Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324697 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

ben serdar azize olumlu bakıyorum defansta yerli stoperlerde olmalı ve yurt içinde alabileceğimiz az sayıda kaliteli stoperden biri şenol hocayla birlikte sınıf atlar iyice bence imkanı varsa alınmalı serdar
bence para vermeye değmez. bize artık yabancı çok tecrübeli kaliteli adamlar lazım defansa
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Şenol Hoca tutuyor serdarı,parada sorun çıkmazsa gelir

Galatasaray maçına kadar zaman nasıl geccek şimdi ya

Çevrimdışı Yado

Bence Alexis ve Marcelodan bir eksiği yok aksine detaylı analiz edildiğinde artıları bile vardır. Aynı zamanda Türk oyuncu olması ve Milli takım stoperi olması dolayısı ile istediğim bir transferdir. Ayrıca yaşıda gayet uygun Parlat satcı arkadaşlara da uygun bir isim  :D

3 Milyon euro bandında alınırsa 10 numara olur. Takas için kullanabileceğimiz oyuncu da çıkarsak daha uygun gelebilir.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı yigitcan1903

EssiLor

• Ziyaretçi

Oynarsa atar
Ayakta duramıyo
Yüzde 78 Pas atma başarısı göstermiş önceki maç nereye ayakta duramıyor ?
Yeni çıktı sakatlıktan
Olcayı yedeğe alıp Töreyi oynatırsa gs maçında sağlam katkı sağlar
Podolski den korkuyorum marcelo yapışır artık Poldi ye.

Çevrimdışı tangaz

serdar aziz sık sakatlanan bir tip stoperde istikrar önemlidir o nedenle istemem kendilerini diğer taraftan bursa 8 milyon euro vb diyormuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

serdar aziz sık sakatlanan bir tip stoperde istikrar önemlidir o nedenle istemem kendilerini diğer taraftan bursa 8 milyon euro vb diyormuş...

8 milyona skertel + 1 stoper daha alırız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yüzde 78 Pas atma başarısı göstermiş önceki maç nereye ayakta duramıyor ?
Yeni çıktı sakatlıktan
Olcayı yedeğe alıp Töreyi oynatırsa gs maçında sağlam katkı sağlar
Podolski den korkuyorum marcelo yapışır artık Poldi ye.
Hiçbir şey oynadığı yok
Gözüme mi inanayım sana mı
Hayranlık kör etmesin

bu adamın adı çıkmış italya basınında ilgileniyormuşuz.

Facundo Roncaglia

Çevrimdışı Yado

8 çok ya düşer o para Fenerbahçe şampiyon olamazsa o paralara çıkamaz , Yurtdışında da o parayı vermez kimse düşer o meblağ. Ayrıca ortalama 25 maç oynamış her sezon sakatlıkları ciddi değil sağlam bi kamp ve işi bilen sağlık ekibi ile daha iyi form yakalar .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Deadam

Seviyorum ama kimi?
En tatlı birisini
Nasıl anlatsam sana
İlk aşağıya baksana?

!!!!!!B E Ş İ K T A Ş!!!!!!!

@Deadam

Pazara değil bizde sevda
Aşk bu tarifi yok dünyada
Nice saçlar ağarsada yolunda
İstemem başka sevda hayatta
Canımı Serdim karakartalın yoluna
1 kere aşk saplanınca ruhuma
3 yüz spartalı bile döndüremez yolumdan asla

:S

akrostij dersleri bölüm bir pasaj 11
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deadam

evet siyahi futbolcu eksigimiz var ama atiba 3 kisilik kostugu icin bir problem yasamayiz, diye dusunuyorum.

Bizimkilerin hepsi kara kartal :D
Sıkıntı yok :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yado

bu adamın adı çıkmış italya basınında ilgileniyormuşuz.

Facundo Roncaglia

Serdar , facundo ,skertel , zabata . bunlar hep sağ stoper birbirinin alternatifi. Ben bitane sol ayaklı yada sol stoper oynama alışkanlığı olan bir transfer bekliyorum
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Evet çok gerginiz en çok sosa,oğuzhan gergin :D

Serdar , facundo ,skertel , zabata . bunlar hep sağ stoper birbirinin alternatifi. Ben bitane sol ayaklı yada sol stoper oynama alışkanlığı olan bir transfer bekliyorum

farketmez o dünyanın en iyi stoperleri hep sağ ayak :)

boateng,pique,sergio ramos,thiago silva bunlar hep sağ ayak :)

Çevrimdışı tangaz

birde sürüngenlere neden para kazandıracağız ki gebersin pislikler, hatta üstüne basıp ezmek daha mantıklı bence  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Hiçbir şey oynadığı yok
Gözüme mi inanayım sana mı
Hayranlık kör etmesin
Hayranlıkla alakalı bi durum değil
Olcayınız dan daha mı kötü bu adam ?
Senin Olcayın mı kurtardı Gs Fb maçını ?
Belki o maçlarda aldığımız galibiyet sayesinde şampiyon olacağız
Gomezin fenere 3.golü atmasını sağlayan ortayı açan Gökhan Töre
Gs ye galibiyet golünü atıp 3 puanı getiren Gökhan Töre
Şimdi bu adam bu katkıları yaparken yorumcular tarafından övgü yağmuruna tutuluyorda
Sakatlanıp iyileştikten sonra son maçlarda katkı sağlayamayınca neden gözden düşüyor ? Bende bu yorumlara sinirlenip geriliyorum
Erkek adamın net bi tavrı olur ağzından ne çıkarsa o söylediği sözün arkasında delikanlı gibi durur burası beşiktaş fb gs değil
Katkı yapınca aslanım benim helal olsun be en büyük gökhan yürü be aferin gökhan demeyi bilirsiniz
Sakatlanınca amaan sal gitsin ayakta duramıyor
Varmı böyle bi dünya varsa bende istiyorum banada versene
Ben kör değilim mesleğim optikçi
Optikçiyim ama senin gerçekleri görmen için bi gözlük yapalım sana
Bi muayene olda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yediğine içtiğine dikkat etmeyen adam tabiki sakatlanır. Bursa'da ne zaman görsem hamburgercide herif. Profesyonel bir futbolcunun ne işi var hamburgercide..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Yediğine içtiğine dikkat etmeyen adam tabiki sakatlanır. Bursa'da ne zaman görsem hamburgercide herif. Profesyonel bir futbolcunun ne işi var hamburgercide..

Hamburger sağlıklıdır. İçinde sebze var. Yani benim çocuklar öyle diyo :D

Ama gerçekten istikrarsız biri defans mevkiindeki adamlar 34 maçın 30 unda forma giyecek minimum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hayranlıkla alakalı bi durum değil
Olcayınız dan daha mı kötü bu adam ?
Senin Olcayın mı kurtardı Gs Fb maçını ?
Belki o maçlarda aldığımız galibiyet sayesinde şampiyon olacağız
Gomezin fenere 3.golü atmasını sağlayan ortayı açan Gökhan Töre
Gs ye galibiyet golünü atıp 3 puanı getiren Gökhan Töre
Şimdi bu adam bu katkıları yaparken yorumcular tarafından övgü yağmuruna tutuluyorda
Sakatlanıp iyileştikten sonra son maçlarda katkı sağlayamayınca neden gözden düşüyor ? Bende bu yorumlara sinirlenip geriliyorum
Erkek adamın net bi tavrı olur ağzından ne çıkarsa o söylediği sözün arkasında delikanlı gibi durur burası beşiktaş fb gs değil
Katkı yapınca aslanım benim helal olsun be en büyük gökhan yürü be aferin gökhan demeyi bilirsiniz
Sakatlanınca amaan sal gitsin ayakta duramıyor
Varmı böyle bi dünya varsa bende istiyorum banada versene
Ben kör değilim mesleğim optikçi
Optikçiyim ama senin gerçekleri görmen için bi gözlük yapalım sana
Bi muayene olda.
Dediklerinden başka bir şey yaptığı top oynadığı yok sezon içinde
O maçların yüzü suyuna mı çekicem ben bu herifi
Bi de tribüne gelmez burnu kaf dağında
Olcay falan umrumda değil gökhanı konuşuyorum ben
Ama illa söylenecekse karakteriyle bile çok şey katıyor olcay
Sakatlıktan önce de doğru düzgün katkısı yok oyuna törenin
Skor katkısı da düştü üstüne üstlük
Son 3 maç sorun çıkarmayıp otursun kenarda şampiyona sonrasında satalım gitsin
Faydası yok zararı olmasın en azından
Gözün kör olmuş hakikaten senin
Geçtiğimiz sene son 4 haftaya kadar oynadığı topu hatırla bi bakalım eser var mı

Çevrimdışı Yado

birde sürüngenlere neden para kazandıracağız ki gebersin pislikler, hatta üstüne basıp ezmek daha mantıklı bence  :bandit:

Sürüngen felan ama alt yapıları çok güzel işliyor abi. Yani burda sıkça sölediğimiz futbol bilgisi eksikliği pek görülmüyor alt yapıda öğretiyorlar .
Ayrıca Erdal Başkan bi operasyon yapıp ince ince kazıklar döşese fena mı olur :)  5 yıl vadeli + takasla pektemek felan hıı  :busted_cop:

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Özay

Toki'de temkinli filan değil dan dun oynamamız gerekiyor. O maç farka gidecek bir maç arkadaşlar. Normal tempoya çekmeye çalışacak olan zaten g.saray, biz niye temkinli olalım?

Bizim kalan üç maçı mahvedebilecek 2 tane unsur var takımda. Onların dışında başka bir sebepten puan kaybetmeyiz.

son günlerde gördüğüm en güzel fotoydu ( ismail - ozi- sosa  :lol: ) .... emre bol ile tamamlanınca tam 10 numara olmuş .... eline sağlık  :ok: :claps:

Ben yapmadım ama aynen katılıyorum yapan çok güzel yapmış :D