nene ve ospinada çingene pazarlığına döktük işi sonra alamadık ardından devre arası gidip gökhan süzene bonservis+maaş+fesih derken 3 milyon eurodan fazla harcadık. benim kızdığım mantık bu. illa 4 bölgeye adam alma 4 transfer demek 1er bonservis 1er maaş 3yıllık kontratla birlikte eder sana 16 milyon euro. git 8er harca maaş+bonservisle 2 adam al. bu kadar basit eminim daha fazla katkı alacağımıza zira o aldığın 4 tane çöp sıfır katkı veriyor zaten... denklem basit, atomu parçalamıyoruz. Cern falan değil burası futbol sahası çayır çimen...
bu mantıktan bu sene kurtulduk sanıyordum ama devre arası gene gördük.
senelerdir kaleci sıkıntısı var. aldıkların tutmadı uefalar şampiyonluklar çaldı.
almışken gomez gibi bir kaleci alacaksın. yoksa aldığında mundar olur zaten.
bu arada Tolga Zengin'le sözleşme yenilendiyse kongrede F.Orman-A.Nur Çebi ikilisine oy moy vermem.
Pektemek 4 sene 1.7m euro seneliğe ulaşan para alıyor yetmedi şimdi Tolga-İsmail'e piyasalarının 3 katı para vereceksiniz ha! KİME NE KOMİSYON KAZANDIRIYORSUNUZ!
Kapalı bileti 400 lira yapıyorsun. Pektemek'in aylık maaşını karşılıyor mu yaptığın zam?
Tolga Zengin 2 senedir Uefadan eledi ve diğer tüm TRAVMALARDA BAŞ ROL OYNADI.
Arsenal deplasmanında yediği golden, 1-0ken olimpiyatta verdiğimiz gs maçına. Bu sene 2 devredeki tüm Akhisar-Kasımpaşa maçlarında camiayı bitirdi gene.
T.Zengin'in yarattığı travmalardan camia nasıl bir hale düştü. 5 puan 3 puan öndeyken bile kazanacaz hissimizi alan bir ZARARLIdır bu kalecilikten para kazanan "adam".
Çok "adam" ya kendisi o yüzden milyon dolarlar kazanmasına rağmen topu rakip sahaya kadar vuracak gücü yok.
Zıplamaya taakati yok.
https://www.youtube.com/watch?v=2zgBPDt_eEw&feature=youtu.beAzıcık adam varsa kulüpten def olup gider. Haketmediğin parayı, işi reddet dimi! Anca adamlık şovu yapsın kağıttan kaplan!
Açık konuşuyorum isterse Tolga son 4 maçta her maç geçen senelerdeki Muslera gibi oynasın her maç 3 pozisyon çıkarsın umrumda değil.
Bu adamla sözleşme yenileyen yönetime oy moy vermem. Boş atarım gerekirse ama vermem.