Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291346 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Tolga ile sözleşme falan uzatılırsa, lamı cimi yok, kombinemi satarım. Hiç kendimi yerden yere vuramam statta, benim paramı senin paranı bu yetersizlere gömdükleri sürece, kuruş harcamam, kusura bakmasınlar. Madem müşteriyiz, müşteri iyisini ister, çürüğünü değil.
takım şampiyon olacak tolgaylada sözleşme uzatacaklar..sen şimdidedn kombinene müşteri ara

Çevrimdışı mylife1903

abi sabrinin sözleşme bitiyor bu kadroya cuk oturur çökmek lazım  :evillol:
sarbiye ben degil baskan cokecek artik. yapilmisi var cvsinde var. sezer, ugur boral, dany

benim korkum suan onur ve ozer hurmaci. kadro disi kaldigini gordugum an ah dedim fikret ormanin transferler hazir. bu ozer hurmacinin meneceri kim meselea?

Çevrimdışı mylife1903

Ömer diyenin onu bir kez bile canlı izlemediğine eminim :bandit:
hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu ben şu yaşımda ondan daha hızlı koşarım
oynadığı takımlarda neden hep son on dakika oyuna aldıklarını düşündünüzmü
çünkü 11 dakika önce alsalar pili 89 da biter bir ömer olacağına iki pektemek olsun
ikisinin arasında sınıf farkı var bir maç hatırlıyorum mağlup durumdaydık karşı karşıya önüne
top attılar top 4-5 metre önünde ve o topa 20 metre arkadaki defans oyuncusu yetişti
daha oyuna gireli 5 dakika olmamıştı. Sanırım oda Beşiktaş formasıyla son maçı oldu :bandit:
yahu necmi abi zaten mustafa bile 4-5 dakika oynuyor, mustafa yerine bu omer denen cocuk oynasin 4-5 dakika pek bir fark yok zaten aralarinda. aldiklari parada fark.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ben maçı canlı seyrettim millet tolgaya yükleniyor ama bir golde hatası var oda müsterek hata...penaltıyı kurtarsaydı maçıda kazansaydık tolgayı şimdi yere göge sıgdıramıyoduk

not: penaltıyı kurtardı dönen top gol oldu

1-Penaltıyı kurtarmış olsa gol olmazdı.
2-Kaleci çıkıyorsa o topu çelecek, ama faulle karışık ama faulsüz. Bunun her yerde açıklaması hatadır.
3-Rakibe yaptığı asist, direkten dönen top sezonu verecekti yine neredeyse.
4-Brügge maçında yaptığı hata, Lizbon maçında yaptığı hata ve bunlar eklenince, her sene istisnasız, bizi bir kulvardan eleyen hatalar, hata olmaktan çıkmıştır artık.

Tolganın savunulabilecek yanı yok. Kaleci penaltı yer kurtarır, gol yer kurtarır, ama istisnasız her sene aynı travmatik hataların savunması yapılamaz. Ben Yenilecek golü yemeyen kaleciden çoktandır geçtim, yenilmeyecek golleri yemesinler kafi ama maalesef ısrarla yiyorlar, durduramıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ile sözleşme falan uzatılırsa, lamı cimi yok, kombinemi satarım. Hiç kendimi yerden yere vuramam statta, benim paramı senin paranı bu yetersizlere gömdükleri sürece, kuruş harcamam, kusura bakmasınlar. Madem müşteriyiz, müşteri iyisini ister, çürüğünü değil.
tolga en azindan oynuyor 2 sefer penalti kurtardi falan filan bir sekil aldigi paranin hakkini vermeye calisiyor kapasitesi kadar, mustafa ne

takım şampiyon olacak tolgaylada sözleşme uzatacaklar..sen şimdidedn kombinene müşteri ara

Güzel umarım yaparlar, sonra 7-8 senede bir tesadüfi yüzümüz güler, hakemler bizi istemiyor, tff bizi istemiyor diye ağlarız sağda solda.

Çevrimdışı mylife1903

Seneye sol bek Caner, yedeği Ümit Karaal olsun. İsmail'i izlemektense kupa maçlarında Ümiti izlerim daha iyi. Ayrıca yetenekli çocuk.

Ayrıca Ömer Şişmanoğlu ve Pektemek'in satılıp 3.Forvet olarak Furkan Yaman'ı monte etmemiz lazım.
ismailin yerine boks subesinden birini  :boxin: seyretsek agzimi acmam, adam derim en azindan ortam gerilince derbilerde  :boxin: falan faydali vurdugunu yikiyor :boxin:, obur derbiye kadar ceza aliyor, kokmuyor bulasmiyor.
Pektemegin yerine ben omere bile raziyim, ha furkan diyorsan ikisinin yerine o da olumlu :alala:

tolga en azindan oynuyor 2 sefer penalti kurtardi falan filan bir sekil aldigi paranin hakkini vermeye calisiyor kapasitesi kadar, mustafa ne

Ben pektemeğin de çalıştığına eminim, ama kapasite işte söz konusu, yeterli olmuyor. Her çalışan namuslu adam bizde oynayacak diye birşey mi var? Camii ye müezzin imam mı arıyoruz napıyoruz. Ne zaman göreceğiz fener vs gs nin son 10 seneye, kalecilerinin büyük katkısı ile damga vurduklarını, merak ediyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ne Ospina, ne Adler, Matthew Ryan'ı getirin yeter :bandit:

Şu adamı çok istemiştim bize be. Kiralık bile olur. Çok iyi bi kaleci.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Kalan maçlarda birçok kişi gibi bence de stoperde Necip oynamalı. Her ne kadar stoperde görev aldığı ilk maçlarını çok iyi çıkarıp sonrasında formu düşse de, hata yapacaksa da bizim çocuğumuz yapsın, elinoğlu değil.. Zaten eminim ki Alexis seneye bizimle olmayacak.

Tolga konusunda ise.. Karakterine vs. lafımız yok ama kabiliyeti ortada. En kritik maçlarda basit hatalarıyla bize zarar verdi, kazandığımız maçlarda dahi kaleye gelen 2-3 şut olmasına rağmen yine golünü yedi, kazansakta güven vermedi. Taraftara güven vermemesini geçtim ama takıma özellikle de defans hattına güven vermeyen bir kaleciyle çok daha zarar görürüz. Kalan maçlarda Günay Güvenç in kaleyi devralmasını isterim, ha evet bu duygusal bi düşüncedir ama Tolga yüzünden o kadar yorulduk ki, harbiden bıktık artık.
herkes nedense ayni hatayi yapiyor, bizim futbolcumuz olan Alexis, kiralik olan marcelo. Zaten ideal olani Alexisin kalmasi Marcelonun gitmesi.

Çevrimdışı Fikret

nene ve ospinada çingene pazarlığına döktük işi sonra alamadık ardından devre arası gidip gökhan süzene bonservis+maaş+fesih derken 3 milyon eurodan fazla harcadık. benim kızdığım mantık bu. illa 4 bölgeye adam alma 4 transfer demek 1er bonservis 1er maaş 3yıllık kontratla birlikte eder sana 16 milyon euro. git 8er harca maaş+bonservisle 2 adam al. bu kadar basit eminim daha fazla katkı alacağımıza zira o aldığın 4 tane çöp sıfır katkı veriyor zaten... denklem basit, atomu parçalamıyoruz. Cern falan değil burası futbol sahası çayır çimen...
bu mantıktan bu sene kurtulduk sanıyordum ama devre arası gene gördük.
senelerdir kaleci sıkıntısı var. aldıkların tutmadı uefalar şampiyonluklar çaldı.
almışken gomez gibi bir kaleci alacaksın. yoksa aldığında mundar olur zaten.

bu arada Tolga Zengin'le sözleşme yenilendiyse kongrede F.Orman-A.Nur Çebi ikilisine oy moy vermem.
Pektemek 4 sene 1.7m euro seneliğe ulaşan para alıyor yetmedi şimdi Tolga-İsmail'e piyasalarının 3 katı para vereceksiniz ha! KİME NE KOMİSYON KAZANDIRIYORSUNUZ!

Kapalı bileti 400 lira yapıyorsun. Pektemek'in aylık maaşını karşılıyor mu yaptığın zam?

Tolga Zengin 2 senedir Uefadan eledi ve diğer tüm TRAVMALARDA BAŞ ROL OYNADI.
Arsenal deplasmanında yediği golden, 1-0ken olimpiyatta verdiğimiz gs maçına. Bu sene 2 devredeki tüm Akhisar-Kasımpaşa maçlarında camiayı bitirdi gene.

T.Zengin'in yarattığı travmalardan camia nasıl bir hale düştü. 5 puan 3 puan öndeyken bile kazanacaz hissimizi alan bir ZARARLIdır bu kalecilikten para kazanan "adam".

Çok "adam" ya kendisi o yüzden milyon dolarlar kazanmasına rağmen topu rakip sahaya kadar vuracak gücü yok.
Zıplamaya taakati yok.
https://www.youtube.com/watch?v=2zgBPDt_eEw&feature=youtu.be

Azıcık adam varsa kulüpten def olup gider. Haketmediğin parayı, işi reddet dimi! Anca adamlık şovu yapsın kağıttan kaplan!
Açık konuşuyorum isterse Tolga son 4 maçta her maç geçen senelerdeki Muslera gibi oynasın her maç 3 pozisyon çıkarsın umrumda değil.
Bu adamla sözleşme yenileyen yönetime oy moy vermem. Boş atarım gerekirse ama vermem.

Çevrimdışı mylife1903

Ben pektemeğin de çalıştığına eminim, ama kapasite işte söz konusu, yeterli olmuyor. Her çalışan namuslu adam bizde oynayacak diye birşey mi var? Camii ye müezzin imam mı arıyoruz napıyoruz. Ne zaman göreceğiz fener vs gs nin son 10 seneye, kalecilerinin büyük katkısı ile damga vurduklarını, merak ediyorum.
olay calismasi degil, ismail de calisiyor. olay bunlara verilen para.
Bunlara verilen parada allah biliyor uzun zamandir katkim yok, bir kurusum olsa helal etmegi birak, her gun kuluptenb hesap sorardim.
sizin verdiginiz paralarla adamlar saglikli yasam icin spor yapiyorlar ustune para aliyorlar.
ben kendime yediremiyorum bu insanlarin besiktastan para almasini, bu insanlarin biz mi istedik yonetim veriyor parayi, biz de aliyoruz, savunmasi kadar igrenc bir savunma da hayatimda duymadim.

Çevrimdışı Fikret

bizim taraftar yine transfere geçmiş.Kasımpaşa maçında stad açılışı yaktı.Akhisar maçında transfer konuşmaları yaktı yine kayseri maçı transfer konuşulmaya başlanmış.

YAPTIK! YİNE YAPACAĞIZ! BİZ BEŞİKTAŞ'IZ!
4ünü de kazanmamız gerek. Hiç beraberlik hakkı falan demeye gerek yok. Çık oyna kazan şampiyon olmak bunu gerektirir.
Ama işte Tolga denen tek gayesi "adamlık şovu" yapmak olan oyuncumuz sayesinde taraftarda bir acaba var.
3 atsak da yetmiyor Tolga'nın yediklerine bazen. Tek korkumuz Tolga...

Bu arada kendisine kötü kaleci diyenleri kınıyorum. Tolga kaleci değil.

Çevrimdışı kuzey

kaleci dediğin kendini final maçlarında belli eder bak avrupa ya , son haftalarda ki kritik maçlarımıza tolganın yaptığı hataların telafisi olmuyor bu yüzden avrupa da çok güzel fırsatlar teptik brugge gibi bir kulübe elendik boykonun kariyeri belli ama hocamız malesef sıcak bakmıyor adamı sahiplenen bir konuşması yok bir kere,manchester united de gea yı aldığında uzaktan gelen her topu alıyordu hatta gazetelerde uzağı göremiyor gözünde hastalık var gibi haberler çıktı şu an real madrid 80 milyon euro gibi bir teklif vermiş yanılmıyorsam şenol güneş eğer kazanmak isterse boyko aradığımız kaleci, vakti zamanında bakoyu bilenler bilir ilk maçlarında ,yani özetle boyko giderse şenol güneş yabancı aldık olmadı yerli alalım diyecek büyük ihtimalle boyko giderse volkan babacan yada onur kıvrağa şaşırmam açıkçası

Çevrimdışı Deadam

Biz ne kadar kendimizi paralasakta mevcut takımla bu sene şampiyon olunacak,
Seneye defansa sağlam takviyeler yapılacak.

Defans sağlam olursa kalecinin kim olursa olsun çok yumurtlamaz.

Sorunun kaynağı defans. Bence sağ ve sol bekler  yetersiz. yıllardan beri böyle bu. Artık düzelmesinin zamanı geldi geçiyor.

Şam. Liginde bu beklerle helva oluruz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

bizim taraftar yine transfere geçmiş.Kasımpaşa maçında stad açılışı yaktı.Akhisar maçında transfer konuşmaları yaktı yine kayseri maçı transfer konuşulmaya başlanmış.

YAPTIK! YİNE YAPACAĞIZ! BİZ BEŞİKTAŞ'IZ!

yok akhisar maci baskan tecavuzculerle gorustu falan diye arada kaynadi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu altı üstü forum burası acayip bir aidiyet yüklüyorsunuz, transfer konuşuluyor o yüzden maçı kazanamayacağız filan gibi cümleler görüyorum. Biraz gerçek hayata dönün oldu olacak takıma kurşun filan döktürelim, okumuş etmiş gençlersiniz yapmayın böyle şeyler. Maçta filan totemi anlarım da hayatın her anını totem gibi geçirmek biraz abes kaçıyor.. Topu 2 kale direğinin arasına sokup galibiyet almak üzerine kurulan bir oyunda futbol harici her türlü  etmeni dile getirdiniz bir tek futbol konuşmadınız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Yahu altı üstü forum burası acayip bir aidiyet yüklüyorsunuz, transfer konuşuluyor o yüzden maçı kazanamayacağız filan gibi cümleler görüyorum. Biraz gerçek hayata dönün oldu olacak takıma kurşun filan döktürelim, okumuş etmiş gençlersiniz yapmayın böyle şeyler. Maçta filan totemi anlarım da hayatın her anını totem gibi geçirmek biraz abes kaçıyor.. Topu 2 kale direğinin arasına sokup galibiyet almak üzerine kurulan bir oyunda futbol harici her türlü  etmeni dile getirdiniz bir tek futbol konuşmadınız :)

Direk 3 :D  2 olsa ismail gol kralı olurdu
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga Zengin ile alakalı mesele şu : Tolga Zengin Beşiktaş'ın ilk 11 kalecisi olacak seviyede değil . Buna rağmen Beşiktaş yöneticileri ilk 11'de oynaması için özel bir çaba gösteriyor(Bizim çocuklar durumu) . Bu özel çabayı gösterirken yanlış üzerine yanlış yapıyorlar Tolga ile rekabet edecek kaleci arayıp Boyko'yu getirmeleri gibi. Bu tür strateji hataları , yöneticilerin yaptıkları yanlışlar haliyle tepki topluyor .
Bir de Pektemek de , İsmail de çalışıyor antrenmanlarda demeyelim lütfen. Öylesine çalışmak var , kalbini ruhunu vererek kendini adayarak çalışmak var. Örnek mi ? Cenk Tosun. Cenk Tosun geçen yıl 3. forvetti. Kendisine o kadar haksızlık yapıldı , kritik maçta 80'de girip golünü attı bir sonraki maçta yedek bırakıldı ama pes etmedi ,  kalbini ruhunu verdi takıma, kendini geliştirmeye devam etti ve hak ettiği değeri de görüyor taraftardan. Bu takımın 3. forveti bu sene nerelerde ? Bizim çocuklar diyerek bazı oyuncuları taraftara kabul ettiremezler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga Zengin ile alakalı mesele şu : Tolga Zengin Beşiktaş'ın ilk 11 kalecisi olacak seviyede değil . Buna rağmen Beşiktaş yöneticileri ilk 11'de oynaması için özel bir çaba gösteriyor(Bizim çocuklar durumu) . Bu özel çabayı gösterirken yanlış üzerine yanlış yapıyorlar Tolga ile rekabet edecek kaleci arayıp Boyko'yu getirmeleri gibi. Bu tür strateji hataları , yöneticilerin yaptıkları yanlışlar haliyle tepki topluyor .
Bir de Pektemek de , İsmail de çalışıyor antrenmanlarda demeyelim lütfen. Öylesine çalışmak var , kalbini ruhunu vererek kendini adayarak çalışmak var. Örnek mi ? Cenk Tosun. Cenk Tosun geçen yıl 3. forvetti. Kendisine o kadar haksızlık yapıldı , kritik maçta 80'de girip golünü attı bir sonraki maçta yedek bırakıldı ama pes etmedi ,  kalbini ruhunu verdi takıma, kendini geliştirmeye devam etti ve hak ettiği değeri de görüyor taraftardan. Bu takımın 3. forveti bu sene nerelerde ? Bizim çocuklar diyerek bazı oyuncuları taraftara kabul ettiremezler.
Bu takım 2 sene idmana çıkmadan maaş alıp boks antremanı yapan adamlar gördü Mustafa Pektemek en azından idmana filan çıkıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Daha 4-5 ay önce kaleci alıp üstüne sana defalarca maç kaybettiren eski kalecini oynatıp yetmezmiş gibi tekrar kaleci arayışına giren yönetim afedersiniz ama transfer beceriksizidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Direk 3 :D  2 olsa ismail gol kralı olurdu
Tek olsa yine olamazdı  :evillol: Adam 170 maça çıkmış bizde üstelik bu kadar ileriye çıkıyor güya, 2 gol atmış  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Akhisar maçından önce insanlara, şampiyon olmuş gibi sevinip gaza geldiniz diye kızılıyor.
Akhisar maçından sonra insanlara, sanki şampiyonluk gitti gibi üzülüyorsunuz diye kızılıyor.

7/24 maçı konuşalım isteniyor sanırım, arkadaş bu dünyanın hiç bir yerinde mümkün değildir. Maçı maç günü konuşursun.

Maç kaybedilince de işte stres oldular, bilmem ne başlanıyor. Ben anlamadım ki bu insanlar ne konuşsun.

2 transfer haberi gelince, gün bir şekilde bitiyor bari. Onu konuşuyorsun eksiği gediği artısı fazlası neyse. Hadi konuşalım kayseri maçını, hadi yarın da konuşalım. Perşembe hala maçı konuşuyorsak, büyük sorun var demektir. :)

Çevrimdışı Mehmet K

Pazarlık edelim ucuz alalım derken kötü oyuncu alıyoruz bunun farkına ne zaman varacağız çok merak ediyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takım 2 sene idmana çıkmadan maaş alıp boks antremanı yapan adamlar gördü Mustafa Pektemek en azından idmana filan çıkıyor.
Artık geçmişe sünger çekmek lazım diyorum içimden de halen görüyoruz bazı yanlışların süregeldiğini. Sezer'i gördüler ders almışlardır ondan ama bu  'Bizim Çocuklar' durumu , yöneticilerin bazı oyuncularla çok içli dışlı olmaları , araya mesafe koymamaları , bu bazı oyuncuların performanslarının göz ardı edilip karakterleri öne sürülerek taraftara kabul ettirilmeleri gibi yanlışlar inatla sürdürülmeye çalışılıyor . Bu türden yanlışlara artık bir yerde dur demek lazım çünkü bunların bedeli bugün çıkmazsa yarın çıkacak ama bir gün çıkacak.