Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324504 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kayit daha dusmedi ozeti izliyorum devamli. Ilk golden once sosa'ya topu tik diye quaresma oynuyor, siz adamin gordugu kart sayisini tartisiyorsunuz.

Bu quaresma var ya bir nimet besiktas icin. Seneye sampiyonlar liginde oynayinca, oradaki hakemler oguzhan, atiba falan dinlemez bizim buradaki (Hakaret Yasak)₁ hakemimsiler gibi quaresmaya kart gostermek icin pesinde de kosmazlar, direkt korurlar oyuncuyu.
O arenada quaresma ile sahaya cikmak ile quaresmasiz sahaya cikmak arasinda cok fark vardir.

Quaresmayi ben baskan olsam 40 yasina kadar tutarim kulupte ayni totti gibi, etinden, sutunden, derisinden, tirnagindan, toynagindan, bagirsagindan yararlanirim. Formasini satarim, cinde magaza acar formasini satarim, sag bek oynatirim, sonucu belli maclarda son 15-20 dakika sahaya sokarim.

Oyle adamlar yaziliyorki sanki bizim baskan fikret el-orman dubai seyhi kulupte turk kulubu degil londra takimi.

Kimseyi satmasinlar yerlerini dolduramazlar, allah yuzumuze guldu de iyi bir takim denk geldi, gonder ismaili,pektemegi al iki uc adam devam et yoluna.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Son Dakika |

Dun aksam mactan sonra Quaresma kendisinin uzerine yuruyen Ismaile TOKAT atti , Ikiliyi Olcay ve Gomez guclukle ayirdi

Sampiyonluk stresi Besiktasli oyunculari epey germişe benziyor

Renkli Medya..
la olm twitter'ın replay tuşu gibisin :) yazmakla uğraşma sana direk linki kopyala çıkıyor zaten :) :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

la olm twitter'ın replay tuşu gibisin :) yazmakla uğraşma sana direk linki kopyala çıkıyor zaten :) :evillol: :evillol: :evillol:
yok yav yazıyı ben yazdim bu kaa uzun degildi bende ekledim biseyler :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim taraftar bir baska yahu :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bizim taraftar bir baska yahu :claps:
Ismail haris guzel kadro yazmis adam, okey koysaydi ya isonun yerine

Çevrimdışı Tolga

ıstakalardaki şifreyi çözemedim
Yedek kulübesindeki oyuncuların numaraları :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

ıstakalardaki şifreyi çözemedim
Yanyana duran siyah 21 ve 10 pascal ve sergen herhalde

Yedek kulübesindeki oyuncuların numaraları :D
tribün sandım ben onları :D 71'i görünce anlamalıydım :D

Yanyana duran siyah 21 ve 10 pascal ve sergen herhalde
kerim frei ve olcaydır abi onlar :D

Çevrimdışı mylife1903

Pascaldan sonra 21 numara giyen oldu mu?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Pascaldan sonra 21 numara giyen oldu mu?
iilk formamdı beee 21 numara.. nouma

Çevrimdışı mylife1903

Kerim Frei :D
Nostaljik sordum yahu, pascal ilk gittiginde sureyya abi o formayi kimseye vermez geyikleri vardi, sonra yanlis hatirlamiyorsam serdar ozkan giydi galiba.

Simdi actim antalyanin kadroya baktim serdar orda da 21 giymis

Çevrimdışı Arena_

6Saray ile dost moduna gerek yok. Evire çevire çakacağız. Beter olsun Fransız p.çleri  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

iilk formamdı beee 21 numara.. nouma
En sevdigim formamdir kirmizi, bisiklet yaka 21

Çevrimdışı Zafer55

Quaresma futbolu Beşiktaş'ta bırakmalı.  :super:

Quaresma , futbolu bırakmamalı  :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Futbol adil bir oyun olsaydı şuan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.

Ama olsun. Havlayan ağızlara konuşmayı öğretip "Şampiyon Beşiktaş" dedirticez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

6Saray ile dost moduna gerek yok. Evire çevire çakacağız. Beter olsun Fransız p.çleri  :biggrinking:
Gsden dost falan olmaz onlarin dostu fbdir. Adamlari hirslandir aya gerek yok, kurban keserken bile hayvani sakinlestiriyorsun, gozunu kapatiyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Futbol adil bir oyun olsaydı şuan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.

Ama olsun. Havlayan ağızlara konuşmayı öğretip "Şampiyon Beşiktaş" dedirticez.
Cok dogru aslinda biz kendi emegimizle geldik buralara, fbyi ise ittire ittire ikinci viteste vurdura vurdura getirdiler. Ama unutmayalim bizim de kazandigimiz cok extra puanlar oldu, onumuzdeki sene belki bu kadar puan toplayamayiz.

Çevrimdışı Scout

Beyaz futbol'da ahmet çakar çok güzel söyledi 12 numara org g.t oldu :D
Ne Dedi @cursedofdragon
Pika Pika

21 numara nouma forması :) çok özeldir benim içim

Sene 2000, 6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı..
bizim burada cumartesi-perşembe-çarşamba günleri pazar kurulur bizde 1 haftalık alışverişi cumartesi pazarında yapardık hep

Bir cumartesi valide sultan aldı beni,komşu teyze ve oğlula birlikte götürdü pazara, pazara girer girmez altlı üstlü formalar satan bir tezgah, komşunun çocuğu yapıştı beşiktaş formasına aldırdı :) bende o zamanlar çocuğum daha aile gs'li bizde gsliyiz diye geziyoruz..hadi sana da alalım dediler,çıkardılar sarı bi forma bunu alacaz diye.. ama nasıl çirkin geliyor gözüme,nasıl çirkin birşey öyle cıvık sarı..gözüm siyah formada kaldı :) başta valide almak istemedi yapıştım siyah formaya nasıl ağlıyorum ama hıçkıra hıçkıra..sonunda ikna ettim, o gün siyah 21 numara bir nouma formam oldu :) o gün bu gündür beşiktaşlıyım :)
   6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı demiştim ya, hala altı kişilik aileyiz ve şimdi altısıda beşiktaşlı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

12 numaraya giydiriyor Çakar  :D :D :D
Ne dedi ne dedi ayrica bu 12numara nedir

Çevrimdışı Fikret

Evet bu konuda biraz analiz yaptim

Olcay bu tarz Ters kanat paslarini cok iyi yapiyor en iyi yaptigi islerden birisi de bu

Olcay Topsuz oyundaki mithis islerinin ve Preslerinin yaninda , Ters kanatlara da cok iyi toplar çıkarıyor

Asist ve Gol oncesi organizasyonlarda ki en buyuk paya sahip genelde Asistin asitini yapiyor

Bakin bu sezon aklima gelen Ters kanada top atip asisitin asistini yaptığı 3 mac var aklimda hemen yazayim

1. Eskisehir maci : Ters kanatta bomboş olan q17 ye muhteşem pas , Q17 orta Gomez Goooll

2. Sivas maci : Ters kanatta ki Kerime muthis pas , Kerim Asist Gomez Gooolll

3. Kayseri maci : Ters kanatta ki Q17 ye muthis pas , Q17 mukemmel bir calim ve Goolll

Iste Olcayin onemi :tabe:

Yeterki formda olsun Formda oldugu zaman Fark yaratıyor..
aynı pas olcay'a atılsa tutamaz, tutsa topu kaptırır, topu kaptırmasa ortayı açamaz.
vasatla avutulmaktan sıkılmadık mı?
olcay 10 numarayı hak etmiyor, kalite itibariyle de ilk 11 oyuncusu değil bence. iyi karakter iyi yedek olur anca.

son 3 maçtır toparladı. koşup ısırmaya başladı, katkı da veriyor ama sosa-q7-gomez-oğuzhan bunların yancısı olur anca olcay.
bakın tosiç kırk yılın başı bir an top geldi nasıl şut çıkardı. olcay'ın kaçırdığı golleri bir düşünün. bence o topların çoğunu tosiç dahi gol yapabilirdi.

olcay oynayacaksa bir zamanların tuncay'ı gibi olması lazım yada elmander vari şekilde rakibi acayip rahatsız edecek. yoksa sahada durduğu an eksi yazıyor.
akhisar maçı q7'ye top geldiğinde 3 kişi basıyordu en az. olcay'a geldiğinde? 1..
sosa'yı bütün maç kovaladılar. olcay'a ise mesafeyi verdiler uzaktan tuttular.

q7-sosa-oğuzhan varken olcay %100ünü verdiğinde idare ediyor ama bu sene çok fazla kötü maçı da oldu. dikkat etmek lazım. q7 olmadı sivasta mesela kerim frei açtı kilidi. trabzonda gene zorla gol attırdı olcay'a kerim. g.töre de kafayı toplasa olcaydan iyi topçu ama ...

uzun lafın kısası stoperlerin bile atabileceği bir pası attı olcay'ı övmek basit top çıkardı diye tolga'yı övmek gibi geliyor.