daha çok var aslında hagi,van hojdonk filan ben sen yıldız gelmiyor dediğin için yazdım 
Sen istiyorsun ki bu oyuncular genç yaşta gelsin paran olduktan sonra gelirler b.ktan çin ligine bile gidiyorlar sen şampiyonlar liginde oynucaksın seyircin böyle ateşli parayı bastırdıktan sonra neden gelmesin
Herşey parada bitiyor.
Yoo ben genc yasta da gelseler, turkiyeye yahut cine ve ya arabistana gidenlerin bir defosu vardir diyorum. Her sey parada bitmiyor.
Yazdigin yahut turkiyeye gelen butun yildiz futbolcularin hepsi tartismaya aciktir. Hepsine bir kulp takilir.
Dunyanin bir akillisi biz degiliz.
Tercih edilen bir ulke degiliz, oynanan futbolun kalitesi, yoneticiler, basin, taraftarlar hepsi meydanda.
Her seyi gectim dunyanin en kotu yayin yapan yayinci kurulusu bizde, en gereksiz spikerler en gerizekali futbol yorumculari bizde. Derin futbol diye bir program var herseyin otesinde.
Maclarin goruntusu olmadan futbol konusulan futbol programlari var.
Hulk mesela oynuyor petersburgda. O adami oradan alip baska sehre zor goturursun mesela.
Baska nasil aciklarim dilim zaten donmuyor, yabanci oyuncu gelecek istanbul guzel, cok guzel sonra diyarbakira deplasmana gidecek, mac oynarken toma su sikacak falan, diyarbakira gitmeye gerek yok, futbol sahasinin yaninda polis biber gazi atacak falan
Cok paraya belki ama belki bazi futbolculari getirebilirsin ama onlar da para icin gelir ve ayagini sakinir, aheste oynar, lutfen sahaya cikar, rvp gibi.