Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaşın geçmiş dönemlerindeki savunma oyuncularına baktığınızda şampiyonlukların neden kaçtığını anlarsınız .

Bir çin atasözü :)
Toraman, Gökhan Zan, Ferrari, Ekrem Dağ, Sidnei, İbrahim Kaş, Erhan Güven.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olayin buyumemesini olcayin adamligi saglamis.helal olsun
Şenol Hoca'nın Tolgay ile bazı sorunları olduğunu içerideki bazı kişilerden duydum. Umarım doğru değildir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Toraman, Gökhan Zan, Ferrari, Ekrem Dağ, Sidnei, İbrahim Kaş, Erhan Güven.
şindenfeld falanda vardı :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam oradan Avusturya milli takımına kadar yükseldi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Artık işte mucizelere inanmak lazım :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ozan E.

Hırvatistan'dı galiba.Gözlerinde problem olduğu için oyundan çıkmıştı

Çevrimdışı mylife1903

Isin komik tarafi kor diye gonderdigimiz bu adam en duZgun transferimizmis.
Bizden gidenler bir daha hic oynayamazken bu adam baya baya iyi oynamaya basladi. Milli falan oldu. Acaba bizim gosterdigimiz doktor mu kordu?
Lucescu sonrasi bir messi parasi harcamisiZdir savunmaya, manyaklik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olayin buyumemesini olcayin adamligi saglamis.helal olsun
olcay her zaman bu takımda olmalı bu çok net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hırvatistan abi bilic stoperde oynatıyordu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hırvatistan abi bilic stoperde oynatıyordu :evillol: :evillol:
Doğru şimdi hatırladım ama adamda tam bir Avusturya'lı soy ismi var  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kuzey

Beşiktaşın geçmiş dönemlerindeki savunma oyuncularına baktığınızda şampiyonlukların neden kaçtığını anlarsınız .

Bir çin atasözü :)

kale oscar cordoba,zago,ronaldo,ali eren,tolga doğantez önlerinde federico giunti  serdar bilgili zamanı oturup rahat rahat maç izlediğim zamanlar kasmadan
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 15:29:52 kuzey ]

Çevrimdışı mylife1903

Olcay bu takimin kalbidir, biraz yetenek fakirinama futbolunda eniui nilen oyuncularimiZdan biridir bence.
Iste altyapisi iyi olan iyi  terbiye edilmis bir cocuk gayet yeterli oynuyor. Turk futbolcular olcayi ornek alsin. Herkes maradona olamaz ama cok calisip kendinizi gelistirirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz

Ulan gerizekali amerikali kisisel gelisimciler gibi konustum.

Çevrimdışı RQ7_351903

Olcay'a helal olsun be evli barklı adam karşılık verse kimse neden diye soramaz ama sakin kalmış.

Tolgay'da ayıp etmiş ilk önce yapıyor ondan sonra birde sert giriyor neyse büyütmeye gerek yok, HIRS  :iblush:

Çevrimdışı yigitcan1903

Şenol Hoca'nın Tolgay ile bazı sorunları olduğunu içerideki bazı kişilerden duydum. Umarım doğru değildir..
O içerdekiler basın işte
Hep içerdeler sorun o
Kol kırılıp yen içinde kalmıyor 

Çevrimdışı ahmetx

Toraman Besiktas formasi giymis en kotu stopperdir. Buna ben pozitif yonden bakamiyorum.

Aybaba donemindeydi yanilmiyorsam. Antep macinda, Inonu'de dakika 85 galiba, Kouemaha girdi oyuna. Dedim bu kesin gol atar, Toraman ve Ersan bunu tutamaz. Ve attiydi. Ben hayatimda bukadar gucsuz, oyun zekasi bukadar dusuk bir stopper gormedim.
Diatta gibisini görmedi bu gözler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

her takımda yılda en az 10 defa yaşanan klasik idman gerilimini konu Beşiktaş ve şampiyonluğumuzu engelleme çabaları olunca basın abartarak yazıyor çiziyor işte. bu arada olcayın kalan 4 maçta 3 gol atacağını düşünüyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı OrhanAker

Allahtan olcaya denk geldi böyle bir hareket.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allahtan olcaya denk geldi böyle bir hareket.

Quaresma'ya yapsa ortalık fenaydı valla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Quaresma'ya yapsa ortalık fenaydı valla.
Düşüncesi bile kötü aman aman..

Çevrimdışı atalay

Antrenmanlarda olur böyle şeyler. Olcay, sıcağında ve sonrasında erdemli davranmış. 

Çevrimdışı ahmetx

Olcay tam bir takım oyuncusu .Ersan da öyleydi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

boşuna Olcay bu takımın çimentosudur denmiyor  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona