Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Defans hattımızdaki adamlar atsan atılmaz satsan satılmaz adamlar, çok büyük transfer yanlışlıkları yapıldı son 3 yılda defans hattında.  Çokda ceremesini çektik sadece maaş ve transfer bütçesi olarak düşünmeyin , sadece TSL de 1 galibiyet 1.2 milyon tl  kaç maç kaçırdık acaba sırf defans hattı yüzünden ve bu ne kadar para eder ?  Uefa dan eleniyorsunuz ve 1 sonraki maçın 50.000 kişi Olimpiyat hasılatından kapıdaki 3 tır satışından oluyorsunuz.

2 sene önce CL ye 2. olup direk gidecekken Danny kramponlarını alıp geldi, o kramponlarla GS maçında ( ben kasıtlı olduğuna inanıyorum ) yaptırdı penaltıyı ipimizi çekti , sadece burada 10. euro üzeri kaybımız var .

Çok büyük hatalr yapıldı çok, defans hattında 3 yılda 0 başarı var bana göre.    Rhodolfo yuda %100 başarı olarak adledemem.
Bu rhodolfoyi ben de anlamadim hala et mi balik mi?
Kayarak guzel mudahele ediyor ama hani boyle cok buyuk katkisini da gormedim. Belki iyi futbolcu yoklugunda belli eder kendini, diye dusunebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayarak guzel mudahele ediyor ama hani boyle cok buyuk katkisini da gormedim. Belki iyi futbolcu yoklugunda belli eder kendini, diye dusunebiliriz.
savunmanın beyniydi bence oynarken çok beğenmezdim ama oynamayıca değerini anladım

Çevrimdışı tangaz

et de değil balık da değil. inorganik tavuk. bakma şuanki adamlar çok kötü de aranıyor yoksa çok matah biri değil bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

rhodolfo gitti savunma bitti ersan'la alakası yok bizim elimiz ayağımız rhodolfo imiş.

Çevrimdışı worns

Onur zu Galatasaray

Muslera-Onur değişikliği Gs'nin tek iyi kalan yerine de güç kaybettirir, umarım olur.

Onur zaman zaman yüksek performanslar gösteren bir kaleci ama çok istikrarsız. Tolga'nın da Ts'de çok iyi dönemleri olmuştu bizde de formda olduğu zamanlar oldu. Bu kalecilerin sorunu, Avrupa çapında iyi bir kaleci olabilecek mental özelliklerden yoksun olmaları. İyi kaleci olmak yetenek, fizik kadar kararlılık, soğukkanlılık, oyun okuma gibi özellikler gerektiriyor. Boyko da da bu anlamda sorunlar var ve bu nedenle orta seviyenin zaman zaman parlayan kalecisi olarak kalacağını düşünüyorum.

Biz bu anlamda seviye atlamak istiyorsak ilgilenmemiz gereken kaleciler Adler, Zieler falandır. Hakikaten Zieler'in takımı da küme düştü. Neden olmasın?

Çevrimdışı mylife1903

et de değil balık da değil. inorganik tavuk. bakma şuanki adamlar çok kötü de aranıyor yoksa çok matah biri değil bence...
Hormonlu diyorsun yani
Sisirilmis olabilir, bence de biraz keci ve celebi olayi yasaniyor.

Geri donusu sikinti olacak cok umutlanmamak lazim bence

Çevrimdışı Necmi

Ersan'dan gelen parayı kullanabiliyoruz diye biliyorum.

Sonuçta oyuncu satıcaz töre,sosa,quaresma filan.

Ayrıca bonservissiz oyuncuları alabiliyoruz diye biliyorum yani oyuncu satmadan.

Caner,Zapata'yı alabiliyoruz mesala ben mi yanılıyorum ?

Ayrıca defansımız kalemiz tecrübeli olsun abi gerek yok orayı sürekli alıp satmaya gelişmeye açık milosevic'i aldık gördük.

Bu defansı bekleri kaleyi sürekli oynamaya gerek yok 2 sene aynı üst üste devam eden stoperimiz yok sürekli defans değişiyor.Yaşlı olsun satmıyalım farketmez şöyle 3-4 sene gitsin.
Ben o lafı paraya kıysınlar alsınlar lafına söyledim kardeşim. Bonservissiz oyuncu
alındığını bende biliyorum. Diğer taraftan iyi bir oyuncuyu bonservissiz almak kolay bir olay değil.
Ersandan gelen para geçerlimi bunu bilmiyorum. Geçen seneki mali raporlarımıza girdiyse geçerli olmaz.

Çevrimdışı Kemal

son 3-4 maçta çok pozisyon hatası yapmaya başlamıştı , adam markesinde sıkıntı yaşıyordu , hatta yazın brezilyada da futbol oynadı geldi burda dinlenmeden devam etti gibi konuşmalar vardı .

Tabi şimdi baz aldığımız adamlar Marcelo- Alexis hatta pozisyonu olmayan Necip ve Tosic olunca , tabii ki olsa muazzam olurdu .

Çevrimdışı tangaz

Hormonlu diyorsun yani
Sisirilmis olabilir, bence de biraz keci ve celebi olayi yasaniyor.

Geri donusu sikinti olacak cok umutlanmamak lazim bence

ben en başından beri koyun keçi çelebi diyorum zaten...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gordon Baba

rhodolfo gitti savunma bitti ersan'la alakası yok bizim elimiz ayağımız rhodolfo imiş.

Rholdofo'nun oynadığı dönemde, ligde yediğimiz kafa golü sayısı 0. Borussia Dortmund'un stopleri Sokratis ve Subotic, Rhodolfo'dan daha iyi oyuncu değil.

Çevrimdışı Kemal

Birde şu laf var  : ERSAN 'dan gelen parayı oyuncu maaşlarına verdik- kimsenin alacağı kalmadı ve Şampiyonluk için en büyük transfer budur .

Yahu kardeşim o zaman sorarlar, Ersan satılmasa ne olacaktı ? Planlamanı yaparken Ersanıda yazdın bu kadroya ve yola çıktın . O zaman Ersan satılmasaydı , maaşları ödeyemeyecektik ve şampiyon olamayacaktık . Bu sonuç çıkıyor ortaya.

Ben o lafı paraya kıysınlar alsınlar lafına söyledim kardeşim. Bonservissiz oyuncu
alındığını bende biliyorum. Diğer taraftan iyi bir oyuncuyu bonservissiz almak kolay bir olay değil.
Ersandan gelen para geçerlimi bunu bilmiyorum. Geçen seneki mali raporlarımıza girdiyse geçerli olmaz.

Abi elimizde para edicek 3-4 oyuncu var.

Ersandan gelen parayı kullanabiliyorsak 7.5 milyon € abi bide atınç'tan gelen para var 1.5 milyon .(8.5 milyon €)

Töre,Quaresma,Sosa,Boyko bunlar satabileceğimiz oyuncular diğer oyuncularımızada teklif gelebilir.

Töre------> Atl. Madrid (10-12 milyon €)
Quaresma-> çin ligi (7.5 milyon € )
Boyko-----> Epl (4.5 milyon €)

Bu paralar yeter de artar bile bunların haricinde ekstra 3-5 birşey daha girebilir mesala pektemek başakşehir,tosic anadolu klübü,franco ülkesinde bir takıma vs :)

Şimdi şu aşağıda ki kadro bu kadar para ile imkansız mı abi bu oyuncular olmaz başkaları olur öyle düşün :)

Caner--------------->Bonservissiz
Fábio Coentrão----> Satın alma opsiyonlu kiralık (2 milyon € kiralama ücreti)
Skertel-------------> Bonservisli (3 milyon €)
Zapata-------------> Bonservissiz
Kamil glik----------> Bonservisli (7 milyon €)
Rhodolfo
Beck
Debuchy ----------->Bonservisli(3.5 milyon €)
Ospina-------------->Bonservisli(4 milyon €)
Ben Arfa------------>Bonservissiz
Aras

Quaresma yerine ben arfa töre yerine aras.

Ospina
Fábio Coentrão
Skertel
Kamil Glik
Debuchy
Atiba
Oğuzhan
Sosa
Aras
Ben arfa
Gomez

Şimdi ben sana soruyorum abi böyle bir kadro kurmak zor mu bu defans hattı bu oyuncular olmaz başkası olur. :D

30,5 artı gelir 19,5 gider. 11 milyon € kar :)

[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 12:16:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Gordon Baba

Abi elimizde para edicek 3-4 oyuncu var.

Ersandan gelen parayı kullanabiliyorsak 7.5 milyon € abi bide atınç'tan gelen para var 1.5 milyon .(8.5 milyon €)

Töre,Quaresma,Sosa,Boyko bunlar satabileceğimiz oyuncular diğer oyuncularımızada teklif gelebilir.

Töre------> Atl. Madrid (10-12 milyon €)
Quaresma-> çin ligi (7.5 milyon € )
Boyko-----> Epl (4.5 milyon €)

Bu paralar yeter de artar bile bunların haricinde ekstra 3-5 birşey daha girebilir mesala pektemek başakşehir,tosic anadolu klübü,franco ülkesinde bir takıma vs :)

Şimdi şu aşağıda ki kadro bu kadar para ile imkansız mı abi bu oyuncular olmaz başkaları olur öyle düşün :)

Caner--------------->Bonservissiz
Fábio Coentrão----> Satın alma opsiyonlu kiralık (2 milyon € kiralama ücreti)
Skertel-------------> Bonservisli (3 milyon €)
Zapata-------------> Bonservissiz
Kamil glik----------> Bonservisli (7 milyon €)
Rhodolfo
Beck
Debuchy ----------->Bonservisli(3.5 milyon €)
Ospina-------------->Bonservisli(4 milyon €)
Ben Arfa------------>Bonservissiz
Aras

Quaresma yerine ben arfa töre yerine aras.

Ospina
Fábio Coentrão
Skertel
Kamil Glik
Debuchy
Atiba
Oğuzhan
Sosa
Aras
Ben arfa
Gomez

Şimdi ben sana soruyorum abi böyle bir kadro kurmak zor mu bu defans hattı bu oyuncular olmaz başkası olur. :D

30,5 artı gelir 19,5 gider. 11 milyon € kar :)

İmza paraları da var ama.

Çevrimdışı SLYKRT

Bu taner karamana gıcık olan bir ben miyim acaba sabah a sporda yorumlarını dinledim geçen hafta beşiktaş ŞAMPİ.. diyenler yok beşiktaş dezavatajlıymış sitres kaldıramazmış fikstürü çok daha zormuş ulan bu fikstür yeni oluşturulmadı geçen haftada belliydi.Spordan çok skor yorumcularımız türedi sabah sabah televizyona kafa atacaktım.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Rhodolfo ile Ersan gittikten sonra savunma çöktü algısı var bu kısmen doğru fakat Rhodolfo-Ersan ikilisi varken de pozisyon veriyorduk bayağı da gol yedik. Hava toplarında sıkıntı olmuyordu tamam ama bu ikili çok ağır kalıyordu özellikle içeride 0-2 kaybettiğimiz Akhisar maçında yediğimiz 2. golde Rhodolfo'nun yediği çalım hala hafızalarda. Alexis ile Marcelo tandemi de çok bireysel hatalar yaptılar, Marcelo'nun rize maçında yaptırdığı komik penaltı, Alexis'in febe maçında yedirdiği 2. gol, son hafta yapılan affedilmez hatalar. Sezon bir şekilde bu defans ve kaleciyle bitecek yapacak bir şey yok. Ama seneye mutlaka geri dörtlü ve kale değişmeli.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Erdemm

Topçu ikinci yarıda "kayıp"
Mutlu Topçu, ligin ikinci yarısında 13 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

http://www.trtspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/topcu-ikinci-yarida-kayip-118698.html

haberin başlığına bak.. 4 hafta kalmış..
mesaj ne? problem 'TOPÇU'da yani.. FB ile alaka kurmayın lütfen.. :)

Çevrimdışı genki1914

al bakalım şimdide oguzhan yarıda bırakmış antrenmanı durumu sonra belli olacakmış  :alala:
Guti14

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı SLYKRT

al bakalım şimdide oguzhan yarıda bırakmış antrenmanı durumu sonra belli olacakmış  :alala:
Höydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :s20:  :bandit: :s20: :bandit:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ozi'de umarım bir problem çıkmaz, olur da çıkarsa Tolgay ile başlanmalı kesinlikle.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

Bu taner karamana gıcık olan bir ben miyim acaba sabah a sporda yorumlarını dinledim geçen hafta beşiktaş ŞAMPİ.. diyenler yok beşiktaş dezavatajlıymış sitres kaldıramazmış fikstürü çok daha zormuş ulan bu fikstür yeni oluşturulmadı geçen haftada belliydi.Spordan çok skor yorumcularımız türedi sabah sabah televizyona kafa atacaktım.
uykudan yeni kalkmışım kahvaltı masasında beni de delirtti
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Rüyamda Gaziantepe 2-1 kaybediyorduk ve avantaj fenere geçiyordu. Tolga hatalı gol yiyordu. İnanılmazdı intihar edecektim rüyamda.. İNŞALLAH KAYBEDEN FENER OLUR BU HAFTA SONU.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri macini bir turlu aliriz oguzhansiz ama derbiye yetismesi lazim

Çevrimdışı Ensar

Rüyamda Gaziantepe 2-1 kaybediyorduk ve avantaj fenere geçiyordu. Tolga hatalı gol yiyordu. İnanılmazdı intihar edecektim rüyamda.. İNŞALLAH KAYBEDEN FENER OLUR BU HAFTA SONU.
iyi de zaten biz değil fener oynayacak Antep ile :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

biz anteple oynamıyoruz ki :D