Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

1903 tribününden bir arkadaş vardı .Kimdi o bilen var mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Boyko nun menejeri Everton ilgisini doğrulayarak Boyko 2.kaleci olduğu için rahatsız ayrılabilir demiş

Çevrimdışı Ensar

kapali üst tribün bilet almak isteyen var mı
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 16:50:30 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartalizm06

Boyko nun menejeri Everton ilgisini doğrulayarak Boyko 2.kaleci olduğu için rahatsız ayrılabilir demiş

Haber doğru mu acaba? Eğer bu kadar çabuk pes edecekse gitmesi daha hayırlı olur. Tolga'yı bile kesemiyorsa Günay'ın kulübede olması daha doğru.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı ahmetx

Everton 1.kaleci olarak mı alacakmış.Goodison parka geçmiş olsun o zaman  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Tolga

Boyko'ya teklif varsa kabul edilmeli ama ayrılacağını sanmıyorum.

Olur da Boyko giderse direk Mandanda'yı almalıyız.(Sözleşmesi bitiyor sezon sonu)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko'ya teklif varsa kabul edilmeli ama ayrılacağını sanmıyorum.

Olur da Boyko giderse direk Mandanda'yı almalıyız.(Sözleşmesi bitiyor sezon sonu)

Adler buyurmaz mıydınız? :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Adler buyurmaz mıydınız? :upto:
Adler ya da Ospina'dan biri olsa güzel olur da ikisi de bonservisli oyuncular olduğu için kulüpleriyle oturup anlaşana kadar sezon başlar :D

Mandanda'nın bonservisi elinde olacağı için en azından sadece kendisini ikna etmemiz gerekecek :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

SHABLIY: "Boyko Beşiktaş'ta yeteri kadar süre alamadı ve bu durumdan rahatsız. Evet Beşiktaş şampiyon olabilir ancak Boyko 2. kaleci olmaz."

SHABLIY: "Everton'ın Boyko'yla ilgilendiği yönündeki haberler söylenti değil, gerçek. Beşiktaş'taki durumunu gözden geçirip, düşüneceğiz."

Çevrimdışı Deadam

Mcgregor boştaysa alalım ben doyamadım ona  :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Tolga

Ben de Myhre'ye doyamamıştım tekrardan onu çağıralım :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

eldekilerden iyiydi mcgregor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de Myhre'ye doyamamıştım tekrardan onu çağıralım :D
ramazan özcan mıydı zincir takıyordu o gelsin  :evillol: :evillol:

ben murat şahin'i özledim :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bu arada 1994 dünya kupasında Andres Escobar'ın kendi kalesine attığı golde, kaleci bizim Cordoba değil mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben murat şahin'i özledim :evillol:
o da az canımızı yakmadı kaleci sıkıntısı çekmediğimiz oldu mu cordoba dışında son 15 senede adam gibi kaleci hatırlamıyorum  :D
:D
shorunmu aklıma geldi adam gol yedikçe gülüyordu  :D :D

Çevrimdışı tangaz

Mrmiçi hatırlar mısınız iyi ve karakterli bir kaleciydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kuntz

Mehmet senin için gidip Ospina'yı alıp geleceğim :D Yoksa mutlu olmayacaksın sen :D

Çevrimdışı Deadam

Yaw bizim yaş gelmiş geçmiş neler görmüş bu gözler :D

İyi dayanmış ama herşeye rağmen :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

80lerde yugoslav modası varken Jurkoviç die bir kalecimiz vardı pek iz bıraktığı söylenemez ama bir fb maçında ilyas tüfekçinin penaltısını sağlam bir plonjonla çıkarmışlığı vardı tam fotoğraflık bir plonjondu.

Çevrimdışı Kuntz

Mrmiçi hatırlar mısınız iyi ve karakterli bir kaleciydi.

Çıplak gözle izlediğim en iyi kalecimizdi diyebilirim. Özellikle ceza alanı içerisinde karşı karşıya kaldığında topa atlamışsa ellerini hayatta yerden kaldırmazdı hatırlarsan böyle çok sayıda pozisyonda penaltı imkanı vermedi. Mrmiç ve Cordoba harici iyi kaleci gördüğümü pek hatırlamıyorum :D