Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko sıradan bi kaleci extra hiç bi özelliği yok bence gönderilsin ..iyi bi kaleci bulurlarsa alsınlar yoksa tolgada ite kaka gidiyor..bizim taraftara kamşunun tavuğu kaz gözüktüğü için tolgayı sinek ikili yaptılar ..volkanında musleranında bir sürü  abul sabuk yediği  golleri var.. hele muslere bizden yediği 2 golde amatör kalecilerin yemiyeceği gol ama onun adı var o yüzden böyle goller yediğinde tepki görmez

tolga bitmiş abi ben kaleciye deli gibi para harcanmasına karşıyım savunmayı sağlam kur sağlam kurdan kastım çok iyi oyuncular değil strateji'yi iyi kur kaleciye fazla iş düşmez günay bile sırıtmaz kalede ancak yinede şampiyon liginde sağlam bir kaleci şart :)

Ospina (Rene Adler)

Derbide Hüseyin Göçek gelecek bakın görün.

derbiye alı palabıyık'ı atarlar.

Çevrimdışı ahmetx

boyko töre Q üçlüsünü 20 milyona çakıp gelecek para ile kamil+skrtel (bonservisle) caner+mandanda+arfa(free) alıp transferi kapatalım. bonservislerden artan 10 milyonlada maaşları öderiz  :icool:
hayaller bunlar ama gerçekler malesef öyle olmayacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Gomez giderse bizi boşnak çocuğu EDIN DZEKO paklar.

o gol atamıyor almeida'dan farksız o :D  :evillol:

hayaller bunlar ama gerçekler malesef öyle olmayacak .

hayaller skertel,kamil glik,caner.

gerçekler Beck,Rhodolfo,Zapata,İsmail :D

Çevrimdışı tangaz

derbiye alı palabıyık'ı atarlar.

ali palabıyık son haftalar yönettiği her maçı katlediyor vermezler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Caner treni cskadan ayrıldığında kaçtı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

o gol atamıyor almeida'dan farksız o :D  :evillol:
Gomez de pek farklı değildi geçen sene :D Hele bi giysin formayı +20 golden başlar :D

Çevrimdışı can1903

OHA! https://twitter.com/DerinSuperLig

Resmen herşeyi ayarlıyorlar. Doğruysa hemen üstüne gidilmeli.
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 16:59:51 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl

Derin Süper Lig ‏@DerinSuperLig 6 sa.6 saat önce

Merkez Hakem Kurulu bugün saat 13:10'da, Kuddusi Müftüoğlu önderliğinde toplanacaktır.

Aziz Yıldırım arzu ettiği hakemleri bir zarf içerisinde bugün saat 09:45'de Oktay Çetin aracılığıyla Kuddusi Müftüoğlu'na ulaştırmıştır.

O. Çetin'in açtığı zarfta tam 210.000 TL ve A. Y.'nin BJK - Kayserispor ile FB - Gaziantepspor maçlarına istediği hakem isimleri vardı.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım, Beşiktaş - Kayserispor maçının Serkan Çınar tarafından yönetilmesini istemiştir.

Aziz Yıldırım, BJK maçından bir gün sonra oynanacak Fenerbahçe - Gaziantepspor maçına ise Mete Kalkavan'ı istemiştir.

Futbol Arena ‏@futbolarena 35 dk.35 dakika önce

Bursaspor - Galatasaray: Fırat Aydınus
Beşiktaş - Kayserispor: Serkan Çınar
Fenerbahçe-Gaziantepspor: Mete Kalkavan

İlginç...

EDİT: Tweetleri de kanıt olarak ekleyeyim.

https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725598953803239424
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725599704755638272
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725601436017541120
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725603896488501248
https://twitter.com/futbolarena/status/725676826450903040
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 17:11:54 Anıl ]

Merkez Hakem Kurulu bugün saat 13:10'da, Kuddusi Müftüoğlu önderliğinde toplanacaktır.

Aziz Yıldırım arzu ettiği hakemleri bir zarf içerisinde bugün saat 09:45'de Oktay Çetin aracılığıyla Kuddusi Müftüoğlu'na ulaştırmıştır.

O. Çetin'in açtığı zarfta tam 210.000 TL ve A. Y.'nin BJK - Kayserispor ile FB - Gaziantepspor maçlarına istediği hakem isimleri vardı.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım, Beşiktaş - Kayserispor maçının Serkan Çınar tarafından yönetilmesini istemiştir.

Aziz Yıldırım, BJK maçından bir gün sonra oynanacak Fenerbahçe - Gaziantepspor maçına ise Mete Kalkavan'ı istemiştir.

İlginç...

evet hakemler dediği gibi oldu 5-6 saat önce bildi şimdi herkes bunu yaymalı.

Çevrimdışı Deadam

İlginç...

Saatler falan doğrumu ya ne ilginç adam açıklanmadan yayınlamış oluyor o zaman

MHK adamsa direkt hakemleri değiştirmeli
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Anıl

Saatler falan doğrumu ya ne ilginç adam açıklanmadan yayınlamış oluyor o zaman

MHK adamsa direkt hakemleri değiştirmeli

Saatler doğru abi direk kendim kopyaladım

Çevrimdışı ekrembaser

OHA! https://twitter.com/DerinSuperLig

Resmen herşeyi ayarlıyorlar. Doğruysa hemen üstüne gidilmeli.
Hakkaten bu nedir ya nasıl biliyolar daha açıklanmadan adam 6 saat önce açıklamış kimin atanacağı

Çevrimdışı tangaz

Gomez gidiyor mu?

benim tahminim gideceği yönünde ama dediğim gibi sadece tahmin ve birazda yorum.

bu arada dzeko beğenilmiyor bu nasıl bir lüks:) bu adam 50 milyon euro bonservis görmüş biri wolfsburgda leblebi gibi gol atıyordu mesela caner alınsa dzekoya kafayla 20 gol attırır bence... benzer şekilde canerin ortalarında bas dost kafayla 20 gol atar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kemal

İlginç...

Neler olup bitiyor, bizim Başkanda Hakan Peker'le geziyor.

abi paylaşsanıza şunu twitterde her yerde adamın biri 6 saat öncesinden hakemleri biliyor şike dönüyor hadi yönetim hiç ses etmiyorda biz niye tepki koymuyoruz.

Çevrimdışı tangaz

serkan çınar galibiyetimizi engelleyemez bence ama ceza sınırındaki ozzy olcay GOMEZ üçlüsünden birine sarı çıkartıp derbide bizi bu silahlardan mahrum bırakabilir tezgah böyle kurgulanmıştır...

Çevrimdışı Anıl

abi paylaşsanıza şunu twitterde her yerde adamın biri 6 saat öncesinden hakemleri biliyor şike dönüyor hadi yönetim hiç ses etmiyorda biz niye tepki koymuyoruz.
Troll hesap olduğu söyleniyor ama tabi ses çıkarmakta fayda var :)
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 17:15:35 Anıl ]

Çevrimdışı murat

Bu kadar net biliyorsa komplo teorisinin ilerisine geçmiş bir durum olduğu aşikar.

Çevrimdışı Deadam

Bu kadar net biliyorsa komplo teorisinin ilerisine geçmiş bir durum olduğu aşikar.

Troll olsa iletilerin saatiyle nasıl oynayacak??

Ortada açıklanması gereken bir durum var.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Anıl

Troll olsa iletilerin saatiyle nasıl oynayacak??

Ortada açıklanması gereken bir durum var.

Tüm olasılıkları yazıp daha sonra tutmayanları sildi diyorlar ben de tam anlamadım :)

Çevrimdışı Scout

Pika Pika