Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310663 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Birde şu konuda serzenişim var ezeli rakiplerimizin biri basketbolda eurocup alıyor digeri finalfourda seneye sağlam bir spensor ve sağlam bir koçla basketbolada ağırlık vermemiz şart.Basketbolun popülariteside kat6 kat artıyor şimdiden ayak uydurmaya başlamak lazım
Hiçbir maddi getirisi yok
Tamamen sponsor finanse etmeli o tarafı fenerdeki gibi
Ama imajımız basketbolda hiç iyi değil sponsorların gözünde
Anca kalkıp adı sanı duyulmamış bi menkul kıymetler firması senelik 1.5 m$ veriyor

Çevrimdışı Arena_

Stoper Aleksandar Dragovic (Biraz hayal)
Sağ bek Davide Santon (Hayal mi?)

Çevrimdışı dkn_34

kamil glik için yüksesk bonservis bedeli isteyecekler şampiyonluk durumda parayı bastırıp almamız lazım .kalitelı bır defans oyuncsu bize ne şampiyonluklar ne paralar kazandırır.

Çevrimdışı aoguzd

gomezi inkar edecek değiliz ama bizim oyun şablonunda cenk de sürekli 90 dk sahada kalsa 20 golü geçerdi gibi bir görüntü var...

%100 katılıyorum. eminim ki cenk de 20 golü geçerdi. gomez önümüzdeki yıl da umarım bizimle olur ama olmazsa da cenk birinci santrafor olmalı.

Çevrimiçi Mehmet57

BPL'den gelen oyuncu icin yasli demeye gerek yok. Dunyanin en yuksek tempolu, fizik seviyesi en ust duzeyde olan bir ligden bahsediyoruz. Nice 30lu BPL futbolculari bizim ligde fark yaratir, Rodellaga bunun en iyi ornegi.

Agger ornegi biraz talihsiz olmus. Aralik 2015'de Danimarka liginin en iyi futbolcusu secildiginde 18 oy'un 8si direkt olarak Agger'e verildi. Ligin en iyi stopperinden bahsediyorsunuz. Agger'in Brondby ve Liverpool'da yasadigi sakatliklar son donemde buyuk rol oynadi, yoksa vatandasi "Keya"dan cok daha ustun stopper.

Marcelo icin geldiginde kotu stopper dedim cunki PSV doneminden hatirliyorum. Skrtel ile kiyaslamak Skrtel'a hakaret olur. Skrtel ister hava hakimiyeti olsun, ister sert oyunu olsun, bize cok sey katar. Yerini almasini biliyor. Sanki Mertesacker'a hayir derdiniz? Terry cok'mu hizli?

Yas konusuna takilmayin, bugun yari final oynayan City'nin arka dortlusunun ortalama yasina bakin. Otamendi haric hepsi 30unu gecmis futbolcular.

Çevrimdışı dkn_34

geçen sezon bilic Cenk ve Oğuzhanın hakkını yedi.geçen sene dembaba nın düştüğü dönemlerde Cenk oynasaydı şampiyon olabılırdık .

Çevrimdışı tangaz

BPL'den gelen oyuncu icin yasli demeye gerek yok. Dunyanin en yuksek tempolu, fizik seviyesi en ust duzeyde olan bir ligden bahsediyoruz. Nice 30lu BPL futbolculari bizim ligde fark yaratir, Rodellaga bunun en iyi ornegi.

Agger ornegi biraz talihsiz olmus. Aralik 2015'de Danimarka liginin en iyi futbolcusu secildiginde 18 oy'un 8si direkt olarak Agger'e verildi. Ligin en iyi stopperinden bahsediyorsunuz. Agger'in Brondby ve Liverpool'da yasadigi sakatliklar son donemde buyuk rol oynadi, yoksa vatandasi "Keya"dan cok daha ustun stopper.

Marcelo icin geldiginde kotu stopper dedim cunki PSV doneminden hatirliyorum. Skrtel ile kiyaslamak Skrtel'a hakaret olur. Skrtel ister hava hakimiyeti olsun, ister sert oyunu olsun, bize cok sey katar. Yerini almasini biliyor. Sanki Mertesacker'a hayir derdiniz? Terry cok'mu hizli?

Yas konusuna takilmayin, bugun yari final oynayan City'nin arka dortlusunun ortalama yasina bakin. Otamendi haric hepsi 30unu gecmis futbolcular.

yaş konusuna bende katılıyorum özlemle andığımız zago 34 yaşında gelmedi mi? cinconda harikalar yaratan kazma semihi bile adam zannettiren ujfalisi geldiğinde 34-35 di. bugün yazmıştım ben sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ricardo Carvalho(37) bile bizim savunma da fark yaratır IQ sewiyesinde sınıf atlatır die düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Kupa Finali GS maçından 3 gün sonraya geliyor.

Gs hayatta bize as kadro çıkarmaz o maçta.

Fener finale çıkarsa 10-11 günde 4 maç yapacak çokça yorulacak.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

A spor'da da skertel ve kamil glik ismi geçti boyko'nun da evertonla görüşüldüğü dedi bilmem ne kadar doğru.

Çevrimdışı Oktay

geçen sezon bilic Cenk ve Oğuzhanın hakkını yedi.geçen sene dembaba nın düştüğü dönemlerde Cenk oynasaydı şampiyon olabılırdık .
geçen sene fenerbahçe yenilgisinde biliçe yol verseydik yardımcı hocayla şampiyonduk...bliç hiç bi zaman bi takımı şampiyon yapamaz çünkü öyle bi kapasitesi yok

Çevrimdışı mylife1903

Dembayi satip ndoyeyi almaya calisan yonetim her zaman dort ayak ustune dusmez, boykoyu satip onuru alir.

Çevrimdışı f_madida

Dembayi satip ndoyeyi almaya calisan yonetim her zaman dort ayak ustune dusmez, boykoyu satip onuru alir.

onuru gs aliyor galiba muslerayi gonderiyorlar..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

A spor'da da skertel ve kamil glik ismi geçti boyko'nun da evertonla görüşüldüğü dedi bilmem ne kadar doğru.

boyko töre Q üçlüsünü 20 milyona çakıp gelecek para ile kamil+skrtel (bonservisle) caner+mandanda+arfa(free) alıp transferi kapatalım. bonservislerden artan 10 milyonlada maaşları öderiz  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

boyko sıradan bi kaleci extra hiç bi özelliği yok bence gönderilsin ..iyi bi kaleci bulurlarsa alsınlar yoksa tolgada ite kaka gidiyor..bizim taraftara kamşunun tavuğu kaz gözüktüğü için tolgayı sinek ikili yaptılar ..volkanında musleranında bir sürü  abul sabuk yediği  golleri var.. hele muslere bizden yediği 2 golde amatör kalecilerin yemiyeceği gol ama onun adı var o yüzden böyle goller yediğinde tepki görmez

Çevrimiçi Samet Demir

boyko sıradan bi kaleci extra hiç bi özelliği yok bence gönderilsin ..iyi bi kaleci bulurlarsa alsınlar yoksa tolgada ite kaka gidiyor..bizim taraftara kamşunun tavuğu kaz gözüktüğü için tolgayı sinek ikili yaptılar ..volkanında musleranında bir sürü  abul sabuk yediği  golleri var.. hele muslere bizden yediği 2 golde amatör kalecilerin yemiyeceği gol ama onun adı var o yüzden böyle goller yediğinde tepki görmez
Gecen sene ve bu sene avrupa da o golleri yiyen kaleci, gecen haftaki maç ta o golü yiyen kaleciyi istemiyorum ben. İte kakası yok bu işin.

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Oktay

Gecen sene ve bu sene avrupa da o golleri yiyen kaleci, gecen haftaki maç ta o golü yiyen kaleciyi istemiyorum ben. İte kakası yok bu işin.

balkonunuza camınıza bayrak asın..

galatasarayda muslera vardıda noldu avrupada gruptan zor çıktılar sanki iyi kalecin olunca avrupada final oynayacan

Çevrimdışı mylife1903

Tolga kotu bir kaleci degil ama taraftar guvenmiyor artik. Cok zorlamanin bir alemi yok. Iyi bir ikinci kaleci olur bence

Çevrimdışı tangaz

Tolga kotu bir kaleci degil ama taraftar guvenmiyor artik. Cok zorlamanin bir alemi yok. Iyi bir ikinci kaleci olur bence

bana ismail gidecek kamil+caner gelecek tolga da kalacak desinler hiç sesimi çıkarmam

Çevrimdışı kyiv

Gomez giderse bizi boşnak çocuğu EDIN DZEKO paklar.

Çevrimiçi Mehmet57

Orta sahaya istedigim Cheikh Ndoye ligde 9 gol 3 assist'i buldu ve bu adam on libero/merkez orta saha olarak oynuyor. Hemen hemen hepsi kafa ile atilmis goller. 1,92lik boyu ile bence gunumuz futbolunda hava hakimiyeti en iyi oyunculardan biri, ozellikle duran toplarda buyuk tehlike. Angers ile 1 senelik sozlesmesi kaliyor ve 30 yasina bastigi icin almasi kolay olacak.

Skrtel+Ndoye ile hava hakimiyeti cok iyi iki oyuncu almis oluruz ve bu ofans anlaminda bize katki verir. Ozellikle Skrtel bizim ligde bu konuda bir Lugano, Sivok etkisi yapar.

Zapata ismi cok gecsede ben sahsen gelmesinden yana degilim.

Çevrimdışı tangaz

hakemler açıklanmış bizim maçı serkan çınar fb.ninkini mete kalkavan yönetecekmiş

Çevrimdışı mylife1903

bana ismail gidecek kamil+caner gelecek tolga da kalacak desinler hiç sesimi çıkarmam
Abi aynen tolga ve serdar bana ismail ve pektemek kadar batmiyor. Ismail olmasa tolga ve alexis bu kadar elestirilmezdi gule oynaya sampiyonduk

Çevrimdışı kyiv

hakemler açıklanmış bizim maçı serkan çınar fb.ninkini mete kalkavan yönetecekmiş

Serkan Çınar bu sene bayağı maçımızı yönetti. 4 mü 5 mi olacak?

Çevrimdışı RQ7_351903

Derbide Hüseyin Göçek gelecek bakın görün.

Çevrimdışı yedic

Buyuk ihtimalle son maclarda Necip stoperde oynayacak, ne hallere dustuk saka gibi.  Kim oynasa su basimiza gelmez diyemiyorsun (Necip bu sene kasimpasa ve 2015 Fener macinda bariz gol yedirdi). Su sene bitsin artik ta, huzura erelim.