Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320956 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

EssiLor

• Ziyaretçi

Cha cha
CHA CHA
Haydi beyler Canlanın biraz
Şampiyonuz bu sene Ulan Şampiyonuz Ulan
Geliyoruz kimse meraklanmasın.

Çevrimdışı canergiray77

şampiyon olursak şampiyonluk kutlamalarına kimler girebilecek kombine sahipleri alınacak mi direk biletli mi olacak bu girişler ?
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kemal

Bende bu Cenkin kinasina takıldım , ulan arkadaş Türk milleti değil miyiz 0 profesyonellik , hafta sonu yılın derbisi var deplasmanda resmen şampiyonluk maçına cikacaz , adam kına gecesinde şakir şakır gobek atıyor bilmiyorum başka takım arkadaşı da var mı ?  Yarın fln da düğün olsun tüm takım gidip bütün gece dügünde gobek atın olsun bitsin .  Ulan böyle bir mantık olabilir mi ?

Çevrimdışı atalay

Şu anda yönetim 1 milyon adet "Euer Mario" basılı T-Shirt siparişi vermek ile meşgul.  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Bende bu Cenkin kinasina takıldım , ulan arkadaş Türk milleti değil miyiz 0 profesyonellik , hafta sonu yılın derbisi var deplasmanda resmen şampiyonluk maçına cikacaz , adam kına gecesinde şakir şakır gobek atıyor bilmiyorum başka takım arkadaşı da var mı ?  Yarın fln da düğün olsun tüm takım gidip bütün gece dügünde gobek atın olsun bitsin .  Ulan böyle bir mantık olabilir mi ?
Sabah aksam günün 24 saati antrenman mi yapacak adamlar? Ne var biraz eglendiyse. Her gece alkol falan alır o zaman sıkıntı ama ara sıra olan şeyleri hor görmemek lazım. Insan onlarda.

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Şu anda yönetim 1 milyon adet "Euer Mario" basılı T-Shirt siparişi vermek ile meşgul.  :D
iyi fikir :) alırım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 00:31:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Diyor ki, Şampiyon olmak ilk koşul. Sonra yapın maaşımı 4.5-5 ben seve seve burada kalmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

zaten adam alman basınına açıklama yaptı iki tane beklediği şey var 1 şampiyonlar ligi 2 kadroda kimlerin olacağı :)

beni ürküten de tam burası işte :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Diyor ki, Şampiyon olmak ilk koşul. Sonra yapın maaşımı 4.5-5 ben seve seve burada kalmak.
sonra duş varmı :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 00:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

beni ürküten de tam burası işte :)
zubi zaretta (ismail)
Manuel Golyer (Tolga)
Dikine pançoz (Veli)
Sakat adam (pektemek)

kadromuzda bu adamlar olucak gomez'e bildirin :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

düğün yarın, yani bugün, yani çarşamba  :D
bende gündüz aynı eleştiriyi yapmıştım dayanamamış mı 2 hafta daha? şampiyon yap ardından çifte düğün olsun ben şahsen 2009da öyle yapmıştım. şampiyonluğu bekleyip ardından 27 haziranda düğün yapmıştım  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 00:41:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bu arada başkan shaktar maçını izlemişti ya izlenen adamın sol bek ismaily olduğu iddiaları var.
kurtulamayacağız şu ismail isminden almayın abi adamın adı ismailo ronaldo dahi olsa almayın  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 00:42:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ara Kartalyuvası ile ilgili siparişlerde çok şikayet oluyor bunun biriniz iletsin twitterdan lütfen Rıdvan beye.

Benim de siparişim tam 22. günde kargoya verildi bekliyorum 3 haftayı geçti ki normalde 5 günde elime ulaşırdı en geç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi murat baltacı

Sezonu Şampiyon tamamlarsak gomez kalır ben yönetimin yerinde olsam şampiyonlar ligi için sağlam bir kadro oluştururken gomezin fikrini alırım istişare yaparım hem hoşuna gider hemde yönetimin ciddiyetini görmüş olur.

Bide aracı olurda adler,badstuber,bastian,podolski gibi milli takımından arkadaşı olan alabileceğimiz oyuncularla diyalog kurarsa efsane bi kadro kurulabilir. Aynı ülkeden ikiden fazla oyuncu olunca takımda gruplaşma oluyor ama almanlardan zarar gelmez yukarda saydığım isimlerin hepsini bile alsan en ufak sorun çıkarmazlar sana verecekleri katkıda öyle böyle olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kapkarakartal

Nekadar ezik bir takım taraftarı yazık :) ben böyle kapak görmedim :D

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Özay

ikiyüzlü Lick tv

GS-FB trailer

http://www.ligtv.com.tr/haber/pazar-gunu-kimselere-soz-vermeyin-klip

GS-BJK trailer

http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasara-besiktas-derbisinde-deplasman-yasaginin-kalktigi-iddialirini-yalanladi

Abi sen bunlara niye bu kadar takıldın ki, o haberler bir işe yaramıyor. İster kardeş desinler ister düşman. O haberleri okuyan bir Allah'ın kulu yoktur kulüplerde.

Ayrıca şu gs'yi yenmek için bizim bir şeye ihtiyacımız yok. Ciddi anlamda gücümüzün farkında değilsiniz. Fark olacak fark!

Maçı düşünmekten uyuyamıyoruz be kardeşim çok kritik çok