Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278403 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Kupa Vodafone Arena'da kalkacak herkes inansın oyuncular inanıyor bize ilk yarıda 4 takım çelme takmıştı trabzonspor,akhisar,kasımpaşa,başakşehir.

2.ci yarıda yine 4 takım çelme taktı fener,kasımpaşa,başakşehir,akhisar.

Bizi başka yenebilecek takım yok bu ligde diğer bütün takımlara oyunumuzu kabul ettirdik yine aynı olucak 2 maçımız vodafone arena'da.

Şampiyon biz olacağız...Herkese iyi geceler...

Çevrimdışı sallapati

GS maçının  hakemi sizce kim olur? bir de Konya Maçına 1 puan önde girsek sizce TFF hangi hakemi atar maça?? :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Kupa Vodafone Arena'da kalkacak herkes inansın oyuncular inanıyor bize ilk yarıda 4 takım çelme takmıştı trabzonspor,akhisar,kasımpaşa,başakşehir.

2.ci yarıda yine 4 takım çelme taktı fener,kasımpaşa,başakşehir,akhisar.

Bizi başka yenebilecek takım yok bu ligde diğer bütün takımlara oyunumuzu kabul ettirdik yine aynı olucak 2 maçımız vodafone arena'da.

Şampiyon biz olacağız...Herkese iyi geceler...

Çevrimiçi Mehmet57

Osmanli macina orta sahada Necip-Atiba yapip, Sosa'yi kanatta oynatmak dogru bir secenek olacagini dusunuyorum. Diger takimlara oyunumuzu kabul ettiririz ve goller atariz.

Çevrimdışı mellfred

GS maçının  hakemi sizce kim olur? bir de Konya Maçına 1 puan önde girsek sizce TFF hangi hakemi atar maça?? :)
farketmez. bu yıl bülent yıldırım satılmışı dışında bize takoz olamadı kimse. cücü eyyamladı ama kanıksadık o kadarını

Çevrimdışı Anıl

En zor maçımız Osmanlı bence, 3/3 yapıp Konya'ya gidersek Konya'yı da yeneriz :)

Çevrimdışı sallapati

En zor maçımız Osmanlı bence, 3/3 yapıp Konya'ya gidersek Konya'yı da yeneriz :)

bana da öyle geliyor.. Fb yine son maçta kaybedecek şampiyonluğu...

bence Konya maçına 1 veya 3 puan önde gideceğiz.. Konyayı yeneceğiz...

ama Kasımpaşa durduk yere bugun GSyi 5.lik iddiasına soktu arkadaş.. RIza Hoca devamlı bize karşı çalışıyor...

Çevrimdışı sallapati

OSmanlı 12 maçtır yenilmiyor (8 galibiyet , 4 beraberlik)
Konya 13 maçtır yenilmiyor (10 galibiyet , 3 beraberlik)

2. yarının puan durumunda muhtemelen ilk 2 sırada bu 2 takım var...

işimiz de hiç de kolay olmayacak beyler...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence bu Akhisar maçı stada geçmeden evvelki Kasımpatı maçı gibi oldu. Arena'ya dönünce yine yardırıcaktır takım taraftarın itmesiyle.

2 iç saha maçından 6 puan çıkarırız. Derbiyi de ne yapıp ne edip kazanırız diyorum.

Sıkıntı şu, artık maç kaybetmek yok. Takımın mağlubiyet olgusunu kafasından silmesi lazım.

Konya maçı son maç ve büyük ihtimalle son maça kalacak işler. Tam bir muamma, hayal edemiyorum naparım nereye saklanırım.

Ortalık çok karışık :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

atalay senin öngürülerine inanıyorum.. inşallah.. gerçekten çok ihtiyacımız var bu şampiyonluğa, taraftar çoğunluğu sağlamak için iyi transferlerle seneye 3. yıldızı yaklamak adına. stadımızı da açmışken çok önemli bir kırılma noktası.. bu arada nereden inanıyorsun diyebilirsin çok yazmasam da 2 yıldan fazla oldu neredeyse her iletiyi okudum bu forumda..

Eyvallah! İşin psikolojik sınırı giderek yükseldi. Gerçekten kırılma sezonu.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

OSmanlı 12 maçtır yenilmiyor (8 galibiyet , 4 beraberlik)
Konya 13 maçtır yenilmiyor (10 galibiyet , 3 beraberlik)

2. yarının puan durumunda muhtemelen ilk 2 sırada bu 2 takım var...

işimiz de hiç de kolay olmayacak beyler...
Konya avrupayi garantiledi. İlla ki bi rahatlama olacaktır

Osmanlı maçında da vodafone arena etkisi kendisini gosterir. İç saha maçlarını alırız

Bütün hesaplar dönüyor dolaşıyor gs maçına geliyor. Orada kazanacağız ve işi büyük oranda bitireceğiz.
Gs yi yenmek osmanliyi da 5. yapmaktır bu arada  :eyes

Çevrimdışı tangaz

selam beyler, perşembeden beri seyahatte olduğum için giremedim hiç.

öncelikle akhisar maçının sorumlusu benim yıllardır bi nedenle akhisar maçını kaçırırım ve puan kaybederiz. bu maç da onlardan biri oldu... tüm camiadan özür dilerim   :icool:

ismail tosiç konusuna gelince hemen hiç kimsenin değinmediği belki de konduramadığı bir detay var. konu Tosiç'in milli maçta çetnik selamı vermesine dayanıyor. hoca o gün bugündür tosiçe takık halde bakmayın ts maçında mecbur oynattı fırsatı olsa o maçta da oynatmazdı. (kimse kupa da oynatıyor demesin kupada süper oynadıktan sonra da fırsat vermiyor adama) bu detay hocanın gereksizliklerinden biridir.

bir de kokoreç mevzuu dönmüş. abi bırakın paranızla ... yemeyi gelin size ankarada bir yerde  "kaz başı" adı verilen bir şiş kebap yedireyim bundan evvel et yemediğinizi anlayacaksınız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Herseyden ziyade, adi bizimle gecen 23 yasindaki Cezayirli sag kanat oyuncusu Rachid Ghezzal.

Çevrimdışı MrtBlgc

Beni en cok tedirdigin eden evdeki Osmanli maci. Osmanli bize ters gelebilecek takim, ozellikle tek on libero ile Musa-Lawal ikilisine karsi cikarsak zorlanacagiz demektir. Ismail-Aminu eslesmesi, Ndiaye derken ters bir takim.

Galatasaray maci icin daha rahatim. Tarihin en kotu Galatasaray'i. Tabiri caizse santroforsuz oynayan, defansinda Semih olan, orta sahasinda yuruyen Selcuk, gobekli Sabri ve Olcan. Sneijder'in de formu baya kotu, o da sezonu ve Galatasaray'i bitirmis gibi. Mersine, Sivas'a, Eskisehir'e yenilen Galatasaray bu. Ofans gucumuz bu macta bize galibiyeti gecirecek.

Konya maci icin nedense pek endiseli degilim. Iyi defans yapiyorlar. Mucadeleci. Ama ofansda pek bir numaralari yok. Fener macina kadar en son bize yenilmislerdi, ozaman 4-0 ezmistik.

Konya maçından nedense ben de çok korkmuyorum. Yenildiğimiz kupa maçında pozisyona giremeden 2 gol attılar. Bu tarz takımların en tehlikeli yanı oyunu uyutarak skor bulmaları. Konya'nın ofans gücünü düşünecek olursak Aykut'un hakkını teslim etmek lazım gerçekten de.

Çevrimdışı Yado

Marcelonun takimi Hannover 96 kume dusmus bu arada..

Miloseviç'de sakatlanmış sezonu kapatmış. Hayırlı olsun yine elimizde patlayan bir bomba
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Anıl

Bence bu Akhisar maçı stada geçmeden evvelki Kasımpatı maçı gibi oldu. Arena'ya dönünce yine yardırıcaktır takım taraftarın itmesiyle.

2 iç saha maçından 6 puan çıkarırız. Derbiyi de ne yapıp ne edip kazanırız diyorum.

Sıkıntı şu, artık maç kaybetmek yok. Takımın mağlubiyet olgusunu kafasından silmesi lazım.

Konya maçı son maç ve büyük ihtimalle son maça kalacak işler. Tam bir muamma, hayal edemiyorum naparım nereye saklanırım.

Ortalık çok karışık :duman:
Akhisar maçını izlicektim ne güzel maç saatini bekliyodum, yarım saat kala içime mi doğdu nedir vazgeçtim izlemekten maç bitene kadar dışarda dolaştım. Son dakikada direkten dönen topu yüreğim kaldırır mıydı emin değilim :D

Çevrimdışı sallapati

Konya maçından nedense ben de çok korkmuyorum. Yenildiğimiz kupa maçında pozisyona giremeden 2 gol attılar. Bu tarz takımların en tehlikeli yanı oyunu uyutarak skor bulmaları. Konya'nın ofans gücünü düşünecek olursak Aykut'un hakkını teslim etmek lazım gerçekten de.

kompakt oynayıp hızlı dikine çıkan takımlar bizi zorluyor... Osmanlı , Konya ve Kayseri belki de ligin savunma disiplini en iyi olan , en kompakt oynayan takımları...
Osmanlı ve Kayseriyi taraftarımızla yenmek zorundayız...

benim korkum aykut kocaman rotasyonu çok iyi yapıyor... kupada ve ligde nerdeyse 2 farklı takımla buralara geldi...
son hafta pazar-perşembe rotasyonu yaparsa karşımıza çok diri gelebilirler...

artık her kornerin- duran topun önemi var...

sabah akşam duran top organizasyonları çalışmalıyız.. Bu maçlarda çok fazla korner, frikik kazanacağız

Çevrimdışı tangaz

bakın 3 galibiyet garanti bizim, içerdeki 2 maç ve konya maçlarında 9 puan alırız. cincona yenilmediğimiz gün şampiyonluk kutlamalarına başlayabilirsiniz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

bakın 3 galibiyet garanti bizim, içerdeki 2 maç ve konya maçlarında 9 puan alırız. cincona yenilmediğimiz gün şampiyonluk kutlamalarına başlayabilirsiniz...

abi yapma gözünü seveyim.. osmanlı maçına nasıl garanti dersin  :bandit:

Çevrimdışı Ogün

abi yapma gözünü seveyim.. osmanlı maçına nasıl garanti dersin  :bandit:
Vodafone arena'da, o kadar taraftarın önünde bir zahmet yensinler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Akhisar maçını izlicektim ne güzel maç saatini bekliyodum, yarım saat kala içime mi doğdu nedir vazgeçtim izlemekten maç bitene kadar dışarda dolaştım. Son dakikada direkten dönen topu yüreğim kaldırır mıydı emin değilim :D

Son maçı düşünemiyorum ya. İzlesem bi dert, izlemesem bi dert. O gece sabahlayıp maç saati uyumaya çalışsam yok uyutmaz heyecan.

Dağa mı çıksam denize mi açılsam akıl verin yav :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Sinan66

Korktuğumuz takimlara bak ; konya, osmanli, kayseri, gs.
Adam gibi defansimiz olsaydı bu kadar tedirgin olmazdık. Fenere bakiyorum, ligin en az gol yiyen takimi. Bu saatten sonra maç kaybetmezler. Son 3 maçta da 11 gol atmislar...
Once arkan sağlam olacak bu kadar basit.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 02:27:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben korkanları anlamakta güçlük çekiyorum.

Karşısınızdakiler Anadolu takımları arkadaşlar. Maçlara toplu bakınca ürküyorsunuz tek tek bakın.

Şenol Güneş basın toplantısında bu mesajı verdi kimse alamadı mı? Her maçı kazanacak gücümüz var dedi adam.

Tek tek her maça bakın. Birini bile yenemememiz gibi bir durum olamaz. Hepsi yenip bitireceğiz bu işi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 02:29:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son maçı düşünemiyorum ya. İzlesem bi dert, izlemesem bi dert. O gece sabahlayıp maç saati uyumaya çalışsam yok uyutmaz heyecan.

Dağa mı çıksam denize mi açılsam akıl verin yav :duman:

2009'a 2 puan önde girdik son haftaya. Rezil derecede top oynayan full defansif bir takımdık heyecandan geberdik ama kazandık deplasmanda.

Yine kazanırız. Biz loser takım değiliz aslında loser olan Fenerbahçe. Biz ne zaman şampiyonluğa oynasak, ne zaman lider olarak önden gitsek kazandık. Sadece geçen sene Bilic hediye etti.

Fener ise hep son anda verdi şampiyonlukları. Yine verecek onlar alışık vermeye'.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Ben korkanları anlamakta güçlük çekiyorum. Hepsi yenip bitireceğiz bu işi.

Evet beyler, şimdi korkabilirsiniz.  :D