Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321892 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Gomez gidrse kariyerini ikinci kez bitirir.

Kendisi bilir ama gideceği hiçbir yerde kendi ülkesinde bile bu değeri görmez.

Kaldı ki şu durum da Manu'ya gitmek ateşe gitmektir.

Manchester City'de yeni hoca Guardiola  Gomez'i Bayern'den gönderen adam.

Çevrimdışı tangaz

nedir abi bu yönetimden çektiğimiz yaa çıkıp delikanlı gibi sol bek peşinde koşmazlarki? zamanında alsaydık holebası ospinayı şimdi puromuzu içiyorduk viski eşliğinde. 3ün5in hesabını bu kadar yapıp sonra kendi ayağına sıkan bir yönetim yeryüzünde yoktur. Gomez düşeş gelmiştir. onun dışında bu sene yapılan 8 transferin 7si vasat ve vasataltı adamlardır. aslıan bakarsak bu yönetime rağmen şampiyon olucaz bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abdullah avcı beşiktaşın mustafayı bıraktığı gün BFC direk alır.Mehmet Battaldan sonra suarez gibi gelir.
basaksehire paket yapalim bonuslu mustafa pektemek+tolga zengin+ismail ve bir miktar mangir ile emre belezoglunu alalim. emre gelir gelmez kadro disi birakalim. hem biz hem turk futbolu kurtulsun

Çevrimdışı Ensar

Ne açıdan?
terör açısından , ne kadar aciz durumlara düştüklerini ne kadar savunmasız olduklarını gördük. terör tüm dünyanın sorunu ve Gomez bizzat Fransa da o korkuyu yaşadı. bence terör bahane olmamalı.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Cenk süper golcü ama 90 dk yı çıkaramaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

ben bu arada Gomezin gitmesine çok takılmıyorum giderse gitsin teşekkür eder yollarız. bu sezonki şablonda Cenk tosun da oynasaydı 25 golü bulurdu. attığı golde ön direk koşusunu yapacak ve o vuruşu yapacak dünyada kaç forvet var ki?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

180i bile çıkarır :D

Çevrimdışı SLYKRT

basaksehire paket yapalim bonuslu mustafa pektemek+tolga zengin+ismail ve bir miktar mangir ile emre belezoglunu alalim. emre gelir gelmez kadro disi birakalim. hem biz hem turk futbolu kurtulsun
Bencede emreyi alıp paf takıma gönderelim.Paf takımın başınada zokorayı getirelim  :boxin:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

bu yorumu hiç okumadım farz ediyorum Cenk yıllardır 90 dk oynuyor altyapısı almanya. U21 öncesi almanya milli takımlarında da atıyordu bu golleri adam her yerde golcü...

Çevrimdışı mylife1903

nedir abi bu yönetimden çektiğimiz yaa çıkıp delikanlı gibi sol bek peşinde koşmazlarki? zamanında alsaydık holebası ospinayı şimdi puromuzu içiyorduk viski eşliğinde. 3ün5in hesabını bu kadar yapıp sonra kendi ayağına sıkan bir yönetim yeryüzünde yoktur. Gomez düşeş gelmiştir. onun dışında bu sene yapılan 8 transferin 7si vasat ve vasataltı adamlardır. aslıan bakarsak bu yönetime rağmen şampiyon olucaz bence...
abi sorma holebasi nasil kacirdik anlamiyorum. hala oynar bizde, gitsin alsinlar hayir demem.

ospinayi falan gectim, rustuyu gondermesine ayar oldum ben. birak oynasin feda sezonu ayagina indirim alirdin rustuden, saygi goren bir kaleci rustu sonucta. son yillarin en kaleciye benzer kalecisi adam turk futbolunda. birak oynasin iste yok bu yasta kalecimi olurmusmusta mundar ettik adami. kalsaydi 3 sene daha oynasaydi paramiz cebimizde kalirdi. gider ospinayi alirdik. mcgregor geldi gitti tolgaya bir suru para verildi boykoya para verildi. simdi rustu 3. kaleci olurdu, gunay ikinci bir kaza aninda cik rustuyle oyna. yemin ediyorum tolgadan daha fazla guven verir kalede bugun koysan kaleye, o ispanyol 10 sene daha kalmayacak ki burada o gidince rustu gecerdi kaleci departimaninin basina. offff fikret orman seninde cok abuk sabuk yanlislarin oldu, bir demiroren degil ama neyse

Çevrimdışı ahmetx

terör açısından , ne kadar aciz durumlara düştüklerini ne kadar savunmasız olduklarını gördük. terör tüm dünyanın sorunu ve Gomez bizzat Fransa da o korkuyu yaşadı. bence terör bahane olmamalı.
Bunu sende çok iyi biliyorsun ki Türkiye de teröre kurban gitme ihtimalin Avrupanın en güvensiz ülkesinden 100 defa daha fazladır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Haklısın da adamlarda 20 yılda bir bomba patlıyor sonra önlemini alıyor. Zaten benim yazımda da bir defa olsa bizde sıkıntı olmazdı demiştim. Bizde haberleri biraz takip ediyorsan neredeyse her hafta bir yerde bomba patlıyor en az 5 10 kişi ölüyor. Hatta geçen bir tane Bursa'da camide patladı, 3 kişi öldü diye haber değeri bile taşımadı. Ben bile zaman zaman taksime çıkarken "lan acaba çıkmasam mı?" diyorum. Adamlar bu konuda daha hassas.

Ha sen Türkiye Fransa ve İsviçre'den daha güvenlidir diyorsan, senin görüşündür tabi. Nereden baktığına bağlı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

benim esas kızdığım nokda defans kan ağlıyor yıllardır bizim gidiyoruz ereni alıyoruz bu neyin kafası  :akuma:
alacakları stoperlerde ahmet çalık ve çağlar söyüncü olur kamil mamil beklemeyin bu zihniyetten...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fener'i önce evcilleştiricez, sonrada ŞAMPİYON KARTAL yazdıracağız.!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetx

bu yorumu hiç okumadım farz ediyorum Cenk yıllardır 90 dk oynuyor altyapısı almanya. U21 öncesi almanya milli takımlarında da atıyordu bu golleri adam her yerde golcü...
yorgunluktan her an sahaya yığılacak gibi geliyor bana ama gol vuruşları müthiş tabii ki.

Abi Cenk 90'ı rahat çıkarır, üstünede halı saha maçına gider mahalledekilerle :biggrinking:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

fener'i önce evcilleştiricez, sonrada ŞAMPİYON KARTAL yazdıracağız.!
yok evcillestirmeye gerek yok direk uyutalim bence sonra ne istersek yazariz keyfimize gore

Çevrimdışı ahmetx

demek benim göremediğim bir kondüsyon var Cenkte  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gomez gider istesen de tutamazsın .Avrupalılar kene gibi yapışıp söküp götürürler.
Gomez hedefleri olan iyi bir organizasyonda önemli bir parça olmak istiyor. Önemli olan Gomez'in önüne bunu sunabilmek.  Beşiktaş yöneticileri 'Bizim çocuklar' adı altında takımı sürekli yakan yetersiz oyuncuları inatla kabul ettirmeye devam ederse ve bu oyunculara ilk 11'de bolca şans verilirse  , kısaca kadroda gerekli iyileştirmeler yapılmazsa Gomez gibi hedefleri ve marka değeri olan oyuncular da bu takımda kalmaz , oyuncuyu kaçırırız. Bu takım şampiyon olacağımızı varsayıyorum gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alırsa dış basında 'Beşiktaş'ın bizim çocukları her zamanki gibi takımı yaktı' denmeyecek. Gomez'in takımı kötü sonuçlar alıyor denecek. İyi sonuçlar alındığında da Gomez'in takımı denecek. Bu adam hedefleri , marka değeri olan bir adam . Gomez'i anlamak lazım.
Bunun yanında terör olayları da diğer bir mesele.

Kayserispor maçının öyküsü çıkmış arkadaşlar :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Bunu sende çok iyi biliyorsun ki Türkiye de teröre kurban gitme ihtimalin Avrupanın en güvensiz ülkesinden 100 defa daha fazladır.
tabi ki biliyorum da demek istediğim orda başına gelmeyeceğinin garantisi yok oralarda da oluyor

Haklısın da adamlarda 20 yılda bir bomba patlıyor sonra önlemini alıyor. Zaten benim yazımda da bir defa olsa bizde sıkıntı olmazdı demiştim. Bizde haberleri biraz takip ediyorsan neredeyse her hafta bir yerde bomba patlıyor en az 5 10 kişi ölüyor. Hatta geçen bir tane Bursa'da camide patladı, 3 kişi öldü diye haber değeri bile taşımadı. Ben bile zaman zaman taksime çıkarken "lan acaba çıkmasam mı?" diyorum. Adamlar bu konuda daha hassas.

Ha sen Türkiye Fransa ve İsviçre'den daha güvenlidir diyorsan, senin görüşündür tabi. Nereden baktığına bağlı.

haklısın , tabi ki takip ediyorum biliyorum ama mesela Fransa ve İsviçre de olanlar bence daha büyük gözüküyor dışarıdan , güvenli diye geçinen avrupanın göbeğinde eş zamanlı stad konser alanı havaalanı patlıyor rehineler felan , çok da küçümsemek gerek bu olayları

yok evcillestirmeye gerek yok direk uyutalim bence sonra ne istersek yazariz keyfimize gore

Abi üstüne binip kırbaçı vuralım diye dediydim ben  :biggrinking:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Arthur

Akhisar maçı öncesinden beridir hiçbir gazete ve spor programını takip etmiyorum. Akhisar maçı öncesi algı ve takımı karıştırma olayını yoğunlaştırdılar, devamda ediyorlar demekki. Twitterdan ve buradan sadece Beşikaşlıları takip ediyorum ve maçları izliyorum bana yetiyor. Zaten takım bu sene oynadığı futbolla ve havasıyla herşeyi apaçık ortaya koyuyor. Sallayın şu renkli medyayı gitsin.

Çevrimdışı ahmetx

benim esas kızdığım nokda defans kan ağlıyor yıllardır bizim gidiyoruz ereni alıyoruz bu neyin kafası  :akuma:
alacakları stoperlerde ahmet çalık ve çağlar söyüncü olur kamil mamil beklemeyin bu zihniyetten...
Kamil , Skertel zaten kocakarı yalanı nasıl inanıyor millet hayretlerdeyim.

Çevrimdışı tangaz

yorgunluktan her an sahaya yığılacak gibi geliyor bana ama gol vuruşları müthiş tabii ki.

sezonun açılış maçını düşün hat-trick yaptı 90 dk oynadı o sıcakta düşüp bayılmadıysa hiç bir yerde bayılmaz. sürekli 11 oynarsa ilhan mansızı dahi unutturabilir...