Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Sedat.Y

Hiç gerek yok. Şampiyon oldukça zaten çocuklar Beşiktaşlı olur. Bu takımın 90'larda taraftar sayısı patlama yaparken yoktu böyle oyuncular yine olmasın.

Fantastik oyuncular olsun, fantastik oyuncu agresif veya disiplinsiz olacak diye bir kaide yok sonuçta.

İlla agresif mi olacak? Zago gibi olsun. Messi, Maradona bunlar kazanan oyuncular. Bize de Maradona gibi Dünyaları kazandırsın Quaresma ağzımı açmam ama hem kazandırmayıp hem bu tarz şeyler olursa onun yeri yoktur.

Bu sene beklediğimden fazla katkı verdi 11 sarı 2 kırmızı eklemeyi başarsa da. Ama yazın kesinlikle yollar ayrılmalı.

14-15 Yıl şampiyon olamadığımız dönemlerde bile trübünlere full oynuyordu Beşiktaş.1982 yılı şampiyonluğumuzda İstanbulda yer yerinden oynadı.O zamanlar Beşiktaş şampiyon olamıyordu ama öyle asil öyle mağrur bir seyirci kitlesi vardı ki 1982 şampiyonluğumuzda bunu cümle alem gördü....

90ların başında Metin-Ali-Feyyazlı dönemde ise genç ve küçük çocuklar evet Beşiktaşlı oldu.O dönemler yerli ve genç jenerasyonun simgesiydi Beşiktaş.Şampiyonluklar peş peşe gelince ise taraftar sayısı iyice arttı.Haa 100. yıl şampiyonluğuyla biz bir devir kapatıp yeni devir açacaktık ama malum güçler buna engel oldu.Müthiş bir takım çok iyi bir hoca ile bu yola girmiştik maalesef olmadı.

Geldik bu günlere....Hiç merak etmeyin sevgili arkadaşlar.O Beşiktaş sevgisi o mağrur ve alçak gönüllülük bizde olduğu sürece çığ gibi büyüyeceğiz bundan sonra.Yeterki içimizde bölünmeyelim...

Çevrimdışı tangaz

konu yürüyerek çalım atmaksa o konunun erbabı yusuf şimşektir...

@Çağrı 2000 yılı yusuf şimşek denizli die arattır şimdi  net hatırlayamazsın o yılı çalımın tillahı o senede. beşiktaşlı fenerli gs.li herkes ağzı açık seyrediyordu özel seyircisi vardı yusufun o sene...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:21:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Onun da sağlam bileği vardı. Büyük takımlarda önemli olan çabukluk ile çalım atmak değil dar alanda yapmak bunu ve ivmelenip doğru yere servis etmek.

Robert Pires çok iyi örneklerdendir. Yattara da çok iyiydi bu konuda ama şutu yoktu o yüzden o da skorer olamadı.

Quaresma farklı tip. Fiziğini al attığı çalımların yarısını atamaz. Kıyaslayın 2011 ile o hareketlerden eser bulamazsınız bu sezon tarzını değiştirmek zorunda kaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sergene de haksızlık oluyor gibi hissediyorum :)
Evet oda yuruyerek geçiyordu

Eskiden Sergen

Simdi Oguzhan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tiki Taka

Yattarayı Mersinde Dövmüşlerdi  :kop:

Çevrimdışı tangaz

sergene de haksızlık oluyor gibi hissediyorum :)

sergen klasman dışıdır. şayet yurtdışında doğmuş olsaydı maradona kadar meşhurdu. platini falan yanına yaklaşamazdı. üstelik sergen ilk çıktığı zaman dünyada yıldız kıtlığı vardı liverpooldaki sol forvet robi fowler galaksi muamelesi görürdü düşünün yani dünyada rakibi yoktu o yıllarda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Hiç gerek yok. Şampiyon oldukça zaten çocuklar Beşiktaşlı olur. Bu takımın 90'larda taraftar sayısı patlama yaparken yoktu böyle oyuncular yine olmasın.

Fantastik oyuncular olsun, fantastik oyuncu agresif veya disiplinsiz olacak diye bir kaide yok sonuçta.

İlla agresif mi olacak? Zago gibi olsun. Messi, Maradona bunlar kazanan oyuncular. Bize de Maradona gibi Dünyaları kazandırsın Quaresma ağzımı açmam ama hem kazandırmayıp hem bu tarz şeyler olursa onun yeri yoktur.

Bu sene beklediğimden fazla katkı verdi 11 sarı 2 kırmızı eklemeyi başarsa da. Ama yazın kesinlikle yollar ayrılmalı.
Fsntastik oyuncu cagri ya agresif olur, ya ukala olur ya gerizekali olur ama disiplinsiz olacagi kesindir. Bunlar normal insanlar degil. Bunlarin tahtalari eksik

Zago iyi operasyon oyuncuydu, sahada cok goze batmazdi ama devamli ameliyat ederdi, tayfurda oyledir mesela.

90larda kadroda dunyaya gelmis gecmis en buyuk oyuncu vardi yahu mehmet ozdilek. Muhim olan basari olmadigi zamanlarda da satislari arttirmaktir. Amokachinin besiktasli yaptigi 100000 cocuk vardir bir surusu bu forumda yazar.

Yurtdisinda besiktas formasini kimse tanimaz, sirtina sosa yazdir, gomez yazdir, atiba yazdir. Quaresma yazarsa herkes tanir. Marka degeri budur. Quaresma ile iliskiyi vodafonela olan iliskimiz gibi gormek lazim

Çevrimdışı tangaz

Zidane..

Suan Turkiye de bu isi yapan da Ozi dir

Ciddi ciddi kosmadan yuruyerek adamin icinden geçiyor

oğuzhan ilk geldiğinde kim bu vitaminsiz die dalga geçmiştim ardından ligin 3.yada 4.haftası ilk defa onu seyrettim 18in önünde bir çalım attı aaa zidane lan bu demiştim  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Dar alanda en rahat adam geçen oyuncu kesinlikle Yusuf'tu.

Hatta yanılmıyorsam Rıdvan onun için zamanında şöyle demişti, "Telefon kulübesinde bile rakibine çalım atar" :evillol:

Gerçekten de o yetenekte bir oyuncuydu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Hala Rıza ya adamdır fln diyen var mı aramızda ? Herif dk 92 maç bitsin diye oyuncu değiştiriyor ve maç bitince Kasimpasalilar sevinç çığlığı atıyor sahada , iddaa lari var mı ? Hayır . Amaç sadece Osmanlıya 3 puan aldirmayarak Gs yi uefa potasinda tutarak olmadı haftaya Bursa ile oynayacak Osmanlıya Bjk maçında uefaya bilet maçına çıkarmak . Bu Ciner grubu kadar Azizin uşağı bir grup daha yoktur en büyük masaları da Rıza Çalımbay dir . Kimse bana Rıza Bjk li fln demesin bu dakkadan sonra .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:27:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Yattara da fantastik futbolcudur. Marka degildir sadece. Aslinda bunlarin seviyesinin en manyagi ali karimidir. Fanlari vardir dunyada ali kariminin. Bayernde oynamisti bir ara iranli

Ali Karimi de aynı tip mükemmel bir yetenekti. Mohammed Zidan ona keza.

Yattara ve Quaresma nın oynadığı kulüplerden anlaşılıyor aralarındaki kalite

Oyuncuların nerede oynayacaklarını yetenekleri kadar pasaportları da belirler. Gine'den çıkan sıfır fundamental eğitimli çocuk ile Lizbon gibi marka bir altyapıdan çıkan çocuk tabi ki kariyer olarak uçurum bir farkla başlar.

Tüm bunlar Yattara'nın daha yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hatayı gittiği takımları yazarak yapıyorsunuz o takımların tamamından 6 ay dolmadan gönderildiğini ve neden gönderildiğini unutuyorsunuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresmayı Yattarayla kıyaslamak Quaresmaya hakarettir :)
Rabona Trivela yetenek isteyen şeyler
Her yiğidin yapacağı hareketler değil

Çevrimdışı mylife1903

E yok artik

Yahu Dunya futboluna trivela ve Rabona isimlerini kazanırdirmis bir adamla yattara yi nasil kiyasliyorsun :alala:

Snaijder bir kere Rabona ile pas vereyim dedi bilegini kırıyordu nerdeyse

Bu adam Rabonayla topu bir kaleden diger kaleye yolluyo

Calim desen adamin içinden geçiyor pardon da biraz abarttin bu konuda
Trivels rabona falan sergenle sifo mehmet de yapiyordu, umiz ozat yapiyordu ama hic birine bu cingeneye yakistigi kadar yakismiyordu, ilginc bir sahis bu quaresma

Çevrimdışı tangaz

forumda seyreden var mı bilmiyorum ama safi yeteneğin tanımı ise YUSUF TUNAOĞLU'ymuş. eskiler Türk futbolu böylesini görmedi derler...

Vofadone Arenada ilk Golu atan : Gomez

Ilk asist : Jose Sosa

Gol atan ilk yerli : Oguzhan !

Ilk Asist yapan yerli : Olcay

Hem inönü de hemde Vodafone de sahaya cikan ilk ve tek yabanci : Quaresma !

Hem inonu hemde Vodafone de Gol atan ilk ve tek yabanci : Quaresma

Ilk Penalti : Gomez
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 22:33:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı can1903

Sneijder'in en az 6 kilo fazlası filan var oynasın. Gidiyor defansa gelemiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:31:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Fsntastik oyuncu cagri ya agresif olur, ya ukala olur ya gerizekali olur ama disiplinsiz olacagi kesindir. Bunlar normal insanlar degil. Bunlarin tahtalari eksik

Zago iyi operasyon oyuncuydu, sahada cok goze batmazdi ama devamli ameliyat ederdi, tayfurda oyledir mesela.

90larda kadroda dunyaya gelmis gecmis en buyuk oyuncu vardi yahu mehmet ozdilek. Muhim olan basari olmadigi zamanlarda da satislari arttirmaktir. Amokachinin besiktasli yaptigi 100000 cocuk vardir bir surusu bu forumda yazar.

Yurtdisinda besiktas formasini kimse tanimaz, sirtina sosa yazdir, gomez yazdir, atiba yazdir. Quaresma yazarsa herkes tanir. Marka degeri budur. Quaresma ile iliskiyi vodafonela olan iliskimiz gibi gormek lazim

Amokachi gibi adam gelsin bu yorumları yapmam ki zaten. Amokachi kimseye kafa atmadı. Kimseyi delirtmedi. Yeteneği ölçüsünde katkı verdi ve gerçekten  dehşet bir ivmesi vardı.

Ben Nouma'yı da hiç sevmem. O kadar saçma kırmızılar görüp 15 maç ceza alan adam 21 değil 45 gol atması gerek ki tahammül edilsin ben sonuca bakarım.

Bunun en güzel iki örneği var. Biri Ronaldo biri Maradona. Biri benciloğlu bencil, biri kokainci zaten ama ikisi de kazandırdı mı kazandırdı konu bitmiştir. Bizimki de kazandırsın 40 tane yazsın sene de ses etmem. Ama 5 tane atıyorsa direk sepetlerim.

Bana Nedved gibi, Pires gibi, Rivaldo gibi isimler lazım. İş yapsınlar kupa kaldırsınlar kırmızı değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ilk Asist yapan yerli : Oguzhan

hem inönü hem vodafone arena'da ilk kırmızı kar gören'i unutmuşun :D

Trivels rabona falan sergenle sifo mehmet de yapiyordu, umiz ozat yapiyordu ama hic birine bu cingeneye yakistigi kadar yakismiyordu, ilginc bir sahis bu quaresma
Abi Trivela ile ayak disi vurusu karistiryorsunuz siz ayni degil

Trivela vurusunu dunyada Quaresma gibi yapan adam yok adam 60 metre ayaga pas atiyor trivela ile yapmayin gozunuzu seveyim

Milli takimda Cristiano Ronaldoya her antrenman sonrasi 1 saat trivela ve Rabona çalıştıran bir adamdan bahsediyrouz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:32:45
  • Beşiktaş / Bodrum
forumda seyreden var mı bilmiyorum ama safi yeteneğin tanımı ise YUSUF TUNAOĞLU'ymuş. eskiler Türk futbolu böylesini görmedi derler...

Çok eski 90'lardan geriye gitmeyelim 80'ler sonundan itibaren herkesi izledim bulabildiğim her şeyden Dünya'da ama öncesi yok :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Telefon kulubesinde calim atan futbolcu. Ne gereksiz bir futbolcuydu ama allahi var buyuk katki yapmisti bize yarim sezonda.

@tangaz kubilay vardi hatirlarsin gsde, isvicreli. Onun barcelonaya attigi bir gol vardi sampiyonlar liginde. Sen kesin hatirlarsin. Futbolcu odur iste.
Babam da bana oyle ogretmisti, topu ayaginin iciyle surup, ustuyle vuracaksin. O yuzden topu ayak ustuyle surup, ayak iciyle vuran futbolcuyu sevmem.

Bu yusufta boyleydi iste.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ilk Asist yapan yerli : Oguzhan

Taraftarla Arasında İnanılmaz bir bağ var Quaresmamızın
Bu bağı kimse bozamaz
Adam korner kullanmaya gidiyor Taraftar bağarıyor Quaresma oley oley oley diye
Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur Ricardo Quaresma
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 22:36:56 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

Taraftarla Arasında İnanılmaz bir bağmvar Quaresmamızın
Bu bağı kimse bozamaz
taraftar gözlüğünü çıkarıp bakın ama :)

Çevrimdışı tangaz

Çok eski 90'lardan geriye gitmeyelim 80'ler sonundan itibaren herkesi izledim bulabildiğim her şeyden Dünya'da ama öncesi yok :D

çok farklıymış aykırıymış gece hayatı alkol karı-kız bundaymış eski gazeteciler sergen sönük yıldız gibidir yanında derler o derece yanii

Taraftarla Arasında İnanılmaz bir bağmvar Quaresmamızın
Bu bağı kimse bozamaz
Bursa macinda son dakikalarda Top taca cikmisti Quaresma taci kullanmaya gitti taraftar yumruklarla tezahurat yapıyordu , Quaresma topu eline aldi oda Yumruklariyla tezahürata katildi taraftar gibi :lol: :lol: