Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323320 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Biraz beck'in iş ahlakı, azıcıkta töre yeteneği koyalım oraya:D :evillol: :evillol:
https://twitter.com/bjkigdir/status/727219991997718528

Çevrimdışı Kemal

Quaresma tribünlere oynuyor , adam korner atmaya giderken tribünü  alkışlarve ordan kıvılcım alan tribün quarejjjjma quarejjjjma oooooo  diye bağırmaya başlıyor .

Bazen ozi pas vermiyor kanada ona pozisyon kaybedilince hemen ellerini havaya kaldırıp onum bostu gibi abartı hareketlerle sinemacilik yapıyor .

Kısaca çingene .

Seviyor muyuz , seviyoruz . Yetenekli mi yetenekli .

Ha bunları yapmasa , tek toplarla içeri katetse sürekli set oyun benimsese.  Hırçın sinemacı olmasa zaten şuanda bizde değil kankası cr7 ile realde Barça ya karşı akıyor olurdu bu yetenekle. Orasida ayrı bir gerçek .
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 22:39:11 Kemal ]

Çevrimdışı mylife1903

Evet oda yuruyerek geçiyordu

Eskiden Sergen

Simdi Oguzhan
Sergen farkli bir boyuttur onun iqsu yuksektir. 101. Yilda rizespor ile genclerbirligine attigi gollerd bakin sergen odur. Sergen radar gibi tarar sahayi. Ayrica sergen kadar iyi kayarak mudahele eden futbolcu gormedim ben en iyisidir.

Ama sergeni anlatan en iyi gol adanaspora yerde yatarken 3 kisinin icinden ayagini kaldirarak attigi goldur. Oturdugu yerden degil yattigi yerden rovasata atmis futbolcudur

Çevrimdışı tangaz

Telefon kulubesinde calim atan futbolcu. Ne gereksiz bir futbolcuydu ama allahi var buyuk katki yapmisti bize yarim sezonda.

@tangaz kubilay vardi hatirlarsin gsde, isvicreli. Onun barcelonaya attigi bir gol vardi sampiyonlar liginde. Sen kesin hatirlarsin. Futbolcu odur iste.
Babam da bana oyle ogretmisti, topu ayaginin iciyle surup, ustuyle vuracaksin. O yuzden topu ayak ustuyle surup, ayak iciyle vuran futbolcuyu sevmem.

Bu yusufta boyleydi iste.

kubilay türkyılmaz ayak üstü ne şut çekerdi öyle çok fenaydı özel bir adamdı oda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biraz beck'in iş ahlakı, azıcıkta töre yeteneği koyalım oraya:D :evillol: :evillol:
https://twitter.com/bjkigdir/status/727219991997718528
Tamam istedigimiz kanat ortaya cikti : Schurle :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:41:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Telefon kulubesinde calim atan futbolcu. Ne gereksiz bir futbolcuydu ama allahi var buyuk katki yapmisti bize yarim sezonda.

@tangaz kubilay vardi hatirlarsin gsde, isvicreli. Onun barcelonaya attigi bir gol vardi sampiyonlar liginde. Sen kesin hatirlarsin. Futbolcu odur iste.
Babam da bana oyle ogretmisti, topu ayaginin iciyle surup, ustuyle vuracaksin. O yuzden topu ayak ustuyle surup, ayak iciyle vuran futbolcuyu sevmem.

Bu yusufta boyleydi iste.

Bu futbolcunun tam olarak kendi tercihi olmuyor 3 faktör var. Anatomisi, fundamentali ve eğitmeni, antrenman metodları.

Normal şartlarda şutu adduktor dediğimiz bacağın üst iç kas grubu yönlendirir. Bu çok gelişen ve doğuştan güçlü olan oyuncular ayak içiyle mermi yollar. Hem de hiç gerilmeden. En isabetli de bunlar vurur çünkü ince uzun bir kastır kontrolünü iyi sağlar beyin.

Buna en güzel örnek Pierre Van Hooijdonk'tur.

Bir de Roberto Carlos tipi üst arka yani hamstringler ile vuran oyuncu var. Aynı zamanda kalça kasları da devreye girer. Bunların zaten hayvan gibi gelişir hamstringleri Allah ne verdiyse vururlar tuttuğunda kaleyi kurtarmak mümkün değildir ama çoğu zaman tutmaz. Hami de iyi örnektir.

Anlattığın tip ikisini birden yapabilen adamlar çok özel oyuncular çünkü hiç kolay değil doğuştan şanslı olacak, iyi eğitilecek ve eğitimi iyi devam edecek. Örnek yakından. Alex De Souza.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yetenekle Hagi dir bence . Adam her konuda gitti bu ülkeye hem yetenek hem cirkeflik . Yetistirdikleri bile Gs yi şampiyon yaptı yetmedi transfer olup Fb yi şampiyon yaptı .

Çevrimdışı Ensar

Fsntastik oyuncu cagri ya agresif olur, ya ukala olur ya gerizekali olur ama disiplinsiz olacagi kesindir. Bunlar normal insanlar degil. Bunlarin tahtalari eksik

Zago iyi operasyon oyuncuydu, sahada cok goze batmazdi ama devamli ameliyat ederdi, tayfurda oyledir mesela.

90larda kadroda dunyaya gelmis gecmis en buyuk oyuncu vardi yahu mehmet ozdilek. Muhim olan basari olmadigi zamanlarda da satislari arttirmaktir. Amokachinin besiktasli yaptigi 100000 cocuk vardir bir surusu bu forumda yazar.

Yurtdisinda besiktas formasini kimse tanimaz, sirtina sosa yazdir, gomez yazdir, atiba yazdir. Quaresma yazarsa herkes tanir. Marka degeri budur. Quaresma ile iliskiyi vodafonela olan iliskimiz gibi gormek lazim
bak bu konuda haklısın abi az hava atmadım quaresma formam ile mısır da :D okulda quaresma sizin takımda mi diye sorarlardi bende eklerdim ohooo oğlum guti almeida simao fernandes hepsi bizim takımda :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

sergen bir gün sıfıra indi yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı vuracak gibi yaptı bir daha yatırdı kaldırdı sonra Giunti'ye verdi boş kaleye yuvarla die adam sokamadı topu kaleye maçtan sonra röportajda nasıl atamadın golü diye sordular "sergeni seyrediyordum topun geldiğini geç farkettim dalmışım sergene" demişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

kubilay türkyılmaz ayak üstü ne şut çekerdi öyle çok fenaydı özel bir adamdı oda.
O herhalde son 20 senenin en iyi turk futbolcularindan biriydi. Cok farkli adamdi keske biz alsaydik. Kubilay penaltisi vardi adamin. Rakibin koluna girip kendi ustune dusurur penslti alirdi, bizim hakemlerde yerdi her mac

EssiLor

• Ziyaretçi

Bursa macinda son dakikalarda Top taca cikmisti Quaresma taci kullanmaya gitti taraftar yumruklarla tezahurat yapıyordu , Quaresma topu eline aldi oda Yumruklariyla tezahürata katildi taraftar gibi :lol: :lol:
İnanılmaz bağ var cidden
Futbolu hiç sevmeyen adama futbolu sevdirir öyle bir adamdır Quaresma
Bide geçen Maçta Bizim Taraftarlar Quaresmaya kırmızı kart attılar hakeme göstersin diye
Quaresmada hakeme kırmızı kart gösterdi ya gül gül öldüm
Aha bu foto kırmızk kart elinde :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 22:50:46 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ensar

Amokachi gibi adam gelsin bu yorumları yapmam ki zaten. Amokachi kimseye kafa atmadı. Kimseyi delirtmedi. Yeteneği ölçüsünde katkı verdi ve gerçekten  dehşet bir ivmesi vardı.

Ben Nouma'yı da hiç sevmem. O kadar saçma kırmızılar görüp 15 maç ceza alan adam 21 değil 45 gol atması gerek ki tahammül edilsin ben sonuca bakarım.

Bunun en güzel iki örneği var. Biri Ronaldo biri Maradona. Biri benciloğlu bencil, biri kokainci zaten ama ikisi de kazandırdı mı kazandırdı konu bitmiştir. Bizimki de kazandırsın 40 tane yazsın sene de ses etmem. Ama 5 tane atıyorsa direk sepetlerim.

Bana Nedved gibi, Pires gibi, Rivaldo gibi isimler lazım. İş yapsınlar kupa kaldırsınlar kırmızı değil.
+1 ve Zidane :D hem kafa atar hem de bence dünyanın en iyi oyuncusu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

E yok artik

Yahu Dunya futboluna trivela ve Rabona isimlerini kazanırdirmis bir adamla yattara yi nasil kiyasliyorsun :alala:

Snaijder bir kere Rabona ile pas vereyim dedi bilegini kırıyordu nerdeyse

Bu adam Rabonayla topu bir kaleden diger kaleye yolluyo

Calim desen adamin içinden geçiyor pardon da biraz abarttin bu konuda

Abi ne adamsın ya :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

O herhalde son 20 senenin en iyi turk futbolcularindan biriydi. Cok farkli adamdi keske biz alsaydik. Kubilay penaltisi vardi adamin. Rakibin koluna girip kendi ustune dusurur penslti alirdi, bizim hakemlerde yerdi her mac

o dönem isviçre milli takımında birkaç iyi yetenek vardı dortmuntta juventusta falan oynayan...

Çevrimdışı Ensar

Taraftarla Arasında İnanılmaz bir bağ var Quaresmamızın
Bu bağı kimse bozamaz
Adam korner kullanmaya gidiyor Taraftar bağarıyor Quaresma oley oley oley diye
Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur Ricardo Quaresma
çok matah birşey mi , golü kornerden quaresma mi atacak mesela niye o an marcelo oley oley diye bagirilmiyor aşırı saçma o bağırış :D

Çevrimdışı mylife1903

Haksizligin buyugu mehmet ozdileke yapiliyor bence.
Maradonayi sevmem ama saygi duyarim herif napoliyi ve arjantini sampiyon yapmisti. Mehmet bizi sampiyon yapardi tek basina. 1-0 1-0 90. Dakikada takardi hemde cikartmasi guc olurdu.

Çevrimdışı tangaz

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu konusunda ben Maradona diyenlerdenim. Napoliyi şampiyon yapmak Arjantini dünya şampiyonu yapmak üstelik bunları tek başına başarmı olması yeterli deyip susuyorum  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Haksizligin buyugu mehmet ozdileke yapiliyor bence.
Maradonayi sevmem ama saygi duyarim herif napoliyi ve arjantini sampiyon yapmisti. Mehmet bizi sampiyon yapardi tek basina. 1-0 1-0 90. Dakikada takardi hemde cikartmasi guc olurdu.

+1
+ceviz ağacı

Çevrimdışı Ogün

Cenk Tosun hırsı > Quaresma hırsı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma tribünlere oynuyor , adam korner atmaya giderken tribünü  alkışlarve ordan kıvılcım alan tribün quarejjjjma quarejjjjma oooooo  diye bağırmaya başlıyor .

Bazen ozi pas vermiyor kanada ona pozisyon kaybedilince hemen ellerini havaya kaldırıp onum bostu gibi abartı hareketlerle sinemacilik yapıyor .

Kısaca çingene .

Seviyor muyuz , seviyoruz . Yetenekli mi yetenekli .

Ha bunları yapmasa , tek toplarla içeri katetse sürekli set oyun benimsese.  Hırçın sinemacı olmasa zaten şuanda bizde değil kankası cr7 ile realde Barça ya karşı akıyor olurdu bu yetenekle. Orasida ayrı bir gerçek .
Haklisin abi

Hafta ici Senol.hocanin Quaresma ile goruserek daha fazla ic kat etmesini ve pas oyununa katılmasını istedi soyleniyordu

Kayseri macinda bunu harfiyen uyguladı surekli ice kat etti , Sosa ya asit oncesi pasi verdi , Ice kat edip sut cekti , ice kat edip Golunu atti uzerine Showunu da yapti daha ne yapsin yahu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

chelsea-tothenham maçının ilk devresi
bizim gs ye karşı oynayacağımız oyun ve skor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Taraftarla Arasında İnanılmaz bir bağ var Quaresmamızın
Bu bağı kimse bozamaz
Adam korner kullanmaya gidiyor Taraftar bağarıyor Quaresma oley oley oley diye
Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur Ricardo Quaresma

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ertemsener/status/727222602599686144

Erteme bak sen abv. AMA FENERBAHÇEYE 4.YILDIZI TAKTIRMAYACAĞIZ TAKTIRMAYACAĞIZ!

#GSBJK #gazver
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

quaresma çok gaza geldi , şeref bey açıldığından beri acayip gazla oynuyor ve bazen sırf tribüne oynuyor. bu işin sonu yine bi kırmızı karta gidiyor gibi geliyor bana. umarım gs maçına denk getirmez