Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324261 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Fb macinda buldugumuz pozisyonun en az 3 katini buluruz :icool:

Sorun Musleraya ne kadarini atabilecegimiz veya onun ne kadarini yiyecegi :bandit:
Muslereya ilk pozisyonda sokusturursak, arkasi gelir. Maca iki tane iyi kurtarisla baslarsa zor gol yer herif. Insallah dagilir adam, bazen acayip dagiliyor tolgadan beter oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Artık saha dışına değil saha içine odaklanmanın vakti geldi . Kim ne demiş ne ima etmiş biz saha dışında nasıl hareket etmeliyiz vakti değil artık . Vakit artık saha içinde doğru oyunla karşı takımda kimin oynayıp oynamadığına , kimin antrenör olduğuna kafayı fazla takmaksızın nasıl 3 puanı alırız vakti.
Son maçta gördüğüm sahada sorumluluk alan oyuncu sayısının daha da arttığı ve sorumsuzluklarına inat eden oyunculara diğer oyuncular tarafından  saha içinde(muhtemelen saha dışında da) gerekli ayarın verildiği şeklinde. Bu durum bizim takım olarak oyunumuza özellikle takım savunmamıza olumlu yönde sirayet edecektir son 3 maçta.
G.S. maçını alırsak , Fener'in Başakşehir maçında puan kaybı ihtimali daha da artacaktır. Bir maçın sonucunun iki maça etki etmesi hatta daha genele yaymak gerekirse kimin şampiyon olacağını daha net belirlemesi çok yüksek ihtimal.
Son macta belli oldu zaten gomez, sosa, quaresma, atiba falan isin farkinda o herifler yediklerine ictiklerine tuvalette oturduklari klozete, sidiklerinin kivamina bile dikkat ediyorlardir bir iki haftadir.

Atiba ile sosa bu macta ismaile bir posta koydular, atibanin bagirisi tvden duyuldu zaten macin kaydi gelsin bir daha bakacam o poziyona, sonra ne oldu derseniz ismail abuk bir tac atti rakip iki pasta kaleye indi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muslereya ilk pozisyonda sokusturursak, arkasi gelir. Maca iki tane iyi kurtarisla baslarsa zor gol yer herif. Insallah dagilir adam, bazen acayip dagiliyor tolgadan beter oluyor.
Derbilere ayri bir motivasyonla cikiyor adam

Butun derbilerde macin yildizi Muslera oluyor , Cok derbi kazandirdi Gs ye

Fb den aldiklari 1 puanda musleranin sayesinde

Olimpiyatta 5-6 farkli kazanacagimiz maci 2-1 kazandik tarihi farki onledi tabi Golu yedikten sonra onunda gardi düştü ama Golu yiyene kadar Gs yi oyunda tutan oydu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Son macta belli oldu zaten gomez, sosa, quaresma, atiba falan isin farkinda o herifler yediklerine ictiklerine tuvalette oturduklari klozete, sidiklerinin kivamina bile dikkat ediyorlardir bir iki haftadir.

Atiba ile sosa bu macta ismaile bir posta koydular, atibanin bagirisi tvden duyuldu zaten macin kaydi gelsin bir daha bakacam o poziyona, sonra ne oldu derseniz ismail abuk bir tac atti rakip iki pasta kaleye indi.
Bazı oyuncular özellikle bu takımın Loser  olmamasına rağmen yaptıkları sorumsuzluklarla , yetersizlikleriyle böyle bir imajın oluşmasında en büyük rolü oluşturan oyuncular hakkında yorum yapmak için şampiyonluğun gelmesini bekliyorum.

Çevrimdışı Yado

Bu kadroyla bu havayla yenebiliriz yenersek GS'yi tokide İlk galibiyet için hava muazzam güzel,  şartlar uygun , hava tam 3-0 yenmelik .

Bu arada kimse konuşmuyor ama Stadın açılması inanılmaz hava getirdi. Millet sallıyordu Stadı yeni sezon açalım , herşey bitsin öle açalım,
tam bitmeden rezil oluruz açmayalım , Takım olumsuz etkilenir ,ayakları dolanır , baskıyı kaldıramayız stad negatif etkiler açmayalım !!

Stadı yapması ayrı bir büyük iş ama Son 3 maça yetiştirip Takımı İnönüye götürmek belki de şampiyonluk hamlesiydi.

Tebrikler Fikret Orman  :claps:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi COB

Ridvan Dilmen: "Beşiktaş Vodafone arena da rakipleri fena yapar"

Çevrimdışı Oktay

Bu kadroyla bu havayla yenebiliriz yenersek GS'yi tokide İlk galibiyet için hava muazzam güzel,  şartlar uygun , hava tam 3-0 yenmelik .

Bu arada kimse konuşmuyor ama Stadın açılması inanılmaz hava getirdi. Millet sallıyordu Stadı yeni sezon açalım , herşey bitsin öle açalım,
tam bitmeden rezil oluruz açmayalım , Takım olumsuz etkilenir ,ayakları dolanır , baskıyı kaldıramayız stad negatif etkiler açmayalım !!

Stadı yapması ayrı bir büyük iş ama Son 3 maça yetiştirip Takımı İnönüye götürmek belki de şampiyonluk hamlesiydi.

Tebrikler Fikret Orman  :claps:
  onu diyen sinan engindi  tam ters manyelci dostmu düşmanmı belli değil

Çevrimdışı Ensar

Necmi abi bile söylüyordu burda stad açılmasın eli ayakları birbirine dolanır diye :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yado

Sinan engin Tam bir şovmen olmuş izleyip makara yapacan . İnstagramda follow kasıyor adam şaka gibi geçin sinan engini beyler
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı mylife1903

Sinan engin Tam bir şovmen olmuş izleyip makara yapacan . İnstagramda follow kasıyor adam şaka gibi geçin sinan engini beyler
Nerde o herifin videosu besiktas bir daha sampiyon olursa beni seetsinler falan, diyordu.

Sanki kendi sampiyon yapti, terbiyesiz herif. 101.yilin hesabini ver once.

Bu atip tutuyor, ben soyleyim ben boyleyim. Lucescu'ya sorunca sinan ne is yapardi cevap soyle "fashion tvde kari kiz izlerdi"

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi yoktum 3-4 gündür işlerden dolayı,
Son durum ne :)

Kaleci kim aldık,
ismaili nereye satıyoruz.

Stop-ere Dur-askeri mi alıyoruz.

Rüzgar ne yönden esiyor.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Beşiktaş ailesi yoktum 3-4 gündür işlerden dolayı,
Son durum ne :)

Kaleci kim aldık,
ismaili nereye satıyoruz.

Stop-ere Dur-askeri mi alıyoruz.

Rüzgar ne yönden esiyor.
Kadro icin yazici tamam, stop-er tamam scan-er ariyoruz suan gs maci icin

Çevrimdışı Deadam

Kadro icin yazici tamam, stop-er tamam scan-er ariyoruz suan gs maci icin

Scan- er önemli :D sağlam bir tane almak lazım.

renkliler bu hafta gökkuşağı şeklinde gezeceklermiş :D

Bu gökkuşağı renklerini kullanan bir oluşum daha vardı ama aklıma gelmiyo neyse.
Onlara mutlu gökkuşakları olsun. biz kuşaklarını çözelim yeter.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı panic13

Bu gökkuşağı renklerini kullanan bir oluşum daha vardı ama aklıma gelmiyo neyse.

Seviyorum ama kimi?
En tatlı birisini
Nasıl anlatsam sana
İlk aşağıya baksana?

!!!!!!B E Ş İ K T A Ş!!!!!!!

@Deadam
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

evet siyahi futbolcu eksigimiz var ama atiba 3 kisilik kostugu icin bir problem yasamayiz, diye dusunuyorum.

EssiLor

• Ziyaretçi

Birliğin beraberliğin fotoğrafı
Quaresma sen Canımızsın kalbimizsin
Töre sende beynimiz ciğerimiz sin
Allahım inşallah nasip edecek şampiyonluğu hakediyoruz
Gs yi napıp edip yenmemiz lazım
1-0 2-0 farketmez yenelim medipolde feneri tokatlasın
Yenersek fişi çekeriz.

Çevrimdışı Yado

Birliğin beraberliğin fotoğrafı
Quaresma sen Canımızsın kalbimizsin
Töre sende beynimiz ciğerimiz sin
Allahım inşallah nasip edecek şampiyonluğu hakediyoruz
Gs yi napıp edip yenmemiz lazım
1-0 2-0 farketmez yenelim medipolde feneri tokatlasın
Yenersek fişi çekeriz.

Sosanın Cenk'i kucaklaması da efsaneydi .
Avradını çocuklarını kucaklar gibi sarıldı .
Bu Takım çok başka takım beyler , Gurur duyun takımınızla
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimiçi murat baltacı

hazır Sivas düşmüşken atıf'a yönelsek nasıl olur :)
Aman kardeşim atıf falan boş geçen sezon hayatının topunu oynadı adam transfer olmayınca yatışa geçti bu sene,yeteneği var ama bize uymaz ben pektemek yerine mersinden nakulma yı isterim fizikli yetenekli oyuncu kanat forvet özelliği yüksek yedekte tutar görev verdiğinde güzel verim alırsın dikine iyi oynuyo şut atıyo çalım atıyo hava hakimiyeti var bence webo nun fenere verdiği katkının fazlasını verir bize.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha oynanmadı mı gsaray maçı

Çevrimdışı Ensar

Aman kardeşim atıf falan boş geçen sezon hayatının topunu oynadı adam transfer olmayınca yatışa geçti bu sene,yeteneği var ama bize uymaz ben pektemek yerine mersinden nakulma yı isterim fizikli yetenekli oyuncu kanat forvet özelliği yüksek yedekte tutar görev verdiğinde güzel verim alırsın dikine iyi oynuyo şut atıyo çalım atıyo hava hakimiyeti var bence webo nun fenere verdiği katkının fazlasını verir bize.
bende ona aman derim :kop: hiç istemiyorum o adamı :D

Çevrimdışı Yado

Serdar Aziz Haberleri var bugün . Yorumlar ?
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı eaglekartal

ben serdar azize olumlu bakıyorum defansta yerli stoperlerde olmalı ve yurt içinde alabileceğimiz az sayıda kaliteli stoperden biri şenol hocayla birlikte sınıf atlar iyice bence imkanı varsa alınmalı serdar

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Aziz Haberleri var bugün . Yorumlar ?

Kursat, adem, youla