Ben forumun acemisiyim olsa olsa iki aydir yaziyorum.
Bu
@Armağan Bozkurt olayi nedir, neden linc ediliyor bu cocuk. 2-3 gundur mesajlarini goruyorum, akli basinda yaziyor, belki benim yazmadigim zamanlar falsosu olmustur onu bilemem ama yazan adami neden sogutuyoruz forumdan.
Okumayi sevmeyen, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, sormaya, sorgulamaya korkan bir milletiz her fikir katilmasak bile degerlidir, suraya yazilan her cumlenin her kelimenin her harfin degeri vardir.
Bu yazdigimiz degerler toplanir ve besiktasimizin damarlarina enerji olarak depolanir, kimseyi kusturmeyelim, katilmasak bile her fikir degerlidir ve fikirsizlikten onemlidir.
Cocuk benim anladigim uzun zaman once dusuncesini soylemis, 6. Oluruz demis, kendi analizleriyle simdi bu yazilanlari cikartip sopa gibi kullanip, cocugun kafasina vurmanin alemi yok.
Simdi ben de dusundugumu soyliyim;
Senol gunes bu ismail israrinda devam ederse, alexisi kesip necip ve ya tosici stoperde oynatma gafletine duserse bu takim sampiyon falan olamaz, travma yasar, ne senol kalir, ne yonetim ne futbolcular sadece sureyya abi kalir bu camiada. Takimin ustuyle basiyla oynayip sansimizda gomez olayinda oldugu gibi yaver giderse ancak ancak sidik zoruyla sampiyon oluruz ve hocanin kredisi kalmaz onumuzdeki sene icin.
Boyle yazdim, senol gunes ismaili oynatti sampiyon oldu bana kapak takmaya mi calisilacak!
Ismailin babasi olsam yas odunla dovecek adamim, sevmek zorunda degilim, nefret ediyorum ismailden ama tasidigi forma icin canimi veririm, ismail atamaz ya gol atarsa da en cok ben sevinirim.
Gene baglayamadik konu disini, dilim dondugunce anlattim, yazan, okuyan insanlara fikirlerine katilmasak da saygi duyalim.
Medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar