Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324802 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı kyiv

Bir taşla 2 kuş hatta 3 kuş fırsatı var elimizde. Galatasaraya koyduğumuz anda ses Kadıköyden gelecek. Fenerbahçenin hem bu senesi hem de önümüzdeki senesi, Galatasarayın önümüzdeki  senesi ve 2 sene sonrası kararacak. Elimizde bu güç varken motivasyonsuzluktan, stresten vb. gereksiz mazeretlerden şu güzelim sene kaçmamalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yine Fabricio haberleri  :)
Sakat adami cakmaya çalışıyorlar menajerler ve medya :akuma:

Yahu Boyko bile tutmadi , Tutup da hem sakat hemde Vasat kaleciyi niye alalim ?

Yonetim boyle bir hamle yapmaz akillanmislardir artik , Boyko nun kalmasindan yanayim ama satılırsa Adler , Ospina vrya Mandanda dan biri mutlaka alinmali sonuna kadar zorlanmali

Bu arada Fabricio yu Sambade onermisti oyizden isitip isitip gundeme getiriyor seref yoksunu medya :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beşiktaşlı futbolcular gergin diyen vatandaşın lig başlamadan önce yine aynı kanalda seyretmiştim. Dün gibi hatırlıyorum -transferlerin gazıyla falan- "5. haftadan sonra FB ile berabere kalmak bile başarı olacak" ifadesini kullanmıştı. Bak bide 5. haftadan sonra diyor "ileri görüşlü" gazeteci kardeşim.  :kop:

[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 15:31:02 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şu son maçtaki kutlamalara, üçlüye katılmamaları nedeniyle töre ve tolgayı kesinlikle elden çıkarmalıyız diye düşünüyorum. aidiyet duygusu olmayanları 3e5e bakmayıp göndermek en doğrusu olacaktır.

Töreyi devre arası satmamak fernandesten sonra en büyük pişmanlık gibi görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

altyapıya nijeryalı sağbek musa muhammed die birini almıştık 2 sene bizde idman yapıp sonra başakşehire imza atmıştı noldu o çocuk bu sezon hiç oynadı mı kupa da falan seyreden oldu mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

altyapıya nijeryalı sağbek musa muhammed die birini almıştık 2 sene bizde idman yapıp sonra başakşehire imza atmıştı noldu o çocuk bu sezon hiç oynadı mı kupa da falan seyreden oldu mu?

O çocuk açık oldu abi takip ediyorum güzel golleri var bu sezon BJK tv ye felanda çıktı baya sökmüş Türkçeyi :) Bu arada özelden karaladım bişeler ;)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi 38life

Galatasaray kupaya dikti gözünü ligde olmayacağının farkında.

Fener'e kaza bela ikinci darbeyi de onlar indirirse ne olur hali bilmiyorum. Ki 2.lik demek yine sezonu erken açmak demek Fener için.

Kadroda 15 oyuncu kalıyor sene sonu en az 10 transfer yapacaklar. Avrupa Kupası olduğu için bunları da yapmak kolay değil tam bir KAOS bekleyecek onları.

Önümüzdeki sene de şampiyon olmak tamamen bu 3 haftalık performansa bağlı. Önümüzdeki sene daha kolay olacak bu sene alırsak.

Şunu belirttiğin iyi oldu. Aksi halde sanki bu sene şampiyon olamazsak gelecek sene de olamayız gibi birşey anlaşılıyor. Bu sene olamazsak gelecek sene yine biz favoriyiz. Ama bu sene şampiyon olursak gelecek sene favorilikten öte bir noktada olacaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sakat adami cakmaya çalışıyorlar menajerler ve medya :akuma:

Yahu Boyko bile tutmadi , Tutup da hem sakat hemde Vasat kaleciyi niye alalim ?

Yonetim boyle bir hamle yapmaz akillanmislardir artik , Boyko nun kalmasindan yanayim ama satılırsa Adler , Ospina vrya Mandanda dan biri mutlaka alinmali sonuna kadar zorlanmali

Bu arada Fabricio yu Sambade onermisti oyizden isitip isitip gundeme getiriyor seref yoksunu medya :akuma:

Fabricio Boyko dan iyi kaleci yalnız , Devre arası Costilin parası neyse verip alacaktır çok fazla beğeniyorum o kaleciyi.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 15:39:59 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

O çocuk açık oldu abi takip ediyorum güzel golleri var bu sezon BJK tv ye felanda çıktı baya sökmüş Türkçeyi :) Bu arada özelden karaladım bişeler ;)

başakşehir maçlarında hiç görmedim pafta falan mı oynuyor?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mustafa ve Veli yi verip alabileceğimiz bir oyuncu yokmudur.

N'diaye :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kupada falan oynadı kırmızı kart gördü abi anlayacağın yalan oldu gibi bişey , ama geçen spor haberlerinde gördüm bizim alt yapıda bi nijeryalı kardeşimiz var yetenekli birisine benziyor :D

Var :bandit: NDIAYE :icool:

Verelim Osmanliya Veliyi alalim Ndiaye yi :bandit:

Yunus Hocam senin yorumu görmeden bende yazdım az önce N'diaye'yi aklın yolu bir :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi 38life

Zemine bak, futbolcuya bak, taraftara bak, Fotoğrafa bak...

EssiLor

• Ziyaretçi

Şukadar hata yapmasına rağmen Tolga Zengin hala bizdeyde Boyko kalır :)
Boykoyu kolay harcamazlar Önümüzdeki senede bi şans verirler gibime geliyor
Bizim başta Alexisi Pektemek ve Tolga Zengini göndermemiz lazım
Serdar Aziz Ben Arfa Skrtel Caner gibi takviyeler yaparız
Bi stoper daha alınmalı tabiki
Neyse şu gs yi yenelimde O anki mutluluğumuzu tahmin bile edemiyorum.

kupada falan oynadı kırmızı kart gördü abi anlayacağın yalan oldu gibi bişey , ama geçen spor haberlerinde gördüm bizim alt yapıda bi nijeryalı kardeşimiz var yetenekli birisine benziyor :D

Evet onu bende gördüm nedir ne değildir var mı bilgisi olan :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

bana attigin mesaj gelmedi abi herhalde gönder tuşuna basamadın  :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

Seviyoruz Ulan Deli Gibi
Leylanın Mecnunu Sevdiği Gibi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aldığım formalara isim yazdırmayı pek sevmem ama bu sene şampiyon olursak Atiba yazdıracağım mükemmel oynuyor oynuyor karaoğlan.

Glik zor ama Zapata+Skrtel yapılabilirse çok büyük bi toparlanma olacaktır defansta..

He Glik tek başına gelse? O da olur.. Marcelo ya da Rhodo yanına monte edilir..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı SLYKRT

Zemine bak, futbolcuya bak, taraftara bak, Fotoğrafa bak...

Bide kaleye bak resim bile tolgayı kabul etmemiş.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

yönetim tolga ve ismaylll konusunda taraftarın sesini dinlemezse kahrolurum...

Çevrimdışı Yado

başakşehir maçlarında hiç görmedim pafta falan mı oynuyor?

Abi pardon ben maharafa tandına ile karıştırdım . senin sölediğin oyuncu benim sölediğim değilmiş  :evillol:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

EssiLor

• Ziyaretçi

Guti ara ara Twitter'dan bizim stadı felan paylaşıyor
Liderliğimizin resmini paylaşıyor az önce kontrol ettimde
Özledik be keşke tekrar gelse.

Çevrimdışı tangaz

Abi pardon ben maharafa tandına ile karıştırdım . senin sölediğin oyuncu benim sölediğim değilmiş  :evillol:

maharafa tandina nedir arkadaş yok mu şöyle güzel janti isimli gençler söylemesi bile zor  :D