@kyiv kardeşim hele 15 sene üzerine 1982 şampiyonluğu inanılmazdı. Çarşı içinde yarım metrede bir devasa bayraklar asılıydı. 70 - 80 üzeri nenelerimiz Beşiktaş semtinden geçen tüm arabalara Beşiktaş bayrağını öptürmeden geçiş izni vermiyordu. İnanın bunlar tamamen gerçektir. Tıpkı kendi genç nüfus kağıdı yaşlı nenemizin " ölmeden önce vodafone arenayı göreyim " diyerek sedyeyle stadımıza gelmesi gibi. Bu tip örnekleri sarışınlarda ya da başka takımlarda göremezsiniz. Ne mutlu Türküm ve Beşiktaş'lıyım diyene
@Hasan Tahsin abim hergun goruyorum forumda butun basliklarda yazilanlari okuyorsun ama daha cok katilmani bekliyorum. Bugun
@tangaz da kayip bir ara girdi yazdi yazdi kacti.
@Necmi abi birazdan uyanir herhalde su an tabutta rovosata yapiyordur, vampir bence o, bulusmaya falan gidersen boynuna sarimsak as abi, adam hic uyumuyor.
En dogru kelimler gecenlerde ben de yazmistim, benim icin once besiktas, once turkum sonra besiktasliyim, diye yazik insanlara baska takimi tutuyorlar uzuluyorum.
Su ulkede besiktas ve besiktaslilar disinda hersey degismis, eski olan bi biz kaldik, galiba bi de gavur izmir kalmis biraktigim gibi, macin oykusunu seyrettim gavur izmirin polisi bile gavur polisi gibi, taraftar mesale yakiyor, taskinlik yapiyor adamlar seyrediyor, siksana kardesim biber gazini, vursana copunu