Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308699 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Kamil + Skrtel + Caneri aldiktan sonra kaleye Ahmet Şahini koysak o bile siritmaz abi o derece :icool:

olabilir ligin en tecrübeli eldiveni  :bandit: hem 250bin dolara oynar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyon olmuşuz da transferi düşünüyoruz :D
Valla ben hiç odaklanamıyorum o işlere henüz

Çevrimdışı Scout

Tolga İle Sözleşme İmzalamayıp Bursadan Harunu Alsak Nasıl Olur Birde Boykodan Gelecek Para İle Ospina Alınırsa  :evillol: Tadından Yenmez
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Laaaaaaaannn! Veloso'yu fenere yazmışlar :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

seninki tam üstü açık uyumuş ve rüya görmüş bir kadro  :D

benimkisi ise olabilirliği olan bir kadro...

skertel,kamil glik,caner.

Abi rüya olarak gördüğün fabio coentrao,debuchy,ospina mı :D

sana söylemediler mi ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ JK!  :)

Çevrimdışı Anıl1903

Tamam transfer düşünülsün ama lig bitmedi geçen haftalarda odaklanılması gereken yerlere odaklanmadık puan kayıpları yaşadık.Şampiyonluğumuz resmiyet kazansın rahat rahat konuşulur,haklısınız.

Çevrimdışı tangaz

skertel,kamil glik,caner.

Abi rüya olarak gördüğün fabio coentrao,debuchy,ospina mı :D

hepsinin bir arada olması  :D

ben zaten yazmıştım kamil ve canere razıyım skrtel de eklenince çılgınlık oluyor die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Tamam transfer düşünülsün ama lig bitmedi geçen haftalarda odaklanılması gereken yerlere odaklanmadık puan kayıpları yaşadık.Şampiyonluğumuz resmiyet kazansın rahat rahat konuşulur,haklısınız.

haftada 7 gün maç konuşulmazki, haftasonu konuşulur maç ertesi günü ya sewilir ya dövülür sonra hafta ortası transfer yapılır bu böyledir :)
hem hep demezmiydik avrupalılar lig bitmeden gelecek sezonun kadrosunu kuruyorlar biz transferin son günü hala adam arıyoruz die, bizimki de işte bu  :icool:

hepsinin bir arada olması  :D

ben zaten yazmıştım kamil ve canere razıyım skrtel de eklenince çılgınlık oluyor die...

İngiliz basınında yer alan haberde; Skrtel’in bu sezon az süre almasındaki nedenin Beşiktaş’a transfer olma ihtimalinin etkisinin olabileceği ve takımda kalması halinde önümüzdeki sezon Liverpool savunmasında  5. ya da 6. seçim olarak devam edebileceği belirtildi.

Slovak oyuncu, bu sezon Liverpool formasıyla toplam 24 karşılaşmaya çıkarken 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

:)

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi forumun istatistiklerine baksin cuma cumartesi pazar pazartesi, mario gomez sosa ozzy quaresma kalan gunler ismail mustafa pektemek serdar.

Konu disi yapiyoruz yazilsin diye.

Herkes yazsin, arada bir fikir cikar gelecegimizi kurtaririz

Çevrimdışı Anıl1903

@tangaz Abi haklısın profesyonel olarak transfer çalışmalarının  daha önce yapılması gerekiyor.Malum bu haftalarda stresliyiz mazur gör  :)
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 12:32:06 Anıl1903 ]

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Abi haklısın profesyonel olmak bu çalışmaların daha önce yapılmasını gerektiriyor.Malum bu haftalarda stresliyiz mazur gör  :)

rica ederim @Anıl1903 kardeşim  :) şampiyon olacağız, stres iyidir bu arada. bununla ilgili yazılmış kitap bile var. mesele stresi doğru yönetebilmekte. doğru yönetilen stres kişiyi azimli kılar ve işine odaklanmasını sağlar  :ok:

Çevrimdışı Erdemm

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66337/
https://twitter.com/CenkTosun_

iki gündür fena kapaklar var sosyal medyada.. Cenk de boş durmamış..  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66337/
https://twitter.com/CenkTosun_

iki gündür fena kapaklar var sosyal medyada.. Cenk de boş durmamış..  :lol:
Yetmez ama EVET, muhalif gazeteyi ilk firsatta hadim etmek kolaydir, ayni hareketi bakalim ahaber, ligtv, trtspora yapabiliyor musunuz?
fanatik gecen gun gomezi fbye transfer ediyordu, oguzhanin sozlesmesinde sertbest kalir maddesi vardi

cok gec kalinmis bir karar. bir karar olarak kalmasin kararlar zinciri olarak devam etsin.

omer guvenci ekleyin buraya, cins cins sorular sormasin. Besiktasli gecinip, besiktastan gecinenlerden biktim.

Çevrimdışı tangaz

Yetmez ama EVET, muhalif gazeteyi ilk firsatta hadim etmek kolaydir, ayni hareketi bakalim ahaber, ligtv, trtspora yapabiliyor musunuz?
fanatik gecen gun gomezi fbye transfer ediyordu, oguzhanin sozlesmesinde sertbest kalir maddesi vardi

cok gec kalinmis bir karar. bir karar olarak kalmasin kararlar zinciri olarak devam etsin.

omer guvenci ekleyin buraya, cins cins sorular sormasin. Besiktasli gecinip, besiktastan gecinenlerden biktim.

ömer güvenç ortalık malıdır azize yalakasıdır...

Çevrimdışı tangaz

İngiliz basınında yer alan haberde; Skrtel’in bu sezon az süre almasındaki nedenin Beşiktaş’a transfer olma ihtimalinin etkisinin olabileceği ve takımda kalması halinde önümüzdeki sezon Liverpool savunmasında  5. ya da 6. seçim olarak devam edebileceği belirtildi.

Slovak oyuncu, bu sezon Liverpool formasıyla toplam 24 karşılaşmaya çıkarken 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ben bu transfere oldu gözüyle bakıyorum 2-2,5 milyon bedelle :)

Çevrimdışı tangaz

skrtel-çağlar ikilisi olursa da şaşırmam. bu birazda skrtelin kişiliğinde gizli. liderlik ve patronluk yaparsa cinconun ujfalusi döneminde kazma semihden aldığı performansın üzerine ble çıkabilir bu çocuk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ishock: :ishock: :ishock:

Gel artik be vefasiz be vicdansiz aramazdik Acil olmasa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Skrtel in Resmi sosyal medya hesabi var mi ??

Varsa yardirmak lazim :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Bence Skrtel bizim işimize yaramaz ama neyse linç yemeyelim şimdi şampiyonluğa giderken :D

Bence Skrtel bizim işimize yaramaz ama neyse linç yemeyelim şimdi şampiyonluğa giderken :D
:vur :vur :o_o: :o_o:

Çevrimdışı tangaz

linç etmeyiz ama ufaktan süründürebiliriz  :D
bu arada sahi neye istinaden böyle düşünüyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

ömer güvenç ortalık malıdır azize yalakasıdır...
televizyoncu adam, konusmayi bilmiyor, dili donmuyor, turkcesi benimkinden bozuk. tamam teknik bir elemandir, atarsin canli yayin arabasina, cikartmazsin milletin icine. bu herif roportaj yapan adam. bak acun besiktas muhabiriydi, nerelere geldi bu omer guvencin killari kadayif oldu ayni yerde sayiyor bir adim ilerleme yok. ayni ismail

nefret ediyorum bu insan tipinden, rekabet olmadigi icin kendilerini gelistirmiyorlar.

milosevic mi istiyon anıl :D