek için ne yapabilecegim konusunda fikir veren arkadaslar olursa sevinirim....
Lick Tv Play uygulaması var onu indirmen gerekiyor. İnt varsa kullandığın alette izleyebiliyor olman lazım diye düşünüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

3 hafta boyunca Sosa uykusuz kalmasın diye gidip bebeklerinin mamasını yedirebilirim.

Çevrimdışı tangaz

SOSA : Cocuklara Gecenin 4 unde kalkip mamalarini yediriyorum ama bundan hic sikayetci olmuyorum

Karinlari doyduktan sonra mutlu olacaklarını bildigim icin yataktan kalkmak zor gelmiyor

Uyku problemi yasadigim dogru , cok az uyuyorum ve butim hafta bunun yorgunluğunu cekiyorum

yardıma mı gitsek ne, çocuk uykusuz kalıyormuş  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Yönetim hemen Sosaya yatılı bir bakıcı tutsun.Yengeden hayır yok anlaşılan..

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Lick Tv Play uygulaması var onu indirmen gerekiyor. İnt varsa kullandığın alette izleyebiliyor olman lazım diye düşünüyorum..

Müşteri temsilcisi ikinci kere arayarak maalesef yurtdısında işe yaramıyor dedi.Lig tv üyeligim olmadan tek mac satın alabiliyorum degil mi?

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Vodafone red müşterisi sanırım digiturk play ile izleme yapabiliyor eğer öyle olmuyorsa kredi kartı ile tek maçlık yayın alabilirsin abi ama avrupada izleme yapabilir misin emin değilim @GOKHAN CETIN

Deneyecegiz bakalım saol kardesim.Bu arada tekrar İst a maca gelirsen senin için yapabilecegim birsey haber vermen yeter

Çevrimdışı 38life

Özetle anlatmak istediğim;

Sol kanada Olcay tipinde forvet özelliği olan bir kanat alıp onu 3. forvet olarak da kullanmalıyız. Sow tipi.

3. forvet ve sol kanadı ayrı ayrı düşünüp şişirmeye gerek yok bence kadroyu.

Bahsettiğin kişi tam olarak Ahmed Musa

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar yönetim seneye böyle bir kadro düşünüyormuş :) Kadroyu hazırlamış yönetim.

İsmail ve Eren :money:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Sol kanatta o forvet ozellikli oyuncu, 3cu forvet olabilecek isim West Ham'de oynayan Enner Valencia. Bilic kiralik gonderir bize.

Sol kanatta o forvet ozellikli oyuncu, 3cu forvet olabilecek isim West Ham'de oynayan Enner Valencia. Bilic kiralik gonderir bize.
Valencia iyi olur ama son durumunu bilmiyorum açıkçası.

Çevrimdışı tangaz

valencia sol da değil sağ da etkili olabiliyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sol beke yine geçici çözüm aramazlar umarım.
Ana hedefin sol bek olduğunu zannetmiyorum, defans öncelikli hedef olacak ve İsmail'i yedekleyecek birisi alınacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Ana hedefin sol bek olduğunu zannetmiyorum, defans öncelikli hedef olacak ve İsmail'i yedekleyecek birisi alınacak..
Hala defans öncelikli bir hedef olamıyorsa söylenecek birşey yok zaten :)

Şampiyonlar Ligi'nden sonra anlarlar artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hala defans öncelikli bir hedef olamıyorsa söylenecek birşey yok zaten :)

Şampiyonlar Ligi'nden sonra anlarlar artık.
Eren Albayrak yüksek ihtimalle doğru bir haber, İsmail'le ikisi takılır sene sonuna kadar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eren Albayrak yüksek ihtimalle doğru bir haber, İsmail'le ikisi takılır sene sonuna kadar :)
Gomez ve Sosa'ya sorsak hangi bölgeye mutlaka ilk 11 oyuncusu almamız lazım diye ilk 2 cevaplarından birisi sol bek ve kaleci olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

o ikisi takılırken kanser olan taraftar sayısı artar. ölümler başlar. sonra da taraftar sayımız neden artmıyor neden düşüyor neden ürün satamıyoruz die yönetim birbirine bakar  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Selam herkese yorumlar için de çok teşekkürler.

Uzun zamandır foruma giremedim, 7 ay önce okçuluğa başlamıştım geçen ay da  Antalya'da ilk kez bir yarışmaya katıldım ve bedensel engelliler arasında Türkiye 3.sü oldum.

Açılış maçında gopro ile vapurdan başlayarak stada giriş - çıkış ve maç içi videolar çekmiştim ama antrenman yarışma derken düzenlemeye ve yüklemeye hiç fırsatım olmadı.

Aslında tribün yeri ve görüş açısı çok güzel. Fakat herkes orada maç izliyor çünkü koltuklarda sıkışmaktan daha rahat. Kimse engelli tribünü olduğunun farkında değil. Ayrıca dolaşım alanlarındaki video-wall'larda lig tv yayını var. Loca gibi yani neredeyse. Buradaki en büyük sorun herkesin ayakta maç izlemesinden dolayı oturarak tüm sahayı görmek imkansız. Ben kendi engel durumumdan dolayı yanımdakilere sarılıp öyle izlemeye çalışıyorum maçı. Kayseri maçında da her ayağa kalktığımda gol attık hatta. :) Tribünle bütünleşmek çok güzel bir duygu olsa da acayip yorucu oluyor benim için. Caner kardeşim gibi oturarak maç izlemek zorunda olan yanımda maç izleyen bir kardeşim için ön taraftakileri yana kaydırıp kendim ayakta izliyorum 2 maçtır. Stattaki eksiklerin giderilmesiyle buraya bir çözüm bulunacağını düşünüyorum. İlk maçta da asansör çalışmadığı için otoparktan giriş yaptırmışlardı. Baya da özür dilemişlerdi ve 2. maçta asansörle aldılar içeri. Ek olarak; birilerinin davetiyle ya da akreditasyonla stada alınanlar da bu tribünde izliyor. O yüzden tam bir curcuna oluyor bu tribün.

kardeşim tebrikler...bir ara yükle de izleyelim videoları

Çevrimdışı alimm

Oyuncu ücretlerinde maç başı işini kaldırıp onun yerine sadece garanti ücret + galibiyet primi + şampiyonluk primi uygulaması yapılsa "Takım"  olma yolunda daha isabetli olur diye düşünüyorum.

Aksine futbolcuların garanti ücretlerini azaltıp maç başıları ön plana çıkarmak ile futbolcudan daha fazla verim alınabileceği düşüncesindeyim...
Böylece futbolcu kendisine daha iyi bakıp sahada bulunmak için çaba sarfedecektir... En azından yatarak para kazanmasının önüne geçilir (bakınız pektemek), hatta mağlubiyet ve beraberlikte maç başı ücretlerinin kesintiye uğrama durumu dahi düşünülebilir... Tabi bunların hepsi fikir (nacizane), pratikte nasıl bir sonuç verir denemeden bilinmez...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ahmetx

Zapata , Skrtel , Adler , Gokhan gonul ve Aras tatmin edici ama bir orta saha ve 3.cu forvet sart..

Bu arada Veysel sapan nerden cikti ya :alala:

Yönetim bizi takip ediyor , Adler , Zapata , Skrtel isimleri tesaduf degil :busted_cop:
Yönetim değil , manüplasyon yapan basın takip ediyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum