Transfer işi sıkıntılı abi aslında burda kafa rahat lak lak yapıyor da . Miloseviç gelmeden kim derdi böle patlicak ? bütün veriler olumluydu adamla alakalı.
Yada Tolga ! geldiğinde ben dahil birçoğumuz sevindi , herif hayatında yemediği golleri yedi !
Yada atiba , herkez olmasa da olur derken adam bizim vazgeçilmezimiz oldu.
Transfer işi biraz şans biraz aşı meselesi , aşı tuttu mu yürüyor gidiyor.
Belki de mahrez bize gelse tutmicaktı ne bilim sakatlanacak yerine bir başkası parlicaktı. Tolgay vs Oğuzhan !!
Karışık işler bunlar ama konuşması zevkli 
Bu transfer olaylari hep ilginc mesela turkiyeye gelmis herhalde en potansiyelli ve dogru futbolcu riberydi. O da direkt yarim sezon oynayip kacti.
Yasadigim bu sscb cografyasinda amerikadaki gibi sporcu hocalari var. futbol cok onemli olmadigi icin hokeyden ornek vereyim.
Bu herifler kucuk cocuklari izliyorlar 8-9 yasindakileri, ve kariyer planlamasi yapiyorlar cocugun mevkisini falan bile degistirdikleri oluyor. Okulunu degistiryorlar ve cok az yaniliyorlar. Ha kucuk cocuklara bakanlar ile yetiskinleri izleyenler farkli. Cok az sapma oluyor adamlarda.
Komsunun cocugu vardi, sokakta hokey oynardi, hop takima aldirdilar once, sonra okulunu degistirdiler en son birsi geldi bunu kaleye koyun , 10-12 seneye once khl sonra nhl yapar, dedi. Cocugu kaleye aldilar bu sene 10 yasindaki cocugu baska sehire transfer ettiler kaleci olarak, ailesi ile birlikte.
Adami yakaladik konusurken sordum sizde her spor boyle mi, dedim adam uc asagi bes yukari ayni, dedi. Eskiden daha iyi seciyorduk sscb zamani simdilerde aileler cok karisiyor falan dedi, agzim acik dinledim.
Bu kadar niye yazdik sonuca gelelim
Simdi besiktas bir oyuncu buldu fransa alt liginde, diyelim
Super futbolcu olsun. Bu cocugun ailesi ve danismani cocugun ne olacagini yuksek ihtimal biliyordur. Araya girerler, parayi secme neden turkiyeye gideceksin, derler. Iki sene bekler cocuk ingiltere ligine gider. Kendi potansiyelinin farkinda olan gelisime aday futbolculari biraz zor getirirz turkiyeye, belki yabanci bir hoca ile olabilir ama zor. Tercih edilen bir ulke degiliz.