Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

yardım lazım mı?  :bandit:
Organizasyonu kuralım abi :D yalnız istanbuldan yardım şart :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben türkiye kupası dahil son 2 haftaki performansından bahsediyorum. Onlar da takıldı ama biz çok yiyoruz.. 11 gol attılar son 3 maçta 1 gol yediler.

Gol attıkları takım birisi mersin birisi trabzonspor :)

Mersine bizde 5 gol attık ts'ye 2 gol attık fener'in oynadığı ts iyice gardı düşmüş hiçbirşey oynamadılar.

Fener'i başakşehir'e, karşı ne yapıcak göreceğiz :)

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Boş yere karalar bağlamayın arkadaşlar, her şeye rağmen "BU SENE O SENE"  :ok:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı izmirkartali

Yeşil bölgede sonuna kadar kalıp kupayı alacağız.

Önce inanç, azim ve mücadele...

Biz de sonuna kadar takıma güvenmek zorundayız. Şu an elimizden gelen başka birşey yok. İsmail'i, Tolga'yı, Aleksis'i elbette eleştirecegiz ama kimseyi de öldürmeyelim yaw!
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 12:22:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alexis valenciada sol bek değil miydi ? Alexisi sol beke Tosiçi stopere koymak lazım .

Sağ bekti.

Rezalet sağ bek performansı yüzünden gönderildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 12:24:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener devre başında da zayıf takımları yakalayıp seri yapınca aynı ümitsizliğe düşenler oldu.

Sorunu önce kendinizde arayıp çözmeniz gerek arkadaşlar. Psikolojik çünkü. 3 puan önde olan takımın taraftarı 3 Anadolu takımı 1 bitik derbi var diye çok zayıf ihtimal yazıyorsa bunda mantık arayamamam tamamen psikolojik yaşadığınız şey.

Yendiği takımlar da ligi bitirmiş Mersin ile kafa olarak bitmiş hedefsiz Trabzon.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 12:27:15 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Taraftardan ziyade takımda çok ciddi bir stres var. Serdar'ın ağlaması da bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Ya yine son haftalarda takılırsak yine şampiyonluğu kaybedersek diye oyuncularda çok gergin. Zaten bu gerginlik savunmada daha büyük ve basit hatalar yapmamıza neden oluyor.

Ligin ilk yarısında takım savunmamız daha iyiydi çünkü daha sakindik.

Kalan 4 maçın içinde bana göre en zor maç Osmanlı maçı. Kayseri maçını geçeriz, sonra Gs maçı en kritik maç olacak gibi. Gs maçını da kazanırsak Osmanlı maçı zor da olsa daha farklı bir havada oynanır.

Eğer Gs maçında da puan kaybı yaşarsak Osmanlı maçı çok çok daha zor geçer bu stresle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı spiegel

hala ismailin yerine kim oynasın diyenleri gördükçe şaşırıyorum. Cevap çok basit; herhangi biri. Burada kötü oynayan oyuncuyu oynatmamak irade göstermektir. Haketmeyen oynamayacak, haketmeyen sözleşme pazarlığı yapamayacak. Şampiyonluğu da bu irade getirebilir sadece.

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar hiç merak etmeyin. Osmanlı maçı Vodafone arenada şampiyonuz. bakmayın fenevin son iki haftasına. Başakşehiri imkanı yok yenemezler. iç sahadanda bir puan kaybı bekliyorum. bizim fikstürde gs yi geçelim yeter.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada ek olarak Fb'nin Başakşehir ve Gençlerbirliği maçları da kolay olmayacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Akhisar maçı bitti
Geri çevirebilen yoksa içimizde bence bırakalım artık
Evet savunmamız bence de oldukça sıkıntılı ama ellerinden geleni yapmalarını bekleyecez artık
Önümüze bakalım
biz onumuze bakiyoruz, onumuzdeki maclarda facia olmasin diye hocayi uyarmaya calisiyoruz elimizden geldigince, ismail oynamaz bu kadar basit.
besiktas takiminda daha kotu futbolcular gordum ama hem kotu futbolcu hem bu kadar kotu oynayan hem de takima bu kadar zarar veren hic olmamisti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada ek olarak Fb'nin Başakşehir ve Gençlerbirliği maçları da kolay olmayacaktır.

Allah'ın izniyle osmanlı maçına şampiyon olarak çıkarız :)

Çevrimdışı mylife1903

yapmıyım diyorum ama dayanamıyorum. şampiyonluk zora girdiyse akıl tutulması yaşayan taraftar sayesinde girmiştir. ki yok öyle bir şey. son 4 haftaya 3 puan önde giriyoruz bilmiyorum ki bu negatif enerjinin sebebi nedir?

Geçen sene ankarada kaybettik şampiyonluğu şampiyonluk maçını dolduramadık. bu sefer öyle bir durumda yok. rahat olun müsterih olun. tolga ile sözlşeme imzalanmaz bu saatten sonra. avantajı da bu olur.
Problem tolga degil, tolga kalsin yedek otursun, problem ismail

Çevrimdışı tangaz

akhisar ve kasımpaşaya 4 maçta 10 puan kaybettik kaybın yarısını hanemize yazdırsaydık şuan 4 maç kala 8 puan farkla öndeydik. bir büyük takım hiç bir anadolu takımına 2 maçı birden hediye etmemeli.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Sağ bekti.

Rezalet sağ bek performansı yüzünden gönderildi.
rezalet stoper performansından dolayıda Getafeden mi kovuldu @Çağrı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Allah'ın izniyle osmanlı maçına şampiyon olarak çıkarız :)
Osmanlı maçı bir ihtimal şampiyonluk maçı olabilir :)

Çevrimdışı mylife1903

Serhat akkaya Şenol hocayı kovalım yarın mutlu olurmusun.
Bu ne olumsuzluk arkadaş.3 puan öndeyiz avantaj bizde yakıyorsun gemiyi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senol Hocayi kimse kovamaz ama senol hoca bazi takintilarinda devam ederse kendi ipini kendi cekecek ufak ufak sesler yukselmeye basladi zaten, bu sene sampiyonluk giderse, seneye de ismail, tolga falan gibi besiktasin cocuklari ile devam ederse senol gunes 10. haftayi zor gorur

Çevrimdışı pascal26

Bu forumda sıkça felaket tellallığı yapan bir iki tane  profil var.
Ne stad beğendiler, ne transfer beğendiler, ne koltuk beğendiler, ne takım beğendiler. Sürekli bardağın boş tarafına baktılar.

Neyse..  herşeye rağmen şam-pi-yon o-la-ca-ğız.

Son 4 maça tek bir rakiple ve 3 puan önde giriyoruz.

4 hafta gölge etmeyin başka ihsan istemez. Ya da isterseniz edin yaw, farketmez.

Transfer kısıtına stadsızlığa rağmen buraya kadar getirdik. Bundan sonrasını da getiririz.

Çevrimdışı mylife1903

O malum golü tekrar izledim 3 futbolcu art arda böyle hatalar yapabilir mi ya. Alexis güya topu kaleciye bırakmış ama akhisarlıya omuz atıp durdurmaya çalışıyor ya sen girsene topla adamın arasına önüne geçsene. Adam bizimkinden hızlı çıkıp omuzu vurdurmuyor kendine.Tolga da ıskalayınca güüümm... Kendimi o pozisyonda hayal ediyorum madem kaleciye bırakacam depara kalkarım ki adamın önünde başlıyor pozisyona sol bacağımı hamle yapacağı sırada sokarım önüne en kötü ihtimal çarpışır düşeriz temizinden faulü alır kurtarırız.Bu omuzu vuracam diye hayal ediyor ama rodallegamıdır nedir çok atik davranmış. Neyse ya o olduydu bu olduydu derken kayseri maçını düşünemicez olan oldu inşAllah tekrar böyle ardı arkası gelmeyen hatalar zinciri olmaz. Bende şampiyonluğa inanan ama son maça kalırsa izlerken bayılacağımı düşünenlerdenim hayırlısı  :lol:
hata orada marcelo ile basliyor. ismail ile devam ediyor, tolga bitiriyor isi. tolga cikmasa orda alexis gerizekali degil vurur atar topu, kaleci tren gibi gelirken adam forveti engellemeye calisiyor ve az da olsa basarili oluyor tolgaya vurus sansi veriyor, tolga vuramiyor.

Marcelo boyle boyle gozden  kaciyor ama cok fahis hatalari var. devamli yaziyorum futbolcu garip garip hatalar yapmamali. yapacaksan buyuk hata yapacaksin bir tane yapacaksin. alexis yapti penaltiyi tamam. ismail ayni geri pasindan ulan ayni macta 34 tane veriyor. Marcelo desen ayni bomba.
tamam tosic iki tane bizim kaleye takti ama yok kardesim adamin baska hatasi yok.

Çevrimdışı Erdemm

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

3 puan öndeyiz. Lideriz.
Bir maçta bu kadar "üst düzey" "basit hata" her zaman olmaz.
3-4 tane gol yenecek kadar hata yapılmaz.
Hatayı yapanlar kim olursa olsun (daha önce defalarca yapmış olsalar bile).

Ama her maçta çok rahat 3-4 gol atan,
en az bu kadar daha atacak olan bundan da kimsenin şüphe duymadığı hücum hattımız var.
İnanmak ve desteklemekten başka çare arasak;
boş vermek, ezmek, parçalamak, yerin dibine batırmak.. vs.. vs.. bunları da yapabiliriz.
Bu olanı görmeye engel değil. Herkes görüyor Alexis i de Tolga yı da İsmail i de..

FB puan kaybetsin diye beklemeyi tercih etmezdim ne olursa olsun..
Destek.. Destek.. Destek.. (sesim kısık çok bağırsam da çıkmıyor ama yarına düzelir)
Bu sene

Biz öndeyiz. Lideriz. Daha iyiyiz.
Şampiyon da olacağız inşallah..

Vodafone Arena Bu sene şampiyon görelim sizi (tüm tribünler) :)

Çevrimdışı mylife1903

Bazı teknik direktörlere transferde yetki verilmez zaten yönetim görecek halledecek bu işi sezon sonunu bekliyorum bakalım nasıl bir yol izleyecekler.özellikle ismail ve serdar konusunda.

Serdar bana ismail kadar batmiyor mesela. belki az oynadigi icindir. Serdari hep brumaya top kaptirirken hatirliyorum gene de

Çevrimdışı mylife1903

Bence bizi akhisar ve başakşehir maçlarında aldığımız puanlar şampiyon yapacak
cok var oyle mac. Bursaspor maci extra osmanlispor maci extra extra, Akhisar maci pek oyle degil zaten yenemiyoruz adamlari deplasmanda.
Kasimpasa maci var yahu 90. dakika penalti.
cok oynadik bu sene boyle maclari. bu sene cok fazla mac kazandik sansta yanimizdaydi. insallah sans donmez ve kazanmaya devam ederiz var aslinda bu sampiyonlugun bir hikayesi ama hala hangi gol cozemedim bence bursaspor macinda 90. dakikadaki gol cok onemliydi hem de cok guzel goldu

Çevrimdışı mylife1903

Mecbur yapacaklar teknik idari hiç bir açıklaması yok sözleşme uzatmanın.
Ha uzattılar diyelim ondan sonra olacak hatalardan sorumlu olurlar ismailin veya tolganın en ufak hatasında yönetim karşısında taraftarı görür.

iki aydir yaziyorum ismail oyle bir belaki sadece kendisini degil teknik direktoru, yonetimi hatta malzemecimiz sureyya abiyi bile goturur
herkesi gonderemeyecegine gore fbli meneceri ile beraber ismaili kovacaksin hemen olay bitecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener devre başında da zayıf takımları yakalayıp seri yapınca aynı ümitsizliğe düşenler oldu.

Sorunu önce kendinizde arayıp çözmeniz gerek arkadaşlar. Psikolojik çünkü. 3 puan önde olan takımın taraftarı 3 Anadolu takımı 1 bitik derbi var diye çok zayıf ihtimal yazıyorsa bunda mantık arayamamam tamamen psikolojik yaşadığınız şey.

Yendiği takımlar da ligi bitirmiş Mersin ile kafa olarak bitmiş hedefsiz Trabzon.
Pardon da şampiyonluk yarışında olan taraftar mı futbolcular mı? :) 3 Anadolu takımı dediğin Osmanlı ligin en iyi deplasman takımlarından birisi diğeri ise kupada 2 maçta da as takımınla yenildiğin ve hocası Fener efsanesi olan Konya. GS ne olursa olsun bir derbi. Siz mi çok küçültüp futbolcuları rehavete sokuyorsunuz yoksa biz mi çok fazla evham yapıyoruz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hakikaten bütün problemlerin başı İsmail. Alexis'i Marcelo'yu Beck'i yakan da İsmail.
ciban basi ismail
menecerini sezon ortasi kulube gonderen ismail
Allahtaqn yonetimde degilim, ahmet nur cebi nasil muhatap aliyor o fbli cakal memejeri.
ismail ile ikisini ust uste koyar tekme tokat dover atardim kulup binasindan disari, ismaili de goreve gonderirdim besiktas insaat A.S.ye