Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Snejder derbide sahada diyor ligtv
Allah kahretsin ya.

Çevrimdışı Yado

senin bu mantık doğru olsaydı Hagi nin İspanya ve İtalya Macerasından sonra Galatasaray'a geldiğinde son durağı ptt 2. Liği olması gerekirdi
,
Abi sen nasıl bi mantıkla bu önergeyi çıkardın uyanamadım ben
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:06:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yapmaz cagri yapmaz, onlar besiktasi sampiyon yapar.

Quaresma sen ne kadar begenmesende cok fantastik bir oyuncudur ve butun dunya tanir. Sosa, oguzhan kimse tanimaz yurtdisinda.
Gomezi biraz yasi olanlar bilir.

Quaresma tek marka futbolcumuzdur.

Ben zaten messiden, quaresmaya bu tarz sirk futbolcularini sevmem, maradonayi da sevmezdim zaten. Sadece maradonya daha fazli saygi duyarim messi ile karsilastirirsak.

Kucuk cocuklari besiktasli yapacak futbolcu aykiri bir kisilik olmalidir. Pascal nouma gibi, ilhan mansiz gibi, quaresma gibi.

Burada kartalyuvasinda calisan biri vardir, satilan forma sayisina bakalim belli olur. Gomezden cok satilmistir quaresma formasi.

Mesela ben balotelliyi istiyorum hep adam ariza, her hareketi olay besiktasi birinci sayfaya tasir. Rating yapar.

Hiç gerek yok. Şampiyon oldukça zaten çocuklar Beşiktaşlı olur. Bu takımın 90'larda taraftar sayısı patlama yaparken yoktu böyle oyuncular yine olmasın.

Fantastik oyuncular olsun, fantastik oyuncu agresif veya disiplinsiz olacak diye bir kaide yok sonuçta.

İlla agresif mi olacak? Zago gibi olsun. Messi, Maradona bunlar kazanan oyuncular. Bize de Maradona gibi Dünyaları kazandırsın Quaresma ağzımı açmam ama hem kazandırmayıp hem bu tarz şeyler olursa onun yeri yoktur.

Bu sene beklediğimden fazla katkı verdi 11 sarı 2 kırmızı eklemeyi başarsa da. Ama yazın kesinlikle yollar ayrılmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi en yetenekli oyuncudur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah kahretsin ya.

Oynasın 1 kişi eksik oynatıyor takımını bu sezon.

Quaresma Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi en yetenekli oyuncudur.

Yattara'dan daha yeteneklisi Türkiye'de topa dokunmadı henüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Allah kahretsin ya.
o top kayıplarını bizim karşımızda da yapmaya devam ederse bu kötü haber değil

Çevrimdışı cisse557

Nerde Bursa maçını kaydedip bizlere armağan eden eski forum ahalisi can bu istiyor iste Kayseri maçı da olsun

Çevrimdışı iilkerr

Nerde Bursa maçını kaydedip bizlere armağan eden eski forum ahalisi
Agzin bal yesin :) kimse maci kaydetmedi mi ?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

transfer şans işidir dider drogba fransa 2.liginde önce lucescuya önerildi adam gs.ye 2.ligden topçu alamam tutmazsa tefe koyarlar beni dedi sonra, neyse sonrasını anlatmayayım herkes biliyor peri masalını  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sedat.Y

@mylife1903
başkan adayı rüzgar sağnak
şarkı cem karacadan
"ben bir ceviz ağacıyım gülhane pardında, ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında......."

:lol: :lol: :lol: :lol:  alemsiniz valla   :lol: :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E yok artik

Yahu Dunya futboluna trivela ve Rabona isimlerini kazanırdirmis bir adamla yattara yi nasil kiyasliyorsun :alala:

Snaijder bir kere Rabona ile pas vereyim dedi bilegini kırıyordu nerdeyse

Bu adam Rabonayla topu bir kaleden diger kaleye yolluyo

Calim desen adamin içinden geçiyor pardon da biraz abarttin bu konuda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

osmanlı berabere kaldı
gs artık son atımlık kurşununu kullanacak
arkada geniş boşluklar
ozi,gomez,sosa
OGS... :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

o top kayıplarını bizim karşımızda da yapmaya devam ederse bu kötü haber değil
Sakatliktan yeni cikmis bir Snaijder bizim isimize gelir takimini 10 kisi oynatir cunku yürüyor sahada

Yine de Buyuk tehdit sut attirmazsak sikinti olmaz

osmanlı berabere kaldı
gs artık son atımlık kurşununu kullanacak
arkada geniş boşluklar
ozi,gomez,sosa
OGS... :evillol:
:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:15:40
  • Beşiktaş / Bodrum
E yok artik

Yahu Dunya futboluna trivela ve Rabona isimlerini kazanırdirmis bir adamla yattara yi nasil kiyasliyorsun :alala:

Herkesin yetenek anlayışı farklıdır. Bana göre yetenek dar alanda oyuncu geçmektir. Rabona ya da trivela bir şey ifade etmiyor. Artısı yok mu var tabi ki çift ayak gibi oynayabiliyor kanatta.

Lakin Yattara'nın bilekleri çok daha yumuşak. Quaresma eskisi gibi neden adam geçemiyor düşündün mü bu sene? Çabukluğunu yitirdi. O çalımların çoğunu çabukluk ile atıyordu. Yattara tamamen bilek ile atıyordu yürüyerek adam geçiyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Transfer işi sıkıntılı abi aslında burda kafa rahat lak lak yapıyor da . Miloseviç gelmeden kim derdi böle patlicak ? bütün veriler olumluydu adamla alakalı.

Yada Tolga ! geldiğinde ben dahil birçoğumuz sevindi , herif hayatında yemediği golleri yedi !

Yada atiba , herkez olmasa da olur derken adam bizim vazgeçilmezimiz oldu.

Transfer işi biraz şans biraz aşı meselesi , aşı tuttu mu yürüyor gidiyor.

Belki de mahrez bize gelse tutmicaktı ne bilim sakatlanacak yerine bir başkası parlicaktı. Tolgay vs Oğuzhan !!

Karışık işler bunlar ama konuşması zevkli  :busted_cop:
Bu transfer olaylari hep ilginc mesela turkiyeye gelmis herhalde en potansiyelli ve dogru futbolcu riberydi. O da direkt yarim sezon oynayip kacti.
Yasadigim bu sscb cografyasinda amerikadaki gibi sporcu hocalari var. futbol cok onemli olmadigi icin hokeyden ornek vereyim.

Bu herifler kucuk cocuklari izliyorlar 8-9 yasindakileri, ve kariyer planlamasi yapiyorlar cocugun mevkisini falan bile degistirdikleri oluyor. Okulunu degistiryorlar ve cok az yaniliyorlar. Ha kucuk cocuklara bakanlar ile yetiskinleri izleyenler farkli. Cok az sapma oluyor adamlarda.

Komsunun cocugu vardi, sokakta hokey oynardi, hop takima aldirdilar once, sonra okulunu degistirdiler en son birsi geldi bunu kaleye koyun , 10-12 seneye once khl sonra nhl yapar, dedi. Cocugu kaleye aldilar bu sene 10 yasindaki cocugu baska sehire transfer ettiler kaleci olarak, ailesi ile birlikte.

Adami yakaladik konusurken sordum sizde her spor boyle mi, dedim adam uc asagi bes yukari ayni, dedi. Eskiden daha iyi seciyorduk sscb zamani simdilerde aileler cok karisiyor falan dedi, agzim acik dinledim.
Bu kadar niye yazdik sonuca gelelim

Simdi besiktas bir oyuncu buldu fransa alt liginde, diyelim
Super futbolcu olsun. Bu cocugun ailesi ve danismani cocugun ne olacagini yuksek ihtimal biliyordur. Araya girerler, parayi secme neden turkiyeye gideceksin, derler. Iki sene bekler cocuk ingiltere ligine gider. Kendi potansiyelinin farkinda olan gelisime aday futbolculari biraz zor getirirz turkiyeye, belki yabanci bir hoca ile olabilir ama zor. Tercih edilen bir ulke degiliz.

Çevrimdışı tangaz

E yok artik

quaresmanın sporting lizbondaki günlerine dair  videoyu seyredin ve yetenek kelimesini bir daha quaresma dışında kimse için kullanmayın...AYIP OLUR  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

John Snow sahalara dönmüş haber etmiyorsunuz.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903
başkan adayı rüzgar sağnak
şarkı cem karacadan
"ben bir ceviz ağacıyım gülhane pardında, ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında......."
Kim abi bu adam. Neden simdi cikiyor. Ceviz agaci mi

quaresmanın sporting lizbondaki günlerine dair  videoyu seyredin ve yetenek kelimesini bir daha quaresma dışında kimse için kullanmayın...AYIP OLUR  :busted_cop:
:claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

Herkesin yetenek anlayışı farklıdır. Bana göre yetenek dar alanda oyuncu geçmektir. Rabona ya da trivela bir şey ifade etmiyor. Artısı yok mu var tabi ki çift ayak gibi oynayabiliyor kanatta.

Lakin Yattara'nın bilekleri çok daha yumuşak. Quaresma eskisi gibi neden adam geçemiyor düşündün mü bu sene? Çabukluğunu yitirdi. O çalımların çoğunu çabukluk ile atıyordu. Yattara tamamen bilek ile atıyordu yürüyerek adam geçiyordu.

konu yürüyerek çalım atmaksa o konunun erbabı yusuf şimşektir...

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma oynadığı futbolla insanları kendine aşık eden bir adam
Türkiyedeki tüm spor yazarları Quaresmayı izlemenin nekadar zevkli olduğundan bahsediyor
Quaresma inanılmaz bir kalite
Takımımızın Marka değeri
Futbolu Sevdiren bir adam
Yattara ve Quaresma nın oynadığı kulüplerden anlaşılıyor aralarındaki kalite
Yattara Son zamanlarda çürüdü etkisini yitirdi Unutturdu kendini
Quaresma asla hafızalardan kazınmayacak
O kalitede bir isim her maç varlığını hissettiriyor
Bi Yanda Yattara diğer yanda Ricardo Quaresma
Tartışmak bile komik
Quaresma 10 gömlek üstün yattaradan
Daha Quaresma gibi bir adam türkiyeye gelmedi :)
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 22:22:41 Erdem Ayaz ]

konu yürüyerek çalım atmaksa o konunun erbabı yusuf şimşektir...
Zidane..

Suan Turkiye de bu isi yapan da Ozi dir

Ciddi ciddi kosmadan yuruyerek adamin icinden geçiyor

Çevrimdışı mylife1903

E yok artik

Yattara da fantastik futbolcudur. Marka degildir sadece. Aslinda bunlarin seviyesinin en manyagi ali karimidir. Fanlari vardir dunyada ali kariminin. Bayernde oynamisti bir ara iranli

Çevrimdışı nusretaslanturk

sergene de haksızlık oluyor gibi hissediyorum :)