Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah şampiyon olucaz ve şampiyonlar ligine gidicez. Orada çok üst düzey takımlar var. Biz bu yaz defans hattını düzeltmezsek hezimete uğrarız direk isim olarak kaliteli olmalı Skrtel Glik ikiside bizi uçurur ve çok rahat şampiyonlar liginde de taşırlar bizi
Cok buyutmeyin ismailin sag bek oynadigi macta arsenal ile berabere kalmis takim bu herseyi yapabilir

Çevrimdışı mylife1903

Hedef Şampiyonlar Liginde başarı mı? Şahsen ben bu hedefi ütopik ve -birçok yönden- tehlikeli görüyorum. Asıl hedef, Süper Lig şampiyonluğuna ambargo olmalı. 3 yıl üst üste şampiyon olursak, zaten her sene kadro kalitesini bir tık üste çıkararak, Avrupa'da iddialı konuma gelebiliriz.
Bu yaz, Hummels-Ramos dahi gelse, Şampiyonlar liginde Bayern'den fark yiyeceğiz. Adım adım ilerleyerek ancak, devlerin seviyesine yaklaşabiliriz.
Dogru, hep yaziyorum ne gerek var kasmaya, istedigin kadar kas, tecavuz kacinilmaz. 4. Torbadan giriyoruz, hedef torba yukselmek olmali sonra basari gelir. 6 tane son eleme maci gozuyle bakiyorum sampiyonlar ligine. Gelir kapisi baska biis degil. Paf takimi ile ciksalar agzimi acmam

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Dogru, hep yaziyorum ne gerek var kasmaya, istedigin kadar kas, tecavuz kacinilmaz. 4. Torbadan giriyoruz, hedef torba yukselmek olmali sonra basari gelir. 6 tane son eleme maci gozuyle bakiyorum sampiyonlar ligine. Gelir kapisi baska biis degil. Paf takimi ile ciksalar agzimi acmam

kesinlikle doğru gençler çıksın tecrübe kazansın. bizde 25 milyon paramızı alalım sonra ligde şampiyon olup tekrar katılalım etc. avrupa kupaları lig şampiyonluğuna zarar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle doğru gençler çıksın tecrübe kazansın. bizde 25 milyon paramızı alalım sonra ligde şampiyon olup tekrar katılalım etc. avrupa kupaları lig şampiyonluğuna zarar...
:alala:
a takım çıkıp tecrübe kazansa

Çevrimdışı Kemal

Biz fb konumunda olsaydık şimdi manset söyle olurdu

Antep düşüyor mu ?

Ulan EsEs antep puan farkı 6 , EsEs bu hafta evinde bütün kadrosu kadro dışı kalmış Ts ile oynuyor ve antep fb ile oynuyor , antep yenilse 3 puan fark kalır .

Haftaya ise Antep - EsEs  maçı var burdan yakın . Yani birden düşme 3 lusu ne girer Antep. Ama 1 tane basinda böyle bir haber yok .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

:alala:
a takım çıkıp tecrübe kazansa

şampiyonlar liginde görüp görülecek gruplarda 3.lük ve uefaya geçiş gereği var mı bence yok. ŞL katılımı yeterlidir 6-8 puan arası hedeflenir para kazanılıp ligi her sene kazanacak kadro kurulur ve süreç içerisinde borçlar azaltılır bence planlama böyle olmalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yarın gençler başakşehiri tokatlasın ertesi hafta başakşehir fener maçına daha bir bilenip çıksın...

Çevrimdışı Ensar

yarın gençler başakşehiri tokatlasın ertesi hafta başakşehir fener maçına daha bir bilenip çıksın...
amin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gordon Baba

Eskişehirspor da, Trabzonspor'u yenerse güzel olur. Antep tutuşsun biraz  :)

Çevrimdışı Fikret

Serdar kesimal la bizim pektemek varya odunla dovulesi tipler, mesela sezer ozturkmdaha delikanli cikti bunlardan bence.
Daha diego gidecek fbde
Forvet kesin lazim ama bir mi olur iki mi olur
sezer ne delikanlılık yapmış?
fenerde yattı yattı aykut kocaman'ın arkasından konuştu.
Beşiktaşta kavga çıkardı, yattı. Kiralama senelerinde de parasının çoğunu bizden aldı.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

antep'in başına sergen yalçın gelmiş :D

OO hayırlı olsun hocam ıslatalım :D

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlar liginde görüp görülecek gruplarda 3.lük ve uefaya geçiş gereği var mı bence yok. ŞL katılımı yeterlidir 6-8 puan arası hedeflenir para kazanılıp ligi her sene kazanacak kadro kurulur ve süreç içerisinde borçlar azaltılır bence planlama böyle olmalı...
yanlış düşünüyorsun bu konuda avrupa kupalarında iddalı takım kuramıyorsan Türkiye şampiyonluğunun ne önemi kalıyor
bizim biraz takviyeyle uefa kupasını alabilecek takımımız var. Biraz kendimizi ezik görmeyelim o kupayı alan takımların
Beşiktaştan bir üstünlüğü yok  ŞL kupasına gelince onun için bir kaç beden büyümemiz gerekiyor kolay iş değil ama ordada
final gruplarına kalacak bütçeye sahibiz. Kendimizi çok büyütmeyelim ama çokta küçük görmeyelim.
geçen sene dağıttığımız tottenham ingiltere lig ikincisi elimizden zor kurtulan "hakem yardımıyla" Arsenal lig dördüncüsü

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk Kupası'na :bandit:

Şenol Hoca'yla Töre fena bakıyor yalnız :D

Töre kalbimizde yaradır..

Çevrimdışı 38life

Şampiyon olursak;

Fenerbahçe'de; Ba, Alves ve Serdar ayrılacak. Tek stoper Kjaer kalacak. 3 stoper almak zorunda.

Caner ayrılıyor sol bek almak zorunda.

Meireles ve Topal ayrılıyor en az 3 ortasaha almak zorunda.

Markovic gidiyor 1 kanat almak zorunda.

1 de forvet almak zorunda.

Özetle 9 transfer yapmak zorunda. 1.2 milyar net borcu var. Şampiyon olursak bu hamleleri yapamazlarsa seneye de şampiyon olacağız. Yaparlarsa batacaklar.

Her şey bizim elimizde. Bunu da elimizle itersek zaten Tanrı da bizi affetmesin hakkıdır.

Ben ligin ilk yarısında yapılanları unutmadım, kimse kusura bakmasın. Biz yarın Kayseriye yenilip şampiyonluğu kaybetsek bile o şampiyonluk bizim hakkımızdır. Kaç saçma düdükle kaç puan topladığını unutmadık fenerin. Yeni taktik bu mu acaba. Ligin başlarında yap yapacağını sonlara doğru zaten herkes unutur...

Çevrimdışı Sedat.Y

Biz İzmirliler üzerimize düşeni yaptık.Siz İstanbul  Beşiktaşklıları........Yarın maçımız var.Destekleyin takımımızı avazınız sesiniz kısılana kadar.Bu sene o sene ve her sene.........Yarın tv başında sizlerin yanınızdayım.Haydi KARTALLARIM.Bu günler bizimdir ...

Çevrimdışı mylife1903

Ben ligin ilk yarısında yapılanları unutmadım, kimse kusura bakmasın. Biz yarın Kayseriye yenilip şampiyonluğu kaybetsek bile o şampiyonluk bizim hakkımızdır. Kaç saçma düdükle kaç puan topladığını unutmadık fenerin. Yeni taktik bu mu acaba. Ligin başlarında yap yapacağını sonlara doğru zaten herkes unutur...
Taktik su takim oturana kadar itekle ligin basinda. Cunku ligin basi zordur, kucuk takimlar tam kadrodur, hava sicaktir, bahane boldur. Ikinci yarinin basinda itekle azicik potada kalsin son haftalar da zaten takim havaya girer, rakipler kendi derdinde kazanir ilerler. Son hafta da kazanamazsa sampiyon olamiyor fb zaten.

Son 15 yilda cok pislendi turk futbolu, basin ve televizyoncular yandasligi ve yalakaligi ogrendi bu futbola da yansiyor.

Çevrimdışı mylife1903

sezer ne delikanlılık yapmış?
fenerde yattı yattı aykut kocaman'ın arkasından konuştu.
Beşiktaşta kavga çıkardı, yattı. Kiralama senelerinde de parasının çoğunu bizden aldı.
Adam futbolcu degildi, boksor oldu futbolcuymus gibi yapmadi mesela pektemek gibi ismail gibi

Çevrimdışı BlackEagle26

Hedef Şampiyonlar Liginde başarı mı? Şahsen ben bu hedefi ütopik ve -birçok yönden- tehlikeli görüyorum. Asıl hedef, Süper Lig şampiyonluğuna ambargo olmalı. 3 yıl üst üste şampiyon olursak, zaten her sene kadro kalitesini bir tık üste çıkararak, Avrupa'da iddialı konuma gelebiliriz.
Bu yaz, Hummels-Ramos dahi gelse, Şampiyonlar liginde Bayern'den fark yiyeceğiz. Adım adım ilerleyerek ancak, devlerin seviyesine yaklaşabiliriz.

Bir gs örneği var gs çok mu iyiydi bir Bayern değildi ama kadroeu kaliteliydi ve gruptan çıktılar. Biz tarihimizfe 5 kez katılmışız bu ayıp hiç gruptan çıkamamışız az katıldıģımızdan bu da ayıptır. Belki kura şansı olur hiç olmadı ama . Veya 3. Olup avrupaya gideriz ama her maç 4-5 yersek olmaz yani kabul edilemez rakip kim olursa olsun

Çevrimdışı mylife1903

Bir gs örneği var gs çok mu iyiydi bir Bayern değildi ama kadroeu kaliteliydi ve gruptan çıktılar. Biz tarihimizfe 5 kez katılmışız bu ayıp hiç gruptan çıkamamışız az katıldıģımızdan bu da ayıptır. Belki kura şansı olur hiç olmadı ama . Veya 3. Olup avrupaya gideriz ama her maç 4-5 yersek olmaz yani kabul edilemez rakip kim olursa olsun
Gs balli camiadir, iyi kura ceker.

Biz girsek gorursunuz ne takimlarin gelecegini, real, bayern,tottenham,besiktas gibi olur bizim grup.

Çevrimdışı Özay

Bu kafa yapısı ile hiçbir takım lige ambargo koyamaz ki zaten içinde bulunduğumuz durum da tam bu kafa yapısının ürünü. F.bahçe 1 yıllık çömez kadrosu ile 3 puan arkamızda olabiliyor ise seneye muhtemelen önümüzde olur.

Ayrıca bu lige en son ambargoyu 30 yıl önce koymuş bir kulüp olarak bu tür muhabbetlere girmenizi pek önermem.

Kadro kaliten alacağın sonuçlarla doğru orantılıdır. Bir kulübün tek stratejisi küme düşmeye aday takımların oyuncularından bir takım oluşturmak ise zaten başarılı olamayacağının garantisi de hazırdır.

Bu yıl şampiyonluğa odaklanmış durumdayız ancak kulübün aslı astarı olmayan propagandalar ile örtülmüş ciddi sorunları var. Allah nasip eder de şampiyonlar ligine gidersek ve bu kafa yapısı devam ederse işte o zaman ak koyun- kara koyun meydana çıkacaktır. Bu yüzden şampiyonlar liginde fark yiyeyim lige ambargo koyayım gibi talihsiz düşüncelerden vazgeçelim aksi halde şampiyon değil rezil oluruz.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 09:32:29 Özay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs balli camiadir, iyi kura ceker.

Biz girsek gorursunuz ne takimlarin gelecegini, real, bayern,tottenham,besiktas gibi olur bizim grup.
Bizim bu seneki Uefa Grubu Gsnin S.L grubuna esdeger bir gruptu nerdeyse adamlarda Bal var abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biliç doneminde

S.l 2.ci on eleme macinda kurada ki en guclu takim Feyenoord du gittik onu cektik

S.l 1.ci on elemede de en güçlü takim Arsenal di gittik onu cektik

Gruplarda Gidip Tottenhami cektik..

Bu sene S.L de Bayern , Real , Barca 3 lusunden birini garanti olarak görüyorum artik :steamed:

Aaaa gerci Kuralari Artik KEL cekmeyecek onu unutmuşum :halay: :halay: @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık