Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323358 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bunlarla gün geçtikçe yarışılmaz olacak ama böyle giderse :S
Yok mu yav Leicester in sampiyonluguna basan Beşiktaşlı , Hayrına bi stoper alsin takima :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bunlarla gün geçtikçe yarışılmaz olacak ama böyle giderse :S
Gerçekten oyle 500 milyon $ nedir Abi ya :duman:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gerçekten oyle 500 milyon $ nedir Abi ya :duman:
bırak şampiyonu ya küme düşen bile uçuk paralar alıyor :) nasıl pazarladılarsa adam ligi, izlenmeyen ülke var mıdır acaba ?

Çevrimdışı tangaz

Şimdi buradan bakınca ikilemde kalıyor insan.hoidonk farklı bir kimliğe sokardı bizi.adam gitgide üstüne koyan bir ir profesördü.hem öğreniyor hemde öğretiyordu.gençliğinde vasat bir futbolcuyken yaşlandığında üst düzey bir futbolcuya dönüştü.

antrenörler için zor biriydi aslında çok eleştirirmiş hocaları kapılar ardında futbolun doğrularını o kadar iyi biliyordu ki zor bir karakterdi böyle bakınca doğru hocaya düşmezse madara eder adamı. çoğu hollandalı gibi, total futbol :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Quaresma "kutsal seçilmiş" yorumunu göremedim. Şaşırdım açıkçası...

Quaresma "kutsal seçilmiş" yorumunu görmedim. Şaşırdım açıkçası...
:pray: :pray: :pray: :pray:
Qaresma'ya dokunmak ibadettir  :evillol: :evillol:

bırak şampiyonu ya küme düşen bile uçuk paralar alıyor :) nasıl pazarladılarsa adam ligi, izlenmeyen ülke var mıdır acaba ?
Epl nin küme dusen takimi bizim ligin sampiyonunun 2 kati para aliyor galiba..

Bu epl gercekten abartti ama Ne La liga , Ne bundesliga ne Seri A yanina bile yaklaşamıyor bu rakamlarin...

Bu epl gercekten abartti ama Ne La liga , Ne bundesliga ne Seri A yanina bile yaklaşamıyor bu rakamlarin...
kaç yıldır CL'yi bir ingiliz klübü alamıyor peki?
Gerçi bu fiyat tarifesi yeni ama

Çevrimdışı tangaz

küme düşen bile 130 milyon dolar falan alıyor sanırım bayernin gelirinin 2 katından fazla 3 katına yakın die okumuştum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl

3

Bu fiyat taifesinden oncede en Cok geliri olan lig Epl ydi zaten ama simdi makas iyice açıldı

En son Chelsea almıştı galiba ondan oncede United final oynamisti Barca ile..

Çevrimdışı cursedofdragon

küme düşen bile 130 milyon dolar falan alıyor sanırım bayernin gelirinin 2 katından fazla 3 katına yakın die okumuştum.
bir sezon epl'ye gidip küme düşebilsek diyeceğim utanmasam :)

Yok abi o kadar degil yav kume dusen degil sampiyonu ile arasindaki farktir o

3
bundan sonra her yıl almazlarsa ingilizleri adamdan saymıyorum ben  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

biz orda küme düşmeyiz 12.falan bitirsek 180-200 falan alırmıyızki ?
2 sene londra iyi gider çocuklar dil öğrenir hem   :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bazı spor programları görüyorum Beşiktaş Kayseri'ye tek kale oynayınca Kayseri ligi kafasında bitirmiş normal tek kale oynaması oyuncu farkıda ortada deniyor fenerbahçe G.Antep'e tek kale oynayınca Perreira GS maçından sonra taktik değiştirdi 3 delici orta sahayla Nani ortada oynuyor bu taktik değişiklik çok büyük fark yarattı çok daha iyi oynamaya başladı savunmadada pozisyon vermemeye devam etti deniyor.

Bunu diyen zihniyetler babalarının tabancalarındaki son merminin yanlış atılması sonucu oluşmuş kişilerdir.

Biz orda kume dusmeyiz Ters geliyoruz ingilizlere :biggrinking:

Hepsini ipe dizmisligimiz var , Chelsea , Tottenham , United , Live , Arsenal

biz orda küme düşmeyiz 12.falan bitirsek 180-200 falan alırmıyızki ?
2 sene londra iyi gider çocuklar dil öğrenir hem   :evillol:
Fikret başkanın gazıyla şampiyon olurlarsa şaşırmam :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

bundan sonra her yıl almazlarsa ingilizleri adamdan saymıyorum ben  :evillol: :evillol:
EPL'de gelir çok fazla bu doğru da, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih ve artık Atletico Madrid'i geçmek öyle parayla falan olacak iş değil :D

Çevrimdışı arena_t2000

Trt de algi yapiyolar.besiktas hangi macta puan kaybeder anketi yapmislar.yorumcunun biri fb puan kaybetmez bjk konya maci cok zor diyor.

Biz orda kume dusmeyiz Ters geliyoruz ingilizlere :biggrinking:

Hepsini ipe dizmisligimiz var , Chelsea , Tottenham , United , Live , Arsenal
hoca anca west-ham oluruz o zaman  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yok abi o kadar degil yav kume dusen degil sampiyonu ile arasindaki farktir o

hayır doğru yazdığım bundesliganın tv yayın geliri o kadar abartılı rakamlar değil. bayern tribüngeliri ŞL geliri ürün satışı+sponsor geliri ile büyük para kazanıyor...

EPL'de gelir çok fazla bu doğru da, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih ve artık Atletico Madrid'i geçmek öyle parayla falan olacak iş değil :D
benimki espri ya  barça-real bunları para konusunda'da geçmek pek mümkün değil, epl'nin fiyatlarına rağmen..çok büyük reklam gelirleri var

Epl takimlarinin artik Sampiyon takimin futbolcularini degil teknik direktorunu almalari lazim :evillol:

Bknz biz : Senol Gunes

Smione :super: