Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

sneijder umarım oynar bizim maçta.. sakatlıktan döndüğü zaman kilolu ve temposuz oluyor genelde.... BEn emre çolağın yerine sneijder i tercih ederim...

Çevrimdışı Ensar

Benim hiç hoşuma gitmiyor, senin bayılmanada çok şaşırdım, adamın şapkasından pat diye geri çekiyor, kafasına vuruyor, saygısız adam işte. Birde Gomez'in Süreyya'ya sarılışına bak. karşılaştır. Sırtına atlamasına birşey demiyorum ama 40 bin kişinin önünde yaptıkları hiç hoş değildi, ayarı olmayan, gösterdiği sevginin türü kendinden alt klasda bir insana gösterilen sevgi izlenimi veriyor, hele bukadar insanın önünde çok ayıp.

Önümde oldu ve aynı duyguları yaşadım seyrederken..
aynen katılıyorum abi +1 , bi gomezin saygısını bakalım bi de quaresmanin yaptıklarına , hiç hoş değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brci

Hep TV'den izlediğimiz görüntü belki aramızda izlemeyen vardır Liverpool 2-1 yendiğimiz maçta liverpool'lu bir taraftardan o atmosfer :)

Not : Sesi biraz kısın hapörlör patlatır :D

bu stoke city maçı ama :)

Çevrimdışı Gordon Baba

sneijder umarım oynar bizim maçta.. sakatlıktan döndüğü zaman kilolu ve temposuz oluyor genelde.... BEn emre çolağın yerine sneijder i tercih ederim...

Bize atarsa hesabı senden sorulur ama  :D

Çevrimdışı sallapati

ntvsporda Türkiye KUpası final Maçı BJK Mogaz -Göztepe başlıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

Galatasaray ~ İsmail
Başakşehir ~ Pektemet

Haberleri okudum. İnşallah gerçek olur. :D

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Süper olur valla...  :)

Çevrimdışı Zafer55

Bu şampiyonluğu gelecekte  çocuklarınıza anlatırken Atiba dan bahsetmeyi unutmayın.

An itibariyle 31 lig + 6 uefa  + 3 ztk + 6milli maç tamamında  90 dakika oynamış.sakatlık yok..kırmızı kart yok..hatta sarı kart bile yok :claps: :claps:

Çevrimdışı Özay

Sinan Vardar nerden öğreniyor da gomez'in kalmayacağını konuşuyor. Ulan koskoca kulüp üç kağıtçıların reklam aracı oldu ya.

Çevrimdışı Barış1903

Bu Gomez haberlerinin astı astarı nedir ? Sürekli basın servis ediyor enteresan..

Edit: Geriden gelip okudum konuyu kapatıyorum :)
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 21:18:26 Barış1903 ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yeni girebildim, sabah gomezi gönderip akşam geri almışız :D

Çevrimdışı raif

Ahaha abi asist ve ismail. Yahu bunlar birbirinin dusmani abi bir araya gelmezler aykiri bir adam ismail yanlislikla 7 sezonda 2 gol 2 asist yapmis ligde. Futbol dusmani olsan ceza sahadi icinde falan top carpar gol olur.
Bir bu bir de mustafa dogan. Mustafa dogana da ilk resmi golunu galiba sergen attirmisti hemide fb macinda.

ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist.  oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.

en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.

yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.

Çevrimdışı Ensar

ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist.  oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.

en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.

yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.
ya şaka gibi , deli ibo en azından taş gibi defans yapardi bırakmazdı adamını , ismail ne hücum yapıyor ne defans , ismail eğer bi hücum bekiyse hücum beki olan bir bek ile karşılaştıralım mesela caner , defans beki zaten değil oraya hiç girmiyorum. işin özü ismailden bek felan olmaz.

Çevrimdışı iilkerr

Bayrak fiyatlarini gordunuz mu? Ogrenci-isci halimle nasil vericem ben o kadar para. 100 liradan basliyor 700 liraya bayrak var. ayip ya. ben kulup kazansin diye orijinal urun disinda hicbir sey almiyorum ama sampyion olcaz diye her seyi pahali pahali satiyolar. Ben yarin nasil yemek yiyecem diye dusunerek sampiyonluk kutlamak istemiyorum.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Sinan Vardar oğlunun acısını cıkartamamış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Bayrak fiyatlarini gordunuz mu? Ogrenci-isci halimle nasil vericem ben o kadar para. 100 liradan basliyor 700 liraya bayrak var. ayip ya. ben kulup kazansin diye orijinal urun disinda hicbir sey almiyorum ama sampyion olcaz diye her seyi pahali pahali satiyolar. Ben yarin nasil yemek yiyecem diye dusunerek sampiyonluk kutlamak istemiyorum.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim bayrakların boyutlarına bak tekrardan yorum yap.700 lira dediğin bayrak sokaklara asılan dev bayraklardan sen ne yapacaksın zaten onu tek başına al diye değil esnaf alsın mahalleli ortak alsın diye çıkartmışlar senin alacağın 100 liralık o da fazla diyorsan yapcak bişey yok
Guti14

Çevrimdışı AmaralGürses

Ulan Sinan Vardar... ne cok Besiktas dusmani var arkadas akbaba gibisiniz cekin ellerinizi su kulubun uzerinden bari sampiyonluk yarisinda yapmayin be yaziktir gunahtir Allah'tan korkun hic mi sayginiz yok su takima bu taraftara !!

Mario gomez Resmi facebook hesabından paylaşım yaptı.Almancası iyi olan çevirebilir mi ? Gidip gitmeyeceğim belli değil şampiyonluk önemli olan demiş galiba tam olarak ne yazıyor ama  :alala:

Wie ich schon letzte Woche gesagt habe, lasst uns erst Meister werden. Alle zusammen. Ich habe immer gesagt, dass ich mir sehr gut vorstellen kann, hier zu bleiben. Mit diesen geilen Fans in diesem Hammer-Stadion. Deswegen wird mein Berater nach der Saison mit Florenz und Besiktas Gespräche führen. Aber nicht jetzt in dieser für uns wichtigen Situation! Und all die, die meinen sie wissen etwas, wollen nur Unruhe reinbringen. Denn ich habe definitiv nicht entschieden, Besiktas zu verlassen. Auf geht's Black Eagles. Euer Mario

Çevrimdışı AmaralGürses

Mario gomez Resmi facebook hesabından paylaşım yaptı.Almancası iyi olan çevirebilir mi ? Gidip gitmeyeceğim belli değil şampiyonluk önemli olan demiş galiba tam olarak ne yazıyor ama  :alala:

Wie ich schon letzte Woche gesagt habe, lasst uns erst Meister werden. Alle zusammen. Ich habe immer gesagt, dass ich mir sehr gut vorstellen kann, hier zu bleiben. Mit diesen geilen Fans in diesem Hammer-Stadion. Deswegen wird mein Berater nach der Saison mit Florenz und Besiktas Gespräche führen. Aber nicht jetzt in dieser für uns wichtigen Situation! Und all die, die meinen sie wissen etwas, wollen nur Unruhe reinbringen. Denn ich habe definitiv nicht entschieden, Besiktas zu verlassen. Auf geht's Black Eagles. Euer Mario

Ozetle cevireyim:

"Besiktas'ta kalma fikrine kesinlikle sicak bakabilirim, bu taraftar ve stadla kalmak isterim. Bu yuzden menajerim yazin gerekli gorusmeleri yapacak. Su an sadece sampiyonlugu dusunuyorum. Bu konuda birsey bildigini iddaa edenler sadece huzursuzluk yaratmaya calisanlar (sokmus Vardar'a). Besiktas'tan ayrilmak gibi bir karari kesinlikle almadim. Bastir Karakartal. Mario'nuz.."

kısacası gomez önce şampiyon olalım şampiyonlar ligine kalalım ben burdayım diyor :)

Çevrimdışı Ensar

kısacası gomez önce şampiyon olalım şampiyonlar ligine kalalım ben burdayım diyor :)
zaten adam alman basınına açıklama yaptı iki tane beklediği şey var 1 şampiyonlar ligi 2 kadroda kimlerin olacağı :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Kisacasi, "Ismaille Pektemek'i gonderin, ben buradayim" diyor yani  :evillol:

zaten adam alman basınına açıklama yaptı iki tane beklediği şey var 1 şampiyonlar ligi 2 kadroda kimlerin olacağı :)

inşallah ismail hakkı mehmet hacı osman gibi isimleri almaz yönetim de adam gitmez. :D

Çevrimdışı canergiray77

mario'nun facebook gönderisinin altındaki yorumlar efsane :D yarıldım
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77