Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304874 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet senin için gidip Ospina'yı alıp geleceğim :D Yoksa mutlu olmayacaksın sen :D
inşallah abi çoğu beşiktaşlıyı tatmin eder  :) kanlarımız uyuşur ospinayla  :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çıplak gözle izlediğim en iyi kalecimizdi diyebilirim. Özellikle ceza alanı içerisinde karşı karşıya kaldığında topa atlamışsa ellerini hayatta yerden kaldırmazdı hatırlarsan böyle çok sayıda pozisyonda penaltı imkanı vermedi. Mrmiç ve Cordoba harici iyi kaleci gördüğümü pek hatırlamıyorum :D
çok kısa bir süre Asper oynamıştı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çok kısa bir süre Asper oynamıştı
Pancu vardı, çok iyi kaleciydi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çıplak gözle izlediğim en iyi kalecimizdi diyebilirim. Özellikle ceza alanı içerisinde karşı karşıya kaldığında topa atlamışsa ellerini hayatta yerden kaldırmazdı hatırlarsan böyle çok sayıda pozisyonda penaltı imkanı vermedi. Mrmiç ve Cordoba harici iyi kaleci gördüğümü pek hatırlamıyorum :D

bence Bako iyi kaleciydi. Engin İpekoğlu'da bizde başarılı olmuştu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

bence Bako iyi kaleciydi. Engin İpekoğlu'da bizde başarılı olmuştu.

Bako'da fena değildi doğrudur. Ama yerden enteresan goller yiyiyordu. Efsane takımın kalecisi olması da avantajıydı onun. Ben yine de Mrmiç ve Cordoba'yı başka severim. Yalnız farkındaysan Tangaz bayağıdır iyi kalecimiz olmuyor. Andığımız isimlere bir bakar mısın :D

Çevrimdışı Deadam

Bako'da fena değildi doğrudur. Ama yerden enteresan goller yiyiyordu. Efsane takımın kalecisi olması da avantajıydı onun. Ben yine de Mrmiç ve Cordoba'yı başka severim. Yalnız farkındaysan Tangaz bayağıdır iyi kalecimiz oluyor. Andığımız isimlere bir bakar mısın :D

Şu Göteborg maçında 2 küsür boyuyla üstten aşırtma gol yiyen kaleci, aumann vardı şapkalı :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı nusretaslanturk

Orta saha'dan kafa golü yiyen kalecimiz bile oldu be .)

Çevrimdışı tangaz

Bako'da fena değildi doğrudur. Ama yerden enteresan goller yiyiyordu. Efsane takımın kalecisi olması da avantajıydı onun. Ben yine de Mrmiç ve Cordoba'yı başka severim. Yalnız farkındaysan Tangaz bayağıdır iyi kalecimiz olmuyor. Andığımız isimlere bir bakar mısın :D

son iyi kalecimiz Cordoba, düşün aradan çift haneli yıl geçmiş. çok kötü yönetildik gerçekten. atan ve tutanı iyi olan şampiyon olur bu basit denklemden bile yola çıkılmamış yıllardır. mesela cincon, mondragon sonrası bi kale sıkıntısı yaşadı onun haricinde hiç kaleci sıkıntısı olmadı neredeyse simoviçten bu yana. 35 senede kötü kaleciyle oynadıkları yıl 5-6 sezon vardır. bakma hayrettin bile çoğu kaleciden iyiydi fb maçları adamın psikolojisini bozduda saçmaladı yoksa cinconu çok kurtardığı maç hatırlarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kalmaz abi zaten 1 milyon € para verip almıştık :)

Alexis,Milosevic,Franco,tosic yolcu :) Birtek Rhodolfo kalır stoper'de marcelo'yu beğenirse şenol hoca onu alırız 2 tane daha stoper alırız sonra yok marcelo'yu da beğenmezse 3 tane alırız bence zapata daha iyi olur hem beleş Rhodolfo,Zapata 2 tane daha iyi stoper :)
€ ya degil $ a aldik :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onur iyi bir kalece kötü sezon geçirmiş olması onu kötü kaleci yapmaz.
tabiki başka bir kalecide tercih yapmaları iyi olur ama boyko yerine onur olacaksa
ben onuru tercih ederim şahsen.

:o_o: :o_o: :nerd: :nerd:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartalizm06

bu arada 1994 dünya kupasında Andres Escobar'ın kendi kalesine attığı golde, kaleci bizim Cordoba değil mi ?

Aynen o vahim olayda kalede Cordoba vardı. Romanya-Kolombiya maçında Hagi'de güzel bir gol atmıştı Cordoba'ya.

Hatırladığımız son iyi kaleciydi Cordoba şampiyon olduğumuz sene karşı karşıya terse yatmasına rağmen ayaklarıyla çıkardığı bir top vardı hangi maç bilmiyorum ama kurtarışı hâlâ aklımda.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı mylife1903

Sener diye bir kalecimiz vardi, boylu poslu bir adamdi nasil unuttunuz?

Bako iyiydi ya beko reklamiyla beraber iyi ikiliydi.

Mrmic super kaleciydi neden gonderdik hala cozebilmis degilim.
Mrmici ben su pozisyonla hatirlayacagim hep, buradaki cogu arkadasin yasi yetmez hatirlamaya ama videosu var buyrun, izleyin ve aglayin.

Cordoba ise benim izledigim en iyi kaleciydi. Biraz simariklik yapardi ama sag ayak sol ayak 50-60m top atardi. Kurtarislarini falan saymiyorum ama birebirlerde cok sakin kalir cart adamin ayagindan alirdi topu.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı onder23

eldekilerden iyiydi mcgregor
McGregor un en büyük dezavantajı ada dan gelmesiydi. Özellikle korner lerde ingiliz defans oyuncuları kaleciye bırakmaz genelde topları alirlardi o yüzden kaleciler pek cikmazdi mc aynısını bizden de bekledi hiç yan topa çıkmadı. Mc yenilecek golleri yerdi o kadar. Eldekilerden iyidir o ayri

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartalizm06

Bir de Asper vardı Nihat'a karşılık Sociedad'dan kiralık gelmişti. 5-0'lik Trabzon deplasmanında güzel oynamıştı.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı 38life

Sener diye bir kalecimiz vardi, boylu poslu bir adamdi nasil unuttunuz?

Bako iyiydi ya beko reklamiyla beraber iyi ikiliydi.

Mrmic super kaleciydi neden gonderdik hala cozebilmis degilim.
Mrmici ben su pozisyonla hatirlayacagim hep, buradaki cogu arkadasin yasi yetmez hatirlamaya ama videosu var buyrun, izleyin ve aglayin.

Cordoba ise benim izledigim en iyi kaleciydi. Biraz simariklik yapardi ama sag ayak sol ayak 50-60m top atardi. Kurtarislarini falan saymiyorum ama birebirlerde cok sakin kalir cart adamin ayagindan alirdi topu.

Hakem o son virajı nasıl almış, hayran kaldım. Param olunca böylesine binmek isterim.

Çevrimiçi Mehmet57

Erhan Guven ne kotu futbolcuydu be. Saclarini uzatip band takan herkes kendini futbolcu saniyordu.

Edu vardi birde. Stoke'a attigi gol disinda trajikomik bir futbolcuydu.

Çevrimdışı mylife1903

Erhan Guven ne kotu futbolcuydu be. Saclarini uzatip band takan herkes kendini futbolcu saniyordu.

Edu vardi birde. Stoke'a attigi gol disinda trajikomik bir futbolcuydu.
Burun banti vardi yahu takoz recep takinca iyi reklam oluyordu firmaya

Çevrimdışı kyiv

Mrmiç ve Zafer Öğeri tek geçerim kalede.Hele Zaferin hollandadaki ajax maçındaki kurtarışları muhteşemdi. Mor forma giydiğimiz maç.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mrmiç ve Zafer Öğeri tek geçerim kalede.Hele Zaferin hollandadaki ajax maçındaki kurtarışları muhteşemdi. Mor forma giydiğimiz maç.
Zafer şampiyon olduğumuz trabzon deplasman maçında çok iyi oynamıştı. Maç başında Gökhan Keskin ile gol bulmuştuk.Maçın sonlarına doğru elektrikler kesilmişti ve pilli radyodan dinlemiştik maçı. Spiker trabzonlu futbolcu vurdu gooooolll yo hayır hayır Zafer çıkardı topu derken ben fenalaşıyordum. Arkadaşlarım beni dışarı çıkardı O ruh haliyle yollarda gezerken Beşiktaş'ımız bayraklı arabaların yollarda olduğunu görünce ne kadar havalara zıpladığımı anlatamam. O arabalardaki gönüldaşlarımızı öpmek için ne kadar çok ezilme tehlikesi geçirdiğimi hatırlamam bile ömre bedel. Beşiktaş'lılık bir yaşam tarzı , bambaşka bir şey. İyi ki Beşiktaş'lıyım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Bizim bilet fiyatlarının çok olduğu konuşuluyordu ama FB-Antep maçında kale arkaları 105 lira. O stadda bile 100 liranın üstündeyse bizim de normal :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kaan Ayhani nasil buluyorsunuz?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Zafer şampiyon olduğumuz trabzon deplasman maçında çok iyi oynamıştı. Maç başında Gökhan Keskin ile gol bulmuştuk.Maçın sonlarına doğru elektrikler kesilmişti ve pilli radyodan dinlemiştik maçı. Spiker trabzonlu futbolcu vurdu gooooolll yo hayır hayır Zafer çıkardı topu derken ben fenalaşıyordum. Arkadaşlarım beni dışarı çıkardı O ruh haliyle yollarda gezerken Beşiktaş'ımız bayraklı arabaların yollarda olduğunu görünce ne kadar havalara zıpladığımı anlatamam. O arabalardaki gönüldaşlarımızı öpmek için ne kadar çok ezilme tehlikesi geçirdiğimi hatırlamam bile ömre bedel. Beşiktaş'lılık bir yaşam tarzı , bambaşka bir şey. İyi ki Beşiktaş'lıyım

İnşallah bu mayısta da benzer sevinçleri yaşayacağız Hasan abi...Özledik vallahi konvoylarda Beşiktaş için sevinmeyi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@tangaz  ve @mylife1903  yarasın  :drunkard: . İlk Osmanlıspor - Gençlerbirliği ve Sibiryaspor maçlarında sırf sizleri görmek için oralarda olacağım. Mylife1903 ün dediği gibi " olacağım YAHU "   :D
Tek Büyük Beşiktaş