Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284382 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:49:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çök çök çök :D

Klopp oynatmıyor artık zaten kafaya koyarsak 2-2.5 milyon bonservis bir o kadar maaşa hallederiz.  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

3-5-2 ama o orada kondisyonu iyi olan adamı gömebilirsin 4-4-2 ile bir mi hele ki kanatları çizgide oynayan içeri girmeyen takımda :D
yok ben visca olayina ornek vermistim. adamin geldigi takimda ne oynadigi nerede oynadigi cok da muhim degil anlaminda.
visca bu sezon 14 gol atmis o zaman gomezin yanina alalim cenkin yerine, olmasin diye

gelsin oynasin sag bek basimin ustunde yeri var aslinda sol bek oynasa da cok karsi cikmam

Çevrimiçi Kapkarakartal

4 yılda bonservis ücretlerine tam 20 milyon harcamışız. 4 Kaleci, 3 sağ bek, 8 stoper, 4 sol bek... Beck ve Rhodolfo dışında güven aralığı yüksek bir tane isim yok.

Sencede bu 20M biraz fazla oyuncuya dağılmamışmı bu paraya 3-4 tane mevkilerinin orta üstü adamlarından alsak verim alma şansımız daha yüksek olmazmıydı.

Çevrimdışı kyiv

gençlerin avrupa iddiası yok ki.. Osmanlıyı nasıl geçecekler?

Gençlerbirliği 38 puanda bu akşam Gaziantepi yenerse 41 olacak.Osmanlıspor 47 puanda.Biz osmanlısporu yendiğimizde (inşallah) Gençelerbiliği puan olarak Osmanlısporu yetişme ihtimali olacak.

Çevrimdışı Tolga

Klopp oynatmıyor artık zaten kafaya koyarsak 2-2.5 milyon bonservis bir o kadar maaşa hallederiz.  :D
Tam aradığımız adam 1 kilo kajuya bu iş biter :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

fbnin 4 yıldız takmasını istemezler kendi sayelerinde bence... 2 hafta gslilere bulaşmayın..FB medyası suni gerilim yaratmaya çalışacaktır o maç öncesi... 8-0 lık maçlara gündeme getirecekler gene
biz degil fikret orman bulasiyor

EssiLor

• Ziyaretçi

Vitor Pereria: 5 Puan gerideyken de Söyledim Bana Gülenler Oldu Şampiyon Olacağız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

14 gollü kanadı altın bek yaptın :D Adamı vur daha iyi yazık değil mi  :evillol:
Visca nin Orijinal mevkisi 8 Numara pozisyonu yalniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:52:04
  • Beşiktaş / Bodrum
4 yılda bonservis ücretlerine tam 20 milyon harcamışız. 4 Kaleci, 3 sağ bek, 8 stoper, 4 sol bek... Beck ve Rhodolfo dışında güven aralığı yüksek bir tane isim yok.

Biraz daha geniş yazman gerek.

Direk 20 milyon diyince var da harcamamışız gibi oluyor :D

Şu bakış açısını anlarım bir kere ver kaliteli al aynı paraya kapat o pozisyonları ama hiçbir zaman o parayı verecek durumumuz olmadı son 4 yılda.

Vadeli alabilirsin desen acaba istendi mi yoklandı mı bilmiyoruz. Biraz bütçe ve doğru zamanlama meselesi. Oyuncuların kötü olduğu gerçeğini değiştirmez ama Gomez'de düştüğümüz gibi düşeş atmak da biraz fırsat işi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Gençlerbirliği 38 puanda bu akşam Gaziantepi yenerse 41 olacak.Osmanlıspor 47 puanda.Biz osmanlısporu yendiğimizde (inşallah) Gençelerbiliği puan olarak Osmanlısporu yetişme ihtimali olacak.
Hesaplar hesaplar  :evillol:
Çok felaket yerlerden medet umuyoruz sanki biz 3 puan gerideyiz gibi

Çevrimdışı sallapati

Sende bir sıkıntı var ama bilmiyorum farkında mısın :D

Olumlu bir yazayım derken aslında çok fena olumsuz yazıyorsun negatiften pozitife geliyorsun :D

Az önce Şenol Güneş'in kaybettiği yılları verip üstüne kazanacağız bu kez dedin ya mesela o akılda öyle kalmaz o akılda kaybolan yıllar diye kalır Sallapati :D

olumsuz başlıyorum.. baktım beni linç edeceksiniz umut aşılıyorum mesajın sonunda :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:53:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Visca nin Orijinal mevkisi 8 Numara pozisyonu yalniz

Kariyerinde oynamamış Yunus Emre Bosna'da mı izledin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Vitor Pereria: 5 Puan gerideyken de Söyledim Bana Gülenler Oldu Şampiyon Olacağız

atalay'ın karikatür'ü buraya cuk diye oturuyor affına sığınırak paylaşıyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Hesaplar hesaplar  :evillol:
Çok felaket yerlerden medet umuyoruz sanki biz 3 puan gerideyiz gibi

Delirtecekler beni sabahtan beri nöbet devral biraz biz sadece kazanacağız diyoruz  anlatamıyoruz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Vitor Pereria: 5 Puan Gerideyken Söyledim Bana Gülen'ler Oldu Şampiyon Olacağız.

Çevrimdışı atalay

Sencede bu 20M biraz fazla oyuncuya dağılmamışmı bu paraya 3-4 tane mevkilerinin orta üstü adamlarından alsak verim alma şansımız daha yüksek olmazmıydı.

Kesinlikle...

Biraz daha geniş yazman gerek.

Direk 20 milyon diyince var da harcamamışız gibi oluyor :D

Şu bakış açısını anlarım bir kere ver kaliteli al aynı paraya kapat o pozisyonları ama hiçbir zaman o parayı verecek durumumuz olmadı son 4 yılda.

Vadeli alabilirsin desen acaba istendi mi yoklandı mı bilmiyoruz. Biraz bütçe ve doğru zamanlama meselesi. Oyuncuların kötü olduğu gerçeğini değiştirmez ama Gomez'de düştüğümüz gibi düşeş atmak da biraz fırsat işi.

Alıntıyı okumadın galiba... Atiba - Sosa- Tolgay - Oğuzhan maliyeti 5 milyon €. Salt para mevzusu değil....

Çevrimdışı yigitcan1903

Vitor Pereria: 5 Puan Gerideyken Söyledim Bana Gülen'ler Oldu Şampiyon Olacağız.
Israrla yolluyo
Ne diyelim bravo mu diyelim  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Delirtecekler beni sabahtan beri nöbet devral biraz biz sadece kazanacağız diyoruz  anlatamıyoruz :D

B planı yapıyoruz kızmayın hemen :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Bak herkesi rahatlatayım ben ama dövmeyin 
En kötü şampiyon olamayız
Şaka bi yana sıkmayın kendinizi bu kadar,sağlığınıza yazık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:58:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Kesinlikle...

Alıntıyı okumadın galiba... Atiba - Sosa- Tolgay - Oğuzhan maliyeti 5 milyon €. Salt para mevzusu değil....

Yine söylüyorum çok genel. Atiba, Sosa, Oğuzhan bunlar hep fırsat transferleri oldu. Atiba boşa çıktı, Ukrayna'da savaş çıktı, Oğuzhan'ı zaten gençken alıp şu hale gelmesini 3 sene bekledik.

Şuan bir Oğuzhan daha bul seneye aynı Beşiktaş'ın ortasahasına koyamazsın direk yarışıyor olduğumuz için.

Örnekler doğru ama daha geniş yazman gerek diye bu yüzden dedim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

kötüyü çağırmayalım beyler... sadece kayseri ve osmanlı maçlarında tribünde yerlerinizi alın.. 90 dk hakemi ve rakibi ıslıklayın yeter..

2 hafta üstüste fbden önce oynuyoruz. sonraki 2 hafta da aynı saatte başlıyor...

yani kalan 4 hafta FB bizden önce oynamayacak...

yani 8 tane 90 dakika yok önümüzde.... 6 tane 90 dakika var (2si aynı anda başlayacağı için)

kayseriyi ve GSyi yenersek , ertesi gün oynanacak FB-antep ve başaksehir -fb maçlarını izlememeyi düşünüyorum...

Çevrimdışı mylife1903

Kariyerinde oynamamış Yunus Emre Bosna'da mı izledin :D
Adam bildigin besiktasin sag beki iste. Serdar dan kotu performans verir derseniz tamam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bak herkesi rahatlatayım ben ama dövmeyin 
En kötü şampiyon olamayız
Şaka bi yana sıkmayın kendinizi bu kadar,sağlığınıza yazık

al sana da birtane :D

Çevrimdışı 38life

1 yeriz 2-3 atarız bir maç havasında olacak maç. Atarsa Sneijder atar o da ne kadar istekli oynar tartışılır. Çok erken gol bulup 2-0'a getirebiliriz ne olduğunu anlamadan Galatasaray.

Gs maçında en çok podolskiye güveniyorum. Gomez'in kalbini kırmayacaktır :) Gerçi ihtiyacımız yok böyle birşeye ama olsun...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 15:00:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam bildigin besiktasin sag beki iste. Serdar dan kotu performans verir derseniz tamam.

Yahu adamın savunması yok ne sağ beki, boyuna girmiyorum bile :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli