Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323381 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

geçen sene küme düşen cardiff bayernin 2 katından fazla para kaldırmıştı naklen yayın gelirinden...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trt de algi yapiyolar.besiktas hangi macta puan kaybeder anketi yapmislar.yorumcunun biri fb puan kaybetmez bjk konya maci cok zor diyor.
Onun kafasini yasamak istiyorum

Ulan Konya 3.culugu garantiledi 2.cilik sansi kalmadi ve mac son hafta..

Konyali futbolcular o macta kafa olarak tatile cikmis olurlar bunu hic dile getirmiyorlar ALGI OPERASYONU yapiyorlar gelmeyin oyuna !!

Ya herseyi gectim o is son maca kalirsa Deler geceriz zaten Konya yi , Ilk devre 4 attik ne kadar buyuttuler bu konyayi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat.Y

EPL'de gelir çok fazla bu doğru da, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih ve artık Atletico Madrid'i geçmek öyle parayla falan olacak iş değil :D

İşte bu yorum en gerçekçi yorumdu....

Çevrimdışı tangaz

ispanyada havuz barca real ve diğerleri şeklinde bu iki takım 130ar milyon dolar falan alırken diğerleri 30-40 tavanında kalıyorlardı. atletico ise sanırım 60-70 olabilir. şimdi EPL rakamları sonrası ispanyollarda barca real maçlarını pazarlarken daha yüksek bedeller isteyecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yado

Biraz beck'in iş ahlakı, azıcıkta töre yeteneği koyalım oraya:D :evillol: :evillol:
https://twitter.com/bjkigdir/status/727219991997718528

haha gözümden yaş geldi 32 saniyedir gülüyorum hahaha
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

işin cılkı çıktı yalnız bu EPL gelirleri ile diğer ligler EPL'nin altyapısı olacaktır zaman içerisinde sadece barca real ve bayern kalır belki juventus sponsoru dewam ederse PSG.

ben şahsen 90ların başını özlüyorum italyanların domine ettiği almanların zorladığı ispanyolların fransızların hatta hollandalıların araya girdiği dönem daha güzeldi

Çevrimdışı Sedat.Y

İngilizler futfolu icat ettik diye uzun yıllar böbürlendiler.Böbürlendilerde ne oldu neredeyse 100 yıllık mazide 1 şampiyonluk aldılar (oda çizgiyi geçtimi geçmedi mi tartışmasıyla) .Şampiyonlar ligi kurulalı 25-26 yıl oldu.Kaç şampiyonlukları var 2.Bu kadar futbol fakiri olupta kendilerini satmaları alkışı hak ediyor.Görende epl ligi dünyanın en iyi ligi sanacak.Arkadaş yıllardır uzun toplarla,karambolle gol arayan takımların topluluğu EPL Ligi.Şurda yeni yeni MUnited,Arsenal.Chealse son yıllardada birazda City yüzyıl futboluna ayak uyduruyor.
Bence en keyifli lig La Liga (adamlar futbol oynamaya çalışıyor kasaplık yok)  birazda Bundesliga (oda Bayern Münih hariç kimin ne yapacağı belli değil).

Çevrimdışı tangaz

@atalay or @Çağrı bizim karaoğlan (atiba) neden hiç şut çekemiyor bacaklar çırpı olduğu için mi?

Çevrimdışı atalay

@atalay or @Çağrı bizim karaoğlan (atiba) neden hiç şut çekemiyor bacaklar çırpı olduğu için mi?

Bizim oyun pratiğimizde en doğru şutu kovalamak var. Atiba en doğru şut fırsatını yarattığı ve haddini bildiği için şut çekmiyor. Atiba'nın güçlü özelliği şutu değil.

Çevrimdışı Gordon Baba

Quaresma tribünlere oynuyor , adam korner atmaya giderken tribünü  alkışlarve ordan kıvılcım alan tribün quarejjjjma quarejjjjma oooooo  diye bağırmaya başlıyor .

Bazen ozi pas vermiyor kanada ona pozisyon kaybedilince hemen ellerini havaya kaldırıp onum bostu gibi abartı hareketlerle sinemacilik yapıyor .

Kısaca çingene .

Seviyor muyuz , seviyoruz . Yetenekli mi yetenekli .

Ha bunları yapmasa , tek toplarla içeri katetse sürekli set oyun benimsese.  Hırçın sinemacı olmasa zaten şuanda bizde değil kankası cr7 ile realde Barça ya karşı akıyor olurdu bu yetenekle. Orasida ayrı bir gerçek .

Ağır oldu biraz :) Ama hemfikirim.

Çevrimiçi 38life

Dolanıyor zaten benim itirazım bursa maçında açılmasınaydı az daha itiraz nedenimde
gerçekleşiyordu bursaya iki katı hırs verdik bizim o maç elimiz ayağımız birbirine dolandı şansımız vardı puan kaybı yaşamadık @Ensar
ama bu bir riskdi. Benim bile hatırladığım ilk gol maça hiç konsantre olamamışım.
Takımda panikti. Aslında çok rahat geçeceğimiz maçı iki kat zorlaştırdık. neyseki ilk maçı atlattık bundan sonra
dezavantaj avantaja dönüştü. Benim esas istememe nedenimde stadsız şampiyonluk
mazbatasını takmaktı. Dünyada benzeri olmayan bir rekora imza atacaktık. Şu anda 3 maç
bu olayı gölgeleyecek biz bu 3 takımı başaktada yenerdik.

Stadsız şampiyon ünvanını yine alacağız. kimse 3 maç oynadık diye bunu gölgeleyemez bence. 3 maç kendi stadında oynayıp diğer maçları başka stadlarda oynayıp da şampiyon olan var mı? yine yok! yine tekiz. ozaman mesele yok. Şahsen benim karşıma "stadsız şampiyon olmadınız" diyen bir renkli çıkarsa şerefine küfrederim.

Çevrimiçi 38life

Osmanlı maçına şampiyonluğmuzu ilan etmek için çıkacağız. Sadece 12 gün kaldı.

Çevrimdışı Gordon Baba

quaresma fetişi bitmedi mi ?

Yaşı 33 olacak. Yakında futbolu bırakır da rahatlarız inşallah.
Quaresma canımızdır. Çünkü bizim topçumuzdur. Gelgelelim, sezon boyu eleştiren Olcay 11, ortalarda gözükmeye Töre 10 tabela yapmış. -Mehmet Demirkol'un deyimiyle- kariyerinin zirve oyununu oynayan Quaresma 9 tabela yaptı. Bunları da görmek gerek.

Çevrimdışı Gordon Baba

Trt de algi yapiyolar.besiktas hangi macta puan kaybeder anketi yapmislar.yorumcunun biri fb puan kaybetmez bjk konya maci cok zor diyor.

Birkaç istisna dışından TRT SPOR bilisiz yorumcu yuvasıdır. Konyaspor'a tek ters gelen oyun, Beşiktaş'ın oyunudur. Konyaspor'u yenmenin formülü de çok basit:Pres ve tempo. İlk devre bu sayede 4 attık. Ama bence Konyaspor'a karşı kanatlarımız Olcay ve Kerim'den oluşmalı.

Çevrimiçi Necmi

Onun kafasini yasamak istiyorum

Ulan Konya 3.culugu garantiledi 2.cilik sansi kalmadi ve mac son hafta..

Konyali futbolcular o macta kafa olarak tatile cikmis olurlar bunu hic dile getirmiyorlar ALGI OPERASYONU yapiyorlar gelmeyin oyuna !!

Ya herseyi gectim o is son maca kalirsa Deler geceriz zaten Konya yi , Ilk devre 4 attik ne kadar buyuttuler bu konyayi :alala:
esas garibide osmanlının 5. olmak için Beşiktaşı yenmesi gerektiğini söylüyorlar yoksa gs yakalarmış salakmı bunlar gs
5. olsa ne olur osmanlı 6. da olsa gene gider avrupaya sonuçta gs gidemiyor cezalı burda önemli olan akhisar gs ve osmanlı akhisar maçları
5. gidecek takımı bu maçlar belirleyecek özellikle akhisar gs maçının sonucu osmanlı için çok önemli olacak.

Çevrimdışı nusretaslanturk

beyler Epl'nin yeni yayın anlaşması ile şampiyon olacan klübün geliri 300m paund olacak dedik ya hepimiz :)
o anlaşma 2016-2017 sezonunda başlıyormuş..Leicester alamayacak yani o parayı

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

esas garibide osmanlının 5. olmak için Beşiktaşı yenmesi gerektiğini söylüyorlar yoksa gs yakalarmış salakmı bunlar gs
5. olsa ne olur osmanlı 6. da olsa gene gider avrupaya sonuçta gs gidemiyor cezalı burda önemli olan akhisar gs ve osmanlı akhisar maçları
5. gidecek takımı bu maçlar belirleyecek özellikle akhisar gs maçının sonucu osmanlı için çok önemli olacak.

Önce Osmanlı Bursa'yı yener, sonra biz Galatasaray'ı yeneriz. Böylece ilk 5 şekillenmiş olur. Ondan sonra 2 hafta ligi bitirmiş takımlarla oynarız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Kayseri maçındaki ilk golde iki ayrıntı: http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/31/besiktas/mario-gomez-17880

1- Sosa, topa doğru hareketlenirken Olcay'ın, koşusu ile rakip oyuncuyu aksiyon bölgesinin dışına taşırması.

2- Gomez'in rakibiyle birlikte koşarken, koşusunu kesmesi ve de marke vaziyette aksiyon bölgesinde topla buluşması.

Çevrimiçi Savaş

Atiba Sosa Gomez gibi adamlar varken Quaresma diye bağırmak bana saçma geliyor. Yani aslında maç içerisinde bireysel olarak kimseye tezahürat yapılmamalı.

Ben Atiba olsam düşünürüm ulan derim canımı disime takıyorum her maç ama hala Quaresma da Quaresma.

Benim şahsen modum düşer. Herkesin düşer. Düşmez diyen yalan söyler bunun profesyonellikle ilgisi yok bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@mylife1903
başkan adayı rüzgar sağnak
şarkı cem karacadan
"ben bir ceviz ağacıyım gülhane pardında, ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında......."
Tangaz söylemiş. Bu arada herkese günaydın. Dün akşamdan süregelen yaklaşık 10 sayfayı okudum. Şifo çok özel bir futbolcuydu. Orta saha olup 100 gol barajını geçen başka oyuncu var mı bilemiyorum. Seba başkan takımda dengeleri korumak için as oyunculara Metin, Ali, Feyyaz, Rıza, Gökhan aynı ücreti verirdi. Hiç unutmam bu saydıklarımın ortak kararı ile şifo ya 50 milyon fazla ödenmişti. Bir de Fikret Demirer üst sınıf bir oyuncuydu ama kendine hiç bakmadı. Son olarak teknik diyemesek te Ünal Karaman boğa gibi bir futbolcuydu. Malatya'da oynarken İnönü'de Malatya'yı 4 - 0 yendik ama Ünal dimdik ayakta durdu. Ts yerine İstanbul'u seçseydi büyük başarılara imza atardı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Osmanlı maçına şampiyonluğmuzu ilan etmek için çıkacağız. Sadece 12 gün kaldı.
2 de 2 yaparsak ben de o maçın sonunda şampiyon olacağımızı düşünüyorum inşallah

Çevrimdışı panic13

Tangaz söylemiş. Bu arada herkese günaydın. Dün akşamdan süregelen yaklaşık 10 sayfayı okudum. Şifo çok özel bir futbolcuydu. Orta saha olup 100 gol barajını geçen başka oyuncu var mı bilemiyorum. Seba başkan takımda dengeleri korumak için as oyunculara Metin, Ali, Feyyaz, Rıza, Gökhan aynı ücreti verirdi. Hiç unutmam bu saydıklarımın ortak kararı ile şifo ya 50 milyon fazla ödenmişti. Bir de Fikret Demirer üst sınıf bir oyuncuydu ama kendine hiç bakmadı. Son olarak teknik diyemesek te Ünal Karaman boğa gibi bir futbolcuydu. Malatya'da oynarken İnönü'de Malatya'yı 4 - 0 yendik ama Ünal dimdik ayakta durdu. Ts yerine İstanbul'u seçseydi büyük başarılara imza atardı.

Bi de şifo çok winner bir karakterdi. Beşiktaş'ın bir sezonda 4-5 kritik maçı varsa o maçların tamamında mutlka bir golü vardı. Sanırım 98-99 sezonu olması lazım, fevzi'nin ayağının altından kaçırıp yediği golle berabere biten maçın olduğu sezon (o maç 1-1 bitmişti ve bizim golü de Şifo atmıştı). O sezon resmen tek başına taşımıştı takımı. Yanlış hatırlamıyor isem 15 civarı gol atmıştı. Bir o kadar da asist yapmıştı. Bir bakardık orta sahanın ortasında pres yapıyor, bir bakardık ileride kritik bir arapası ile gol arıyor. Beşiktaş tarihinde hakkı yenen oyuncularımızdan birisidir.

Bir de MAF döneminde 3. şampiyonluktan sonraki kutlamarda güzel bir gmbek atışı vardır Hayko'nun şarkıları eşliğinde :D isteyen baksın yutupdan :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz