Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306398 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

şuan saat kaç orda sevgili dostum @mylife1903
Abi @Hasan Tahsin ictirdi bana birayi uyumam ben simdi, saatlerden ikibucuk.
Aslindan iccen sarabi, alcan arabi ama neyse iste

Çevrimdışı tangaz

Ya ben okuz bildigin okuz anlamadim bu ninca tospa isini kim ula bu

sİköööörtıl dostum :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Bu yil Sampiyon olacagiz, olmamiz lazim. Sampiyonlugu kaybetmek te mumkun. Kaybedersek sirkulasyon olabilir mi kadroda?
Kadro mu

Yonetim kadrosu
Teknik kadro
Yapi denetimi kadrosu

Butun kadrolar gider

Bir tek gercek besiktasli emekci sureyya abimiz kalir

Çevrimdışı tangaz

Abi @Hasan Tahsin ictirdi bana birayi uyumam ben simdi, saatlerden ikibucuk.
Aslindan iccen sarabi, alcan arabi ama neyse iste

@Necmi abiyi bekliyorsun farkındayım  :D

onun daha 2 saati var minimum bu gidişle bugünde sabahlayacaksın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sİköööörtıl dostum :)

Ya simdi muhalefet yapmak gibi olmasin ama o adam bizde olmaz, dediydi dersiniz.

Ismi gicik bikere
Hakemler hemen kart gosterir buna. Rtuk bunun sirtina cicek falan taktirtir, allah korusun gol falan atarsa stata anons sonrasi bagirinca cirkin ve kotu tezahurattan sahayi kapatirlar.

Simdi amokachi, gotz, gotse falan olsa olumlu bizim hakemler cok "mutlu" olduklari icin sempatiyle bakarlar

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abiyi bekliyorsun farkındayım  :D

onun daha 2 saati var minimum bu gidişle bugünde sabahlayacaksın
@Necmi abi kanatlanmis vodafone arena uzerinde ucuyormus suan, fbli calisanlari yakaliyormus, kani sarilaci mi test ediyormus.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skrtel abi biz ona skortil diyoruz ya o bakimdan :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Kadro mu

Yonetim kadrosu
Teknik kadro
Yapi denetimi kadrosu

Butun kadrolar gider

Bir tek gercek besiktasli emekci sureyya abimiz kalir

Abi sen biraz Beşiktaş'a uzak kalmışsın :D Şampiyon olamicaz ve yönetim gidicek ? :evillol:

çok iste ama :D yeni stoperimiz belli oldu beyler
Gecen sezondan beri istiyorum zaten :busted_cop:

Merak etmeyin Skrtel KRONIK SAKAT Ama yinede almaga calisagiz :bandit:

aman abicim SSCB kökenli birini isteme uyumları zor oluyor...
Merak etme abi o bizim taraftari bi görsün Hayvan gibi saldirir saga sola tam bizim taraftarin istedigi profile sahip hirs , Ruh , sertlik hepsi var adamda

Zagonun tahtini sallayabilir rakip forvetlerin ayagi titrer onun karşısında :busted_cop:

:bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı RevivaL

Beşiktaş'lı çocuklar liseye gidecek daha düzgün kaleci göremediler kalelerinde

Çevrimiçi Mehmet57

Atletico-Bayern macina bakin. Fark cok net ortada. Atletico cok daha sert takim. Oyunda gerektigi yerde sertlik dozunu yukseltiyorlar. Faul yapiyorlar, almasi mecburi olan kartlari aliyorlar. Ve bu futbolun guzelliginden uzak, romantik gorunmesede oyunu bu sekilde durdurmak faydali. Bunu su macta Bayern'de yapabilen birtek Alonso var.

Bu yuzden 1 senedir on libero alinmali diyorum. Sert, guclu bir on libero + yaninda Atiba tamamlayici bir tandem olur ve defansif yonden cok ama cok ilerleriz.

Çevrimdışı mylife1903

Skrtel abi biz ona skortil diyoruz ya o bakimdan :biggrinking:
Abi yapmayin su fbliler gibi ya bu adamin adi sikertel'dir.

Bunu fbli basin yapar. Masa basinda fb haberi yazmak icin sezon oncesi gider supersonic roportajlar yaparlar. Kjaer, nasil okunur. Kayer, diye oku gec gerzek. Keya keya keya disari atti, keya taca atti, keya riske girmedi, keya korner

Neden ben danimarka koylusu aksaniyla keya diyeyim yaaa

Aynisi kuyt ta yaptilar koyt ne lan salak herif. Kuyt de gec illa hollanda ciftcisi gibi koyt diyecez

Sivok ile holosko ise gariban besiktaslilar. Sivok diye bir soyadi yok cek cumhuriyetinde. Herifin soyadi shivok. Holosko da ayni gerip. Kim lan bu holosko demistir alisana kadar, herifin soyadi holoshko

Sikertel iyidir iyi

Çevrimdışı atalay

O golün hikayesi var. Andrés ve Pablo üzerinden... The Two Escobar. İzlemelisin. @nusretaslanturk 

Çevrimdışı mylife1903

:bandit: :busted_cop:
Bu bildigin elinden, kolundsn kilic milic bir suru tehlikeli malzeme cikartan T1000 model bisi. Bunun bacagi falan da uzuyordur kayarken.

Çevrimdışı Gordon Baba

Biraz ütopik gelebilir ama, Pepe'nin yaş ilerliyor ve -muhtemelen- 2017'de Madrid'ten ayrılır. Ramos'tan sonra, benim iki numaramdır bu çocuk. Yine de savunma bölgesine 30 üzeri futbolcu almak doğru değil. Günümüzde, üst düzey takımlar, tandemi uzun vadeli tasarlıyor. Savunma ikilisi, birbiriyle telepati kuracak uyumlulukta olmalı.

Bunu fbli basin yapar. Masa basinda fb haberi yazmak icin sezon oncesi gider supersonic roportajlar yaparlar. Kjaer, nasil okunur. Kayer, diye oku gec gerzek. Keya keya keya disari atti, keya taca atti, keya riske girmedi, keya korner

Aynisi kuyt ta yaptilar koyt ne lan salak herif. Kuyt de gec illa hollanda ciftcisi gibi koyt diyecez

Sivok ile holosko ise gariban besiktaslilar. Sivok diye bir soyadi yok cek cumhuriyetinde. Herifin soyadi shivok. Holosko da ayni gerip. Kim lan bu holosko demistir alisana kadar, herifin soyadi holoshko

Sikertel iyidir iyi
Yine anlamadin abi

Skortil POKEMON

isim benzerligi yani Yoksa zaten okunusu Skertel adamin biz ona pokemon ismi ile hitap ediyoruz Ironi yani

Bu bildigin elinden, kolundsn kilic milic bir suru tehlikeli malzeme cikartan T1000 model bisi. Bunun bacagi falan da uzuyordur kayarken.
Havadan , Yerden , Ucani kacani affetmez abi

Çevrimdışı Zafer55

Sikertel iyidir iyi

Aynen bende uyuz oluyorum o duruma..bizde de bi ara kaleci vardı danimarkalı peter kjaer..kayer aşağı kayer yukarı..fenerdeki keya oldu.Hatta geçen bi kanalda simon mu demeliyiz saymın mı demeliyizi tartıştılar.

Çevrimdışı nusretaslanturk

ntvspor yayınlamıştı bi ara sanırım @atalay izledim eğer o ise

Çevrimdışı nusretaslanturk

! No longer available @mylife1903

ben pikaçuyum diye balkondan atlayan bir bebenin yüzünden yayından kaldırılan, çocukluğumuzun en çok izlenen çizgi filmiydi abi :)   20 yaşından sonra yayınlanmayan bölümlerini izlemişliğim vardır :)
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 23:11:00 nusretaslanturk ]