Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324872 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tayfun_bjk

Dediklerinden başka bir şey yaptığı top oynadığı yok sezon içinde
O maçların yüzü suyuna mı çekicem ben bu herifi
Bi de tribüne gelmez burnu kaf dağında
Olcay falan umrumda değil gökhanı konuşuyorum ben
Ama illa söylenecekse karakteriyle bile çok şey katıyor olcay
Sakatlıktan önce de doğru düzgün katkısı yok oyuna törenin
Skor katkısı da düştü üstüne üstlük
Son 3 maç sorun çıkarmayıp otursun kenarda şampiyona sonrasında satalım gitsin
Faydası yok zararı olmasın en azından
Gözün kör olmuş hakikaten senin
Geçtiğimiz sene son 4 haftaya kadar oynadığı topu hatırla bi bakalım eser var mı
Hayat iniş çıkışlarla dolu hepimizin böyle gel gitleri olur. g.töre gibi adamı mental olarak fizik olarak hazır göremedik kötü zamanı diye yerin dibine sokup takımdan gönderilmesini istemek için herhalde fenerli ya da cinconlu olup bedavaya kapmak istiyor olmak lazım bence. hiçbir mantıklı yanı yok böyle yaklaşımın. o yüzden beşiktaşın menfati lehine yorumlar eleştiriler daha yakışanı olur bizlere . Geçen sene 20 milyon eurodan aşağı etmez denilen oyuncuyu bırakın şenol hocanın ellerine seneye nasıl parlatacak onu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Forumca Bizde Bir Algı Oluşturmalıyız Emre Üzerinden Algı Oluşturalım Twitterdan

biz hiçbirşey oluşturmayız fener medyayı doldurdu bizim yapmadığımız şeylerle.

O mahmut uslu aziz yıldırım neler neler dedi medyada gs-fb maçında fenerden yanaydı ezeli rekabet ebedi dostluk filan biz öyle izliyoruz.

Çevrimdışı Zafer55

Bir de geçen kayseri maçından sonra çarşının başında ki adam ayhan Güner şey diyodu, ıslıkla olmaz bu iş beste söylememiz lazım falan diyordu:D bilmiyor ki ıslıkla rakip takımın ayaklarını titrettiğini. Kayseri maçında muazzam yaptık ıslık işini. İnşallah hep böyle devam eder. Beste dediğin maçın ilk dakikalarında söylenir,şampiyon olduğun zaman söylenir. Sen maçı oynamak zorundasın. Futbolcunun artı bir gücü olacaksın

Islık/Yuh - Alkış - -Beste
 Bunlar son maçta gayet yerindeydi..Takım üzerindeki itici etkisi tv den dahi hissediliyordu.Törenin cılız şutundan sonra gelen hafif bir alkış  Töreye  pres yaptırttı.#Sevemez kimse seni # ise beni benden aldı. :sevinc

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Derbi'nin iddaa oranları açıklandı!
Galatasaray 3.30
Beraberlik 3.20
Beşiktaş 1.70
demiştim 1.65 1.70 olur diye evi,arabayı, dalağı, böbreği sat bas  :ok: :biggrinking:

Çevrimiçi Kapkarakartal

demiştim 1.65 1.70 olur diye evi,arabayı, dalağı, böbreği sat bas  :ok: :biggrinking:

KG var daha garanti. :)

Çevrimiçi murat baltacı

Serdar aziz iyi oyuncu yanına skrtel veya glik gibi sağlam bi stoper daha alırsak çok sağlam tandem olur ama bursa  4-5 milyon isteyeceği için o paralara daha sağlam stoper alınır diyorum illa yerli olacaksa daha uygun yada aynı maliyetle ömer toprağı tercih ederim daha güvenilir bi stoper.
BeŞiKtAşK

fenerede 1.70 vermişti galiba iddaa yenemedi fener tabi onlar kendi m.llıklarından yenemediler :D

Serdar aziz iyi oyuncu yanına skrtel veya glik gibi sağlam bi stoper daha alırsak çok sağlam tandem olur ama bursa  4-5 milyon isteyeceği için o paralara daha sağlam stoper alınır diyorum illa yerli olacaksa daha uygun yada aynı maliyetle ömer toprağı tercih ederim daha güvenilir bi stoper.

serdar aziz'in ersandan bir farkı yok.

Çevrimdışı mylife1903

Hayat iniş çıkışlarla dolu hepimizin böyle gel gitleri olur. g.töre gibi adamı mental olarak fizik olarak hazır göremedik kötü zamanı diye yerin dibine sokup takımdan gönderilmesini istemek için herhalde fenerli ya da cinconlu olup bedavaya kapmak istiyor olmak lazım bence. hiçbir mantıklı yanı yok böyle yaklaşımın. o yüzden beşiktaşın menfati lehine yorumlar eleştiriler daha yakışanı olur bizlere . Geçen sene 20 milyon eurodan aşağı etmez denilen oyuncuyu bırakın şenol hocanın ellerine seneye nasıl parlatacak onu.
Gokhan torenin 1 sene daha kalmasi lazim. Bu cocugun potansiyeli yuksek ve daha tepe noktasina ulasamadi. Simdi 7-8 milyona satmak ziyan olur. 7-8milyon zaten gelecek sene piyasa yapamasa da alinir. Bu cocugun tutulmasi lazim takimda. Gokhan tore yabanci bir futbolcu olsa ruyamizda gorurduk ancak.
Yalan yok ben kendisine kil olmaya basladim gecen seneden beri ama mundar etmeye gerek yok. Satacaksak da parlatip parlatip satmamiz lazim, menecer oyunlari yapilir, fiyat dusurmek icin. Kanmamak lazim.
Yahu hic ikinci el araba almadiniz mi? Baslarsin saticiyi sinirlendirmeye, burasi boyali herhalde, motor duzgun calismiyor, yok burasindan benzin kokuyor, diye urunu degersizlestirirsiniz. Sonra basar gidersiniz, arkadasiniz gider bir saat sonra ayni seyleri soyler, saticiyi sikistirmaya baslar, fiyat belirler daha sonra telefonunuz calar ve eliniz guclu sekilde pazarliga baslarsiniz.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı mylife1903

Serdar aziz futbolcu falan degil ya gsli semihin bir tik ustu, renkleri de ayni gsye gitsin iki sari pipimtandem oynasinlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gs ye puan Kaybedersek Şanpiyonluk bu senede gider
Fenerin kalan maçları kolay
Gs yi yenip Vodafone Arenadaki Osmanlı maçına moralli gitmeliyiz
Gs maçında defansif ağırlıklı oynarsak yeniliriz veya berabere kalırız o yüzden Baskılı oynamalıyız.

Çevrimdışı mylife1903

Forumca Bizde Bir Algı Oluşturmalıyız Emre Üzerinden Algı Oluşturalım Twitterdan
Biz beceremeyiz o isleri, ben kendime yediremem. Kulup bir sirketle anlassin yaptirsin algisini, ismail hangi sirketle calisiyorsa kulup gidip sozlesme imzalasin.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fenerlinin birisi bugün Haydi snejder bjk ye gol at vurduğun gol olsun yazmış snejder oynayacak felan yazmış
Gs nin sitesi Webaslan Snejder ve Chedjou nun oynamasının çok zor olduğunu yazmış
Anlamadım inşallah oynamazlar.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 19:55:57 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sneijder oynasa nolur oynamasa nolur, asker kalkmis hazirda bekliyor. Basicaz cimboma lami cimi yok

Çevrimdışı Ensar

Fenerlinin birisi bugün Haydi snejder bjk ye gol at vurduğun gol olsun yazmış snejder oynayacak felan yazmış
Gs nin sitesi Webaslan Snejder ve Chedjou nun oynamasının çok zor olduğunu yazmış
Anlamadım inşallah oynamazlar.
ya ne fark eder kardeşim , 4-0 bitecekti 4-1 biter en fazla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

ya ne fark eder kardeşim , 4-0 bitecekti 4-1 biter en fazla :D
Ağzından bal damlıyor dostum :)
Ama hissediyorum Quaresma döktürecek gs maçında
Aha emre bol şuan a sporda bakın yine neler saçmalayacak  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 20:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kimi paylasacak adam marka degerimizi yukseltiyor. Su tarz futbolculari hic sevmem ama quaresmayi tutuyorum. Iyice parlatmamiz lazim. Quaresma olayi iyi yonetilmiyor bence. Ismailin lobicilerinden lazim quaresmaya.

Mesela 2 tekme yedigi mac sonrasi ayaklarina makyaj yaparsin, sosyal medyaya servis edersin falan, taraftarin cok sevdigi oyunculari harcamamak lazim ustelik doku uyumu var.

Dedigim gibi atiba ile ilgili ayri dusuncelerim var benim. 36-37 yasina kadar tutulsun takimda. Sonra genclerin futbol hocasi olur, paf takimini calistirir, oyuncu izletirsin. Olcay da ayni futbolu cok iyi bilen bir cocuk, gencleri calistirsin.

Eski futbolcu diye bir suru gerzek kucuk cocuklarla muhatap oluyor, kadin dogumcularin da hepsi cocuk dogurmus kadin olsun o zaman.

Quaresma ise dedigim gibi totti gibi 40 yasina kadar kalsin kulupte. Uefa kura cekimine gonderirsin, futbolcu izlemeye gonderirsin, sag bek oynatirsin, sol bek oynatirsin, kolay maclarda forvet arkasi yaparsin.

Somureceksin bu tip adamlari. Mesela toreden genc cocuklara hoca olmaz, kerimden olmaz, ismailden olmaz

Kesinlikle katılmıyorum. Biz bunu fazlasıyla yaptık 2011'de sonra dönüşünün nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ölçülü sevilsin mümkünse hiç ön plana çıkarılmasın mayasında şımarmak fazlasıyla var çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

serdarın üstüne titremeliyiz, hatta çok istiyoruz bu transferi demeliyiz, ozan transferinde olduğu gibi bir balona 7-8 üstü vermesi lazım gene fenerin.. böyle böyle batıracaz beyler ha gayret

Çevrimdışı Gordon Baba

Yine Fabricio haberleri  :)

Kalecilerin kalitesini ölçebilmek için, diğer futbolculardan daha çok maçını izlemek gerek. Zira kalecilerin topla münasebetleri -hele önde oynayan takımlarda- azdır. Beşiktaş'ın kadrosuna katacağı kaleci, kariyerinde 250-300 maçı görmüş olmalı. 2 senedir top oynayan kalecilere itimat göstermek kulübümüze yakışmıyor.

Çevrimdışı Gordon Baba

Ayhan günerin tv de bir röportajını izlemiştim yanılmıyorsam tvem de işte o zaman anladımki bu ve benzeri adamlar ne derse tersini yapmak lazım.

Ne sıfatla röportaj vermiş ki :) Çarşı'dan ayrıldığını bizzat kendisi söylemişti.

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle katılmıyorum. Biz bunu fazlasıyla yaptık 2011'de sonra dönüşünün nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ölçülü sevilsin mümkünse hiç ön plana çıkarılmasın mayasında şımarmak fazlasıyla var çünkü.
2011 de hata, guti, quaresma ustune habire daha portekizli doldurmakti. Takimda iki tanesi yeterliydi. Gidip almeida, fernanded, simao falan fazla acilmanin sancisi oldu.
Bir suru gereksiz futbolcu doldurulmustu, zaten sonrasi fena oldu.

Fikret ormanin feda sezonunda da en buyuk hatasiydi fernandes ve almeida ile oynamasi. Yanlis ata oynadi. Quaresma ve simaoyu tutsa takimda daha basarili olurdu hatta rustu konusunda da yanlis yapti baskan.

Adamin simartilmaya ihtiyaci yok cagri, herif zaten simarik. Boyle oyunculari oynatmayi becereksin, zaten pimi cekilmis bomba adam, serseri mayin sen bunu kendi elinde degil, rakibin yuzunde patlatacaksin.

Mesela sari kart gorup cezali oldugu macta, oguzhan bombos giderken pas vermedi, bu sinirlendi, sanzimani kaydi o an, hemen sonrasi hakem faulu vermeyince gitti kart gordu.
Takim arkadaslari kabul etmek zorunda, bunu oynatacaksin ki besiktasa faydasi olsun.

Bu kayseri macinda gene quaresma aldi topu yardirdi, 3 kisiden cikti deparla, yanina atiba yaklasti, verdi topu bu atibaya, atiba uyanik hemen bunun onune birakti, baskasi olsa alir topu baska yere oynardi bu gene sinirlenirdi.

Besiktas bir yatirim yapmis quaresmayi almis, diger futbolcularin gorevi bu herif sahadayken bundan faydalanmaktir.

Sevilecek ustelik daha cok sevilecek ki kucuk cocuklar besiktasli olsun. Gomezle, sosayla bile kucuk cocuklari besiktasli yapamazsiniz.

Sanki takim real madrid bir quaresma takimi bozuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Derbi skoru 2-1 veya 3-1 bizde sıkıntı yok.  :)

Çevrimdışı Özay

Bu algı olayına çok fazla takılıyorsunuz. Birisi algı yaratmaya çalışıyorsa sen de öyle algılamazsın olur biter. Bizim Beşiktaş sayfaları 12numara gibi aklı başında fenerlilerin bile takılmadığı mecralardan çıkmıyorlar. Daha sonra daneymiş efendim algı yapılıyor.

Ya burada bir yarış var karşı taraf istediğini yapsın, sen sakin ol işine gücüne bak. Primi veren sensin daha sonra algı yapılıyor diye şikayet eden de sensin.

Bu kadar takılmayın bunlara arkadaşlar. Ben artık Beşiktaş sayfalarında 12numara twiti görmekten sıkıldım.